ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב - משחקים סרטים לימודים אינטרנט , משחקים - gta v אני יודע שהתקציב יחסית נמוך אבל לפחות שיריץ על מדיום ופחות. * גודל המסך 14 אינצ * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות שיהיה יחסית קל ודק. * משקל רצוי?עד 2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1tb או 256ssd * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?רצוי לפחות שנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo אבל אני גמיש * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מעבד i7 -u זיכרון לפחות 8 ראם. מחפש משהו טוב בתקציב של 4000-4500 ולא יות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 4mb cache -- Intel 975XBX2 Bad Axe 2 Motherboard -- Gefroce 8800GTS 640 MB -- W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER -- 2GB DDR2 Kingston 800Mhz -- Topower 650Watt -- Thermaltake Big Typhoon -- Gigabyte Aurora + Window -- DVD Burner X 2 תגידו לי מה דעתכם , עזבו את המחיר וכמה שזה עולה לי , אני מבקש לא לבנות ולהציע מפרט חדש כי אני רוצה להשאר עם מעבד ולוח אם אינטל , אם יש הצעה לשדרוג פה ושם תגידו , אבל בכללי מה דעתכם. תודה :>
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחשב בשביל חבר הוא רוצה מחשב שיחזיק לו לשנתיים הקרובות שימוש כמו שרשום למעלה למשחקים הסתכלתי במפרטים וראיתי את זה http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ ואני מאמין שהמחירים ירדו אז חשבתי להחליף לו את המעבד ל d940 האם הלוח אם יתאים למעבד d940 ו האם כדי לעשות לו בהמשך oc ואם הוא ירצה להעשות בהמשך oc כדי להוסיף לו קירור טוב מעכשיו והאם הספק שמגיע עם המארז הוא ספק שיחזיק לו מעמד או שכדי להשקיע על ספק כח טוב איך שאתם שמים לב אין לי מושג אז פלייייייייייייז עזרה תודה רבה לכל העוזרים נשמח לשמוע הצעות אם צריך להוסיף עוד כסף אני אדבר איתו נשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נייד של DELL מדגם INSPIRON 1525 עם 2GB זיכרון ואני מעוניין להרחיב ל-4GB. א- איפה מומלץ לעשות את ההרחבה?כל חנות מחשבים או שיש מעבדות מיוחדות שכדאי לעשות את זה אצלם? ב- מה צריכה להיות העלות של דבר כזה? תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק למחשב פיתוח (Visual Studio .NET), Dual Code, לפחות 2 ג'יגה זכרון. אין צורך בכרטיס מסך, אין צורך במסך, ללא דיסק קשיח. תקציב : כמה שפחות :-), להערכתי כמה אלפים בודדים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מחשב שישמש כמחשב ביתי עם שימושים משרדיים בעיקר ומעבר לזה להפעלת תוכנות לניתוח/עיבודי מידע (שיישבו ב-"וירטואל בוקס" ולא על המשתמש הראשי). בנוסף בעיקר שימושים של גלישה באינטרנט עם הרבה מאוד טאבים פתוחים במקביל, סרטים וגיימינג קל. התקציב הוא 2600 ש"ח, כאשר אם שווה לחרוג טיפה או להשקיע קצת פחות אפשרי. לא נדרש ציוד היקפי וכונן אופטי. חשוב לי שיהיה כונן SSD נוסף לדיסק הקשיח וכן 16GB זכרון מסוג DDR4. השקט חשוב אבל לא בקיצוניות. לא מתוכנן אוברקלוק ולא נדרשים תוכנות. המפרט שאני חשבתי עליו (מ-startpc, אשמח גם לחוות דעת על החנות) - עבד: 559 ₪ - Dual Core i3 6100 Skylake 3.7Ghz S1151 לוח אם: 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte …
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אמור להיות 6000 אבל גלשתי במפרט שלי ל 6697. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל!!! אני לא אקבל את שאר הכסף בחזרה זאת אומרת שאם תיתנו לי מפרט של 2000 ש"ח ה 4000 ש"ח לא יחזרו אלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש שיפורים משמעותים אז לגלוש!. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD ואולי ערכה גרפית בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקי גיימינג הכבדים ביותר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד קטן ללימודים באונ'. הדרישות הן: [font=]סוללה חזקה, מהיר, סוחב, קטן, קל, שיהיה מספיק זכרון [font=]אני מתלבט בין הדגמים האלו: Dell Inspiron 13z IN-RD31-6264 Asus X301A-RX220H Asus X301A-RX236H Asus X301A-RX122H HP ProBook 4340s C5C76EA Dell Vostro 3360 VM-RD33-6432 בבקשה מכם, בחרו לי את המחשב הכי ממולץ מהרשימה הנ"ל. אני מאוד מעריך את עזרתכם!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעתכם למפרט שבניתי בTMS לצורך מחשב שישב בסלון מחובר לטלוויזיה וישמש בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים. הנה הפירוט של הצרכים : תקציב עד 1500 ועדיף פחות ; השימוש הוא לצפייה בסרטים סדרות , גלישה באינטרנט ושימוש אופיס קלים ; אין צורל בציוד הקפי ; חשוב שיהיה שקט 6; עדיף חנות שיש לה שירות גם בבאר-שבע ; מכיוון שמדובר בבאר-שבע צריך מארז טוב שיוכל להתמודד עם הרבה אבק. הנה המפרט שבניתי אשמח לשמוע את דעתכם. This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Pentium Dual Core G4560 / 1151 Tray Qty: 1 - Price: ₪ 254 CPU Cooling: Arctic Alpine 11 Passive Qty: 1 - P…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כולל כולל מסך(LCD 19) וציוד היקפי... פחות מ5000 אם אפשר(4700 יהיה מצויין אבל לא נורא לחרוג עד 5000 גג) תוכנות כמו AUTOCAD. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לעיתים, והרבה סרטים, מוזיקה וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כשייצא אז COD,PES, GTA5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080P, בקרוב 1440P. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1051 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1162 Scythe Ninja 2, יחידות 1 ₪151 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=251 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪466 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪475 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 WD 640GB 7200rpm 32MB Sata2 WD6401AALS, יחידות 1 ₪384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=906 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪1390 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218 צורב LG GH22NS30 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/pr…
-
- 8 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תנו חוות דעת על המפרט הזה , אם אפשר הצעה יותר טובה בתקציב 5000 אז אני אקבל בשמחה Intel® Pentium® D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 box 1760 ¤ 1 GIGABYTE GA-8I945P-G 665 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 512MB 667MHZ 325 ¤ 2 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 370 ¤ 1 eVGA 6800GS 256MB PCI-E 1200 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 280 ¤ 1 FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA 220 ¤ 1 סה"כ: ¤ 5145
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות כולל Witcher ו- Supreme commander על מסך 22''. חוצמזה אני רוצה מארז שקט יחסית ואשמח אם יהיה חיבור להארדיסק חיצוני eSATA. ראיתי את המפרט המוכן הזה ב- FOXPC ב- 3750 ש"ח. הוא מתאים לדרישות שלי? המחיר טוב? יש מפרט אחר שאתם ממליצים? תודה אחים שלי. Intel® Core2 Duo Processor E8400 קירור למעבד - CoolerMaster Hyper 212 לוח GIGABYTE GA-P43-DS3L Geil Ultra GX22GB6400DC/G.SKILL - 4GB Connect3D HD4850 512MB DDR3 AC Cooling צורב DVD-RW בחיבורSATA - דגם Samsung HSH223Black דיסק קשיחבנוי מ-2 פלטות W.D 640GB AAKS מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כוח SEASONIC 400W SS-400ET
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה חוות דעת על המחשב הנ"ל ... מעבד:t5500 זכרון:1 ג'יגה לוח אם: אני חושב NFORS משהו כרטיס מסך :mobile intel 945gm express chipset controller האם יש אפשרו לשדרג ולאיזה? צורב dvd כולל לייט סקרייב. המחשב כולל שלט,bluetooth,wireless,ועוד בקיצור המחשב נראה פצצה אבל לא מצאתי עליו כלום באינטרנט,אם מישהו יוכל לתת חוות דעת ולהגיד לי כמה הוא שווה בערך .... אאה ועוד משהו האם כדאי להתקין עליו VISTA ואיזה?
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מפרט שמבוסס על AMD ב2,000, ללא מסך. טנק-יו ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ב 2.2.04 (עוד פחות מחודשיים) הולכת להיות ירידת מחירים של מעבדי אינטל עם יציאת מעבדי הPresscot החדשים (במהירויות 2.8 - 3.4). אני מתכנן לקנות עוד החודש את המחשב הבא: MSI Neo2 865PE Intel Pentium 4 3.0Ghz 1GB DDR400 ATI Radeon Pro 128MB Creative Audigy 2 ZS Platinum Pro WD 120GB S-ATA HDD Plextor 708A - DVDR/W ומקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים של לוג'יטק. השאלה שלי : האם כדאי לחכות לפרסקוט שייצא חודש אחרי שאני קונה את המחשב ? אני יודע שכל הזמן יוצאים דברים חדשים אבל בכל זאת... (הבנתי שחלק מהפרסקוטים ידרשו גם החלפת לוח) , או שפשוט לקנות עכשיו ולהחליף כשייצאו דברים נוספים כמו כרטיסי מסך דור 4 (ATI R420, NV40) ולוחות PG775 (עם PCI EXPRESS, DDR-II וכו'), נגיד, עוד שנה או משהו כזה. מה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב למשחקים לגיימר ממוצע+ עדיף מחנות מוכרת עם אחריות טובה להרבה זמן מעדיף שהמחשב יהיה מבוסס קונרו ולא AMD תודה רבה נ.ב אני לא עושה OC
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחיר כולל מסך ותוכנת ווינדוס 64 ביט הום פרמיום חוקית. שאלות: האם מדובר בלוח אם מיושן מדי? האם שווה להשקיע עוד 700 ש"ח ולקנות 570GTX של ג'יגה בייט? האם ספק הכוח מספיק או שיש צורך ב- GOLD? האם הקירור מספיק. לא יהיה במחשב הזה אוברקלוקינג, הוא מחשב עבודה, גם אם משחקים בו לפעמים. Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1416 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2331 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪115 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel, יחידות 1 ₪1094 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2100 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אחרי הרבה מפרטים שעברו פה ועקב צורך בהול במחשב חדש החלטתי לעשות את הצעד הכי זהיר ולשאול לעצתכם... המחשב שלי הולך לחברה שלי עקב שריפת הספק שלה ועקב היותו מיושן לחלוטין מעבר לכל פרופורציות ( פנטיום 3 על לוח אם של פנטיום 2, 256MB זכרון בתדר של 133Mhz וזו לא טעות כתיב, וכדומה) ואני צריך להחליט מהר מהר על מפרט כדי שהיא לא תתקע יותר מדי זמן בלי מחשב- סיוט עבור סטודנטית... אני צריך עזרה מכיוון שאין לי הרבה נסיון מעשי בתחום, רק מעט ידע תיאורטי (שמורכב בעיקר מקריאת מדריכים באתרים מצוינים כמו HWZONE ו3DGAMEMAN ודומיו... "כל" מה שאני צריך זה "בסה"כ" לבחור: מעבד, לוח אם וכרטיס מסך. אשמח לשמוע גם על זכרונות והארד דיסקים, אבל סדר העדיפויות שלי הוא כזה. באשר לשאר הדב…
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי שתי מפרטים שונים הראשון מבוסס INTEL כפוול ליבה השני מבוסס AND איזה מבין שתי המפרטים יעבוד טוב יותר כאשר הדרישה היא למחשב שיוכל לעמוד בריבוי משימות (הפעלת משחקים תוך כדי הורדה באימיול לדוגמא) והרצת מערכות הפעלה וירטואליות ב Virtual PC או זה
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-