עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2300. מזומן. חורג ב100 ש"ח (בלבד) רק זה ממש משתלם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה, משחקים קלים פה ושם 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול או כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתכוון בימים הקרובים לקנות מחשב חדש.. ואני צריך מפרט שבעיקר יריץ לי משחקים (פיפא 09, COD4) ותוכנות כמו פוטושופ.. יש לי כבר מסך 22" אז משו שיתאים לו כרטיס מסך טוב שיסחוב יפה. אני לא מתכוון לעשות OC דרישות קטנות: מעבד אינטל+4 ג'יגה זיכרון 3500 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dwarriork,

אוקיי.. אחרי קצת(הרבה) מחקר.. ואחרי שהרבה זמן אני כבר רוצה מפרט חדש הגעתי למסקנה מה בערך אני רוצה.. אז.. אם למישהו יש כוח לעזור לי קצת, יבורך :ם אוקיי.. אז הבסיס למפרט יהיה SLI GTX460 1G.. אז כמובן שנתחיל.. מה החברה הכי טובה בשבילם? האם שווה לחכות לגרסה החדשה של ZOTAC?(בכל מקרה אני מחכה למארז HAF X של COOLERMASTER אז יש קצת זמן..). מעבד.. אני ממש מעדיף I5 760 עם OC, השאלה היא כמה אפשר למהר אותו ואם הוא ינצל את הכוח של כרטיסי המסך.. לוח אם, באמת שאין לי שמץ, אם יש משהו שמותאם במיוחד לSLI הכי טוב, מקסימום כש/אם נשדרג נחליף לוח אם גם.. זכרונות, מעדיף לפחות 6G, משהו איכותי לא ג'אנק.. אבל נראלי שבמחשב ברמה הזו לא תביאו ג'אנק גם ככה.. דיסק קשיח, 1TB.. לא צריך יותר, אם שני 500M …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום! אבא שלי מתנן לקנות מחשב חדש שישמש לעבודה משרדית בלבד. לא יהיו משחקים, רינדורים, עריכה וכו'. הנה מפרט שחשבתי עליו: שם מוצר כמות מחיר מחק Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ Lite-On 52/32/52//16 Combo Black CD-RW/DVD-ROM 1 249 ¤ Intel Celeron 2.66GHz Socket 478 256K BOX CPU 1 519 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 379 ¤ Albatron PX865PE Pro Soccet 478 Motherboard 1 449 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 2 478 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Albatron Geforce FX5200LP1 AGP 128Mb DVI Video Card 1 319 ¤ D-Link DWL-G520+ G2.4GHz 54Mbps Wireless PCI Adapter 1 23…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין לקנות את המחשב הבא... מה דעתך? יש הצעות לשיפור/מחיר/וכו'... דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2150 ¤ 1 ASUS P5B 985 ¤ 1 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 1680 ¤ 1 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII 650 ¤ 1 ASUS EN7950GT/HTDP/512M 1925 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 LG GSA-H10LB DVD-RW LightScribe white 300 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 320 ¤ 1 HEC 580W ACE580 495 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אבקש מפרט למחשב שישמש עבור תוכנות גרפיקה כבדות במקום העבודה. אין צורך בציוד היקיפי וכרטיס קול מטורף, המחשב לא ישמש עבור משחקים כלל, מארז חשוב שיהיה משהו איכותי על מנת לשמור על טמפ' סבירה אך עם זאת לא ייעשה במחשב OC ומכאן שאין צורך להשקיע סכומים בקירור מיוחד. [glow=red,2,300]ללא ציוד היקיפי ומסך.[/glow] מעבד - 4 ליבות זיכרון - 4 ג'יגה בייט הארד דיסק - חצי טרה בייט כרטיס מסך - בינוני (תקציב שנע בסביבות 800 ש"ח) לוח אם כמובן חשוב להשקיע צורב די וי די מתקדם וזהו לדעתי, אם יש לכם שאלות או הצעות עבור מחשב שאמור לענות לדרישות האלו אשמח לענות! המחשב הוא עבור עבודה במקום העבודה כך שהתקציב פחות רלוונטי אבל עדיין יש להשתדל לשים לב לעלות מול תועלת והאם יש צורך בהשקעה יותר גדולה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by OreoCookieh,

היי ח'ברה, בעבר פתחתי פה דיון לגבי מפרט למחשב גיימינג בלי OC סביבות ה6K כולל מסך הצלחתי להגיע למפרט הבא, מה דעתכם עליו? מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1009 מעבד: [..] INTEL 3550 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1009 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77M-D3H ₪548 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪113 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX670 4GB GDDR5 - RETAIL ₪2273 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪97 מארז: [..] XIGMATEK ASGARD PRO w/o PSU ₪271 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪407 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by דוב,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנות שונות (למשל, רוזתה סטון), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים. עדיף מחשב יחסית קטן ובעל משקל נמוך. חשוב שיהיה מהיר מאד, זכרון רם עדיף 8, זמן סוללה ארוך. אשמח לשמוע רעיונות טובים ויחסית זולים (עד 3500), וכן מה דעתכם על המחשבים הללו: http://www.wallashops.co.il/Mobile/Main#!/app/product/6MKFBB94E2 http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4702&siteurl=http%3a%2f%2fwww.pc-online.co.il%2fitem.php%3fps%3d3002&modelid=878415&prodId=1626094054&platform=2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, בשעה טובה מכרתי את המחשב הנייד שלי שאני לא צריך יותר ואני מעוניין לרכוש בקרוב מחשב שולחן חזק לעבודה במאיה ולמשחקים. אני עוד לא ברמה מקצועית וגם רוצה לשחק במחשב ולכן אני לא צריך כרטיס QUADRO. לפי הפורמט המומלץ: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 8000 פלוס מינוס לאשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים ועבודת תלת מימד במאיה, מקס וכו' 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא לא צריך שום דבר פרט לאל-פסק. 4. האם יש דבר ספציפי שאת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם כל תודה מראש, בעבר עזרתם לי הרבה ברכישת לפטופים אני מעוניין לפטופ בעיקר לגלישה באינטרנט. כנראה כרגע אני מעוניין בגודל של 13 אינץ . הדגם הזה: Dell Vostro 1320 T6570 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 הסתדר לי טוב בתקציב, ונראה לי גם מבחינת הנתונים שלו. הבעיה היחידה שאני לא שלם איתה זה שהמסך אינו LED. 1. מה אתם אומרים, ההבדלים הם קריטים בין ה LCD המיושן ל LED החסכוני? 2. מה אתם אומרים בכלליות על המחשב? יש לכם המלצות נוספות בתקציב? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shira11,

היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי חבר שרוצה מפרט לגיימינג בלבד אולי טיפה גלישה באינטרנט וזהו בערך. הדרישה היחידה שלו היא שיהיה את הכרטיס מסך R9 270X כי אמרו לו שזה יחזיק לו את המחשב מספיק זמן מבחינה גרפית, אישית אני מסכים עם זה. בניתי לו איזשהו מפרט ורציתי לדעת אם לא יהיה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים האחרים, הוא אישית התפשר על מארז ולוח אם וכונן SSD רק בשביל לייעד את המחשב לגיימינג במחיר מאוד נמוך. +אני מצרף גם את השאלון של הפורום למטה אם מישהו פה בכל זאת ירצה לבנות מפרט בעצמו, תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪511 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by thedarkknight,

אשמח מאוד אם תגיבו רציתי לדעת האם כדי לי לקנות 1070gtx או בגלל שההפרש ביכולות בינו לבין ה980gtx קטן כדי ללכת על 980 כיון שהוא יותר זול או שההפרש ביכולות גדול ואז אני ילך על ה1070 בבקשה להגיב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, רכשתי כרטיס PNY 9800 GX2, ואני בונה סביבו מחשב לבן שלי. המחשב יהיה ללא OC, ואין כוונה לעשות SLI. אני רוצה להציג פה את השיקולים שלי, ולקבל חוות דעת על המפרט. קרעתי את התחת כדי להרכיב אותו. אני מקווה שהמפרט יעזור לאותם שהולכים על הכרטיס הזה. כדי לשמור על המיקוד לא הכנסתי פה בכלל רכיבים הקיפיים - רמקולים, עכבר וכו'. השיקול שלי הוא שהכנסתי פיל לבן - את הכרטיס הגרפי, ואני צריך להכין לו סביבה שהוא יחיה בה טוב - ספק חזק, מארז עם איוורור טוב. בכל שאר הדברים אני לא רוצה ללכת על מהירות אלא על יציבות. מעבד - אני רוצה להיות ב-mainstream. אני הולך על אינטל ולא על AMD כי הם מוליכי השוק. אני הולך על קוואד ולא על דואו, כי יהיה יותר חשוב ריבוי משימות מאשר האצה ספציפית למשחקים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by _DavidB,

אני צריך מפרט למחשב מksp או כל חנות אחרת טובה בתקציב של 5 אלף , תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by zonis,

Hi sorry for the english I don't have hebrew font yet I need a complete list of components for a good system : I know what I want more or less but I need recommendations for shops, prices, different parts and whatever else you think relevant. Hard Drive - 160GB (sata) screen - 19 inch, CRT not LCD memory - 2 chips of 1gb each motherboard - I don't know but it should match the graphics card keyboard + mouse - whatever is considered good Drives - 1 DVD burning drive should be enough graphics card - something good with 250MB any suggestions for changes are welcome!!! Thanks for all the help! [br]פורסם בתאריך: 7.04.2007 בשעה 05:56:18 forgot, sorry:dual-core pr…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. המעבד שלי הלך לעולמו ! אז הנה הגיע הזמן לעבור ל939 מה754 אז כרגע יש לי זכרונות 512 DDR400 ויש לי מארז, ספק כוח וכרטיס מסך AGP ואני חושב לעבור לPCI E ולמכור אותו אז אני צריך מפרט שיתאים לכל הדברים האלה אז בקיצור צריך לוח אם וצריך מעבד 939! אני חשבתי לקנות 3000+ כמו שהיה לי רק שיהיה 939 או 3200+ ולקנות איזה לוח טוב של אסוס או חברה אחרת שמתאים לי מבחינת הדרישות של המערכת בכרטיס מסך אני מוכן להשקיע מ-800 עד 1200 שקל אם זה בכלל שווה לפי דעתכם.. הכרטיס הנוכחי שלי נמצא בחתימה. מה אתם חושבים???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nachum987,

היי חברים, אני מעוניין למכור את המחשב נייד שלי מדגם: Samsung NP530U4E-S01 למחשב הוספתי 4GB מדגם: G.SKILL F3-12800CL9S-4GBSK נקנה בארץ לפני חצי שנה בערך, במצב מעולה, עם כל האביזרים והאריזה, באחריות לעוד שנתיים וחצי. אשמח להערכת מחיר, תודה מראש

19. Started by idan17,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש להחליף את הסוס עבודה הישן. אני סטודנט למדעי המחשב גיימר קליל ובכלל אוהב טכנולוגיה. אני עורך סרטים, משחק משחקים מידי פעם, כותב קוד ובכלל משתמש דיי כבר לדעתי. עד היום היה לי את MSI GE60 שקניתי לפני כ 4 שנים בערך שרק יצא (באזור ה 5K ) עברו 4 שנים והמחשב הזה קיבל שדרוג של SSD ועוד 8GB זכרון DDR3. באמת שהמחשב פצצה ואין לו בעיות של איטיות ורץ כבר כמה שנים ברציפות. עקב הניסיון הטוב שלי עם סדרת ה G של MSI הסתכלתי על הסדרה היום והיא עדיין קיימת משמע כנראה הם הצליחו טוב. ראיתי את ה MSI GS70 הנתונים שלו מצוינים והוא לא כל כך גדול יחסית ללפטופ של 17 אינצ' (עוד כבס"מ וחצי ממה שיש לי היום) בסדרה הקודמת היה קרור טוב ופה הוא נראה הרבה יותר טוב. אני מתכוון לה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Hikaru,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים, עבודות משרדיות * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שפחות אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר להניח שיהיה ליד המחשב שקע חשמל כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? לא מעניין * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 128 לפחות, אם אפשר SSD אשמח. * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך לא חובה * האם …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by משרק,

יש לי מחשב נייד הוא עובד כרגיל ולפעמים נתקע וצריך לכבות אותו מהלחצן כיבוי והדלקה וקורה לפעמים שגם הוא לא נדלק ישר אלה מנסה להדלק ונכבה ככה עושה כמה פעמים ואז מצליח להדלק מה יכולה להיות הבעיה? וירוס?חומרה?פרמוט?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב וברוכים הנמצאים. בכוונתי לרכוש מחשב (למעשה שניים) חדש. טרם נרשמתי לפורום קראתי את המדריך לרכישת מחשב חדש וכן הצצתי במפרטים, ואני מודה ומתוודה שהבלבול רק החריף. אני זוכר שפעם, לפני אי-אילו שנים, זה היה כל כך פשוט... בכל מקרה אני אגדיר את הצרכים שלי - מחשב לעבודה באופיס + עבודה עם מצלמה דיגיטלית (הורדת תמונות, איחסון), שיתאים לסרטי DVD (ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי ''22). האמת שאני לא משחק במשחקים פרט -אולי - ל-FLIGHT SIMULATOR ואני לא יודע אם זה אומר שצריך להשקיע גם בכרטיס מסך. הייתי גם רוצה שהמחשב יתאים למערכת ההפעלה VISTA. נראה לי שזהו בגדול. עכשיו -אילו מהמפרטים מתאימים לי ? מישהו יכול להמליץ על חנות (באינטרנט או במציאות הקיומית) טובה? מה אתם יכולים להגיד על IVOR…

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הנה המפרט הסופי שלי, כולל מסך 17' 700P! עלה לי המון המון,... אבל אני מקווה שהוא יחזיק לי כמה שנים טובות =], כמו המחשב שיש לי כרגע...(1600XP..40GB..384MB..9800PRO..7VTXE) בקיצור, הנה המפרט המושלם לדעתי שאפשר להרכיב מהסכום הזה, ושהכי מתאים למשתמש כמוני (גיימר,PS,קידוד-עריכת סרטים, ובלי OC!!) LG F700P 1 ¤1,025.00 ¤1,025.00 רגילה MSI K8N Neo4-F NFORCE4 1 ¤620.00 ¤620.00 רגילה WD 120GB 7200RPM 8MB JD SATA 1 ¤490.00 ¤490.00 רגילה SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 1 ¤300.00 ¤300.00 רגילה כונן דיסקטים 1.44 1 ¤50.00 ¤50.00 רגילה AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 1 ¤1,000.00 ¤1,000.00 רגילה SPEEZE 80mm Fan - Ball Bearing 1 ¤35.00 ¤…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני צריך מחשב ב6K...(אפשר להתגמש בעוד איזה 200-300)... (בלי מסך...בלי מקלדת...בלי עכבר..בלי פלופי ובלי צורב...) קיצור מעבד, קירור למעבד, לוח, זיכרון, כרטיס מסך, הרד דיסק, מארז (נדלקתי על הCI 6a21...הוא פסדר לקצת OC??), ספק למשחקים וקצת OC (קצת=מאתלון 64 3000 למשהו כמו 3200-3400)... אז אני מעדיף...מעבד כמובן AMD 3000 חשבתי על משהו כזה... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Thermalright XP-120 Thermaltake Thunderblade 120MM Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 A-DATA VITESTA 1024MB (512x2) PC 4000 DDR 500 Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM Compucase super Midi Tower CI 6a21 Thermaltake PurePower TWV 480 Watt רק אני לא בטוח לגבי הלוח…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by SoapSeller,

כאמור, צריך מסך 12 אינטש, זמן סוללה לא חשוב בכלל, הביצועים חשובים, המשקל קצת פחות, אבל בגודל מסך כזה, שיהיה מתחת ל1.6 עדיף... התקציב: עד 10,000, אבל עדיף פחות... תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.