ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות את המפרט הבא עוד יומיים ואני צריך שתעזרו לי ותגידו לי אם זה מפרט טוב כדי שאני לא יבזבז 9000 שקל על מחשב שלא שווה את זה.זה גם חשוב לי שתגידו לי אם אתם מכירים את החנות(supershop) שממנה אני קונה את המחשב ואם היא אמינה. תודה על העזרה! http://supershop.co.il/product_info.php?manufacturers_id=9&products_id=46&osCsid=09273139a6238824d92ffec67e70cb9c
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקראו קודם ואז תגיבו! יש לי כבר מפרט סופי, בעזרת השם בעוד כשבועיים אני הולך לTMSFOX ומזמין אותו בתקווה שלא יהיו שינויים משמעותיים לרעתי.. לדעתי מבחינת מחיר זה יצא סבבה לגמרי, לקחתי את המארז NZXT APOLLO כי א. הוא ממש זול שם בTMSFOX, מקווה שלא ייגמר להם המלאי עד שאקנה, וגם קראתי עליו ביקורות נהדרות, הוספתי מאוורר.. המערכת היא i5, אשמח לשמוע ביקורות עליה.. מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU ¤476 מארזים NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Cooler Master 120mm Case Fan Bulk ¤22 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכר…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ASUS U30JC U33JC U35JC לא מצליח להבין אם זה כן אותו מסך או לא אותו מסך, ואם לכולם יש את ה-OPTIMUS. אם משהו מכיר אישית אחד מהם אשמח לשמוע חו"ד כמו כן, איפה כדאי לרכוש. תודה, דני
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשפר את המחשב המפרט בחתימה חשבתי להחליף את המעבד שלי למשהו יותר טוב אני צריך מעבד של אינטל בגלל הלוח רציתי לדעת אם אפשר לשים את המעבדים החדשים של אינטל על הלוח שלי 478 רציתי לדעת אם יש מתאם שמתלבש על הלוח בשביל שאני יוכל להשתמש במעבדים החדשים סוקט ודבר שני אני רוצה להחליף גם את הכרטיס מסך שלי חשבתי על 7800 אבל הלוח שלי לוח תומך ביצא אז רצית לדעת אם יש גם בזה מתאם תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי אפשרות למתוח את התקציב מעל ל3900 תאמת אני לא כל כך מחפש כרטיס למשחקים הכי כבדים כמו CRYSIS וכו'.. אלא משחקים כמו WoW ושאר משחקי הMMORPG ופעם ב.. יוצא להוריד איזה משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אבל לא מעניין אותי להפעיל משחקים שנועדו כדי לאכול את הכרטיס מסך ולא יותר מזה בקשר לOC - אני מתכוון להגיע לסביבות ה2.8-3GHz + שכחתי לכתוב שאין צורך בציוד היקפי.. המפרט שבניתי בTMS - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 907 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 450 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 207 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 260 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 P…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע asus eee pc 1005ha המחשב מצויין, אני מאוד אוהב ת'עובדה שהוא קטן (10") ויש לו זמן סוללה שמחזיק לי כמעט 9 שעות הבעייה שלי איתו, היא העבודה שהוא intel atom, הוא קצת חלש לי ולא מצליח לנגן סרטי HD לכן החלטתי לקנות מחשב חדש, גם כן קטנצי'ק (10"-11"), שיהיה קצת יותר חזק ויוכל להתמודד עם סרטי HD. הדרישה הכי חשובה שלי היא זמן סוללה, 8 שעות ומעלה, עברתי על עשרות דגמים ולא מצאתי משהו ש"קנה" אותי. יש למישהו המלצה בשבילי, למחשב קטן ובסיסי אבל שיוכל להתמודד עם סרטי HD ותיהיה לו סוללה שתחזיק לי באמת כ- 8 שעות ? קנייה מחו"ל במידה ולא קיים בארץ - היא גם אופצייה .. תודה מראש לעזורים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב השבוע (עד יום חמישי - מאתגר, אני יודע חח), כרגע אני עובד על מחשב נייד ואני רוצה לעבור למחשב נייח עם ביצועים טובים יותר כדי להתחיל לשחק קצת במחשב ושיהיה טוב לצרכי תכנות (VM וכו'). העניין הוא שאין לי מקלדת ועכבר ולא מסך, ואני לא רוצה לשלם יותר מדי. מצד שני אני רוצה מחשב טוב שישאיר אותי לשקט לכמה שנים הקרובות. התחבטתי בין מחשבים שהרכבתי, תחילה הרכבתי מחשב עם i5 4670 ולאחר מכן מחשב עם AMD FX-8350 אבל קצת הפחידו אותי מהאמינות של AMD. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי, תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת ועכבר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל, רצוי מן הסתם לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש איזו בעיה עם שימוש במטען אוניברסלי כגון זה : http://www.ebay.com/itm/2012-Hot-Sale-Universal-96W-Laptop-AC-Power-adapter-with-Dell-Plug-35DI-/330796969234?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4d05092d12 האם מישהו ניסה את זה או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא בIQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 845 זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 427 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 488 ספק כוח : CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤ 524 מארז : COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤ 378 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤ 1304 הייתי רוצה לצמצם קצת בחלקים שייצא 3.5K ולא 4K כמו שיצא. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY ברזולוציה 1368X768 ולכן אני לא צריך כרטיסממש מפלצתי, אני אצטרך 4870 לרזולוציה כזו? לטווח של שנתיים בערך 4850 יספיק או שעדיף כבר עכשיו ללכת על 4870? הייתי רוצה לצמצם קצת במארז ובספק, לא חשוב לי מארז יפה,…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למשחקים ושימוש כללי עד 2.8K אשמח לשמוע הצעות.. חשבתי על : Fujitsu LifeBook AH532-MPAF5IL - http://ksp.co.il/?uin=17216יש הנחת BLACK FRIDAY עליו.. תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לעבודה כללית+משחקים לא כבדים כגון lineage 2. תקציב עד 3500, מומלץ פחות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם בדחיפות..חייב לבצע רכישה במהלך השבוע!אנא הציעו שיפורים. - כרטיס המסך הוא כרטיס נמוך וישן מכיוון שמועניין לחכות לכרטיסים חדשים תומכי DX10 ,דעתכם?ומה אתם מציעים לקחת במידה ולא להמתין? - האם השקעה בספק כוח כמו זה היא מיותרת? - האם כדי לקחת לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 (965P) - ATX שעולה 942 ש"ח? מה ההבדלים?? המפרט: Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 888.29 ש"ח GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 736.67 ש"ח LEADTEK Geforce 7300 GS 256MB (256-512) DDR (64bit) TV OUT/DVI-b 387.58 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake TR2 470W - PFC …
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חרגיה של 300 מקס למישחקים תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר כמה שנים שלא הייתי פעיל, אז סליחה מראש אם הכותרת איננה עניינית. בכל אופן, בן דוד שלי מגיע לביקור מארה"ב, אני מעוניין שיביא לי משם מחשב נייד מBest buy בטווח מחירים של 400-500$. גודל מסך של טווחי ה15-16 אינץ.. והשאלה שלי אם קיימת אפשרות שהמחשב יריץ משחקים חדשים (גם אם לא באיכות גבוה). המחשב בגדול לצרכי לימודים ופנאי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז : atx CI-6a19 midi tower לוח אם : intel desktop board d875pbz (לא שמעתי עליו לפני כן אבל זה מה שהוצע לי...אנא חוו דעתכם עליו) מעבד : pentium 4 2.4GHz 800 MHz bus 512K cache, HT דיסק קשיח : WD 80 GB 7200 RPM 8MB cache כרטיס מסך : radeon 9800 pro 128 MB DDR DVI + TV OUT מסך : כנראה Hyundai 19" F910 מקלדת ועכבר מולטימדיה של מייקרוסופט כרטיס קול creative 4D (אוליאפשר לשלב לוח אם עם כרטיס קול מובנה שיהיה עדיף ? ) צורב : lite-on retail box 52x24x52 כרטיס רשת על הלוח intel 1000 המחיר המוצע לא כולל מע"מ : 1550$ צמוד לשער הדולר... מבקש הצעות לשיפורים אשר יורידו מהמחיר אך לא מהביצועים (אולי מעבר ל amd ?), אין צורך ברמקולים, או פד לעכבר תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט לאדריכלות שנה שנייה ואני מבין שמאוד יעזור לי מסך נוסף לעבודה על כל מיני פרויקטים, האם בכלל כדי להשקיע במסך נוסף (מחשב נייד כבר רכשתי) שישב בבית לעבודה? אם כן, מה מומלץ תחת תקציב נמוך יחסית (עד 700 ש"ח) בהתחשב ויש לי מחשב ASUS N550JK-CM062H? או שבמחירים כאלה עדיף מסך ישן שפשוט עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. אם כן 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , יוטיוב , סרטים. בעיקר גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V. COD AW, BF HARDLINE, AC UNITY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 - אשדרג מסך בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שגבוהות 3. האם יש צ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? BAD COMPANY 2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה ככל האפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לימודים, משחקים אם כן אז קלים מאד, צפיה בסרטים-יכול להיות שתהיה לפעמים... * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, למרות שכמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שלא תיגמר אחרי 3-4 שעות של עבודה באופיס ... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו), אם יהיה HDMI זה פלוס, אבל אם אין אפשרות במסגרת התקציב לא נורא. * בלוטות? עדיף שכן.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB * צורב DVD? עדיף שכן.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כמובן שעדיף החברות הידועות יותר ולא חברות שאף אחד לא שמע עליהן *התקציב עלה ל2200-2000...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונות ראשונות להתרשמותכם....תהנו: פתוח לראווה ומריץ ויסטה שימו לב לגובה שלו ביחס ל-ASUS A8Jn שלי פתוח, ביחס ל-A8Jn עוד תמונות בהמשך
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-