ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שזוכר לפני כמה חודשים פרסמתי אשכול כשהתקציב היה 1000, אבל הנסיעה לארה"ב התעקבה וכך גם הרצון לרכוש מחשב. בשבועיים הקרובים מכר שלי יהיה שם ואני רוצה להביא לו כבר את הדגם הרצוי, אז אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב לסטודנטית כמו שאמרתי, 800$ בערך, עדיף לא לחרוג. הדרישות, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר לבין מחשב קל, לבין מסך גדול מספיק בשביל לעבוד איתו. חשוב שהמסך לא יהיה מבריק, והסוללה תהיה מספיק חזקה. יהיה טוב גם אם תכובד האחריות בארץ. אשמח לעזרה, חג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לשימוש ללימודי עיצוב גרפי. התוכנות שהולכות להיות בשימוש הן: Photoshop, Indesign, Illustrator. התקציב הוא בערך 3500 אבל אם אפשר פחות אז עדיף כי זה כבר לחוץ. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיימים אתרים לקניית מחשב דרך TMS או KSP וכל שאר המקומות האלו שבהם מרכיבים מפרט לפי החלקים שאתה רוצה ויש אתרי "דילים" של מחשבים שכוללים מפרטים חזקים למדי, עם מעבדי i5 וi7 במהירויות של למעלה מ3GH זכרונות של 8 גיגה וטרה HD במחירים מצחיקים, עכשיו השאלה שלי היא מה הקאטצ'? הם נותנים אפשרות לשדרג לוח אם וספק... וזה יוצא משמעותית יותר זול מאתרי ההרכבה העצמית... אשמח לתשובה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב nuc של אינטל עם מערכת הפעלה win10 למטרת צפייה בסלון בסרטים,סדרות ומשחקים כמו FIFA18,NBA2K ומשחקי יריות ומירוצים . איזה דגם אתם ממליצים ? האם להוסיף זכרון+הארד דיסק בקיבולת גדולה ? איזה מפרט אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל גולשי הפורום, אלו הן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מניח שבלתי אפשרי לחסוך. אם אפשר אז כמובן שאעדיף :-* ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 450 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עבודה משרדית וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר המשחקים החדשים - Assassin's Creed, COD, Battlefield. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח ש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום. במהלך העבודה שלי אני עובד עם הרבה דפדפניפ פתוחים, פוטושופ, כל מיני סביבות עבודה של מפתחים למיניהן (זה לא הדגש) ובמקביל מריץ גם מדיה פלייר. אני צריך מחשב עבודה חזק. לא חזק מידי. לא רוצה להוצא יותר מ 1700 גג - אני מבין שבימינו זה אפשרי לגמרי - מה גם שאני יכול לחסוך עלות של דיסק. איזה מעבד אני רוצה? כמה זכרון RAM אני צריך? מעבר לכך כמעט אין חשיבות לכלום, נכון? (כרטיס מסך וקול סטנדרטיים יספקו בהחלט. מהנשאר? ) אשמח על תשובות מאירות, תודה. חגי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי זה מה שאני רוצה לקנות 0 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1080.00 ₪ 1 1080 ₪ 1 6966 Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 454.00 ₪ 1 454 ₪ 2 6289 Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory 619.00 ₪ 2 1238 ₪ 3 7719 Sony 16/48 Bulk Black DVD-ROM 106.00 ₪ 1 106 ₪ 4 8202 Sapphire Radeon X1900XTX PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2243.00 ₪ 1 2243 ₪ 5121 ₪ כמו שאתם רואים חסר פה: 1) לוח אם 2) מארז 3) ספק 4) קירור מחיר גג הוא 6500 שקל כך שיש לכם עוד כמעט 1400 שקל בשביל להכניס מארז יפה ואיכותי עם ספק חזק והכי חשוב קירור טוב כי המחשב הנוכחי שלי מתחמם מאד ואני שונא את זה. עוד דבר חשוב, הפריטים חייב…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש צורך לנצל או לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועריכה גרפית.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, עריכה וכדומה, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V , Battlefield 4 כל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 32 עם רזולוציה של 1366x768 HD. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אז ככה מחפש נייד שהשימושים העיקריים שלו יהיו "משרדיים" (אופיס, גלישה, סרטים.. שימוש נוסף מעוניין כתחביב להתחיל ללמוד קצת עריכת סרטים ( לא משהו מטורף, רמה בסיסית.. חשבתי על היטפילם אקספרס ) הבנתי שהכרטיס מסך משחק פה תפקיד רק לא כל כך הבנתי כמה ולמה.. אין חשיבות למשקל. גודל מסך 15.6 או 17. מחשבים ששמתי עליהם עין: https://ksp.co.il/m/uin/74197?ref=select לא כתוב אם אפשר להרחיב פה זכרון? https://ksp.co.il/m/uin/75667?ref=select כנ"ל לגביי הזכרון רצוי עם מערכת הפעלה כלולה ושיהיה אפשר לשדרג זכרון ל16gb תודה לעוזרים כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לדעתכם לחכות אם רכישת נייד חדש עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט עד שתצא המערכת הפעלה הבאה, אולי יהיה שידרוג חינם לבעלי ווינדוס 8? ולפי ההערכות אתם חושבים שהמערכת ההפעלה החדשה תהיה מוצלחת יותר למחשב נייד ללא מסך מגע?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב פשוט לעבודה משרדית (אופיס חשבשבת וכדומה) תקציב עד 2000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס חשבשבת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישחקים ואני צריך רק מסך!! יש עדיפות לLCD אבל שיהיה איכותי כמה שיותר אם יש לא LCD ודק ויותר איכותי אז זה גם טוב חשבתי לחלק את זה ככה: כרטיס מסך 2000-2500 מעבד 1500-2000 כרטיס קול 500-700 איוורור 300-500 לוח אם 500-700 ש"ח ומסך ב-1500 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! סתם לידע כללי: בעבר הייתי Psycho17 שיניתי שם משתמש בגלל שהייתי בצבא הרבה זמן והינה חזרתי טוב ועכשיו לעיניין. אחותי היא ארכיטקטית והיא רוצה לקנות מחשב חדש. בגלל שהייתי מרוצה מהמפרט שהמלצתם לי לקנות בזמנו אני מבקש את עזרתכם שוב. התקציב שלה הוא 3000 עד 4000 ש"ח ללא מסך, אבל לא חייב שינשק את ה4000. בנוסף היא רוצה צורב וכונן DVD. * המחשב צריך להיות מחשב חזק יחסית היא משתמש בתוכנות לעיצוב וסרטוט אוטו-קאט למי שמכיר וקצת פוטו שופ. בנוסף רציתי לדעת האם כדי לה את המעבדים החדשים עם 2 הליבות או שיספיק לה מעבד בעל ליבה אחת. אשמח לקבל מפרטים גם עם מעבדי AMD וגם עם מעבדי INTEL אתם בטח תדעו איזה סוג מעבדים יותר מתאים לה. בתודה מראש אלדד כהן. ;D
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מפרט מחשב בסך של 6500 ש"ח. להלן האינפורמציה הדרושה בתשובות : 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הינו 6,500 ש"ח - אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים, שימש במס' רב של תוכנות בו זמנית (לא עריכה או משהו כזה, לא עוסק בגראפיקה)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כ.קול, יש כבר Audigy …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתור מישהי שלא מבינה כלום בתחום אשמח לקצת (או הרבה) מידע: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס (סטודנטית), טיפה הורדות ועוד איזו תוכנה של כתיבת מוסיקה. * גודל המסך? לא מאוד משנה, ה-14' עשה רושם כגודל מושלם אבל גם 15.6' בסדר, הקטנים יותר בטח הרבה יותר יקרים. * רזולוציית המסך? לא מאוד קריטי (אני מניחה שצריך לחסוך איפשהו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא יותר מ2.6 (המחשב רוב הזמן בבית אבל מעדיפה אופציה לניידות בלי לשבור את הגב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כאמור, השימוש יהיה בבית רוב הזמן, אבל אם אפשרי עדיף שיהיה אפשרות לכ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג מה זה אומר, אז כנראה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , מדובר בדגם עם המסך הקטן 12.1 PR200 , הדגם הספיציפי model (ms-6837d) כשקיבלתי המחשב היה עם איקס פי והמצלמה עבדה פיקס!... ולא מזמן פירמטתי ושוב התקנתי איקס פי... ואין המצלמה פשוט לא עובדת למרות שהתקנתי את הדרייבר שהיה בדיסק , והורדתי מה שיש באתר החברה והמצלמה פשוט לא עובדת, המחשב לא מזהה אותה בכלל. עשיתי חיפוש בגוגל , ומצאתי כמה הודעות בפורומים לגבי אותה בעיה בהגדרת המצלמה אך לא הבנתי כלוווום (כן האנגלית שלי סופר מצויינת).. למישהו יש אותו מחשב? מישהו יודע מה הקאצ' בהגדרת המצלמה במחשב מסוג זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז-LED+25CM FAN BLACK SILVER ספק כח- ENERMAX LIBERTY 400W 30A@12V מעבד-INTEL CORE 2 DUO E6750 13337FSB C2D קירור למעבד-775 COOLER MASTER לוח אם- MSI P6N-SLIV2 775 1GLAN זיכרון פנימי-PLT 2GKIT DDR2 800 CL4 OCZ כרטיס מסך-MSI NX8800GTS T2D320EOC דיסק קשיח-WESTERN DIGITAL WD5000KS 500GB מסך-SAMSUNG 20 206BW 2 MS LCD WIDE כונן דיסקטים-כונן דיסקטים 1.44 שחור צורב DVD- LG H55L DVDRWX20 DLAYER מקלדת ועכבר-MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 אני רוצה לשמוע את דעתכם
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך LCD בגודל "22 צרכים : מחשב חזק מאוד לגיימרים, המסוגל להריץ את כל המשחקים הקיימים כיום, כולל פוטנציאל עתידי (שלא אצטרך להחליף בעוד חצי שנה). תקציב : עד 9,000 ש"ח, לא כולל מסך. אשמח לקבל המלצה למפרט הטוב ביותר לאור הצרכים והתקציב הנ"ל, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-