ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אולטרה בוק באזור 5000 ש"ח. מטרת השימוש - סטודנט גודל מסך - 12-14 (עדיף מט) משקל- עד 2 ק"ג זמן סוללה -עדיף 5 ומעלה אין צורך ביציאות מיוחדות. מעדיף עם WiDi שיהיה דק יחסית כונן קשיח - מתלבט לגבי היברדי או SSD בלבד. לא צריך כונן דיסקים. לא צריך אחריות בין לאומית. כולל רשיון למערכת הפעלה. דגמים שחשבתי עליהם: ux31,ux32, ux21 - asus samsung - סדרות 5 או 9(אולי 9 יקר מידי) folio - hp או משהו אחר, לא מכיר מספיק. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים. צריך בבקשה עזרה בבנית מפרט למחשב לעריכת וידאו, אפטר אפקטס ותלת מימד. ללימודים ועבודה. חשוב מאוד שהמחשב יהיה טוב ואיכותי ויעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לעזרה תודה רבה. נ.ב אני לא רוטשילד אז בבקשה לא לרשום פה את המפרט הכי יקר שאפשר:-)
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תציגו לי מפרט אחד של כל התקציב ואחד שניסתם לחסוך , ומה ההבדל בניהם . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני ישחק במשחקים כמו BF 3 , MAX PAIN 3 , Dc Universe Online וכדומה . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בקשתי מסך ביחד עם זה . …
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים HD מחשב שיחזיק זמן רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 HON BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בדקתי הרבה מחשבים ומצאתי לבסוף 3 מחשבים שאני מתלבט בינהם- 1. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8251 2. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5808 3. http://www.nayadplus.co.il/item.asp?itemid=108 (מחיר זול במיוחד!!) מטרות המחשב? סטודנט מדעי במחשב, צפייה בסרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪947 מעבד: [..] INTEL I5-3450 IVY BRIDGE + CM HYPER 101 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪952 לוח אם: [..] ASROCK B75M - זמין במלאי ₪439 זיכרון: [..] TRANSCEND 8GB (4GBX2) DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪219 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD7850 OC 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1277 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED (WHITE) w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! - זמין במלאי - כל הקודם זוכה ! ₪290 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W - RETAIL - זמין במלאי ₪370 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 500GB SATA3 - זמין …
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod,battlefield , crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקול…
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות לסבתא שלי מחשב, זה אולי ישמע מצחיק אבל חשוב שיוכל לעשות רק שני דברים: להדליק ולכבות את הסקייפ ולאפשר גלישה חלקה ברשת. אין צורך בשום דבר מעבר לזה. אין צורך בעכבר + מקלדת, אבל יש צורך במסך. אם במסגרת התקציב הדבר לא אפשרי אתם יכולים להעלות אבל הכוונה מבחינתי היא להוציא את המינימום. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם לגבי המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=16033 האם המפרט שווה את המחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט מיועד לגיימינג כבד. מעבד: Intel i5 3570K Tray מאוורר למעבד: Scythe Mugen 3 לוח אם: Gigabyte Z77X-D3H Socket 1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI RAM - זיכרון נדיף: G.Skill / Kingston 2x4GB 1600MHz DDR3 כונן קשיח: Seagate 1 TB SATA III 64MB 6.0 GB/s 7200 RPM צורב: Sony AD-7\5240S כרטיס מסך: Sapphire HD7850 OC 2GB GDDR5 מארז: NZTX Phantom ATX Full Tower Black Steel ספק כוח: Enermax EPR625AWT 625W Pro82Plus Power Supply SSD: OCZ Vertex 4 VTX4-25SAT3-128G 2.5" 128GB SATA III MLC Internal Solid State Drive מה דעתכם על המפרט? מה שווה לשנות/לשפר? תקציב הגג הוא 6,000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של hp שהתקלקל בו הלוח אם והוצאתי ממנו את הההרדיסק לשימוש אחר. לפני כן הוא עבד בצורה תקינה. האם זה אפשרי למכור את החלקים הנותרים - מסך, זיכרון וכו'? ואם כן מה סדר גודל הסכום שאפשר לבקש עליהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, זקוק להמלצה לנייד לשימושים כלליים, שיהיה נוח להסתובב איתו בחוץ, שיהיה לו כונן DVD ואחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סוללה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,asus תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD A4-3300 + Radeon 6410D 2.6 GHz BOX כמות: 1 - מחיר: ₪350 לוח אם: Gigabyte GA-A55M-S2V for FM1 socket כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Gigabye LUXO X140 Black MidiTower ATX 2x 120 MM FAN TOOLESS כמות: 1 - מחיר: ₪198 ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪142 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪121 קשיח למחשב שולחני: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כמות: 1 - מחיר: ₪378 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪95 מקלדת: Wired Keyboard 200 כמות: 1 - מחיר: ₪36 עכבר: Logitech B110 Optical Mouse USB כמות: 1 - מחיר: ₪27 רמקולים: Microlab 2.0 Speakers Wood H11 כמ…
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ב"ה שלום לכולם , קודם כל אני חייב להגיד שיש לכם פה אחלה של פורום וכל הכבוד על העזרה לכולם ! אוי קי אז ככה........ 1)תקציב מקסימלי 7.3K וכמובן לנסות לחסוך ובמידת האפשר חריגה של 200 ש"ח 2)המחשב לגרפיקה (תוכנות After effects , פוטושופ, פרמייר, Indesign,Illustrater,3D Max ,Iray ועוד....) 3)ללא ציוד הקפי בכלל 4)נראה שהכ. מסך לא צריך שינוי אבל פתוח להצעות 5) השקט חשוב רמה 8 6)אוברקלוק אמ... לא יודע אולי משהו קל בעתיד 7)ללא מערכת הפעלה וכו' 8) בניתי את המחשה באייבורי .לא יודע.......... שמעתי ש- TMS לא נותנים אחריות משהו וגם זה מאוד רחוק מאיפה שאני גר (צפת חור הא....) 9)בקשות מיוחדות בקשר ל מארז אני צריך מארז שקט ומאוורר טוב אבל לא שואב אבק 10)אני מכונן לשדרוג בעו…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי חומרה למחשב חדש לצורכי גרפיקה. השימוש העיקרי הוא לתוכנות אנימציה כמו מאיה, זי בראש, מדבוקס, אפטר, פוטושופ, סימולציות וכדומה.. intel core i7 3770k 3.5ghz corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz השאלה העיקרית היא מה מומלץ יותר בין gtx670 לבין ה quadro בשימוש בתוכנות תלת ורנדר (פחות לגיימינג) בנוסף, איזה לוח אם, ספק וקירור מערכת כזו דורשת. התקציב הוא בסביבות ה6 לא כולל מסך.... תודה לכם!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום רב, זקוקה לעזרה דחופה בבחירת מחשב נייד, שישמש לצורכי הוראה, עיבוד תמלילים, אחסון והשמעת קבצי מוסיקה וסרטוני וידאו. חשוב מאוד שיהיה קל משקל מכיוון שאאלץ לסחוב אותו יום יום (בנוסף לתווים, כלי נגינה ואביזרים אחרים....) יכול להיות מחשב ללא צורב שאחבר אליו צורב חיצוני, או מחשב עם צורב מובנה שמשקלו אינו גדול (עד 1.8ק"ג) חשוב שיהיה בו זיכרון של לפחות 500GB, שיהיה מהיר בשליפת/חיפוש הקבצים. גודל המסך אינו קריטי, שכן יש לי עוד מחשב בבית ובו אבצע עבודות ממושכות. תקציב: עד 4500 ש"ח חשבתי אולי לקחת את Samsung 350U2A-A01IL http://ksp.co.il/?uin=14004 האם הוא מספיק לצרכי? משהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לבחור? הצילו...... שרית
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המפרט הזה בניתי בksp i7 3770k zalman sz cc92hs asus p8z77-v deluxe gskil 4*4gb ddr3 1600mhz ripjzws z edition quad channel cl 9-9-9-24 gtx 680 gigabyte שלושה מאוררים ssd 512gb samsung blu ray כונן antec high current gamer 900w active thermaltake armor revo full tower black one. מסך: ips236v של lg
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הראו לי ושאלו אותי מה דעתי על מחשב זה: Gateway ZX6971-UB30P All-in-One Specifications: • All-in-one design • Intel® Core™ i3-2120 processor • Features a 3MB cache and 3.3GHz processor speed. • Features smart 4-way processing performance for HD quality computing. Intel® HD graphics are built into Intel’s smart new processors. • 4GB DDR3 memory For multitasking power, expandable to 8GB. • 1TB SATA hard drive • Features a 23" LCD high-definition widescreen multitouch screen with Ultra bright technology for exceptional image quality. • 1.3MP high-definition webcam Makes it easy to video chat with family and friends. • Wireless keyboard and mouse al…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני צריך 2 מפרטי למחשבי גיימינג. התקציב המקסימלי למפרט 1 הוא 4000, למפרט ה-2 5000 ש"ח. אם אפשר בבקשה, תנסו לנצל את התקציב אך עם השתדלות לא לחרוג ממנו. -בשני המפרטים, יש צורך להתחשב במסך FULL HD, (הכוונה שצריך לכלול במפרט מסך!) אני לא ממש מבין במסכים כך שאני סומך עליכם גם בעניין הזה . אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. רמת השקט הדרושה היא 7-10 (חשוב שיהיה שקט אך אם ניתן, שלא יפגע המפרט עצמו). -לא דרושה מערכת הפעלה. -יש צורך בהרכבה בחנות. -מבחינת חנות, אני מעריך לקנות מ-KSP אבל אם יש חנות מאוד מומלצת, היא צריכה להיות בבאר שבע. -אני לא מאמין שאני אשדרג את המחשב, אולי רק מבחינת זכרון/דיסק קשיח. המעבד צריך להיות מהסדרה של (i3/i5/i7) - זה חשוב!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום כולם, התקציב הוא בערך 4.5-5. חושב על לעשות OC אבל פוחד שיהיה מסובך מדי ולכן מעדיף חלופה לחלקים שאני מציע למטה. אני מעוניין לשדרג את רכיבי הליבה של המחשב שלי (לא כולל זכרונות) וגם להוסיף SSD למערכת. השימושים העיקריים שלי יהיו משחקים כבדים ולכן אשמח למערכת שתוכל להחזיק מעמד כמה שנים טובות. Intel Ivy Bridge Core i5 3450K Scythe MUGEN 3 REV B Gigabyte GA-Z77-D3H Crucial 256GB SSD Marvell M4 המערכת שלי היום היא: Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.8Ghz Thermalright Ultra120 eXtreme Asus Rampage Extreme Corsair Vengeance 4X2GB 1600Mhz Samsung HD103SJ 1TB ATI 5970 Corsair TX 750W Antec 1200 ולשאלות - 1. האם המעבד שבחרתי חזק מדי? אפשר להמהיר …
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-