ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שצריך להריץ משחקים כבדים ביחד הם תוכנות ברקע וגם שהיה שקט או צריך לשרוד 3 שנים ולהריץ את המשחקים החדישים על רמת גרפיקה גבוהה המחיר המקסימלי (חריגה) או 8000 ש"ח (קניה ממקום הם אחריות טובה) המפרט שאני חשבתי עליו או Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB 2,180 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 580 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Black 195 ש"ח NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 320 ש"ח ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 515 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה 185 ש"ח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ש"ח …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL CORE i7-920\860 8mb 1333 GIGABYTE P55UD4 WINDOWS 7 HOME PREMIUM דיסק קשיח 500GB SATA2 דיסק קשיח SEAGATE 1 TB 32MB כרטיס מסך ATI 5850 DDR5 1GB צורב DVD LG RW X22 תוספת לספק כח OCZ\ 650 8GB DD3 קינגסטון אוסיז מארז TERMALTEK ELEMENT T המחיר המוצע לי הוא: 7670 ש"ח אני ביקשתי 1.5 טרה בתצורה הזו. מה דעתכם? חזק מספיק? חזק אש? אפשרי הרבה יותר ? אני ממש מחפש מחשב חזק שיעבוד מהר מאוד עם זמני תגובה אש למשחקים, עריכת וידאו, הפעלת בסיסי נתונים וכו'.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 1000 שח למקרים חריגים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש ברובו הוא למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis , bioshock far cry -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב כמה שיותר חזק והכרטיס מסך ממש חשוב... אני רוצה רק סנטירנו ועדיף מסך של 14 אינטש... תודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר מזה כחודש שהנני מנסה לחפש דרייברים לחומרה של מחשב נייד זה למערכת ההפעלה Windows 7 וכל ניסיונותי עלו בכישלון. מפתיע לומר כי גם באתר של היצרן בחיפוש הדגם הנ"ל הוא לא נמצא, אלא רק דגם דומה לו. שאלה פשוטה לי, האם הדרייברים לויסטה יתאימו ל-7? כי מניסיוני, יש דרייברים שמתאימים לויסטה ואינם תואמים ל-7. אודה לדעותייכם בנושא, אני קצת אובד עצות...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך 2 מפרטי מחשב בסביבות 3.5K עם אפשרות לחרוג עד .4K 2 המפרטים צריכים לכלול: LCD ממוצע מינוס, לא אחד מיוחד למשחקים או משהו.. אחד שמתאים לשימושים משרדיים וממש קצת משחקים וסרטים. מקלדת מולטימדיה כלשהי פשוטה ועכבר אופטי. מחשב ראשון, מיועד לשימושי אינטרנט בעיקר, דרוש מחשב מהיר יחסית, 1GB זיכרון, ואפשרות כמובן לשדרוג הכרטיס מסך לצורכי שיפור המערכת למטרות משחקים. מחשב שני, מיועד לשימושי אינטרנט ומשחקים, דרוש אותו המחשב כמו הקודם עם יכולות גרפיות גבוהות יותר, במחשב זה ניתן לחרוג עד 4.5K אבל רצוי כמה שפחות. את המפרטים אני צריך בבקשה מKSP. וכמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם קהילה יקרה, אני מחפש לפטופ\אולטרבוק שיענה לצרכים הבאים: 16 GB זיכרון 1 טרה SSD גודל מסך 14 או 15.6, מסך מגע מקלדת מוארת והכי חשוב - שקט ביותר, עדיף בלי מאוורר בכלל. אני מאוד מאוד אוהב לנובו. מאוד מודה לכם על המלצות של לנובו, אבל לא חובה. תודה שוב - איתי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הקירור הוא ענק ולא בטוח אם המארז יתאים לו אם יש לכם הצעות בנוגע למארזים שתואמים לH110 אני אשמח וגם שיתאים לכרטיס מסך שהוא בעצמו 312MM ובכללי מה אתם חושבים על הבילד שהמטרה שלו זה בעיקר לרינדור בתלת מימד, משחקים תודהD:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בגדול יש לי מחשב , בא לי לשדרג אותו . יש לי 2000 שח פנויים , חשבתי לקנות לוח טוב ,מעבד i3 יש לי בנתיים אשאיר .אני מחפש לוח עם כמה שיותר סלוטים לזיכרון ראם רצוי 8 , שיתמוך ב 64 גיגה . לזה אני צריך הארדיסק ssd בערך 250 גיגה ורצוי הארדיסק רגיל 7200 מספיק 500 גיגה . במידה והלוח רק ddr4 אז צריך גם זיכרון כי לי יש כרגע 16 גיגה ddr 3 . המחשב צריך להיות מהיר כי אני עובד עם תוכנות גרפיות (קלות ) פוטושופ, אילוסטרטור . אבל אני עושה המון פעולות בו זמנית ולפעמים עובד עם קבצים ענקיים עם המון גרפיקה . בגלל זה חושב להתחיל מהבסיס , שזה הלוח ואז לאט לאט לשדרג כרטיס מסך טוב , ומעבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2300 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים,תנכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY,DRAGON AGE,GTA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- 23" - 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינונית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקלים (אפשר לחרוג ב200-500 שקלים במידה ויש שיפור משמעותי) 2. מה שימושי המחשב? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. השאיפה היא The Witcher 3, GTA V ומשחקים שיצאו בזמן הקרוב (אין לי דוגמא ספציפית, אבל אשמח אם המחשב יחזיק זמן שכן אני משדרג מחשב פעם בכמה שנים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מדובר במסך טלוויזיה בגודל 32 אינץ' שעובד ברזולוציות של עד 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?במחשב הנוכחי שלי יש דיסק קשיח בנפח של טרה בייט כך שאין צורך בדיסק קשיח חדש 5. עד כמה חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע הזמן לשידרוג סופי של המחשב, הינה המפרט הנוכחי: 1. EVGA GeForce GTX960 2.Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 3.Gigabyte GA-H55M-USB3 4. 4X2 DDR2 5. CoolMaster G750M 750W 6. SSD Samsung 250G + WD 2 T +Seagate 500G אני רוצה לשדרג את החלקים העיקריים: מעבד,לוח אם וזכרונות, אחרי חיפושים ברשת הגעתי למפרט הבא: Asus B150M-A/M.2 LGA1151 Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 orsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 2400Mhz CL16 בעוד כשבועיים אהיה באילת ואני רוצה לרכוש אותם שם (זה גם אחת הסיבות שבחרתי את החלקים, לא הכל נמצא במלאי) יש לי שתי שאלות: 1.האם כל …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7200 64MB TOSHIBA זיכרון RAM: ד CRUCIAL 4GB DDR3 1600MHZ (יח'2) תשלום: 6075 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב- אופיס, אינטרנט, סרטים, מעט פוטושופ בסיסי. חשוב לי שאפשר יהיה לפתוח הרבה קבצי אופיס (כולל מצגות עם הרבה תמונות) +PDF+דפדפן במקביל מבלי שייתקע * גודל המסך- 13.3" * משקל רצוי- מתחת ל2 ק"ג (בעקרון כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יכולה להסתפק ב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) צריכה לחבר אותו למקרנים שיש באוניברסיטה (לא יודעת באיזו יציאה מדובר, מניחה שזה די סטנדרטי) * בלוטות- לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח- לא משנה * צורב DVD- רצוי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כן בעקרון כרגע אני מתלבטת בין שני המחשבים האלה: http://us.toshiba.com/computers/laptops/portege/R700/R705-P35 (קיים ב be…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים -אני יוצר בקשה למפרט עבורי לאחר שראיתי כמה דיונים בנושא בערך באותו תקציב אך לא התחברתי לאף מפרט עדיין באופן שמדבר אלי. אני מכיר את הדילמה "שני כרטיסי מסך חלשים מול אחד חזק" ולגבי זה שואל-רק אם ניתן (אין לי מושג) האם ניתן יהיה לבנות לוח אם התומך בCROSS אך להציב שם כרטיס חזק (GTX570 לדוגמא) בודד במטרה להוסיף את השני בשלב מאוחר יותר? 1. מה התקציב המקסימאלי? -5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (5.5K) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למפרט, למחשב למשחקים בעיקר. יש לי כבר חלק מהרכיבים : מסך סוני 19" שני כוננים קשיחים w.d. 500mb ל raid 0 nvidia 9600 להשלים את המפרט אני צריך מארז שקט, מעבד 4 ליבות, לוח אם, זיכרון 4GB וספק חזק. עד סכום של כ4500 אשמח לקבל הצעות
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערכתי ופירטתי יותר. 1. תקציב מקסימלי - 5200 2. המחשב יהיה לעסק, מועדון ביליארד. ישמש להשמעת מוזיקה בעיקר (וינאמפ). חשוב לי שיהיה את סוג המעבד הטוב ביותר של I7 INTEL ולוח אם שהכי מתאים ותומך בו. 500GB דיסק קשיח יספיק. שיהיה כרטיס זיכרון DDR3 (הבנתי שזה הכי טוב) עם 6 ג'יגה אפילו כמו למעלה. שיהיה כרטיס מסך טוב תומך HDMI (שאני אוכל לחבר לטלוויזיות שבמקום) ואולי לספק כמה פרסומות או את הלוגו דרך המחשב+משחקים (לא משחקים שצריכים מחשב ב10 אלף, סימס 3, המשחק של אבודים הסידרה, וכו' . כרטיס קול 7.1 (למרות שאין במקום 7.1, אבל זה הכי מתקדם, לא?) שיהיה משהו סביר, אפילו משהו שכלול בלוח אם, כשאני אסדר את ההגברה אולי אני אוסיף כרטיס קול יותר טוב. תכני HD 1080P. שיהיה לו צורב DVD טוב. …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין MW3 MW2 BF3 Flight Simulator 9 Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 או 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם לגבי האיכות והביצועים של המחשב אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה בקניית מחשב למשחקים עדיף שיהיה AMD 64 עם DDR של ג'יגה או יותר עם כרטיס מסך טוב אני לא צריך ציוד נלווה (מסך, מקלדת, וכו...) ואם יש לכם הצעות אחרות שהן לא AMD או מה שאמרתי פה יתקבל בברכה וצריך להיות עד מחיר של 3000 ש''ח (המצב במשק על הפנים) תודה רבה אדם
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-