עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by Buffer,

היי, אני מחפש מפרט להקמת שרת xenserver ביתי לצורך מעבדת vdi. אשמח לעזרה ממישהו שמבין עניין בתחום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך, אבל זה גם ככה גבולי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שרת וירטואליזציה (Xenserver), יריץ 4-5 מכונות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בהארדיסק. אין צורך בכרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי…

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  3. תקציב מקסימלי 5000 אין לחרוג , המחשב ישמש למשחקים יש צורך בציוד הקפי - מסך ומקלדת אין צורך בצורב חשוב שיהיה מארז עם פילטרים בכניסות אוויר והחיבורי אוזניות והיו אס בי יהיו בחלק העליון. העדפה לחנויות RSM או TMS זה מפרט שהרכבתי, מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪918 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪49 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪389 מארז: CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) H…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by saritsarit,

שלום רב, זקוקה לעזרה דחופה בבחירת מחשב נייד, שישמש לצורכי הוראה, עיבוד תמלילים, אחסון והשמעת קבצי מוסיקה וסרטוני וידאו. חשוב מאוד שיהיה קל משקל מכיוון שאאלץ לסחוב אותו יום יום (בנוסף לתווים, כלי נגינה ואביזרים אחרים....) יכול להיות מחשב ללא צורב שאחבר אליו צורב חיצוני, או מחשב עם צורב מובנה שמשקלו אינו גדול (עד 1.8ק"ג) חשוב שיהיה בו זיכרון של לפחות 500GB, שיהיה מהיר בשליפת/חיפוש הקבצים. גודל המסך אינו קריטי, שכן יש לי עוד מחשב בבית ובו אבצע עבודות ממושכות. תקציב: עד 4500 ש"ח חשבתי אולי לקחת את Samsung 350U2A-A01IL http://ksp.co.il/?uin=14004 האם הוא מספיק לצרכי? משהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לבחור? הצילו...... שרית

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  5. בגדול השאלה בכותרת. ולהלן הפרטים: המפרטים שלהלן הם אופציונליים עבור מערכת "משרדית" בהגדרתה בתקציב של גג-גג 1.5K, שמיועדת לעבודה באינטרנט מול אתרי מסחר, בורסה ובנקים שונים. האם תהיה עדיפות למהירות של כונן SSD או שמא עדיף ללכת על 4GB זיכרון במקום 2? יש לי גם כונן HDD רגיל כך שהוא יכול לשמש ככונן אחסון (באופציה הראשונה) או ככונן ראשי (באופציה השנייה). אופציה 1 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪77 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 OCZ S…

• 11 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by lee.,

שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט לשימוש ביתי, בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, למידה... התקציב הוא עד 3,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. חשוב שתהיה יציאת HDMI, על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אך לא נחוץ. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי פשוט: גלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מ…

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד למישהי, אשמח לשמוע את המלצותיכם. המכשיר ירכש בישראל, מטרתו העיקרית פרט לגלישה ועובדות משרדיות תהיה שימוש בתוכנות המדיה פריימר, פוטושופ. גודל מסך - '15.6. משקל - עד 2.5 זמן סוללה - כמה שיותר, יותר טוב. יציאות - סטנדרטיות.. USB, כבל רשת, HDMI. דיסק קשיח - לפחות 250 GB. כונן דיסקים - CD\DVD צורב. אחריות - שנתיים לפחות. מערכת הפעלה - מקורית ווינדוס 7. העדפה לחברה - אם DELL או LENOVO נכנס לתקציב, בכיף. אם לא, ניתן לפזול גם לחברות אחרות. תודה רבה לעוזרים, אשמח לשמוע כמה שיותר דעות והמלצות.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by roxnity,

אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by zabal12,

באיזה חנות אפשר לקנות את המפרט הבא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137584&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 המטרה היא שימוש משרדי בסיס אינטרנט WORD ,סרטים ותמונות . לטווח ארוך (3,4 ) האם הוא יתאים או ששווה להשקיע קצת יותר . תודה ,

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by Classic notion,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by mmg,

שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by xbhur,

הנה המפרט שלי : מעבד Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5 Ghz BOX קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B לוח אם: MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI מארז: Fractal Design Define R3 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail זיכרון: Corsair 8Gb CMZ8GX3M1A1600C10 CL10 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue קשיח למחשב שולחני: Crucial 256G SSD Marvell M4 - בקניית מחשב חדש בלבד כרטיס מסך: Sparkle GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail - בקניית מחשב חדש בלבד מסך Dell UltraSharp LED U2412M Rev A02 24" IPS Panel כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer SATA Black אשמח לביקורת!

17. שלום, ברשותי מחשב כבן שלוש שנים שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. לצערי בזמן האחרון הוא קצת מקרטע וחשבתי על שדרוג חלקים מסויימים במידה ויש בכלל צורך ותאימות ללוח אם. אז זה המחשב כרגע: intel core 2 6400 2.13gGhz geforce 8800 gts 512 asus p5b delux ddr2 2gb ram enermax liberty 400W שמחזיק יופי את המערכת האם יש טעם בכלל לשדרג? האם הסוקט של הלוח אם תומך במעבדים חדישים יותר? ואולי בכלל כדאי לשדרג את כרטיס המסך? אשמח להצעות.

18. Started by Guy1,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 3500 אם אפשר לקצץ עדיף אבל חשוב שיהיה יעיל Cost affective. 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים, למשל StarCraft2, וFFS כמו CallofDuty. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG או 24 אינץ. 1920 על 1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני רוצה רק את המחשב עצמו. אני לא חושב שאני צריך ציוד קירור כי אני לא מתכן לעשות OVERCLOCKING. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5, לא צריך דומם, פשוט שלא יעשה הרבה רעש. …

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by yarivot26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by tsah1982,

אני אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שמיועד לשימוש ביתי (אינטרנט ועבודה) b]מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.7GHz G630 - BOX ₪361 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-B75M-D3H - זמין במלאי ₪396 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪134 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 310 ORANGE w/o PSU ₪176 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 430W - BULK - זמין במלאי ₪287 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪1964 מפרט זה הורכב באתר: www.I…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by com,

שלום, חבר טוב שלי שלומד מדעי המחשב צריך מחשב. בגדול מדובר על 15.6, כאשר אשמח (הוא ישמח) לשמוע גם על אופציות של מסך יותר גדול (17.3?) בכל אופן, יש צורך במחשב חזק בסה"כ בשביל תוכנות תכנות. לא ישמש למשחקים, אין צורך בהרדיסק גדול במיוחד, אין צורך ואולי עדיף גם ללא כונן אופטי רצוי שיהיה עם זמן סוללה מכובד, כעקרון אין צורך במערכת הפעלה. עדיף מסך מט, אבל זה לא עניין קריטי. אגב, מהי המקבילה של הV131 ב15.6? (המחשב שיש לי, ומשמש אותי בנאמנה ומפגין סוללה מרשימה) תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by maazg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod,battlefield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקול…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים