ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000-4500 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים,הורדות,סרטים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד ותמיכה במעבדים של 45NM, אם אפשר היה אז גם ב-PCI EXPRESS 2 אבל זה פחות חיוני. רצוי גם שיהיה מקורר ושקט, כולל מאורר למעבד ומארז טוב. זהו נראה לי... זה קצת דחוף (אני צריך לפני סוכות) =] תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדחיפות להמלצה למפרט לטובת מחשב לעריכת מעגלים מודפסים. העבודה בתוכנות דומות ל-AUTOCAD, ב*דו-מימד*. עיקר העבודה היא חישובים ארוכים ומסובכים ותצוגה גרפית דו-מימדית של הרבה מאוד שכבות (לא יודע האם צריך כ.מסך חזק..). אשמח להמלצתכם המהירה שכן אני צריך לרכוש את המחשב עוד היום. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לכם מפרט טוב יותר ממה שמצאתי ב KSP, עבור 2,500 ש"ח: מעבדי ?AMD Athlon XP 2200+ לוחות אם Chaintech 7NIF2 nforce2,GF4,lan,usb2 זכרונות DDR 333 256MB Dual Chanel (2x128MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 40 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך GF4 32(up to 128)MB Shared DDR, TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 מודם / פקס Conexant 56k V92 PCI ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים MAG 17'' 786 FS מחיר 2560 השימוש…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודשיים קניתי מחשב נייד לא רע, מעבד Core2Duo 1.73 2 עם 2GB RAM ואפשרות עד ל4, 250GB דיסק קשיח. אבל הוא עם כרטיס גרפי On-Board... סך הכל ברמה העקרונית אין דבר שמונע ממנו להריץ משחקים טובים כמו PORTAL, CNC3 וכדומה, והם אפילו רצים, רק שמקרטעים בגלל הכרטיס הגרפי המשובח של Intel. אז חשבתי, מה אם אני אקנה כרטיס גרפי חיצוני? אפילו אם אני אקנה אחד בינוני אני יכול להגיע למצב שאני מריץ אפילו משחקים חדשים ומפוצצים על המחשב(בערך כמו שאני מריץ פורטל עכשיו, אבל עדיין). אבל הבעיה היא שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל, חיפוש קצר באינטרנט לא העלה פרי, כי אני אפילו לא יודע איזה חברות עושות דברים כאלו. יש מישהו שיכול לתת לי קצת יותר מידע על העניין? זה בכלל ראלי(וגם אם לא, אני עדיין …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ACER 5730Z מגיע עם ויסטה BASIC אני רוצה להתקין במקום XP PRO . השימוש ב SATA לא מעניין אותי . השאלה שלי אם כדי להתקין את XP PRO במקום הויסטה יספיק לשנות ב BIOS את המצב של SATA ל IDE ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL CORE 2 QUAD Q8300 2.5GHZ 4 MB CACHE S775 1333MHZ ASUS P5QPL-AM 775 C2Q 1333 MHZ INTEL G41 DDR2 800 PCI-E HD AUDIO KINGSTON VALUERAM 2GB DDR II 800 ZOTAC GT 240 1GB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E ZT 20402-10L WESTREN DIGITAL CAVIAR BLUE 500GB 16MB 7200RPM SATA II WD5000A LG GH22NS DVD RW X22 BLACK SATA CASE MIDI ATX HJA 241 BLACK NO PSU ZALMAN 120 MM SILENT CASE FAN ZM-F3 ZALMAN 80MM SILENT CASE FAN ZM F1 SEASONIC 500W ACTIVE PFC80+12CM FAN PSU SS-500 ET OEM LCD LG W2053TQ 20 INCH 2MS DVI WIDESCREEN BLACK
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מבקש את עזרתכם בבחירה בין 2 הדגמים הנל לנובו SL400 http://www.qsys.co.il/pl_product~274389U~10~31.htm כמובן עם הרחבת אחריות בתוספת 600 שח מול דל Vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320-nvd.htm מה ההיתרונות חסרונות לכל דגם? עם מישהו יודע מתי יצאה סדרת דל VOSTRO? ישמח לשמוע גם עם למישהו יש את הדגם הנל של דל.. . בברכה בועז
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, הנה אני שוב אחריי 3 שנים קונה מחשב חדש, המחשב הישן נמסר לבן משפחה וגם היה לו תקלה עם הכרטיס מסך בגלל הספק כח. אניווי לענייננו : יש לי מסך 21.5 אינץ' Samsung T2250 Syncmaster בשולחן העבודה ובמשחקים אני עובד על רזולוציה מקסימלית 1900X1000 או 1900X1200 לא זוכר בדיוק. עכבר, מקלדת, רמקולים וכדומה אני לא צריך. נטו מחשב ! העדפות : מעבד - אינני בטוח, אבל INTEL נחשבים טובים,שקטים, וקרירים נכון ? כרטיס מסך - אני חושב שצריך אחד חזק לרזולוציה שאני משתמש בה מארז - לא משנה איזה ספק כח שיהיה מסוגל להחזיק את כרטיס המסך ואת שאר החומרה. ( אבל לא אחד שיכול להשרף בגלל שיותר מדי 'חם' לו ויגרום לרסטרטים וכיבויים של המחשב) דיסק קשיח - לא צריך להגזים עם, הסדרתי יפה עד היום עם 320GB …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FFXIV, Fallout 4, GTA V, Skyrim SE, BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות עם התקציב שלי 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hello everybody, I need a new laptop and I hope you can offer some advice. The main requirement is that Im running mathematical applications that need lots of CPU+RAM power, but not too much demanding on graphics, although good graphics capabilities would be nice. This is the main thing. I also need the laptop to be portable, but I dont want a small screen so I want a screen of 12-14 inches, but lightweight. This is important I need the laptop to have a good battery time at least 4 hours while working hard. I want the keyboard to be good and a good touchpad. I dont care about design/looks, and I can afford an expensive laptop, although it would be nice to save a l…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות על גבי לינוקס בVirtualBox, על בסיס WIN. גיימינג קל-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אך לא בראש סדר העדיפויות. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל כמה שאפשר, אך לא על חשבון זמן עבודה ומפרט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב: עד 5500 שקל ללא חריגה. מה לא לכלול במפרט: צורב, עכבר, מקלדת, רמקולים, מסך, הרכבה, ווינדוס, כרטיס רשת וכרטיס קול. מה השימושים: אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים (לא אכפת לי לשחק על מינימום הגדרות, העיקר שכל המשחקים החדשים יעבדו). מעבד: אינטל, העדפה ל-I7 זיכרון: העדפה ל- 4-6GB, DDR3. כרטיס מסך: לא יותר מ500 שקל! דיסק קשיח: WD 640GB לוח אם: בהתאם למפרט... מארז+ספק: שיהיה שקט וקריר עם ספק טוב ויציב(לא אכפת לי היופי של המארז, העיקר שיהיה בצבע שחור) דרישה: * אני רוצה מחשב מהיר ויציב מאוד, שיכול להתמודד עם מספר משימות ופעולות רבות בו זמנית. *
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם יש הצדקה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta,bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ככל הניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט פשוט (לשימושים משרדיים בעיקר אך לא בהכרח..). התקציב הוא מקס' 2500 שח' והוא צריך לכלול מסך אך בלי ציוד הקפי אחר (מקלדת עכבר ורמקולים..). תודה מראש עופר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו כל חצי שנה לאחר הופעת רעשי גסיסה חדשים מהמחשב שלי, אני מעוניין לקבל הצעה למפרט... דרישות: עדיף מחנויות נועה ו\או פנדס בחיפה. לוח- אני רוצה משהו עם סוקטים חדשים (שצפויים להשאר בשימוש עוד שנתיים +-). זה גם די מגדיר את סוג המעבד שאני לוקח ואת סוג הזכרונות... בנוסף, אני רוצה לוח שיאפשר לי לעשות OC בינוני יציב. אני גם מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה... לא צריך יציאות מיוחדות או אקסטרא... 6 USB (אם יש אופציה ל3.0 במחיר הגיוני אז עדיף) יספיקו... זיכרונות- 4 גיגה כבר הופך לסטרנדרט... מחברה איכותית ואמינה HD- כאן יש לי התנייה: במידה ואני מחבר שני HD בחיבור רגיל (לא איזה רייד ספציפי...בתור מאסטר וסלייב או משהו כזה)- אם הם יעבדו במקביל, אז יספיקו לי שניים של 160 גיגה …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מחשב חדש כי שלי כל כך ישן שאפילו שולה מוקשים מתקשה לרוץ... בסך הכל כבר כמה שנים שאני די מנותק מהתחביב הישן של הגיימינג ורוצה לחזור. עכשיו הגיע הזמן לחזור לתחביב הישן והנהדר הזה. אשמח לכל עזרה שתוכלו להציע לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בסך הכל יש לי גג כמה שעות להשקיע בשבוע אבל אני עדיין רוצה להנות מהן ומוכן להשקיע ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פעם הייתי בונה כאן מפרטים לאנשים אבל מאז עברו כמה שנים ואין לי מושג מה קורה בשוק אני צריך מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) אשמח אם המפרט יהיה מרשת KSP כי יש לי שם הנחה קטנה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במיד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש - לוח אם באזור ה 400-500 שח - מעבד באזור ה i5 גבוהה(הגירסאות החזקות) או i7 נמוך(הגירסאות החלשות) לפי מה שראיתי הם בערך באותו מחיר.. - זכרונות 16gb שיהיו משתלמים יחסית לזכרונות האותו סוג\גודל וטובים * לא מעוניין לבצע אוברקלוק תודה מראש לעוזרים\מגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים (לא כ"כ חזקים, לא צריך כ. מסך high end) ולהורדת וצריבת סרטים 1. מה התקציב? , 5500, יש אפשרות לחריגה ל 6000, אבל רק אם זה באמת חיוני 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים,הורדות, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?: רק מסך (17"), אין לי בעיה של מקום, אז אני לא יודע אם כדאי LCD או CRT, 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? , כ. קול ורשת מובנה על הלוח זה נראה לי ברור, לא לכלול מארז וספק, את זה אני אבחר וזה בא מכסף מחוץ לתקציב הנ"ל 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כונן דוד, לא צורב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שוב, למארז ולקירור הכללי אני אדאג. לגבי המעבד והצ'יפסט - לפי שיקול דעתכם (…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע P4 1.7GHz Willamette, על לוח אם ASUS P4SGX-MX (זהה לP4S533). זה לא משהו. מה החלופה הכי זולה ומשתלמת בשבילי מבחינת מעבד ולוח? *הכוונה לעלות/תועלת. ת'נקס
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-