ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני מעוניין בעזרתכם לבניית מפרט בסביבות ה 4000 שקלים עם כיוון לפלוס אם וכאשר אבין שזה נחוץ לי,עיקר העיסוק במחשב יהיה גרפיקה דו ממדית אשמח אם במפרט יהיה קירור די טוב למעבד (משהו בסביבות 250 ש"ח ) תודה
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן דוד שלי טס הערב עד שלישי ללס וגאס. אני סטודנט להנדסה ומתחיל בשנה הבאה לימודים לתואר שני - הדבר כולל הרצת תוכנות סימולציה דוגמת ANSYS FLUENT,CFX ואני חייב לפטופ חדש בלי שום קשר. מסך - 13.3-15.6 חשוב לי שיהיה כמה שיותר דק וכמה שיותר קל. זמן סוללה - תאכלס 5 יספיקו. תקציב - עד 1500 דולר. זה כבר הרבה אבל זה המחיר של הסמסונג סידרה 9. אני דיי דואג ש15.6 יהא גדול מידי [כרגע משתמש ב-14] אבל אני לומד הכול מהמחשב [לא כותב הבהרצאות בד"כ.. אני מצלם ועובד עם המחשב] בגלל העבודה השניה שלי אני זקוק למחשב שייראה באמת מרשים כי אני אציג איתו פרזנטציות למשקיעים - זו הסיבה שחשוב לי שיהיה דק וקל [לנשיאה כמובן... אני כל יום מ8 בבוקר עד 8-9 בערב באוניברסיטה ככה שכל היום המחשב עלי] תודה חבר'ה!…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני רוצה להעביר את מערכת ההפעלה שלי ל דיסק קשיח מסוג SSD. שאר המידע, ימשיך להיות על ההארד דיסק הנפרד. מערכת ההפעלה היא ווינדוז 10. אשמח לקבל המלצות על התקן טוב, וכמה הוא אמור לעלות, ובכלל מה לשים לב שרוכשים התקן מסוג ssd. תודה Sent from my LG-H850 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD 64 BIT +קירור לוח אם עם תמיכה ב - AGP ו ATA (חובה). גיגה זיכרון . תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לבנות מחשב, הוא רוצה להריץ משחקים על high, בתקציב עד 3500. הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע מה דעתכם עליו. ספויילר מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Box ₪998 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=Intel-i5-6500-B מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775/1156/1155 ₪45 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=ACALPINE11R2 לוח אם Gigabyte GA-H110M-S2 LGA1151 Intel H110 DDR3 PCI-E VGA ₪290 כמות: 1 http://www.rsm.co.il/product.asp?pid=GA-H110M-S2D3 זכרון למחשב Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 HX424C15FB2/8 2400MHz…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור, צריך מסך 12 אינטש, זמן סוללה לא חשוב בכלל, הביצועים חשובים, המשקל קצת פחות, אבל בגודל מסך כזה, שיהיה מתחת ל1.6 עדיף... התקציב: עד 10,000, אבל עדיף פחות... תודה מראש (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב HTPC . השימושים שלי יהיו 80 אחוז סרטים (בעיקר HD) ו-20 אחוז גלישה. אין לי שימוש וגם לא יהיה לצורכי משחקים. המחשב יחובר לטלוויזיית LCD ברזולוציה FULL HD. אני מעוניין שהמחשב יציג ב"קלות" סרטים באיכות P1080 גם בגדלים של 20~ GB לסרט. אני מעוניין במחיר המינימאלי ביותר שניתן להגיע ועדיין שיעמוד בדרישות אלו. זה מפרט שחשבתי עליו, אך אין לי מושג אם אכן יעמוד בהצגת תכני FULL HD P1080: מעבד: Intel Core 2 E6300 445 ש"ח קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP 75 ש"ח לוח אם ASUS P5Q-EM G45 Chipset כולל כרטיס מסך (on board) ATI X4500HD כולל יציאת HDMI 685 ש"ח זיכרון תוצרת Kingston נפח MB 2048 800MHz 140 ש"ח דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA II 7200…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה על תמונות.מחשב שתוכנות כמו פוטושופ יוכלו לעבוד עליו בצורה חלקה מבלי להתקע כל רגע... התקציב הוא בסביבות ה2-5 אלף,חשוב לי לציין שאני לא מחפש שוםדבר מפואר .מחשב פשוט שיאפשר לעבוד על הצילומים שלי גם כשאני בבסיס בצורה חלקה וטובה. איזה נתונים צריך בכלל לבדוק?יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 7500 ALCU מחיר: ¤1337 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L מחיר: ¤479 מארז: Coolermaster Centurion 534 Black מחיר: ¤345 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU מחיר: ¤455 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 מחיר: ¤330 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤371 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail מחיר: ¤1006 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 מחיר: ¤142 סה"כ: ¤4465 אני אציין שוב שחשוב לי מאוד השקט. 1. האם הקירור של המעבד זלמן 7500 שקט? 2. האם הספק כח שקט? 3. האם המארז הוא שקט יחסית? ובכלל הצעות לשיפור יתקבלו בברכה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בחודש חודשיים הקרובים מעדיף את מחשבי amd לאחר 10 שנות שימוש באינטל אני חושב שהגיע זמן לשינוי. התקציב : 4500 ש"ח. המטרה: הורדות, אינטרנט, מוסיקה. לא ניראה לי שאשתמש בו למישחקים, אבל אני לא פוסל את זה. ציוד הקפי: מסך 17 lcd מקלדת ועכבר אלחוטיים ,אין צורך ברמקולים. מחכה להצעות ותודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לטובת משחקים + עריכת וידאו (לא מקצועית מדי) + סרטים DivX וכו' (בלי מערכת סראונד). ללא מסך! תקציב: 6000ש"ח. המפרט: Processor: Intel Pentium 4 2.8GHz, FSB800, Hyper-Threading, 1MB Cache Motherboard: Asus P4C800 Deluxe i875P/FSB800/DC DDR400/SATA/AGP 8X/*Giga LAN*/Audio/Raid/Firewire Memory: Corsair Ultra Series 2x256MB CAS2 5ns DDR PC3200 400Mhz Graphic Card: MSI Raedon 9800Pro TV,DVI 128MB Disk: …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט פשוט (לשימושים משרדיים בעיקר אך לא בהכרח..). התקציב הוא מקס' 2500 שח' והוא צריך לכלול מסך אך בלי ציוד הקפי אחר (מקלדת עכבר ורמקולים..). תודה מראש עופר
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, תודה מראש לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי?ח4500 ש"י א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 - עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO/Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים, משחקים, ואינטרנט, אחד שיחזיק הרבה מאוד זמן (כמה שנים טובות) ולא למטרות OC וכמובן שיבוא עם מסך גדול ואיכותי וציוד היקפי. ערכתי חיפוש בפורום והסתכלתי במפרטים שבאתר ועדיין נותרתי עם שאלות ללא מענה וללא מפרט מעניין, הבעייה המרכזית היא שאני לא יודע איזו מערכת לקנות - מבוססת AMD או מבוססת אינטל ושאני לא מבין גדול בחומרה. אני צריך את המערכת שתיתן לי את יחס הביצועים/מחיר הטוב ביותר, שתהיה אמינה וחזקה (עם ספק טוב וקירור טוב אם מדובר במעבד של AMD) ושכמובן תריץ משחקים בכבוד ובגאווה גם במהלך השנים הבאות, בלי להשקיע בחלקים מופרזים, יקרים ולא כדאיים. יחד עם מפרטים כדאיים תרשמו מדוע בחרתם בכל חלק אם אפשר, אני לא מומחה גדול בחומרה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד בתקציב של בין 5000 ל- 6000 ש"ח. אני רוצה ויסטה... לכם אקח זיכרון של שני ג'יגה. ואשמח למעבד ליבה כפולה במהירות של 2 ג'יגה הרץ. מסך מט ולא מבריק כמובן... לא אלך על הקטנים כי הם יקרים, לכן אני מניח שהגודל הוא 15.4 אינץ'. שימושי אינטרנט ומעט תוכנות גרפיקה. יש למישהו המלצה גורפת על מחשב ש"כולם מרוצים ממנו"? יש כל כך הרבה!!! ההתלבטות היא בעיקר בין HP ל בין DELL אינספיריון החדש... למרות ששמעתי שהמסך שלו גרוע. או ששמעתם על משהו אחר... יש המלצות??? אני אובד עצות! תודה רבה לכולם....
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 אפשר לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס בעיקר, עבודה משרדית אבל קצת משחקים כמו football manager וגם גלישה, פייסבוק, סרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה יהיה בבית ליד החדר של הילדים, מעדיף שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1500 ש"ח, אני מתכנן לנסוע לארה"ב אז אפשר לקנות בארה"ב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כרום, שיחות וידאו, מלל בוורד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד, אוורור טוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך במקלדת נומרית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב וחג שמח לכולם ברשותי מחשב Dell מדגם N5010, נקנה בינואר '11, עדיין תחת אחריות (3 שנים) מלאה. עד היום שמרתי על המחשב "בקנאות". ז"א, אני לא שם אותו בנפטלין כל ערב לפני שאני הולך לישון, אבל דואג שהוא לא יחטוף יותר מדי מכות (וכמובן שהוא חוטף מדי פעם, זה כמו לשלוח את הילד לגן משחקים ולצפות שהוא יחזור בלי שפשופים במרפקים) ושיתפקד כמו שצריך. דבר אחד שלא עשיתי במהלך השנה+ שאנחנו ביחד זה לנקות מתחת למקשים, משום מה, בניגוד ל HP, לנובו או טושיבה הקודמים, המקשים פה פשוט יותר "קשים" להוצאה, וכל פעם שהגעתי לנקודה שהרגשתי שזה ישבור את המקש שחררתי אותם חזרה למטה. לפני 3 ימים הוצאתי את המחשב מהבית, ישבתי עם כמה חברים לשיחה, כפי שהתנבאתי אחד מהם היה חייב להביא "קטנה" לכוס הקול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) התקציב הוא 4000-4200 שקל לא ידוע לי עדיין אם זה מזומן או לא 2) מטרת המחשב הוא למשחקים כבדים שירוץ גם עוד 3-4 שנים למשחקים אבל גם לעבודה משרדית לאופיס מוזיקה צפייה בסרטים אבל בעיקר למשחקים 3) כן ציוד הקפי צריך מקלדת ועכבר אפשר אלחוטיים המחיר שאני מוכן לשלם בשבילם הם 50-120 בערך.. 4) לא צריך : כרטיס קול 5) כן העדפה שבלוח אם יהיה אסוס כרטיס מסך ATI 4870 שיהיה OC בדיסק קשיח שהחברה יהיה WD אם אפשר 500GB וב RAM החברה תיהיה 4GB G.SKILL 6) כן שהמחשב יהיה מאוד שקט ויפה! אולי מארז הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 7)הרכבת מחשב במעבדה שהם ירכיבו(החברה) 8) שהמחשב יהיה שקט! 9)שקט מאוד ומעוצב יפה! 10)OC בינוני לכרטיס מסך בעיקר ואולי מעבד 11)GTA IV, CRYSIS,NBA…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי זה מה שאני רוצה לקנות 0 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ₪ 1 1080 ₪ 1 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 454.00 ₪ 1 454 ₪ 2 6289 Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 619.00 ₪ 2 1238 ₪ 3 7719 Sony 16/48 Bulk Black DVD-ROM 106.00 ₪ 1 106 ₪ 4 8202 Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2243.00 ₪ 1 2243 ₪ 5121 ₪ כמו שאתם רואים חסר פה: 1) לוח אם 2) מארז 3) ספק 4) קירור מחיר גג הוא 6500 שקל כך שיש לכם עוד כמעט 1400 שקל בשביל להכניס מארז יפה ואיכותי עם ספק חזק והכי חשוב קירור טוב כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם מאד ואני שונא את זה. עוד דבר חשוב, הפריטים חייב…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-