עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שניצל,

שלום לכולם, המחשב של חברתי מסוג Acer 3810T מסרב להידלק. מדליקים אותו, רואים את מסך הכניסה (איפה שאפשר ללחוץ F2 כדי להיכנס ל-bios או F8 כדי להיכנס לתפריט ההפעלה של windows), אבל מיד אחרי זה יש הודעה כזו: Check cable connection! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM. No bootable device -- insert boot disk and press any key לפעמים אין את ההודעה וסתם יש מסך שחור. הצלחתי פעם אחת לגרום לו לעלות ב-safe mode ואז הוא הציע לעשות תיקון, אבל זה לא עבד. מה אפשר לעשות?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by neogod,

אני צריך מפרט שיהיה זול בשביל עבודה משרדית.....אופיס ואינטרנט בעיקר ולפעמים משחקים פשוטים. רצוי שהכרטיס מסך יהיה 5200 או 9250 הכי זול שאפשר ובלי ציוד הקפי ורצוי שיהיה במפנדה או קספ ונא לפרט לגבי הלוח אם תודה מראש

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  3. Started by ^^rUsLaN^^,

תנו חוות דעת על המפרט הבא : Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 4x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC 8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Black ToughPower W0103 600W PFC (24pin) 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black Logitech® X-540 5.1 Scythe Infinity כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם: *לוח אם, הנחתי שאם לא עושיפ OC הלוח הזה מספיק טוב. תוכלו להציע לי משהו אחר? (ASUS/GIGABYTE) *זיכרון, בחרתי באופן אקראי, אם יש משהו יותר משתלם או איכותי אתם מוזמנים להמליץ. זהו בעיקרון, על שאר הפריטים אני די סגור, אם יש הערות אתם מוזמנים להגיב! תודה.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  4. המליצו לי להגיע לפורום הזה , על מנת שימליצו לי ויעירו לי על המפרט שאני מתכנן לקנות אז זהו המפרט: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=10103467.JPG אני עד היום הייתי כבר למעלה מ9 שנים עם פנטיום 4 2400 מגה הרץ. החלטתי אחרי הרבה זמן סוף סוף להחליף מחשב (: המחשב מיועד בעיקר ללימודים ואינטרנט , אבל גם פה ושם כשיהיה זמן למשחקים . רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט. שווה ? לא שווה ? יקר ? לא יקר ? להוסיף ? לשנות ? לרדת ממנו ? סך הכל המחיר שהציעו לי זה 2600 שקל שזה כולל מערכת הפעלה ( שאני בוחר ) מקדלת עכבר ורמקולים . בלי מסך.

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA BATTLEFIELD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.ל…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעלות מקסימלית של 5500 ₪ בעדיפות ל-5000 תוך ניצול מלא של התקציב. המחשב נועד לשימוש ביתי כללי (אופיס, אינטרנט, סרטים בהפרדה גבוהה) וכן כ-30% מן הזמן לעריכות גרפיות שונות בינוניות פלוס, בתוכנות של adobe וכן siberlink power director. המחשב לא מיועד לגיימינג אבל יהיה נחמד אם הוא יעמוד באתגר של משחקים (שנחשבו כבדים לפני שנה ומעלה) במידה והצורך יעלה. לא מתוכנן OC. אין צורך בציוד היקפי, במערכת הפעלה או בחבילת אופיס. הרכבת המפרט בחנות. שקט חשוב לא קריטי (8) מעוניין במעבד אינטל,חיבור usb3, חיבור HDMI לטלוויזיה לא מתוכננים שדרוגים מאסיביים של המחשב. כעבור 3-4 שנים אתעניין בהחלפה בחדש. המחשב צריך לתמוך בכמות גדולה של ציוד היקפי (מערכ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייח למשחקים לאחי הקטן סכום עד 3000 ש"ח ניתן לחרוג קצת גג עד 3500 ש"ח אני מאזור המרכז. והיכן עדיף לרכוש מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן בין 200 עד 300 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע, בטח משחקים חדשים ומשחקי ספורט וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tpoo40,

אני קונה ביום רביעי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט שבחרתי כדאי והאם כדאי לשנות בו משהו. זה המפרט המקורי ללא השינויים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7532 השינויים הם: שידרוג למארז Thermaltake דגם V3 שידרוג לדיסק קשיח Western Digital Blue 1TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer דיסק SSD Kingston V300 2.5" SATA3 120GB [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] נתונים: תקציב המקסימאלי 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך מה שימושי המחשב? בעיקר עבודה משרדית, מדי פעם משחקים וסרטים בHD. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום, אבי זקוק למחשב נייד בתקציב של עד 8000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט,אופיס, הרצאות/מצגות וכו'). חשוב לו שיהיה בלוטות',wifi וכו'... ורצוי מסך 17" שאינו Wide. אשמח להצעות! תודה רבה, תומר.

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by GRiM,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3705407 מה דעתכם? שווה את הכסף? האם אני אוכל להחליף חלקים על הזמן (כ. מסך, אחרי זה לוח אם, אחרי זה מעבד...)? האם יש לכם משהו יותר טוב להציע באותו מחיר או במחיר נמוך יותר? וזה המחשב שיש לי עכשיו: http://planet.nana.co.il/miky48/mycomputer.htm

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by flux,

שלום... אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט ב- 4000 ש"ח יש לי כרגע מעבד Amd 1600+ וכרטיס מסך Geforce 2 Ti שיספיק לי כי אני לא משחק ואני משתמש בלינוקס אז גם זה יותר מדי... תודה רבה מראש flux!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדמ"ח, מחפש המלצה ללפטופ. בעקרון אלה הדגמים שנראים לי - אשמח לחוו"ד. [h=1]HP ProBook 430 G2 L3Q50ES - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902303[/h][h=1]Asus X302LJ-R4004H - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=898534[/h][h=1]Dell Vostro 5480 VM-RD33-8935 - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901200[/h] מצרף גם את הפורמט הקבוע על מנת שתוכלו להציע גם אתם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט למדמ"ח – אופיס, אינטרנט, IDEים, youtube, כמובן שאשמח להשתמש בו גם בשעות הפנאי, לא צריך לתמוך במשחקים משום שאיני משחק אבל סרטים (האמת בע…

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by ofirmanor,

הי, אני רואה שיש כאן פוסט על סבא של מישהו, עכשיו יש שוויון סבתא שלי רוצה מחשב לחדר (הקטן) שלה באחוזת בית ברעננה. השימוש היחיד שלה במחשב זה וורד ואינטרנט בסיסיים. אין לה בכלל מקום, אז חשבתי על מסך LCD, מארז קטן ככל האפשר, ומחשב מינימליסטי. הדרישות היחידות הם: מסך טוב (הראיה לא משהו), למרות שהיא עובדת רק על 640*460 או משהו כזה, כי עם 800*600 האותיות קטנות לה מדי. מקלדת נוחה (את זה היא תבחר בחנות) מחיר זול אני מחפש משהו בסגנון מעבד בסיסי (Athlon פשוט או סלרון), לוח אם בסיסי עם כרטיס משולב, 256 מגה זיכרון, ארוז במארז SFF (או אם אין ברירה, מידי), ולהוסיף לה LCD 17 אינטצ' כלשהו (יש לי אצל ההורים LG L1730S, אני אבדוק איתה אם היא מסתדרת עם מסך שכזה). בקיצור, חשבתי לה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AgentZ,

אהלן חברים, אני על סף קניית מחשב נייד חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת הדגם המתאים: הערה: אני מחפש דגם בעל מסך מט, מקלדת נוחה ובעל איכות בנייה טובה, כי המחשב הולך להתנייד איתי הרבה. * מטרות המחשב? תכנות (כולל IDE והרצת שרת בדיקות), לימודים (שימושים בערך כמו משרדי), מולטיטאסקינג (לא כבד במיוחד רוב הזמן אבל יש מצבים לכאן ולכאן) * גודל המסך? 13 - 15.6 (אני מודע לטווח הרחב, הטווח הרצוי הוא בין 13 ל14 אינץ, אך אם יש מחשב שמושלם לדרישות גם ב15 אני מוכן להצעות) * משקל רצוי? כמה שיותר קל (אני מוכן להסתדר אפילו עם 3 קילו אם הוא מתאים לדרישות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב (3-4 שעות זה המינימום) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA ושקע USB שפועל גם כשהמחשב כבוי (שני …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו (להחליף כמעט הכל ) , אז הרכבתי לו מפרט כזה: התקציב הוא 3000¤ בערך, והוא משחק משחקים כמו MuOnline וכאלה... מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 880 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA /VT 1 240 240 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1 1040 1040 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A19 1 390 390 סה"כ 3170 מה אתם אומרים? ויש לי שאלה- (דיי טיפשית אבל שיהיה) הוא לא קונה הארדיסק, ה…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. הזמנתי את המחשב החדש שלי מ PCHARDWARE , אני מקווה שעשיתי טוב בכל שהזמנתי משם. לגבי השימושים שלי עם המחשב אני עושה הכל ולרוב משחק , אז אני הלכתי על מחשב חזק עם מהירות BUS של 800 . להלן המפרט: Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 687.89¤ -------------------------------------------------------------------------------- Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1063.89¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Amount: 1 Total Price: 489.61¤ -----------…

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  18. היי לכולם אחותי זקוקה למחשב בסכום של 2500 ש"ח לא כולל מסך: השימוש במחשב הוא: 1-גלישה באינטרנט 2-יישומי אופיס 3-צפייה בסרטי DVD לא יהיה שימוש למשחקים בכלל.ככה של צריך כרטיס מסך רציני. אהה..והיא רוצה גם כרטיס טלויזיה. עכשיו עלעלתי פה וראיתי שיש המלצות למעבד AMD <AM2 בתקציב הזה.אחותי שמעה שהמעבדים שלהם מתחמיים ועדיף אינטל.האם זה נכון? כלומר בתקציב הזה לא עדיף מערכת מבוססת אינטל? בתודה מראש שי

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש לקנות נייד לשימושים בסיסיים (אופיס אינטרנט סרטים). גודל מסך 14-15.6. חשוב שיהיה עם משקל נמוך, עד כמה שאפשר במסגרת גודל המסך והתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח, אפשר למתוח קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אלא אם ממש לא הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 אם זה ייתן הבדל ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צפייה בסיסית בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלומלום לכולם! אחותי קנתה לי מחשב נייד בארה"ב, היא גרה שם. עכשיו, ההורים שלי נוסעים לבקר אותה עוד מעט, והרעיון הוא שהם יביאו לי משם את המחשב. האם יכולים לעשות להם בעיות במכס בחזרה לארץ? יש למישהו איזה טיפ? כי הבנתי שהרבה אנשים עושים דברים כאלה. אגב, למי שרוצה לראות איזה מפרט: 530 דולר!!! פשוט מציאה! HP PAVILION 6406 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8431734&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050028&id=1182557418610

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן כולם, אני מנסה לבנות מחשב לבן דוד, אני לא הכי "בעניינים", אז אני פוחד לעשות טעויות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪449 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W לבן - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V כמות: 1 - מחיר: ₪418 קשיח למחשב שולחני: WD 2TB 3.5" Sata 3 Caviar Black כמות: 1 - מחיר: ₪832 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1740 כונן…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by amir.b,

שלום, אני מחפש נייד בסכום של עד 3000 ש"ח, לצורך משחקים כבדים חישובית אבל לא גרפית (בסגנון civilization 5) נתקלתי ב2 הצעות, אשמח אם תתנו חוות דעת ואם אתם ממליצים לא לקחת את המחשבים האלו, אשמח להמלצות על מחשב אחר. 1. מחשב נייד מוחדש (עודפי מלאי ממפעל היצרן, לא היה בשימוש לקוחות סופיים) מבית DELL Inspiron, מדגם i15RN-4118BK, עם מסך LED HD בגודל 15.6 אינץ', מעבד מהיר במיוחד Intel Core i5-3210M במהירות 2.5GHz, זיכרון 6GB DDR3, דיסק קשיח בנפח 1TB, סוללת ליתיום 6 תאים לזמן עבודה ממושך, Bluetooth ו-Wi-Fi, ומערכת הפעלה Windows8 Home Premium. המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם. כולל אחריות לשנה 2450 ש"ח הרחבת אחריות ל-3 שנים - תוספת …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤951 לוח אם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS ¤568 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 ¤526 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤400 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤409 מחיר סופי: ¤3732 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il איך המפרט הזה ? אפשר להוציא משו יותר טוב בתקציב הזה ? המחשב מיועד לקיובייס וקצת למשחקים ואולי גם לOC של המעבד בעתיד (המפרט צריך לכלול רק את החלקים הנל , כל השאר כבר יש לי )

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Mr.B,

שלום :] אני זקוק למחשב לילדים בני 11-14 , התקציב הוא כ2500 ש"ח, פירטתי את הדרישות בהמשך, תודה מראש לכלל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל אך לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בLOW-MED ועבודה משרדית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- כרגע לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב אבל עדיף שיהיה כמה שיותר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by b00h,

שלום לכולם, וחג שמח. דודה שלי ביקשה ממני עזרה בהרכבת מחשב, אבל אני לא מעודכן, לא עוקב, ולא מבין גדול, אז חשבתי שאבקש מכם עזרה, כאן. התקציב המקסימלי הוא 6,000 ש"ח, היא מתכוונת לעשות במחשב שימוש בתוכנות כדוגמאת Photoshop ו-Autocad. המחשב צריך לכלול הכל כולל הכל (מסך, מקלדת, רמקולים, וכו'). חשבתי אולי לבנות לה מחשב שיתאים לגיימר, עם מעבד חזק וקירור, שכן אולי מדי פעם תרצה לשחק במשחק כזה או אחר. אם האיזור חשוב, אז איזור המרכז. מחכה להמלצות שלכם, תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים