עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. שלום, יש לי נייד HP מדגם: dv5-1060ej , מספר מוצר: FM560EA, בן 4 שנים ואין עליו אחריות. לפי כמה חודשים התחלתי לחוות היבהובים מהירים לשניה או שתיים פעם בתקופה. בנוסף לאחר חיבור הנייד למסך חיצוני ועבודה במקביל על שני המסכים כבערך שבוע התאורה במסך הפסיקה לעבוד וכעת רואים תמונה אך אין תאורה כלל. HP הפנו אותי למעבדה בשם DCS , יש למישהו ניסיון איתם ? חוויות חיוביות / שליליות ? (אין לי ניסיון איתם ואני רוצה להימנע מלמסור את הנייד, לשלם סכום כסף דיי גדול ובסוף העבודה תסתכם בהלחמה קטנה עם סלוטייפ מעל / חלק משומוש שכנראה יתקלקל עוד זמן מועט) אגב, כמה מסובך יכול להיות להחליף מסך בעצמי ? יותר מבחינת איתור חלקים פגומים והזמנת חלקים חדשים מחול. מבחינת טכנית יש לי יכולת מעולה! תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. השימוש במחשב הוא לצורך גיימינג בינוני,ולקצת עריכה גראפית. משחקים ותוכנות לדוגמה במחשב: פוטושופ,nfs,call of duty,קריסיס.. התפקיד בעקרון של המחשב הוא מחשב חזק שישמש לכ-5 שנים הקרובות ובעל אופציה לשינוי חלקים עם הזמן אם אצטרך. עם המחשב אקנה מסך של 21.5״. מערכת הפעלה 64 ביט ווינדוס 7. אני לא חושב שיש צורך בהמהרה של הרכיבים במחשב. ארצה כונן דיסקים (צורב) שיהיה במחשב. הנפח שארצה הוא 1TB . אני חושב שאזמין מ-tms מפני שביררתי עליהם והם נשמעים איכותיים . ארצה שהמחשב יבוא מורכב ללא שום מערכת הפעלה או אנטי ווירוס. מה אתם אומרים על הבנייה של המחשב הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=10872548&p=100312946&posted=1#post100312946

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by guyius,

אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי נהרס והגיע הזמן לקנות חדש אשמח אם תיציעו לי מפרט מתאים לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 הכי הרבה אבל אני מעדיף להישאר במסגרת התציב המקורי 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ולראות סדרות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, warhammer space marine, ghost recon 3 -מהי הרזולוציה הטבעית : 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גובהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין שום צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלל דיסק קשיח 5. עד כמה …

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אני לא ממש בעניינים, לא קניתי מחשב מלא זמן, אני מחפש המלצות למפרט של מחשב חדש לצורכי גיימינג. תודה מראש על כל העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס "ביצועים למחיר" טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות java ו-C++ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, diablo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by snooze1305,

קנייתי את המחשב לפני שנתיים i3 550 3.2 ghz 4 mb cache GIGABYTE P55-USB3 KINGSTON 4GB 1333Mhz DDR3 W.D 1TB CAVIAR GREEN SAPPHIRE HD5770 1GB

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?

10. בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by lee.,

שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD מחשב שיחזיק זמן רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. בדקתי הרבה מחשבים ומצאתי לבסוף 3 מחשבים שאני מתלבט בינהם- 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5808 3. http://www.nayadplus.co.il/item.asp?itemid=108 (מחיר זול במיוחד!!) מטרות המחשב? סטודנט מדעי במחשב, צפייה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  15. מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪947 מעבד: [..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + CM HYPER 101 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪952 לוח אם: [..] ASROCK B75M - זמין במלאי ₪439 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪219 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 OC 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1277 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין …

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by maazg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod,battlefield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקול…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by MS-D,

שלום חברים, אני רוצה לקנות לסבתא שלי מחשב, זה אולי ישמע מצחיק אבל חשוב שיוכל לעשות רק שני דברים: להדליק ולכבות את הסקייפ ולאפשר גלישה חלקה ברשת. אין צורך בשום דבר מעבר לזה. אין צורך בעכבר + מקלדת, אבל יש צורך במסך. אם במסגרת התקציב הדבר לא אפשרי אתם יכולים להעלות אבל הכוונה מבחינתי היא להוציא את המינימום. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Classic notion,

שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by bbtb,

יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by mmg,

שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by vadimp1,

איפה אפשר לקנות ASUS GTX 680 DC ??

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by st379,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-3300 + Radeon 6410D 2.6 GHz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪350 לוח אם: Gigabyte GA-A55M-S2V for FM1 socket כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 - מחיר: ₪198 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪142 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪378 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪95 מקלדת: Wired Keyboard 200 כמות: 1 - מחיר: ₪36 עכבר: Logitech B110 Optical Mouse USB כמות: 1 - מחיר: ₪27 רמקולים: Microlab 2.0 Speakers Wood H11 כמ…

25. ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…

• 5 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.