ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט? שימושים- משחקים כבדים לתווך הארוך, תוכנות, ויסטה, מוזיקה, שירים, סרטים. ייעוד המחשב- המחשב מיועד ל3 שנים OVER CLOCK - בעוד שנה וחצי-שנתיים, דיי חזק (מעבד, לוח אם, זיכרונות..) ציוד הקפי- מסך ועכבר. לקחתי מסך דיי "קטן" בגלל שאני לא זקוק למסך מעל 20 אינץ, ונראה לי שזה מסך ממש טוב 19 + - החנות- לא ממש משנה אבל נראה לי שזאת חנות דיי משתלמת. מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 1,513 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=676 לוח אם Asus P5N32-E SLI NF 650I SLI 1,063 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=152 זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel SLI-Ready CL4 497 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?producti…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - Call of duty, Apex וכו' פיתוח תוכנה - Python/C++ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU - RTX 4070 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף Mid-tower ולא מפלצתי מידי. 7. האם האם יש צורך לכל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, חלק מהרכיבים קניתי, תגידו איך לדעתכם המפרט. מטרות המחשב: משחקים כבדים,צפייה/קידוד סרטים וגרפיקה (לא כבדה, פוטושופ),לשמוע מוזיקה. לוח אם: ASUS A8N-SLI Deluxe (כבר קניתי את זה) מעבד: AMD ATHLON 64 3500+ ?(כבר קניתי את זה) מסך: Samsung 19" 997DF כרטיס מסך: Gigabyte Geforce 6800GT PCI-e כונן DVD: LGX16 דיסק קשיח: WD 120GB 7200RPM 8MB SATA ספק כוח: EG425P-VE 420W With FMA (אני לא יכול לקחת יותר מ420 וואט כי הUPS שלי הוא 700va/420w) זיכרון: Geil PC3200 DDR400 512x2 with cooling מארז: Raidmax Scorpio (אני מוציא ממנו את הספק כוח שלו לא משתמש בו) רמקולים: Logitech Z-640 מאוורר נוסף למחשב: Enermax 120mm הנה קצת פירוט על המאוורר: http://www.com4u.co.il/Pro…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הבא... מה דעתך? יש הצעות לשיפור/מחיר/וכו'... דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מאוד עזרתם לי פעם קודמת והמוכרים בחנות שיבחו את המפרט. השאלה שלי היא כזו: המפרט שקיבלתי מהם הוא כזה: INTEL P-4 LGA775 3.00GHZ 530 800MHZ FSB HT 1Mb ASUS P5GD1-VM P-4 LGA775 DUAL CHANNEL DDR PCIE*16 3Y WD 80GB S-ATA 7200RPM 8MB BUFFER WD800JD 3Y MUSHKIN GREEN LINE PC3200 DDR 512MB 400MHZ CL2.5 (256 X 2) COMPUCASE HEC CI-6919B SUPER MIDI 400W BLACK השאלה היא כזו: 1. הזכרונות של Mushkin טובים? 2. האם כדאי לקצץ במארז הזה שעולה כ-460 ש"ח למארז רגיל ולקנות ג'יגה זיכרון במקום חצי? זו שאלה שמאוד מטרידה אותי.. (יכול להיות שהדגם של המארז לא נכון, אבל זה אותו מארז עם 400W) המחשב הזה בלי כרטיס מסך כרגע כי הוא לא נועד למשחקים, אלא ל-multi tasking... אולי בעתיד הקר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אהלן וסהלן, אני צריך מחשב לצורך עבודה עם תוכנות קאד. לא מצאתי משהו עדכני בארכיון הפורום לגבי דברים דומים ואינני בטוח שאני זקוק לאותן דרישות כמו הגרפיקאים אז.. למבינים בנושא הקאד - אני לא זקוק לסימולציות כבדות וגם לא לרינדורים תכופים. ההרכבות שאני בונה הן לא כבדות, לא יותר מ1000 חלקים באסמבלי. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב? שימוש בתוכנות גרפיות כבדות כדוגמת סולידוורקס, אינוונטור, אנסיס, סוליד אדג' וכו'. השימוש בהן די תדיר, כמו שאמרתי למעלה אין לי צורך מיוחד בסימולציות או ברינדורים. דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, דרישות ושימושים: משחקים - כאשר חברים קופצים לבקר אני אוכל לשחק במשחקים דיי חדשים שיוצאים (גיפורס 6200 אולי?), אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס המסך כי אני לא גיימר ולא משחק הרבה, אז לא משהו יקר אלא משהו בינוני (ומשחקים חדשים לא יראו כמו סנייק ויתקעו). אינטרנט - זה אחד הדברים העיקריים שאני עושה במחשב לכן אם מהירות הגלישה ואיכות הגילשה תלויה בכרטיס הרשת, אנא ממכם שימו לב. תוכנות - אני עובד הרבה עם תוכנות חדשות שדורשות די הרבה זכרון, חוץ מזה שאני משתמש בלינוקס גם (אז בבקשה לא 64 bit למרות שיש גירסאות מיוחדות), אני מעדיף שהמעבד והזכרון יהיו ברמה גבוהה (נראה לי שמעבד 3.2 ו1024 זכרון, אני יודע שהדירשות גבוההות מאוד למחיר אבל שמעתי שמחירי המעבדים י…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 12-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-8 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. * בלוטוס? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. שלום, אני מחפש נטבוק ללימודים בתקציב של עד 3K. חשוב לי שיהיה לו זמן סוללה ארוך, שיהיה קל, ושיהיה נוח להשתמש בו לאורך זמן (4-5 שעות של כתיבה נגיד). בינתיים מצאתי את ה- Asus Eee PC 1201N NetBook http://www.netbookreviews.net/asus/eee-pc-1201n/ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 אפשר להריץ עליו סרטי HD? האם הוא יריץ חלק …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX950 ¤1 MSI K8N Neo4-F NFORCE4620 ¤1 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL730 ¤1 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA600 ¤1 PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS1360 ¤1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X280 ¤1 Sunbeam Transformer BLUE400 ¤1 HEC 400TRT 24PIN285 ¤1 120mm Fan with sensor control70 ¤1 הרכבת מחשב חדש170 ¤1 סה"כ: ¤ 5465 המארז נראה כך: http://www.sunbeamtech.com/PRODUCTS/Transformer/images/C%202-1.jpg המארז מגיע עם 2 מאווררי לדים 80מ"מ בחלון בצד כמו שאפשר לראות בתמונה, עוד מאוורר 80 מ"מ בחלק העליון של המארז, ועוד מאוורר 120 מ"מ מאחורה. יש אפשרות למאוורר 120 מ"מ מקדימה אז גם אותו שמתי ... …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למחשב אינטל, רצוי מאוד 64 ביט, כרטיס מסך pcie וכולל מסך lcd 17 המחשב ישמש אותינ להרבה דברים, משחקים, אינטרנט, אוברקלוק, אולי קידודים פה ושם, לא רציני תודה על העזרה !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש להחליף את הנוכחי שמקרטע לי. אשמח להמלצות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תיכנות, משחקים כמו football manager * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע, המחשבים האלו מגיעים ללא מערכת הפעלה= ללא דרייברים. אני לא מוצא דרייברים לדגם הספציפי הזה באתר היצרן. משהו יכול לסייע לי למצוא אותם? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריכה לעשות חריטה על מחשב נייד של Asus. אני מחפשת מקום טוב ומקצועי שנמצא במרכז הארץ. אשמח לשמוע המלצות במידה ומישהו יודע.. חג שמח! ליטל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי זה המפרט בינתיים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ובנוסף יש לי כמה שאלות.. שמעתי שההבדל בין הכרטיס מסך KO 7600 GT לבין CO 7600 GT הוא בקירור.. ההבדל בינהם הוא 70 ש"ח.. אז מה עדיף? ??? ועוד משהו.. 7600 GT יותר טוב מ6600 GT אז איך זה יכול להיות שהוא יותר יקר מKO 7600 GT וזול יותר מCO 7600 GT..?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שבעיקרון ישמש ללימודים אבל גם לעבודה שוטפת של כל מיני הדברים שחשוב לי שיהיו בו מעבד i5/i7 כרטיס מסך שידע לתמוך בfull hd זיכרון 8 ג'יגה עדיף מסך בגודל 13 או 14 אינץ כונן קשיח אני רוצה שיהיו 2 גם 1 גדול "רגיל" במהירות 7200 וגם אחד בגודל 256 ג'יגה SSD למערכת הפעלה לא משנה לי אם יש או אין CD לא משנה לי איזו חברה מה ההמלצות לכם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב לפינת מחשב בבית, בעיקר לשימוש באינטרנט ואופיס, ושימוש מעט כבד יותר. ראיתי את המפרט הזה של מחשב משומש בן בערך 3 שנים, האם הוא מתאים לצרכים שלי? במידה וכן כמה הוא שווה? מעבר לזה הוא כולל שני מאווררים 3000RPM מקדימה ומאחורה וכולל מארז ג'נרי, אשמח לתשובה. מעבד Q8300 2.5ghz זכרונות 8GB ddr2 800mhz של hynix2 כרטיסי מסך 5770 sapphire (שני כרטיסים) ספק כוח של thermaltech toughpower 650W לוח אם asus p5q pro turbo כונן קשיח 320Gb של seagate ועוד כונן של SAMSUNG של 80GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנא מכם יש לי תקציב של 12000 שקל הרכיבו לי מחשב שכולל בתוכו: RADEON 9700 של HERCULES ו פנטיום4 3.06
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-