ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
קודם כל שלום לכל חברי הפורום! אני יודע שמחשב נייד לגיימינג הוא יקר הרבה יותר ממחשב נייח למשחקים אז בואו נדלג על הקטע הזה, אני גם לא בטוח בכלל אם פתחתי את הנושא בפורום הנכון כי בפורום של "מפרטים" הם מדברים רק על משחבים נייחים וזה לא מה שמעניין אותי. בכל זאת ולמרות הכל זה פורום של מחשבים וחומרה אז בבקשה לא לסגור לי את הנושא אני מעוניין לקנות מחשב נייד לגיימינג כבד, אני אוהב לשחק במשחב עם רזולוציה הכי גבוה שניתן לסחוט מהמחשב ובאותו הזמן שיעבוד חלק, בלי תקיעות, בלי שגיאות שנובעות מכרטיס מסך ( נתקלתי בכמה משחקים שלא עבדו טוב או לא עבדו בכלל דוקא בגלל אי התאמה לכרטיס מסך מסויים) איזה מפרט אתם יכולים ליעץ לי ? המחיר המקסימלי שאני מוכן להשקיע זה 8000 ש"ח קיבלתי הצעות מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?באזור ה2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עד כמה שידוע לי מגיע דור חדש של משחקים(ובראשם BF4) ולכן אני זקוק לשידרוג,המחשב בנתיים סוחב על הגדרות בינוניות ונמוכות בחלק מהמשחקים אבל אני לא מסתפק בכך ורוצה לעלות רמה(כך גם במשחקים החדשים שיגיעו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף פוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - לא חובה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש בלימודי הנדסת תוכנה, גיימינג, שימוש כללי(גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות...) * גודל המסך? 15.6'-14' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3-4 שעות בגלישה באינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB דיסק קשיח/ 512 SSD/ שילוב עם דיסק קשיח של לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אחריות בארץ מספיקה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ושלא יראה בעניים..! ומה שאני צריך זה: לוח אם, מעבד, ספק, וכרטיס זיכרו, וכרטיס מסך. אני לא עושה OC אני אוהב את המחשב אך שהוא בלי לקחת סיכונים.! תודה לעוזרים..!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת לידיד שלי מחשב נייד. הדרישות המרכזיות הן: 1. נייד קל 2. זמן סוללה ארוך 3. '12-'13 (גם עדיף שהמחשב יהיה של dell, asus, hp, acer - אחד מההרבעה. נוטה יותר ל-DELL) הוא עדיין לא יודע מה הוא הולך ללמוד, הוא רק יודע שהוא הולך ללמוד (שזה גם חשוב...חחח) אז אני חושבת שעדיף שהמחשב יהיה חזק שיתאים למגוון רחב של מקצועות. חברה שלו לא רוצה לחכות עד שהוא ידע מה הוא רוצה ללמוד מאחר והוא הציע לה נישואים אתמול (!!!) והיא רוצה לקנות לו את המחשב. ככה שהיא רוצה לקנות את המחשב בשבוע הקרוב... אודה לכם על העזרה, תגידו לי מה אתם על הניידים שהצעתי לה - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e5400-p88.htm http://www.gamaoffice.co.il/products/125870 http://www.shopla.c…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים בזמן האחרון ואחרי הרבה דברים שקראתי פה בפורום וסיקורים אני עדין לא מצליח להבין מה אני רוצה מעצמי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי! התחלתי ללמוד ואני צריך מחשב כי הנייח כבר בן 7 עוד רגע. אני נמצא הרבה בנסיעות ברכבת ועובד במקום בו אני גם יכול ללמוד.אני מתלבט מאוד אם לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחליף את המחשב הנייח אבל שגם יהיה קצת נוח לנסיעות.או לקנות מחשב נייח לבית ובמקביל לקנות טאבלט.בגדול השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים, ולימודים(שאני אומר לימודים אני מתכוון לקריאת תרגילים וכאלה לא טקסטים ארוכים)משחקים(בזמן שיש מידי פעם) אני משחק באקס בוקס ככה שלא נראה לי שאני כל כך צריך חיית משחקים(למרות שאני מתגעגע למשחקי אסטרטגיה ).בכל מקרה אני אשמח לעזרה וכל אחת כזאת תתק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצעת מחיר למחשב. [table][tr][td] כללי [/t] פירוט [table][tr][td] מחיר [/td][/tr] [tr][td] מעבד אינטל [/t] Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray [table][tr][td] 549 [/td][/tr] [tr][td] מאוורר וגוף קירור [/t] Arctic Freezer 11 LP [table][tr][td] 80 [/td][/tr] [tr][td] לוח אם [/t] ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, [table][tr][td] 335 [/td][/tr] [tr][td] זכרונות [/t] DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill [table][tr][td] 150 [/td][/tr] [tr][td] דיסק קשיח [/t] Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III [table][tr][td] 395 [/td][/tr] [tr][td] כרטיס מסך [/t] ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [t…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=HP8440PVQ664EA&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=18&aff=Kama〈=he האם הכרטיס מסך מספיק? האם יש צורך ב4GB זכרון? איך הדגם הזה באופן כללי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני כרגע בבחירה קשה בין שני המחשבים הניידים הנ"ל: הוספתי את המפרטים ואת אתרי הבית. שניהם יעלו לי כ6200 ש"ח זה מחיר טוב? להלן הטענות שלי 1. אני נוטה ללכת עם ה ASUS מכוון שכרטיס מסך יותר חזק, מקבלים גם SPDIF וגם BLUETOOTH שמשום מה בHP החליטו שלא צריך וזה עצבן אותי וב HP נותנים שלט שלא שימושי. 2. ב ASUS גם מקבלים עכבר ותיק שאין לי מושג איך נראים אבל נחמד. 3. אני פוחד ללכת עם ה ASUS כי הדגם עדיין חדש ואין הרבה סקירות באינטרנט מקווה שמישהו פה מכיר אותו אבל הבנתי שהוא דגם טוב 4. לא אכפת לי שאני מפסיד פה חצי אינץ יותר ונראה לי הרזולוציה של ה ASUS מספיקה 5. הכל פה בהנחה ש ASUS מיצרת מחשבים ניידים טובים..זה הנחה נכונה? אז מה אתם אומרים ASUS? נתוני ה HP Detailed Spec: …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן הזה שוב שבוא אני משדרג את המחשב... עכשיו בגלל שהלוח שלי עדיין מבוסס על nf2 זה בעצם החלפה של הלוח אם, המעבד והכרטיס העייף אלה הדברים שאני בחרתי עד כה.. ואשמח לשמוע ביקורת ועצות: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא: כיוון שאני קונה לוח אם עם SLI יש לי אפשרות לקנות הרי שני כרטיסי מסך אז איני בטוח מה לקנות האם לקנות 6800U אחד האם לקנות שני כרטיסי 6800 רגילים או האם לקנות שני כרטיסי 6600GT הרי הייתרון של שני 6800 על פני שני 6600GT הוא בכך שלכרטיסי 6800 יש 256MB זיכרון ואילו ל 6600GT יש רק 128mb אין לי ממש הבנה בסיסית אפילו בצינורות עיבוד כי לא ממש הייתי מעודכן בשנה האחרונה גם עולה השאלה אם אני יקנה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שבוע פירסמתי את הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494365.0, שם ביקשתי חוות דעת על מפרט המוצא בKSP http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia&comp=31 לאחר בירור, הבנתי שמפרט טוב והבעיה היא רק המפרט והספק. דחקתי את המחיר עוד קצת ושיניתי קצת את המפרט לפי ההמלצות שקיבלתי, ואשמח לחוות דעת נוספת: דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 550, 3.2GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12021 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://ww…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז אחרי שהפסקת חשמל הרגה את המחשב בן ה 10 שלי (I5-3450) , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש לחיי יום יום ולמשחקים (שלי) מדי פעם - על מסך 1440P אבל הגדרות לא חייבות להיות במקסימום. ובכל מקרה כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם ויוחלף בקרוב (מניח שבמבצעי BLACK FRIDAY באמזון). אין צורך בציוד היקפי. המחשב החדש לא צריך להיות הכי חזק אבל מספיק חזק כדי שיחזיק תקופה משמעותית . לרוב לאורך חיי המחשב אני כן משדרג אותו בזכרון,דיסקים , כרטיס רשת אלחוטית וכרטיס מסך בהתאם לצורך. ככה המחשב הקודם שלי התחיל את חייו עם 8GB זכרון וסיים אותו עם 24GB והתחיל עם דיסקים מכניים וסיים עם SSD וכרטיס מסך הוחלף בו פעמיים (האחרון HD7850). אגב , למעט העובדה שכבר לא יכלתי להריץ משחקים חדשים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטונים ביוטיוב לרוב. שיהיה מסוגל לנגן גם סרטים/סדרות בקבצי AVI פשוטים, לא 720p או 1080p. הנה עוד כמה קריטריונים שחשובים לי: מסך: 12 אינצ' בקירוב, שיהיה לד, LED, ולא LCD. חברה: אני מעדיף asus, אבל אם יש טובים יותר אז שיהיה חברה אחרת. טווח מחיר: עד 2500 שקל. בלוטות' מובנה - חובה, מצלמת אינטרנט מובנית - לא חובה. קל משקל, נוח לנשיאה. הארד-דיסק 160 ג"ב לפחות. שלא יתחמם בקלות. כונן DVD, לא חייב צורב DVD או CD. זמן סוללה ארוך. זהו בעיקרון :] תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד C2D E6300 1222ש"ח קירור AC Freezer 7 pro -144ש"ח לוח Asus P5B 1072ש"ח כ.מסך Leadtek PX7600GS 611ש"ח זכרונות Twinmos 1GB 667Mhz 492ש"ח כ. קשיח Maxtor DiamondMax 10 160GB 382ש"ח צורב LG-H10A 204 ספק Thermaltake 420 PFC (TR2 W0061) 290ש"ח מארז Gigabyte Triton 346ש"ח המחשב מיועד לגרפיקה מקצועית, משחקים (ברמה סבירה) וכל השאר (Web,Mail...) תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נהניתי לקרוא מעט מהסקירות והמפרטים. כל הכבוד לעוסקים במלאכה!!! אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי בסיסי. בהנחה שבעבודה יש לי מחשב חזק, נראה לי שבבית אוכל להסתפק במחשב פשוט יותר, בתקציב נמוך. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד מתקדם יותר, P4 או Athlon , בתקציב של כ- 2500 ש"ח , או שאולי ניתן להסתפק במעבד סמפרון או סלרון, ולהוזיל את העלות לכ- 2000 ש"ח. כיון שאני חיפאי, שתי חנויות פופולריות ומוכרות במחירים זולים ושירות סביר הן "מרדנית" ו- KSP. יש למשל הצעות של סמפרון 2.8G ב- 1800 ש"ח . המחשב מיועד ל: - עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, מצגות פאואר-פויינט משולבות קליפים של MPEG וכיו"ב. - העברת תמונות ממצלמה דיגיטלית, הורדת סרטים מהאינטרנט לצפייה ב-DVD. - משחקים: לילדיי בני 7 ו-4. לא משחק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 רזולוציה 1650*1050. חנויות אפשריות KSP אייבורי, נועה מחשבים ופנדה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לא גיימרית אבל כן צריכה לבצע פעולות מתמטיות כבדות (חישוב מטריצות), מה שמשפר עבורי את הביצועים זה המון זיכרון cache ו ram. שאלה נוספת, האם תוספת של כרטיס מסך טוב יכולה גם לעזור בשיפור ביצועים? כמו כן, אשמח להמלצה ספציפית של ספק ומארז. רוב האנשים לא אוהבים להשקיע אבל בעיניי ההבדל הוא יחסית זניח להשקעה הכוללת והתמורה מאוד חשובה (שקט + אין נפילות מתח שפוגעות ברכיבי המחשב). בהנחה וצריך להשקיע בכרטיס מסך זה המפרט שבניתי: 1910 ₪ - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1499 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-X99-GAMING5 S2011-3 2130 ₪ - 32GB (8Gx4) Corsair Vengeance PRO DDR3 2400Mhz 1070 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX960 2GB DDR5 OC 299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - SSD Crucia…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כ…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשתי סטודנטית וכמחשב שני חשבנו על נייד/NOTEBOOK. השימוש יהיה אופיס, אינטרנט ופה ושם ניגון וידאו, לא יותר מזה. הייתי מאד שמח לרכוש משהו בעד 3000 ש"ח. מה הייתם ממליצים? נייד פשוט או NOTEBOOK (שכפי שאני מבין האופציות בכ 2300 הן ה MSI WIND או ה 1000HA). אוסיף שבסה"כ אני מאמין שרוב הזמן המחשב לא יתנייד ממקום למקום. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-