ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד - Lenovo ThinkPad, סדרה T. אני מעדיף לקנות אותו כשהוא מחודש, משומש גם אופציה. בעבר היום הרבה פורומים, עם פורום מכירה\קנייה והיה אפשר לחפש שם, היום אני לא ממש מוצא את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לבחור מחשב מחודש\משומש, מעבר למקומות הברורים מאליו, כמו yad2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בבנית מפרט, בסכום של 5 אלף שקל, אני מעוניין שהמחשב יהיה מיועד למשחקי מחשב. מתוך החמש אלף אני מעוניין להשקיע עד אלף שקל בקניית מסך 19 אינץ רחב. אין לי חנות מועדפת ולכן כל חנות טובה מאזור המרכז עם מחירים סבירים תתאים. הנה המפרט שעליו אני חושב עכשיו, אני אשמח לקבל הצעות לשיפור. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 htt…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני זקוק לשידרוג של המחשב(מעבד,זיכרון,כרטיס מסך,לוח אם,דיסק קשיח,ספק). וכל זה חייב להכנס לתקציב של 3600 שקל... אני מעוניין Dual Core ולוח אם שתומך בPcie-e וזיכרונות DDR2 דיסק קשיח 160 ג'יגה? יש מצב אתם מכינים מפרט כזה מחנות אחת?
-
- 27 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הישן שלנו מתקרב לגיל פרישה. אשמח לקבל המלצות על פי הפרטים הבאים. תקציב: לא יותר מ- 2,000 ש"ח (ורצוי פחות). מטרות/שימושי המחשב: שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, משחקים (SIMS2 המשחק הכי "כבד" שהיה לנו עד כה). רזולוציה בשימוש כרגע 1024X768 ציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי. קיים מסך Viewsonic17, צורב, מקלדת, עכבר. דיסק קשיח: 500GB שקט: 8 (ממוקם בסלון) אוברקלוק: לא! מערכת הפעלה: Win7 (קיימת, אין צורך לכלול). הרכבת מחשב בחנות: כן. חנות: מרכז - רצוי איזור השרון בקשות מיוחדות: יציאת וידאו דיגיטאלית (DVI/HDMI) - כחלק מהלוח או בכרטיס נפרד, תלוי בהמלצתכם למפרט שנותן את התמורה הטובה ביותר. כמו כן, המחשב הישן סחב 8 שנים ועודנו משמש אותנו בזכות שידרוגים במהלך השנים. מחפש מחשב אמ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe CS6, Visual Studio -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Crysis, Diablo 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" LED -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם יש הצדקה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta,bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ככל הניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הסוגים השונים למה אחד עולה 200 והשני 400? אני רוצה אחד של 4 גיגה 1333 למחשב נייד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHZ s775 CPU Cooling: Artic Cooling Freezer 7 Pro Motherboard: GIGABYTE GA EP43-DS3L Memory: G.skill 4096MB 800MHZ CL 4-4-4-12 PI Black GPU: GAINWARD GTX260 "GOLDEN SAMPLE" 896MB GDDR3 HDD: Westrem Digital 320GB 16MB SATA2 7200PRM DVD RW: Samsung SH-233B X22 Sata Black CASE: NZXT TEMPEST "AirFlow King" + 6 FANS PSU: Seasonic M12II 500W BRONZE - MODULAR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חלש בענייני מחשבים.. אז הניסוח יהיה קצת מסורבל: אני מעוניין לקנות מחשב נייד שימש לצרכים מוסיקליים תוכנות הקלטה ומידי.. אני צריך מחשב חזק כדיי שאני אוכל להעביר סאונדים מהמחשב למודולים חיצוניים. וגם נפח דיסק קשיח גדול. ביקרתי באתר הזה שמתמחה בציוד לצרכים שלי http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=152&products_id=1350 אח"כ גלשתי לאתר פנדה ויש את שניי אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21945 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21201 אחריי שקראתי את המפרטים... המחשבים נראים לי זהים במיוחד מפנדה..אז אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד.. אני…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קריטריונים: 1. מה התקציב? 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בינוניים, גלישה באינטרנט, וירטואל פיסי. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד-INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא חשוב כלכך(סטנדרט). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כמו שאמרתי מצאתי מפרט מוכן ויש לי מע"ה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? סטנדרטי 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך. -לא כבדים וקרוב לוודאי 22" גודל מסך ורזולוציה ס…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הינה המפרט: Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך מחיר ₪4249 המפרט באתר TMS http://tms.co.il/product/5980 מחשב לסרטי HD,אינטרנט ושימוש בסיסי. משחקים אולי בעתיד. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש - לוח אם באזור ה 400-500 שח - מעבד באזור ה i5 גבוהה(הגירסאות החזקות) או i7 נמוך(הגירסאות החלשות) לפי מה שראיתי הם בערך באותו מחיר.. - זכרונות 16gb שיהיו משתלמים יחסית לזכרונות האותו סוג\גודל וטובים * לא מעוניין לבצע אוברקלוק תודה מראש לעוזרים\מגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יכול לאמת סופית שאכן מעבד ATOM Z530 הם יותר גרועים ממעבדי280 ATOM N האם מישהו יכול לאמת את זה? תודה, כי אני רוצה לקנות נטבוק ולא יודע בידיוק איזה. התקציב שלי עד 2K
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
amd athlon xp 2600 512k 333fsb gigabite ga-7n400-l nforce2 ultra400 256mb samsung ddr pc3200/400 gigabite radon 9200te 128mb ddr כל השאר לא משנה כי כבר יש לי. מה אתם אומרים ? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט מוסיקה וסרטים . אם יש רעיונות לשינוים שיפורים ושישאר באזור 1500 ש"ח אז בכיף. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב נייד של חברת דל עם 8 ג'יגה SSD. כשהפעלתי את המחשב לא הצלחתי לראות את הכרטיס. איך אני יוד שהוא אכן קיים? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
( המפרט הוא לחבר ) אממ, המקסימום הוא 6000, יהיה נחמד לא להגיע אליו. מישהו מוכן לבנות מפרטון, עם כרטיס מסך+שילוש קדוש+מארז+ספק+מסך (17")? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן הזה שוב שבוא אני משדרג את המחשב... עכשיו בגלל שהלוח שלי עדיין מבוסס על nf2 זה בעצם החלפה של הלוח אם, המעבד והכרטיס העייף אלה הדברים שאני בחרתי עד כה.. ואשמח לשמוע ביקורת ועצות: DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא: כיוון שאני קונה לוח אם עם SLI יש לי אפשרות לקנות הרי שני כרטיסי מסך אז איני בטוח מה לקנות האם לקנות 6800U אחד האם לקנות שני כרטיסי 6800 רגילים או האם לקנות שני כרטיסי 6600GT הרי הייתרון של שני 6800 על פני שני 6600GT הוא בכך שלכרטיסי 6800 יש 256MB זיכרון ואילו ל 6600GT יש רק 128mb אין לי ממש הבנה בסיסית אפילו בצינורות עיבוד כי לא ממש הייתי מעודכן בשנה האחרונה גם עולה השאלה אם אני יקנה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לשפר את המחשב שלי... המפרט הנוכחי שלי הוא: לוח אם - Intel Lemont DP965LT מעבד - DualCore Intel Pentium D 915, 2800 MHz כרטיס מסך - Sapphire Radeon HD 4850 ספק כוח - 500W זיכרון - 4GB (אני לא זוכר מה המהירות ולא יודע איפה למצוא במחשב) אני חושב שכדאי לי להשתדרג ולקנות מעבד ולוח אם חדשים... על מה אתם ממליצים? אני בעיקר משחק במחשב, פה ושם סרטים, אינטרנט... התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אבל אפשר גם פחות תודה רבה רבה לעוזרים, וגם לאלה שלא חג שמח לכולם ושבוע טוב! לירן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק בעל פלטפורמט ION. יש איפה להשיג בארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נייד חדש. הנייד ישמש אותי להרצאות ולעבודה במשך כמה שעות בכל יציאה ליום עבודה. דרישות: בהרצאות: הרצת והצגת סרטים - בעתיד גם HD, ובעבודה: פתיחת כמה יישומים במקביל: אופיס (כמה!), מייל ואינטרנט. (הנייח עומד בכך יפה). הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל מתוכננים לכך, כולל כרטיס המסך האינטגרלי. אבל: אמר לי מישהו שמציע לי לנובו T400 (עם מעבד P8600) שהמעבדים החדשים הללו מתחממים ופוגעים בביצועי המחשב בנוסף לנזק עתידי תיאורטי. בחנות אחרת המוכר (הציע לי טושיבה עם I3) אמר שהם אכן מתחממים אבל "זה בכלל לא חשוב, הם בנויים לכך ("כמו מנוע מוגדש טורבו...")". יודעים על זה משהו? מי "צודק"?? בתודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתח הכל איפוס מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X550 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 1000 מארזים FRONTIER IMPRESS Black מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 4090 ¤ הוסף המחשב לסל הקניות הוסף חלקים לסל הקניות תוספת 350 ש"ח לכ. מסך GeForce 7600GS 256MB זהו המפרט הוא לקוח מאתר ksp נרא…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה מחשב, רק קופסא, לשימוש ביתי ואולי לאפשר ככה קצת משחקים בקטנה ב 2000 ש"ח פלוס מינוס. הצעתי לו את המפרט הבא: המפרט הזה יצא לי 2170 ב KSP. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-