עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nati.menash,

היי אני רוצה בבקשה הצעה למפרט מחשב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית,Solidworks , תכנות לייט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) דיסק קשיח אין צורך, אני רוצה רק NVMe של 500GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

שלום, אני מחפש נטבוק לשימוש של סרטים אינטרנט וקריאת\כתיבת מסמכים. שיהיה כמה שיותר קל וסוללה כמה שיותר חזקה. כעקרון עדיף שיהיה כמה שיותר זול עד 1600 ש"ח. אשמח לשמוע כמה המלצות ומה הטרייד אוף. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אחרי שקיבלתי את המחשב הראשון עם פיקסל שרוף החליפו לי וקיבלתי אתמול חדש הדלקתי אותו בתמימות עוד לפני שחיברתי אותו למטען הווינדוס התחיל בהתקנה שלו והמחשב נכבה ... חיברתי למטען והדלקתי שוב וכשהוא מנסה להתקין שוב את הווינדוס הוא רושם לי את השגיאה הבאה : "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install Windows, click "OK" to restart the computer and then restart installation." וככה זה עושה לי גם אחרי 50 פעמים שעשיתי ריסטרט והתמיכה טכנית של אמטל לא עובדים היום ... מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bartzi,

שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ASUS N550-JV משום מה כשאני מריץ את מדד חווית הווינדוס התוצאה שיוצאת לי היא 5 כאשר הביצועי גרפיקה בשולחן העבודה הם הצוואר בקבוק. ממה שראיתי ברשת במחשבים דומים לזה מהדגם הזה התוצאה אמורה להיות 6.8 למישהו יש מושג מה הסיבה? כמו כן יש לי בעיות בהרצת סרטים בBS PLAYER הסרט פשוט נתקע כל כמה שניות בצורה שהוא מדלג הלוך חזור בין שני פריימים למשך כמה שניות. אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה מראש. בר

5. היי, אני חדש פה בפורומים אבל אני בד"כ קורא כאן על דברים ובעיות שיש לי על המחשב. בכל מקרה, אבא שלי אמר לי שהוא קונה לי מחשב אם אני אתן לו מפרט עד מחר, ואם לא אז הוא ייקנה מחשב לאחותי (מחשב דיי זבל אפשר להגיד, כזה ב 1000 שקל), ואני אשאר עם המחשב הנוכחי הישן יחסית. התקציב לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר 1. מה התקציב המקסימלי? לא מוגבל, אבל לא להשתגע, משהו בסביבות ה 6000 שקל פחות או יותר האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שאפשר - בלי להשתגע 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. יענו משחקים? נגיד קרייסיס, פרוטוטייפ, Empire: To…

6. Started by Sandman61,

AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX950 ¤1 MSI K8N Neo4-F NFORCE4620 ¤1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL730 ¤1 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA600 ¤1 PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS1360 ¤1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X280 ¤1 Sunbeam Transformer BLUE400 ¤1 HEC 400TRT 24PIN285 ¤1 120mm Fan with sensor control70 ¤1 הרכבת מחשב חדש170 ¤1 סה"כ: ¤ 5465 המארז נראה כך: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/images/C%202-1.jpg המארז מגיע עם 2 מאווררי לדים 80מ"מ בחלון בצד כמו שאפשר לראות בתמונה, עוד מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש אפשרות למאוורר 120 מ"מ מקדימה אז גם אותו שמתי ... …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני סוף סוף קונה מחשב חדש. אז בבקשה תעזרו לי עם המפרט. אז ככה: 1. תקציב: עד 4000 מקסימום (בלי מסך) ! 2. רכיבים לפי סדר עדיפויות (הראשון הכי חשוב, האחרון הכי פחות חשוב) א. לוח אם. ב. כרטיס מסך. ג. מעבד. ד. מארז. ה. זיכרון. ו. הארד דיסק. ז. DVD. ח. כונן דיסקטים. : 3. חשוב לי שיהיה לוח אם טוב עם כרטיס קול onboard כי חבל לי להשקיע עוד 300 שקל על כרטיס קול. 4. במסגרת התקציב אני מעדיף INTEL. 5. אני צריך את המחשב ל- משחקים, מולטימדיה, אינטרנט, קצת תיכנות. 6. בלי מסך, רמקולים, עכבר, מקלדת וכו'. רק את המחשב עצמו. ודבר אחרון אני ישמח מאוד אם תבררו לי איפה אפשר להשיג (עדיין) Radeon 9500 Pro 128 DDR אבל שתהיה שחורה טובה, ולא פגומה או סחורה שחז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לחברי הפורום שלום, מבקש דעתכם ועצתכם לגבי שני מפרטי מחשב המפורטים כאן, בעיקר בזיקה להתאמת רכיבי החומרה ומניעת צווארי בקבוק: מחשב אחד סטנדרטי יותר והשני חזק יותר, הדגש כאן הוא על מחשבים אמינים עם מינימום תקלות ועמידות לטווח זמן של 5 שנים לפחות. מחשב 1 - מעבד: intel - i5 10500 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7X CO לוח אם: MSI B560M PRO VDH כרטיס מסך: ASUS GT 1030 Low Profile 2GB GDDR5 SSD: סמסונג 970 EVO PLUS 250GB NVMe M.2 אחסון: WD Blue 2TB 256 MB 7200RPM SATA III זיכרון: Kingstone Fury Beast DDR4 2666Mhz 2x4GB ספק כח: Antec NEO ECO GOLD ZEN 500W מארז: Corsair SPEC-05 Window Mid Tower …

10. Started by skyline,

שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sahargt,

היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אהלן אנשים חבר שלי אמר לי היום שהוא רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב הוא בערך 7500 המחשב הוא בעיקר לאוברקלוק, עריכת קול וממש מעט משחקים המפרט צריך להיות מבוסס על AMD חלק מהמפרט כבר קיים ואלו חלקיו: EPOX 8RDA+ XP 2100+ RADEON 9700 PRO של הרקולס הוא רוצה כרטיס קול אודיג'י חיצוני (יש אודיג'י 2 חיצוני?) מארז של אנטק ניראה לי 1000 AMG ספק כוח 400W ומסך... בקשר למסך הוא לא יודע אם הוא מעדיף 19" או 17" שטוח או 15" LCD... אז תעזרו להחליט תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by idooo,

שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by קוזמו,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט בשביל תוספת ביצועים גדולה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק, החל מפיפא עד ל-BF ו-COD הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P, מסך מקרן של 100" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. AMD מול intel זו השאלה מבחנון שנעשה מול 2 דגמי טושיבה,האחד עם מעבד AMD Turion™ Neo X2 L625 מול Intel® Pentium® Processor SU4100. המבחן מציג בפנינו את צריכת החשמל של 2 המעבדים,ביצועים בשטח,וזמן סוללה. http://www.bloggerisme.com/benchmarking-intel-pentium-su4100-vs-amd-turion-x2-neo-l625.html מקווה שזה יעזור לאנשים להחליט.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מחפש מפרט עבור חבר. מיועד לשימוש בייתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עובדה משרדית (אינטרנט, אופיס, סרטים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1800 שח. לא ברזל - חריגה של עד 100 ניתן לספוג... לא בטוח שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט - כרום, וורד ואקסל. מחשב ביתי למטרות כלליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD \ קשיח. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? בלי אורות, אין הגבלה ע…

20. Started by brighi,

I7 8gb Geforce 335 מצב חדש. בלי שריטות, תקלות. לא היה הרבה בשימוש. כמה שווה היום?

21. שלום לכולם, לקראת סוף יולי אני מתחיל קורס cubase ואני צריך מחשב נייד שיתאים לשימוש בתוכנה. אין לי ידע מוקדם עם התוכנה ולכן אני לא יודע איזה סוג מפרט מתאים. התקציב הוא כ-3,000 ש"ח (אם התקציב גבוה/נמוך מדי לצרכים שלי אני גמיש). המחשב ישמש אותי גם לצרכי עבודה משרדית, ושימושים כמו אינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפיה בתמונות ובוידאו ותוכנות קלות. אני מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן ושתהיה אפשרות לשדרוג במידת הצורך (אם דבר כזה הוא אפשרי במחשב נייד). במידה וצריך מידע נוסף שלא ציינתי לגבי השימוש במחשב, או הדרישות שלי ממנו על מנת להרכיב את המפרט שיתאים לי ביותר תגידו לי ואומר לכם. תודה מראש לכולם וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן. המחשב שלי (AMD 1.33GHZ) מתחיל לגמגם ולעשות בעיות, ואני חושב שהגיע הזמן לקנות חדש. פעם הייתי משחק הרבה במשחקים, אבל בשנה-שנתיים האחרונות אני כמעט ולא משחק בכלום, אולי בגלל שהמחשב לא מריץ אותם מהר כ"כ כבר, אולי בגלל שאין לי מקום (הארד דיסק 30 ג'יגה), בכל אופן לא שיחקתי בזמן האחרון משחקים, אבל עם מחשב חדש טוב אני מאמין שאני יחזור, אז אני צריך מפרט למשחקים בעיקר. יש לי במחשב הנוכחי גוף קירור די טוב - Thermalright AX7 עם מאוור איום ונורא ורועש (Thermaltake smart fan), האם לשמור על הגוף קירור ולקנות מאוורר חדש טוב, או פשוט לקנות גוף קירור שלם חדש (עם מאוורר)? אני צריך מפרט לאיזור ה-5000 ש"ח בלי מסך, בלי רמקולים, בלי מקלדת, בלי עכבר, צריך צורב - מספיק משהו זול CDRW, עדיין …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by regacc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MaorOz,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מחשב הייד 13 אינטץ אני מטלבת בין כמה דגמים של DELL Vostro V130 או Vostro V3350 או INPSIRION 3010 או אולי INSPIRION 4050 רציץי לקבל חוות דעת שלכם איזה גדם מומלץ יותר מבחינת איכות חומרים? סאונד טוב? או אולי ללכלת על דגם מקביל של TOSHIBA? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים