ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום מה יכולה להיות הבעיה כשאני עושה רשת AD HOC במחשב נייד ככה http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm או פשוט ע"י הוספת רשת חדשה>רשת AD HOC (למטה) אני פשוט לא מצליח לראות את הרשת במכשיר אנדרויד (טאבלט)? אני עושה את הרשת ע"י כך שאני מחבר בחוט של המחשב את המכשיר סלולרי שלי (GALAXY NEXUS) למחשב ויוצר שיתוף אינטרנט איתו ואת השיתוף הזה שהמחשב גולש עליו אני רוצה לעשות רשת AD HOC וזה פשוט לא עובד.. איך פותרים את זה? וכן...שיש לי סטיק של חברה סלולרית בחו"ל וניסיתי לעשות איתו את אותו הדבר וזה גם לא עובד ,שם הWINDOWS כתב שהמנהל לא נתן לעשות זאת..לא ברור אני עם חשבון מנהל המחשב מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר הרבה לבטים התבייתתי על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/ml1485qu בנוסף לזכרונות Gskill Ripjaws x 4x4 2133mhz שכבר יש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, עבודה עם דו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DSmax, photoshop, UDK, AfterEffects. למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שניתן להעלות על הדעת. -מה…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכם מה ההבדל בין המעבד שבנייד Intel® Core TM i5 Ivy Bridge Processor 3210M 2.5GHz מול המעבד שבמחשב נייח (פרטים פה) מבחינת הביצועים והעיבוד Intel® Pentium® Processor E6300 תודה רבה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות לגבי SSD. האם למחשב עם ivy bridge ו8 RAM , צריך להשקיע גם בזיכרון SSD? מדובר במחשב שיעבוד מאוד קשה 24 שעות. השאלה בעצם האם ההפרש הכספי יהיה שווה את ההשקעה כאשר כבר הושקע במעבד ivy וזכרון 8RAM (וכנראה גם דיסק 7200 RPM) שאלה נוספת מחשב בו קיים דיסק רגיל ובנוסף דיסק SSD, איך בדיוק זה עובד ביחד? האם מערכת ההפעלה עובדת על הSSD והדיסק הרגיל משמש לאחסון מולטימדיה בלבד? כמה SSD מספיקים למערכת ההפעלה? האם מחשב עם 8G SSD מספיק? תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, זה המחשב: HP Pavilion dv6526ea המחשב בן 4-5 שנים, בנוסף למיפרט הנל: שידרגתי ל4G RAM , ווינדוס 7 64 ביט מצב מכאני: עובד ללא דופי כמו חדש מבחינת ביצועים. כמו כל מחשב זקן הוא מתחמם ומרעיש מעט מעל הממוצע. אני לא בטוח שהצורב עובד, נראה לי שצריך לנקות את העינית. אך ככונן דיסקים זה עובד באופן תקין. מצב חיצוני: סדק קטן שהדבקתי בפינה, ושום דבר רציני אחר. בכמה אוכל למכור אותו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם DELL INSPIRON 7720 או 7520 : Ivory - מחשב נייד "17.3 Dell Inspiron 7720 i7-3610QM Ivory - מחשב נייד "15.6 Dell Inspiron 7520 i7-3612QM ב-2 המחשבים האלו יש כונן קשיח 1TB, אני אוכל להוסיף למחשב גם כונן SSD? במידה וכן, איזה סוג SSD יתאים למחשבים האלו וזה אפשרי לעשות זאת באופן עצמאי בבית למרות שאני לא מבין בדברים האלה? כלומר - זה רק לפתוח את המחשב ולחבר את הכונן לכבל? אשמח לקצת מידע, תודה
-
- 9 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצורך משחקים חשוב לי שהחומרה תהיה איכותית התקציב 2000 ש"ח ללא חומרה היקפית
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הייתי בכמה חנויות לטובת התעניינות ברכישת נייד, וכל המוכרים טוענים, שאין אפשרות למחוק את מחיצת ה-Recovery שמגיעה עם הדיסק הקשיח באף מחשב. האם זה נכון? עד כמה חיונית המחיצה הזו, אם יש לי דיסק התקנה של Windows משלי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול לחרוג מהתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ובעתיד BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). smasung 2253BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות המפרט שלי כרגע זה e8400 ep43ds3l g.skill 4gb pi-black ddr2 psu corsair 550 hx evga 9800 + gtx
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום איזה גירסה עדיפה להתקנה של וינדוס 7 על המחשב הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 64 ביט או 32? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית (בן 3- מפרט קיים במשתמש) ואני מחפש כרטיס מסך חדש (הישן נשרף. WTF) משחקים: BF3 , SKYRIM סכום של עד 850 שח המסך הנוכחי שלי 17' (כן כן קטן) אשדרג אותו בעתיד הקרוב ל 22' DELL (עובד רק עם מסך אחד) איזה דגם אתם ממליצים לי, חברה וכו'
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד גיימינג שעיקר השימושים בו הם משחקים בינוניים (leauge of legends , guild wars 2 וכו') אבל עם אופציה להריץ משחקים כבדים על הגדרות mid-high , לא חשוב לי המשקל , חשוב לי שהמסך יהיה מינימום 17 אינץ' , רצוי מחשב עם ביקורות טובות ברשת , אפשרי בלי מקלדת בעברית, אפשרי להזמין את הנייד מחו"ל. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, אז מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג אז אפשר, נאמר כמה מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, סרטים, הורדות), משחקים (פיפא, פוטבול מנג'ר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, פוטבול מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 במסך הנוכחי שלי -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, אני אסביר בקצרה מה המצב שלי ומהן הדרישות ואחר כך יהיה פירוט של "10 השאלות" שצריך לצטט. הכרטיס מסך הישן שלי 8500GT הפסיק לתפקד, המאוורר שלו לא קיבל פקודה להסתובב והוא היה מגיע ל90 מעלות בלי עומס מיוחד, במקביל גם הלוח אם שלי שבק חיים כמה ימים לאחר מכן, אחרי ניסיונות של חיבור של רכיבי ליבה אחד אחרי השני והקשבה לצפצופים שלפני הביוס הפנמתי שהלך המחשב, בזמנו הייתי ממש בעניינים קניתי את החלקים לבד וגם בניתי את המחשב פיסית בעצמי דברים שיש לי שנראה לי שרלוונטי שישארו ואין צורך לקנות: -צורב DVD של LG, עובד תקין ולא פתחתי אותו מ2011 -ספק כוח 500W בן 3 חודשים של CWT -עכבר ומקלדת שמתאימים לגיימינג כולל ג'ויסטיק - מסך מחשב 19 אינץ' -עריכה: החלפה למסך led של 23 אינץ - מאוורר 120MM…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחש התקציב הוא עד 4K. עשיתי קצת חיפוש בפורום ובמפרטים המומלצים וזאת הבחירה שלי, אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר למשחקים ב ברזולוציית FHD על מסך 23/24אינצ' ובנוסף עבודות משרדיות נוספות או צפייה בסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. hitman החדש, COD החדש, Сrysis החדש, far cry החדש וכו' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 23/24אינצ FHD. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וכונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 ע…
-
- 34 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת כמה המחשב שלי שווה כדי שאוכל למכור אותו במלואו זאת אומרת רק לחבר את המחשב לחשמל ולמסך ולהפעיל והמחשב פועל... מארז: אין לי מושג מה השם שלו אז העליתי תמונות: http://jpg.co.il/view/500c669a3ab00.jpg/ http://jpg.co.il/view/500c65d74ae8f.jpg/ לום אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz מאוורר למעבד: פשוט- Intel LGA775 כרטיס מסך: ATI Rendoren HD 4650 512MB זיכרונות: Kingston KVR800D2N6/2G Kingston KVR800D2N6/2G ספק כוח: G-pro P-4 500W ATX12V (DR-B500E)o כונן דיסקים: DVD-RW (אין לי את הדגם אבל הוא נורמלי) אז מה אתם אומרים (חוץ מכונן קשיח אני מוכר הכל) כמה זה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר... רק אם ממש ממש שווה את ההפרש לזלוג ל 3000, רצוי בסביבות ה 2500 אבל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכת וידאו, וגרפיקה בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ECLIPS JAVA, פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא (רק צורב) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? (מקלדת עכבר ומסך יש כבר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מחשב נייד חדש בתקציב של כ3000 שקל מטרת הנייד היא בעיקר לימודים ואינטרנט, זמן סוללה טוב גם רצוי. מסך 14 אינץ' יספיק (או 13.6) את הנייד אקנה בישראל, ואם אפשר ללא מערכת הפעלה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כמו שתראו בתמונה, כבר קיבלתי לא מעט הצעות... אבל יחד עם ההצעות, נשמעו לא מעט קולות שאמרו לי שהכי טוב לשאול כאן! ב-HWzone! אז באתי! ואני מאוד אודה למי מכם שיוכל לעזור להרכיב מפרט מנצח ואידיאלי למצב שלי. בתקווה עד 6,000 ש"ח (אפשר קצת לזלוג אם זה יועיל משמעותית) שימושי המחשב החדש: אני צלם סטילס ויש לי המווון תמונות מאוכסנות. אני עורך ומרטש אותן. אני גם עושה גרפיקות שונות ומשונות. חלקן די כבדות. חלקן צריכות לצאת לדפוס. (כמעט ולא נוגע בתלת-מימד) אני גם מצלם קצת וידאו FULL HD בזמן האחרון ומקווה לקדם את עצמי גם בתחום הזה... זה העיקר. יהיה נחמד אם המחשב ישמש גם להקלטת מוזיקה ומשחקים כיפים. אבל זה לא באמת רלוונטי כרגע. אם יש עוד משהו שאני יכול להגיד שיעזור לכם לעזור לי - תגידו בבק…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI EX620X עם כרטיס מסך ATI HD 3740 . האם אפשרי להחליף לו כרטיס מסך ואם לא האם הכרטיס מסך הנ"ל יכול להריץ משחקים היום על גרפיקה בסיסית/נמוכה ? עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי שיש לו כרטיס מסך לא מובנה על הלוח, אם אני לא טועה זה נקרא MXM. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך מEBAY שיוכל להריץ ברזולוציה סבירה משחקים היום על המחשב הזה? התקציב הוא 150-200 דולר.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=CMS-B0W71ES&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=108&aff=Zap〈=he http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=2714&cPath=210 ההבדלים העיקרים: ללנובו דיסק של 500GB במהירות 7,200 RPM לעומת 320GB במהירות 5,400 RPM ב-HP, לשניהם סוללת 6 תאים אבל ללנובו 62WH לעומת 47WH ל-HP מה שאמור לתת זמן עבודה ארוך יותר (הם מצהירים על 8 שעות לעומת 6 ב-HP). מצד שני הלנובו מגיע בלי כונן אופטי אבל הוא קל ב-300 גרם. המחשב מיועד לתלמיד בבית ספר שצריך לסחוב אותו כל יום במסגרת פרויקט מחשוב של הכיתה. בהנחה שאני יכול לקבל את שני המחשבים באותו מחיר ובאותה אחריות איזה מחשב עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובדים! אני מתכוון למכור את המערכת הבא: מעבד E8500 לוח אם Asus p5q PRO זכרונות Gskill 2*2GB קירור מעבד Thermalright Ultra-120 כ. מסך Club 3D HD 4870 1GB מארז Antec One Hundred (נקנה פחות משנה) ספק Hyper 620W (ספק מעולה, שקט ומחזיק את כל המערכת בלי שום בעיה) כונן קשיח Seagate 1Tb כונן DVD רוב החלקים נקנו בסקיי פי סי הישן, ולא עברו OC. כל החלקים שמורים במצב טוב ועברו נקיון פעם ב.. כמו כן נשארו לי ניירות וחלקי ספייר מהערכה של לוח אם, כ. מסך ומארז(יש לי אפילו קופסה של המארז). המערכת מורכבת ומוכנה לעבודה - פשוט לחבר ולהשתמש. המחשב מסוגל להריץ רוב המשחקים על הגדרות גבוהות. הכוונה שלי למכור אותו לכיוון 1000-1200 ש"ח. מה דעתכם, כמה הוא שווה?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-