ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
שימוש כללי + קיובייס + פוטושופ. יש הארד דיסק וכרטיס קול. שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק Enermax Modu 82+ 425Watt 80Plus Bronze 290.00 ₪ - 1 1 AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX 727.00 ₪ - 1 1 Gigabyte GA-880GMA-UD2H AMD880G CHIPSET 530.00 ₪ - 1 1 G.Skill F3-10666CL9D-2GBNT 2GB DDR3 1333Mhz CL9 153.00 ₪ - 2 1 מסך Dell UltraSharp U2311H 23" IPS Panel 1,275.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI 577.00 ₪ - 1 1 Logitech CordLess Desktop EX110 Retail 240.00 ₪ - 1 1 Asus DRW-24B1LT x24 White / Black Light Scribe 157.00 ₪ - 1 1 מארז ThermalTake Soprano RS 201 262.00 ₪ - 1 1
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? </blockquote> תקציב מקסימלי עד נגיד 3500 שקל. מוכנה לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? </blockquote> לא לגיימינג. שימוש בתוכנות קיובייס, סיבליוס, אבלטון לי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי שעזרתם לי פעמים רבות ובכל פעם הייתי מרוצה מהתובנות שקיבלתי כאן, אני חוזר אליכם בבקשה נוספת - אני עתיד להתחיל לימודי תואר שני וכפועל יוצא מכך, אני זקוק ללפטופ חדש ועוצמתי - הקודם כבר בן 4 ומעולם לא סיפק את הסחורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת מסמכים, קריאת מאמרים רבים במקביל ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WORD, MATLAB, FIREFOX באופן תדיר ב) במי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תיק לנייד איזה סגנון הכי שומר על הנייד תיק גב תיק צד (סטודנטים) תיק מנהלים ואם יש המלצות על חברה ספציפית אז אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור פתיחה יש לציין שאני לא מבינה גדולה בכלל בחומרה, כך שיותר מאשמח לשמוע הצעות לשיפורים, במידה ויש כמובן. לוח אינטל מקורי Isleton946G זיכרון מטמון של 2-4mb 2L Cache במעבד זיכרון מחשב 512mb גגר-2 667Mhz דיסק קשיח מהיר Samsung sata-2 160gb 8mb צורב מהיר Samsung/LG DVD-RW X16 כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb כרטיס קול איכותי סטריאו High Definition כרטיס רשת מהיר 10/100 מארז SUPER ATX מפואר ואיכותי 6 כניסות USB2 מהירות- 4 מאחור ו2 בחזית המארז מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי ארגונומי רמקולים סטריאופוניים איכותיים. Core 2 Duo 1.86 E6300-ש"ח 2990 Core 2 Duo 2.13 E6400-ש"ח 3290 המחשב אמור לשמש סטודנטית שזה אומר בעיקר הרבה מסמכים, אבל גם הרבה מוזיקה,…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כניראה קונה אותו מחרתיים באילת, ורציתי לדעת אם הוא שווה את הכסף (4436 שקל לגירסת ה-I5 עם הSSD)? הגלל שאני מתחיל לימודים אני מחפש מחשב עם זמן סוללה סביר אבל זה יהיה גם המחשב המרכזי שלי (ה"נייח" שלי) לכן חשוב לי כרטיס מסך בינוני לפחות להרצת משחקים כמו LOL או NFS . והפיצ'אר החשוב לי מכולם הוא טאץ כי הנוכות של טאץ' מורגשת בעיקר בווינדוס 8/10.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב די ישן: E4500 2 ג'יגה ראם קשיח 160GB כרטיס מסך 9500GT (לא ממש רלוונטי כי אני בקושי משחק במחשב הזה. אם כבר משחקים אז רק משהו כמו פיפא) האם יש דרך לשדרג אותו (כלומר, לא להחליף מארז לגמרי אלא רק את ה"בפנוכו") או שאצטרך לזרוק את המחשב הנ"ל לפח ולקנות חדש לגמרי? אני שואל את זה מכיוון שבזמן האחרון (למעשה, כמה חודשים כבר) אני חווה איטיות בלתי נסבלת שמתבטאת בפתיחת כמה טאבים בגוגל כרום ובכלל הכל מרגיש כבד מאוד. אני עם ווינדוס 7. עיקר השימוש במחשב זה אינטרנט (במצב נורמלי עם הרבה טאבים, היום פחות), מיילים ומקסימום משחק כמו פיפא. אשמח לעזרה, מה כדאי/נכון לעשות במצב הזה. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי מעבד שרת - Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4 אני מבקש המלצה למחשב מלא מותאם למעבד הזה, בתקציב של 3-4K. אם על הדרך ניתן גם להמליץ על מסך 4K, בגודל של 26 אינצ פחות או יותר זה יהיה נהדר. השימוש יהיה בעיקר פיתוח קוד בסביבות שונות, סרטים, משחקים (שום עריכה גרפית או משהו בסגנון). קיימת אפשרות שמהחשב יחובר למסך נוסף של 40 אינצ' אנא פרטו אם יש צורך לכרטיס מסך מיוחד לשם זה אם כן אפשר לוותר על העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנו מחפשים לעסק מחשב נייד 13"-14" לשימוש משרדי - אינטרנט, אופיס וכו' המחשבים הללו יישבו על מערכת של לינוקס (אפשר לחסוך קצת בעלויות) ולכן אפשר להתמקד במחשב נטו ! משקל המחשב נלקח בחשבון בגודל המסכים אין יעד אבל מעדיפים לא כבד מידי - עד 2.5 ק"ג כמובן wifi bluetuth ועוד כונן דיסקים רצוי אך לא הכרחי. אמינות איכות ואחריות משמעותיים לשימוש יומיומי תקציב למחשב 3000 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בע"ה אקנה בקרוב את היוגה 2 פרו http://ksp.co.il/?select=.268..271..159.&list=1&sort=3&glist=1&uin=21248&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ואני מעוניין להוסיף לו כונן SATA. השאלה מה עדיף להוסיף חיצוני או פנימי? אם פנימי חשבתי על זה: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WD10JPVX הוא יתאים למחשב מבחינת מידות? והאם הוא מומלץ בכלל או שעדיפה חברה אחרת? אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בלפטופ שמיועד לאינטרנט, אופיס, סרטי HD (גם 720P וגם 1080P בחיבור HDMI לטלויזיה מתאימה) , הרצת תוכנות למיניהן (גם תוכנות כמו pinnacle studio שזו תוכנה לעריכת וידאו לדוגמא.. והיא דיי כבדה) המחשב בעקרון אמור לשמש לכלל השימושים האפשריים (אולי חוץ ממשחקים כבדים) תודה רבה...
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה צורב DVD, ושמקום הקנייה יהיה אמין ובאזור רמת-גן - גבעתייים - פתח תקווה. נ.ב. - תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Asus N56VJ-S4008H שזה המפרט שלו - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9489 האם המחשב הזה יוכל להריץ את התוכנות הבאות: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "MAYA", תוכנת "TV PAINT", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. תודה רבה מאוד!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב ישמש לצורכי גלישה באינטרנט ומשחקים וובים לילדים. צריך ציוד הקפי: מסך 19 עכבר+מקלדת צורב DVD מחיר עד 1500 ש"ח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש להחליף את הנוכחי שמקרטע לי. אשמח להמלצות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תיכנות, משחקים כמו football manager * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
HD 80G,ללא צורב,לוח אם משהו טוב עם אפשרויות שידרוג בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב כמה שיותר חזק והכרטיס מסך ממש חשוב... אני רוצה רק סנטירנו ועדיף מסך של 14 אינטש... תודה מראש לכל מי שיעזור לי....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני התלבטתי קשות בנוגע לאם לקנות מחשב חדש או לשדרג... מכל מה שקראתי על השינויים העתידיים בטכנולוגיות (המעבר לתושבות חדשות דור ה i5/7 וכנראה גם DDR3) החלטתי להמתין ולשדרג זמנית את המחשב עד שזה יכנס למיינסטרים..או לפחות עד שיצא Diablo 3 (אני אוהב לקנות את המחשבים שלי סמוך לכותרי בליזארד.. מן דפקט שכזה) ואז לקנות חללית כלשהי ואת הקיים (אחרי השדרוג) למכור נניח... אשמח לשמוע אם יש התנגדות לתוכנית הזו, אם מישהו יכול לשכנע אותי שעדיף לקנות חדש עכשיו סבבה אני מוכן לשמוע.... אז ככה המערכת הנוכחית: Compucase שכחתי את הדגם.. 6190a משהו , אני יכול לצלם מעבד : Athlon XP 2500 OC לוח: EPox 3rda+ כ.מסך : Gforce6800 OC ספק : HEC 300W - בלי עין הרע עובד כמו סוס מה עוד …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בטח שכן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בקושי רב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שימוש מרכזי במסך 23 אינץ' - פוטושופ/קיובייס/אינטרנט/משחקים שימוש במסך טלוויזיה 32 אינץ' בעיקר לסרטים ו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאן מפרט למחשב למטרת משחקים כבדים בשווי בערך 7000 שח. מה יש לכם לומר על המפרט הזה , מה הייתם משנים בלי לשנות לחלקים יקרים יותר. האם החלקים במפרט הזה מתאימים אחד לשני ? תודה מראש לכולם. המפרט: מעבד Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם AN8 ULTRA S-939, nForce4U, GBL, SATA II, F.WIRE זיכרון רם 1GB Kingston DDR II 533 כרטיס מסך ATI Sapphire RADEON X850XT 256MB DVI, PCI-E דיסק קשיח Western Digital 200GB SATA II 7200RPM 8MB כונן פלופי Teac/SONY 1.44 (black) צורב דיוידי PIONEER A110 DVD+RW (Bulk) DVD writer מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כוח HEC 580W …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל בלבד לוח אם טוב כולל מסך לא צריך כרטיס מסך חזק - לא למשחקים , OB טוב יש לי צורב, מספיק HD 40GB 256 זכרון DDR העיקרון זול ומאפשר שידרוג עתידי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני אשמח לשמוע את דעתכם על מפרט למחשב למשחקים , (בעיקר) צריך להריץ עליו אופיס וסרטים אשמח לעזרתכם בסגירת מפרט למחשב. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים,אופיס,סרטים ,[font=] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG(elder scroll skyrim), rage,nba2k11 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-