עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barmik0,

מה ההבדל (למעט האחראיות) בין מעבד מסוג E7200 מסוג BOX לאותו מעבד מסוג TRAY והאם למשתמש ביתי המעוניין במחשב אמין למספר שנים (כ-5) כדאי ללכת על TRAY?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. * מטרות המחשב: רוב: מחשב סטודנט(לימודים), עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים לא (HD). מעט: עריכה גרפית (דו מימדית, אולי תלת מימד (לא עקרוני)). * גודל המסך: רצוי שיהיה קריא טוב למטרות המחשב, אך ביחד גם שמחשב יהיה נייד בסביבות 15.6. * משקל רצוי: רצוי משקל נמוך, המחשב יהיה נייד 7 ימים בשבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כ- 2 שעות עבודה משרדית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא * גודל מינימלי של כונן קשיח" 160 GB * צורב DVD: רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. המחשב אמור לשמש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב נייח בסוף היום. כמו כן הוא יהיה כמעט כול יום איתי בתיק, לכן חשוב שיהיה עמיד וביחד לא כבד במיוחד. 4K זה המחיר שניתן …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by edenbd,

אני בע"ה אקנה בקרוב את היוגה 2 פרו http://ksp.co.il/?select=.268..271..159.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21248&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני מעוניין להוסיף לו כונן SATA. השאלה מה עדיף להוסיף חיצוני או פנימי? אם פנימי חשבתי על זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WD10JPVX הוא יתאים למחשב מבחינת מידות? והאם הוא מומלץ בכלל או שעדיפה חברה אחרת? אשמח לעזרתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by maayan4,

שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by din264,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1360x1024 - מסך 32'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, והרדיסק רגיל (כרטיס מסך שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 ,חשיבות למינימום רעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Giladkz,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ישמש בעיקר למשחקים וסרטים, אבל גם קצת לעריכה ולקידוד. 15.6 FHD, עדיף מט אבל לא קריטי חשוב שיהיה HDMI לא קריטי בלוטוט כונן SSD, אם אפשרי בתקציב אז שיהיה גם HDD 750GB\1TB לא קריטי כונן אופטי חשוב! מעבד Haswell כמו כן צריך כרטיס מסך טוב כמובן על מנת להריץ משחקים ברמה די גבוהה(AC3 למשל) תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Avi2202,

מחשב לשימוש בתוכנות אוטוקאד,סטראפ, מטלב, עיבוד נתונים די כבד, לא משחק בו כלל. תקציב 5000 עם חריגה של 500 לפה ולשם אין צורך באביזרים, מסך וכדו... תודה לעוזרים😀

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ds.trias,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי, נעזרתי רבות בפורום הזה ותודה לכל העוזרים! אבל קניתי לפני שנתיים מחשב מ PLONTER ב5430 ש"ח ונכוותי קשות( מספר הזמנה - 14234855492255372) רכיבי הUSB (אלו שעובדים) מתנתקים לפרקים (לגיימר זה סיוט!!!) המחשב קופא כל כמה ימים!! אני לא יכול להשאיר את המחשב דלוק ולדעת שבבוקר הוא עדיין יעבוד בקיצור סיוט. הלכתי כמה פעמים לתיקונים (שבוע אחרי הקנייה, חודש אחרי הקנייה שוב ועוד) אבל העובד שם (ויטלי) אומר שבגלל שזה קורה רנדומלית והוא לא מזהה את הבעייה אז הוא לא יכול לעשות כלום. לא הבנתי איך זה אמור לעניין אותי, קניתי מחשב בכמעט 5.5K אני רוצה שהוא יעבוד! בקיצור במקום להנות ממחשב חדש ואיכותי, אני צריך לקנות שוב מחשב חדש. מצ"ב המפרט…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. דרוש מפרט למחשב גיימרים (כולל מסך) שיכול להריץ משחקים כמו GTA, Half Life, Portal, CoD, BF3, SKYRIM ועוד, ושיוכל להריץ משחקי מולטיפלייר. ווינדווס אקס פי או שבע. עדיף שקט (אך זה לא קריטי) ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט, אולי קצת פוטושופ CS5. לא לחרוג יותר מדי מהתקציב שהוא 3500 ש"ח. אני לא כל כך מבין במחשבים ואני חדש פה בHW, אז סלחו לי אם אני לא מפרט מספיק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by redead,

מגיע לכ80 מעלות!! המאורר עובד.. אין לי ממש ניסיון עם לפטופים , אני יודע שבמקרה כזה בנייח שלי הייתי מפרק את המעבד ומחליף משחה טרמית.. זה גם מה שעליי לנסות כאן? כמה זה מסובך/שונה בלפטופ מבמחשב נייח? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. משחקים פשוט הכול אינטרנט תוכנות הכול בלי מסך ! אבל רק של אינטל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BneXt,

שלום לכולם, ניסיתי למצוא כאן מפרט טוב בהודעות ישנות יותר אבל ברובם אנשים החסירו דברים כמו כרטיס זיכרון, כרטיס מסך וכ'ו 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 150 - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WOW, AION, GUILD WARS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Skipper,

היי, קניתי לפני כ4 חודשים את הנייד שבכותרת משום משקלו וגודלו ומחירו ממש אפשר להכניס אותו לתיק ולא להרגיש אותו! קראתי ביקורות בעולם שכדאי להוסיף לו 1GB RAM להגביר את מהירות העבודה שתהיה סבילה אז הוספתי (כלומר, יש לו לאחר ההוספה 2 ג'יגה ראם). היה לי בעבר הרחוק MSI Wind גם נייד "10 שהיה לו 2 ג'יגה ראם ומעבד אטום, ה-MSI רץ חלק על כל היישומי אינטרנט ואופיס (ווינדוס XP). האייסר יש לו ווינדוס 7 סטרטר, הוא ממש איטי, סרטונים ביוטיוב הקול מתעוות להחריד, כמה כרטיסיות בכרום ממש מאיטות אותו וכו' ממש דברים בסיסיים! האם ניתן לדעת או כיצד ניתן לדעת מה הבעיה? הוא חדש לגמרי, התקנתי רק תוכנות רגילות של מוזיקה אינטרנט ואופיס. לא ייתכן שזה וירוסים אני מבצע בדיקות באופן שבועי! אפילו קניתי סולל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DevStartUp,

Inter I7-14700 Tray no fan up to 5.4Ghz 20 cores UHD 770 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 Micro-ATX WIF16 LGA1700 Corsair Vengeance DDR5 32GB 5200MHZ 2X16 C40 KIT Cooler Master Hyper 212 Black edition WD Blue SN580 1TB Nvme Gen4 2280 up to 4159MB/s Antec P5 2xUSB3.0 Sound Dampening Panet White active PFC+ Coder Master ELITE NEX White 600 230V 80 windows 11 תקציב 5K יש מקום לשיפורים ? מחשב לפיתוח . אשמח לחוות דעת.

16. Started by mx-3,

שלום, חבר שלי כרגע בארה"ב, וכבר ביקשתי ממנו שיקנה לי נייד (מאחר והבדל המחירים בין ארה"ב לכאן הוא כמעט 50%). ההתלבטות היא בין macbook pro 15" 2.4GHZ I5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?aid=AIC-WWW-NAUS-K2-BUYNOW-MACBOOKPRO-15-INCH&cp=BUYNOW-MACBOOKPRO-15-INCH מחיר: 1799$ לבין DELL STUDIO 1558 הכולל I7 720QM 500GB 7200RPM 4GB ראם ATI Mobility Radeon™ HD 5470, 1GB 85 Whr Lithium Ion Battery (9 cell) Back-lit Keyboard Windows® 7 Home Premium, 64bit, מחיר: 974$ http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1555/pd.aspx?refid=laptop-studio-1555&s=dhs&cs=19&redirect=1 או להוסיף מעט ולקחת את הstudio xps16. שהנתונים דיי ד…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by WaRez.,

אוקיי אני עומד לקנות מפרט חדש, ביום יומיים הקרובים. בניתי משו ואני מבקש את דעותייכם - http://img338.imageshack.us/img338/2608/memory4sf.jpg המפרט בעיקר למשחקים, ואני מתכוון לעשות לו OC. שאלה - צריך להוסיף קירור בישביל להביא OC טוב ? או שהקירור של המעבד מספיק? התקציב שלי הוא 4500. איך אני יכול לשפר ת'מפרט? תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lior@s,

זקוק למפרט ב-4000 ש"ח עם מסק דק

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by re5pect,

מפרט למשחקים בעיקר הכולל הכל פרט לציוד הקפי ומסך.. שיכלול גם צורב דיוידי.. וקירור טוב, צריך את זה כמה שיותר מהר. עריכה: ללא מארז, ושיהיה טוב גם לעתיד..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? אני צריך מפרט ב 2500 שקלים. לא זקוק לציוד היקפי, לתוכנות נלוות, מערכת הפעלה, מסך וכו'. נטו מחשב ללא כלום. FREE DOS. מותר לחרוג בכ- 200-300 שקלים לא יותר. זה לא בשבילי. אני ב"ה מסודר. המפרט לא משנה לי אם יהיה מבוסס AMD מה שסביר להניח שיקרה בגלל התקציב הנמוך. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Tov_Tov,

טוב אז כמו שראיתם בנושא אני צריך עזרה לבניית מפרט בשבילי, אני מחפש מחשב חזק למשחקים בעיקר ובין השאר תוכנות ועבודה כללית על המחשב. המחשב צריך לכלול הכל חוץ ממסך, מקלדת, צורב, כונן דיסקטים ורמקולים. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח פלוס מינוס. אני רוצה שהוא יכלול מעבד AMD לפחות 512 ראם ולפחות 80 גיגה וכרטיס מסך חזק מאוד. מי שיכול ולתת לי מפרט טוב, בבקשה הסבר כל חלק וחלק במפרט למה כדאי לי לקחת אותו על חלקים אחרים ועם אפשר להסביר לי קצת על כל הקטע של המפרט למשל למה לקחת את הדגם הזה ולא את השני ... בקיצור הבנתם אותי. תודה מראש !

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני צריך לדעת איזה חומרה יש עליו כי אני לא יודע יותר ממעבד וכרטיס מסך ועזרה בקביעת מחיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bar Naftali,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5/Doom4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה אקנה מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים