עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kikkler,

CPU: AMD Athlon XP 2100+ T-bred Motherboard: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard Memory: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling: Thermalright SLK 600 + Vantec Thermoflow 80mm Hard Disc: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Video Card: ATI Radeon 9700(np) 128MB DDR Floppy: 1.44MB 3,5" Floppy Drive DVD-ROM: DVD-ROM Liteon 16/48 Retail Monitor: 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor Keyboard / Mouse: Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT Speakers: Altec Lansing AVS300 24W 2.1 Speakers Case: Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting Power Supply: HEC (Heroichi) 300AR-T 300W Power Supply על הציוד ההיקפי (מארז, רמקולים, בצורב אין צורך) א…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yit,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. קניה בארה"ב * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, תכנות וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף מקלדת טובה (כמו של ThinkPad למשל) * משקל רצוי? פחות משמעותי, רצוי לא יותר מדי כבד (מעל 3 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משמעותי, סטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא חשוב, עדיף SSD אם אפשר אבל אני יכול גם לקנות בנפרד ולהחליף * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שיהיה צורב DVD, ושמקום הקנייה יהיה אמין ובאזור רמת-גן - גבעתייים - פתח תקווה. נ.ב. - תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. , שימוש תוכנות אדריכלות (revit) וקצת תיכנות בסיסי . רוצה 64 זכרון ולפחות 1TB ssd + אולי HD נוסף .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avidorgil,

שלום, ברשותי Asus N56VJ-S4008H שזה המפרט שלו - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9489 האם המחשב הזה יוכל להריץ את התוכנות הבאות: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "MAYA", תוכנת "TV PAINT", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. תודה רבה מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by vaxum,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?19 אינץ' 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD:MW2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיס…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by lital1,

שלום! אני צריכה לעשות חריטה על מחשב נייד של Asus. אני מחפשת מקום טוב ומקצועי שנמצא במרכז הארץ. אשמח לשמוע המלצות במידה ומישהו יודע.. חג שמח! ליטל

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני צריך מפרט הפעם לחבר אחר של מפרט למשחקים ולאינטרנט והכל ללא מסך וציוד הקפי .. לא נעשה בו אוברקלוק כי אנחנו לא יודעים .. אז צריך להיות : מעבד קונרו 1 גיגה ראם 160 -250 הארדדיסק עדיף 16 מ"ב ספק טוב לוח לא חייב הכי מקצועי אבל שיהיה טוב למערכת צורב די וי די מאז לא צריך יותר מדיי יפה שיהיה עם סרקולציה טובה וכמובן כרטיסמסך הכי משתלם וטוב שיהיה אפשרי לתקציבהזה .. נ.ב אפשר לעשות את המפרט ממספר חנויות ככה שיצא יותר זול תודה לכם אל העזרה אתם הכי תותחים שיש בבניית מפרטים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SV123,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא לעריכת וידאו וקצת משחקים: מעבד: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות: 1GB TwinMOS 667 X 2 דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 או ?NEC ND-3550A DVD±RW x16, DL x8 Silver? מארז: Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU ספק: Liberty ELT400AWT 400W מסך: L1970HR 19'' LCD 2ms DVI עכבר: Logitech U96 Optical Wheel USB רמקולים: GPT 2.1 כרטיס מסך: יש לי X1600 ממחשב אחר סה"כ ב-KSP יצא 6600 ש"ח מה דעתכם על המפרט? איזה צורב עדיף, או שאולי לקנות מסוג אחר? אשמח לשמוע דעתכם... תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, קודם כל לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי לגיימינג, וקצת עריכת סרטים (שימוש ב Adobe premiere ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אך ורק מסך, 24'' , 1080P, 144Hz 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. צריך מפרט לנייד לעבודות משרדיות (אימיילים וכו') עם תמיכה בכמה שיותר טכנולוגיות תקשורת אלחוטיות ומסך 14" למחשב קטן מימדים וקליל עד כמה שניתן (לא להתפשר על ביצועים בשביל ה"קלילות" הזאת..) תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Michael86,

היי, מה אתם חושבים על המפרט הבא? כעיקרון אני עובד המון על המחשב, הרבה תוכניות שרצות על הVM שלי, הרצה של סרטים פה ושם - ואולי גם קצת משחקים: *מארז וספק יש לי של טרמל טייק וגם הארד דיסק... Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 משחה טרמית OCZ Freeze Extreme 3gr, יחידות 1 ₪28 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1284 קירור למעבד ThermalRight Ultra-120 Extreme Socket 1366, יחידות 1 ₪316 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1280 Asus P6T Deluxe v2 X58 Intel Chipset For i7 Nehalem, יחידות 1 ₪1633 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=946 OCZ 6GB Kit (3x2GB) DDR3 1600Mhz Gold Tri channe…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הי, יש ברשותי מחשב כזה: ASUS M2A-VM AMD ATHLON64 4200+ AM2 2GB D2 667MHZ RADEON 1950X PRO 512MB אני רוצה לתת לאחי מחשב שיריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות לפחות, האם לקנות מחשב חדש או לשדרג את הקיים? התקציב הוא כ-2500 שקלים. ללא OC וציוד היקפי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by zy2000,

שלום אני בונה מפרט לאחיין שלי הוא בכיתה ה וחשוב לו שהמחשב יריץ לו את המשחקים שלו. התקציב של ההורים שלו עד 3500 בערך ללא המסך. המפרט הבא יצא לי 2500 ללא מסך. האם הוא יסחוב לו משחקים בצורה סבירה? הוא לא גיימר כבד. מעבד: Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray לוח אם ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרון DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value הארד דיסק Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כ קול On Board 5.1 Channel Audio צורב DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארז HJA-6000 MIDI Black (No PSU ספק כח ‏550W Real, 12cm Fan (24pin) ‎ כרטיס מסך GIGA-BYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 ש"ח שלוש שנות אחריות סה"כ 2500 ש"ח ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הציוד מיודע למשחקים בעיקר יש לי מסך 20WFP של דל ספק seasonic 430 sII הכי חשוב שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה הטבעית של המסך 1680 ואין צורך שיהיה מסוגל לסחוב אם פילטרים... אינטל או אמד לא משנה העיקר שיעבוד ויסחוב משחקים אם אפשר שיהיה בלוח USB3 אז מה טוב... מערכת הפעלה ווינדוס7 32 ביט אין דברים מיוחדים... העיקר שיהיה אפשר לשחק משחקים וזהו....

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by jacob300,

שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מחשב נייד ואני רוצה לבצע את הקניה כמה שיותר מהר כי מה שיש לי כיום לא כ"כ עושה את העבודה. המחשב הוא ללימודים בעיקר. אבקש לא לחרוג מעל 4,000. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14". עדיף מאט אך לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD אך שוב לא קריטי. שהמסך יהיה איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל, שלא ישבור את הגב. אם צריכה להיות התפשרות אפשר שתהיה כאן בתחום הסביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עד כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ו8SSD יהיה מצויין * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * הא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. מעבד: Intel Core 2 Quad Extreme QX9770 3.2hz 12MB BOX כמות: 1 - מחיר: ¤6774 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-X48T-DQ6 כמות: 1 - מחיר: ¤1391 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side כמות: 1 - מחיר: ¤685 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Enermax Galaxy 1000W כמות: 1 - מחיר: ¤1475 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) DDR3-1800Mhz Twin3x4096-1800C8DF כמות: 1 - מחיר: ¤3264 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB Raid Edition FYPS כמות: 2 - מחיר: ¤1347 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 2 - מחיר: ¤2899 כונן אופטי: Liteon Blue-Ray Rom (NO RW) DH-401S…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום הרכבתי את המפרט הזה ורציתי שתגידו לי מה דעתכם עליו מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל לא אכפת לי להגיע למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים שהילד יהנה ממשחקים כמו שצריך א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי FPS בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר בתקציב …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם , דפדפתי השבת בפורום מפרטים ולא מצאתי משהו שיתאים לתקציב שלי . גם במפרטים מומלצים יש מפרט ב-2000 ש"ח (ללא מסך) אך את הלוח של אלבטרון אני לא מוצאת במחיר הזה ... יתכן שכבר לא מוכרים אותו כמעט . בכל מקרה , אני צריכה מחשב בסיסי לגלישה באינטרנט , קצת אופיס ובעיקר עבודה על תוכנת CUBASE , REASON (עריכת מוזיקה) . מניסיון עם התוכנה בפנטיום 4 3.0Ghz ו-1 ג'גה זיכרון היא עבדה מצויין . המחשב כבר שבק והמסך גם ישן CRT (אין כבר אחריות על שניהם) . מצאתי מפרט שנכנס לתקציב שלי . עם קצת שידרוגים שהדגשתי ..מהמבצעים באתר של KSP . מעבדי ?AMD Sempron 2800+ (s754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8NF6G-VSTA s754, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR 400 1GB Twinmos דיסקים קשיחים Hitachi Des…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המפרט: Palit GeForce 9600GSO 384Mb - 510 Corsair VX Series 450W PSU -405 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 - 465 Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB - 600 2x2GB Corsair DHX TwinX CL5 - 570 או 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 - 615 RAZER COPPERHEAD GREEN LASER MOUSE -355 לגבי אלו שלא מבינים למה לקחתי את הזכרונות הללו, זה מכיוון שאני אוכל לעשות להם אוברקלוק מעל ל-1000mhz. אז מה דעתכם על המפרט?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים