ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם אפשר פחות מה טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרוב אלה עבודות באופיס, מדי פעם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? אלא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) Ssd לפחות 256 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, צריך רק מחשב שאוכל להתקין דרך usb …
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום צריכה המלצה למחשב נייד עבור ילד בגיל 13 עם רמת שמע (רמקולים) באיכות מצויינת לצורך שמיעת מוסיקה קלאסית באיכות גבוהה, צפיה בסרטים עם שמע מצויין. בנוסף- אפשרות לחיבור מיקרופון איכותי (כבר יש לנו) המקליט קבצי קול - הורדת קבצי הקול מהמקרופון למחשב, עריכת קבצי הקול- בינתיים באופן בסיסי ייתכן שבהמשך עריכה טובה יותר (תלמיד בבית ספר למוסיקה). מאוד חשוב: 1. איכות המסך- ילד עם משקפיים ובעיות ראיה לכן דרוש מסך טוב שמקל על עייפות בעיניים וכאבי עיניים עם אפשרות לשליטה באור הכחול אבל גם בלי ריצוד יתר. 2. הילד שם את הנייד על הברכיים לפעמים ולכן חשוב שלא יתחמם מדי. אם יש לכם מידע גם על קרינה- זה יכול להיות משמעותי בהחלטה הסופית על דגם או חברה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 6-7 שנים שמבוסס i3 ישן ואני רוצה להחליף אותו.. בעקרון חשבתי לחכות לדור החדש של הרייזנים ואז לקנות את המחשב כדי להעלות עוד את הפער ולקבל משהו יותר טוב וחזק.. הקטע אבל גם שאני חושב שאם אני אקנה דור חדש שכזה אז שווה גם לחכות לכרטיסי מסך חדשים וכנראה הם יתעכבו.. בנוסף.. אני אומר לעצמי אולי אם כבר לקנות הכל חדש אז גם לעבור ל-ddr5 אבל הבעיה שכרגע אין צפי בשבילו.. מתי לדעתכם הזמן המתאים לקנות את המחשב? מספיק רק לחכות לדור המעבדים וזהו?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרתכם כדי לדעת איזה מ2 הדגמים המצורפים הכי טוב בבקשה? וגם איזה שירות לקוחות הכי אמין? בלי התחשבות למחיר. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורך הוא לעיצוב גרפי סטטי, ללא אנימציות. תוכנות אדובי: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין, תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים רוצה לקנות רק את הדברים הבאים לוח מעבד מארז זכרונות ספק כח למטרת גיימינג וסרטים ברוזולוציית 1920x1080 תקציב סביב ה3 וחצי העלתי שני תמונות של מה שאני חושב ללכת עליו לבינתיים
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
המטרה, משחקים ושימוש ביתי רגיל. אני חושב שאני סגור על המעבד ועל כרטיס המסך. (לאו דווקא של החברה הספציפית, אלא זה היה הכי זול, יש הערות?) אני יודע שהמסך לא מגיב הכי מהר אבל אני מעדיף את הגודל הזה (לא בטוח לגבי המסך המעוקל, אבל נראה לי כיף...) האם צריך מאוורר למארז? המאווררים ששמתי בכלל מתאימים כאן? הערות לגבי הציוד המשלים (מקלדת/עכבר/אוזניות) - אני מתכוון באותה מסגרת מחיר. (בלי לקנות משהו יותר טוב, להחסיר משהו ולהוסיף אחר כך...) מה דעתכם על לוח האם כאן? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 9400F / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 815 קירור למעבדים: Be Quiet! PURE ROCK BK008 …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין להתחדש במחשב נייד חדש, שמעתי שסדרת הDELL של Latitude ממש טובה. בגדול אני צריך מחשב טוב לעבודה - אקסלים והרבה טאבים של דפדפנים פתוחים במקביל בלי שייתקע או יהיה איטי - לא למשחקים ודברים בסגנון. התקציב שלי הוא באיזור ה-5 עד שש, ראיתי שיש גם סדרת Vostro וInspiron. אשמח לפידבק ממישהו שמבין. טל
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים . ניתקלתי באתר הזה בפייסבוק ואני רואה שהם קיבלו הרבה המלצות. אני מחפש מחשב לתוכנות אדובי מתלבט בין http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=40999&did=2066&G=11998&SM=14577 ל http://www.ecommunity.org.il/html5/ProLookup.taf?_ID=43221&did=2066&G=11998&SM=14693 האם אתם מכירים את המעבד הזה ? XEON E5-1650 איפה הוא עומד יחסית ל I7 וכו? איך אני יודע איזה דור זה? (1650 משמע דור ראשון?) אני הייתי רגיל למעבדים I7 I5 I3 ואני לא מכיר את הסוג הזה של מעבדים. אשמח לשמוע עליו עוד פרטים ומה דעתכם. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז גיסתי מתחילה את לימודיה בקרוב, וביקשה ממני לעזור לה למצוא לפטופ משתלם. להלן הדרישות השונות. תודה מראש נ.ב היא מתחילה ללמוד פסיכולוגיה, כך שאין דרישות חריגות (solidworks וכו' למשל) מהמחשב וביצועיו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח, עדיף שלא לחרוג, רק אם החריגה קריטית ומשתלמת מאד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמה: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, צפיה בנטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
נאמר לי שביולי הדור העשירי יוצא רק לניידים. הקנייה לא מאוד דחופה אני יכול להמתין אם זה ישתלם לי. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי עד 4700 חריגה 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd, עבודה משרדית, משחקים ברמה בינונית ( APEX, FORTNITE), עריכת תמונות חובבנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך משנה אבל שיהיה קר עד כמה שאפשר בלי שיהיה רעש של מטוס. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רזולוציה FHD משחקים כגון פורטנייט, פיפא, אוליי בעתיד יהיה משהו אחר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס, והרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל תודה לכולכם! מפרט הבסיס ממנו אני מתחיל הוא: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 8GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 128GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=50853&select=.1304..271..132..5274. עבור מפרט זה המפרט של DELL יקר יותר מהמחיר של MSI בכמעט אותו מחיר של DELL מצאתי גם את המפרט הבא של MSI: Core™ i7-8750H 2.20GHz - 4.10GHz זיכרון פנימי בנפח 32GB כונן קשיח בנפח 1TB + כונן SSD בנפח 256GB מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti 4GB מסך 17.3'' קישור למפרט: https://ksp.co.il/?uin=57760&a…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נא חוות דעתכם לגבי המפרט הבא. מחשב מיועד למשחקים ושימושים רגילים נוספים. המחשב מיועד לתפקד לתקופה של לפחות 5 שנים, רכיבים איכותיים ואמינים במסגרת התקציב, וכמובן שלא ירעיש. הכנתי את המפרט הראשוני הבא, ויש כמה התלבטויות: מעבד- Intel Core i5 9500 3.0Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray https://ksp.co.il/?uin=66475 קירור למעבד- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Noctua NH-D15S https://ksp.co.il/?uin=28083 Corsair Hydro H55 Quiet CPU Cooler https://ksp.co.il/?uin=19004 לוח- אם- ( מתלבט בין שני הדגמים ) Gigabyte Z390 M GAMING LGA1151v2, Intel Z390, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , מתלבט בין שני המחשבים הבאים: (שניהם מחשבים מיד שנייה במצב טוב) ASUS X550VX I7-7700HQ 8GB ראם , דיסק קשיח 1TB מובנה ו128GB SSD כרטיס גרפי GEFORCE GTX950 עם מערכת WINDOWS 10 HOME או Dell Latitude 7490 L7490-8016 i7 8650u , 16gb ddr4 2400mhz 512gb nvme ssd חשוב לי במחשב שיהיה מהיר וחזק ושלא ישקול יותר מדי. אני מתעסק בעיקר בעיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטרייטור , אינדיזיין ואפטר אפקטס) וגם עתיד להתעסק בתכנות במסגרת לימודי מדעי המחשב. אשמח לדעת איזה מחשב עדיף מבין השניים ואם אתם יכולים להציע עוד מחשבים שיענו לי על הדרישות בסביבות ה4-4.5 אלף ש"ח אני אשמח.
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לאחר 7 שנים המחשב שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים מאוד כך שהרכישה דחופה וצריכה להעשות בטווח המיידי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המבוקש נע סביב ה 4.5K, אשמח לזול יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי סטנדרטי אשר כולל גלישה באינטרנט, הזרמת מדיה, שימושי אופיס וגיימינג בסיסי מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. …
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד שימש לצפייה בסרטים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. ייתכן שבעתיד אצטרך לסחוב איתי לנסיעות אבל בינתיים זה לשימוש ברחבי הבית. אני חושב על מסך 15.6 שזה נדמה לי הכי גדול שנכנס לי בתיק כרגע. עדיך גם שיהיה כמה שיותר קל. אני מעדיף מוצר אמין על פני ביצועים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 שקל. עדיף פחות אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס, גלישה, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר אלחוטי טוב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD …
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-