עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by meital_z,

שלום אחותי רוצה לקנות מחשב חדש (כי הישן מתחיל להיתקע מדי פעם) היא רוצה מחשב בסיסי לגלישה,,פייסבוק,סירטונים,סרטים וכאלה.. איך המחשב הזה לדוגמא?.. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BOXDN2820FYKH0-4-500&cart=143628288920388752〈=heb ואם הוא טוב בכלל?? אני לא כזה מבינה בזה.. או שלדעתכם עדיף בכלל להרכיב משהו ואם כן אשמח שתרכיבו.. אבל אין לה דרישות מיוחדות אולי שיזוז רק חלק ומהר בגלישה לא יותר היא מאוד מסתפקת במועט והיא גם לא צריכה הרבה מקום במחשב היום יש לה באיזור ה300GB במחשב וזה הספיק לה..כמובן שיהיה הכי זול שאפשר היא די קמצנית שזה מגיע לדברים כאלה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by barbaresh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 אם זה באמת נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, BF4 TITANFALL ודומיהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' 1980-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני יכול לשחק על הגדרות בינוניות אבל מעדיף גבוהות ללא פגיעה משמעותית ב-FPS 3. האם יש …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by itail,

אהלן, מחפש מחשב פשוט לעבודה משרדית (אופיס חשבשבת וכדומה) תקציב עד 2000 ש״ח בלי חריגות 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס חשבשבת 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא אורות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום , רכשתי שלשום תכרטיס מסך של GAINWARD GE FORCE GTX470,בשביל לשדרג תמחשב הישן שלי שאני מריץ בו: מעבד: Intel Dual Core E6600 3.06Ghz Box לוח אם: GA-P35-DS3 [i]זכרוןלא בדיוק זוכר סוג) OCZ 2 GIGA מארז: GIGABYTE SUMO 5115 BLACK ומה שנראה לי מוזר שמשחקים נתקעים לי יותר עכשיו כמו למשל:COD:MW2 לא סוחבים כמו שציפיתי, ואני חושב שכדאי לשדרג תמחשב קצת במעבד לוח אם וזכרון.(עדיפות אינטל). ה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך אם אין הבדל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה ש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. באתר GAMETRAILERS יש השוואה איך נראה GTA4 ב-XBOX360 לעומת PC. בהתחלת הסרטון רואים מהם דרישות המערכת של המחשב. כמה אמור לעלות מחשב כזה היום?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by EG,

שלום חברים, יש לי חבר והוא מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 6000 ש"ח. אני חיפשתי מחשב ב"מפרטים מומלצים" ולא מצאתי את מבוקשי. מבוקשי הוא: מחשב שיהיה חזק כן למשחקים וכן למוזיקה (בעיקר למוזיקה - איכות ללא פשרות), מסך בשווי 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה מראש YASSER.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by big454,

שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by הורוויץ,

מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מסך: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1369 מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1027 לוח אם: GIGABYTE GA-P55A-UD3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪738 זיכרון: OCZ 3072MB (1024MBX3) DDR3 1333 CL9 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV3GK אחריות: לכל החיים. מחיר: ₪482 כרטיס מסך: GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪981 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-24B1ST - SATA - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ₪148 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU אחריות: על שלמות המארז הראשונית. מחיר: ₪284 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET א…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מעבד AMD 64 BIT +קירור לוח אם עם תמיכה ב - AGP ו ATA (חובה). גיגה זיכרון . תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ido_g,

הסתכלתי על הפורום שלכם... ואמרתי זה המקום לברר... תראו אני חסכתי כסף כבר הרבה זמן לקניית מחשב, וגם אני מקבל סוג של מענק מהעבודה של ההורים שלי לקנות מחשב.... (ככה שיש לי סכום די נכבד ...).... חשבתי על כול מיני רכיבים לשים במחשב הזה, אבל אני לא מכיר שמות ספציפים ודגמים... אני אשמח מאוד אם תוכלו לתת לי פירוט של רכיבים שלדעתכם הם הכי טובים כיום (-רכיבים כמו: מעבדים, מארזים, יחידות קירור, כרטיסים למיני....).......

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Idanbs,

מחשב למשחקים. אני לא יודע אם לחכות עד שיגיע ה8800GTS 320MB או לקנות עכשיו.. בכל אופן אני צריך הצעת מחיר להורים שלי ב6 וחצי אלף לא כולל מסך וכל הדברים רק מארז וכל הממתקים שבתוכו דברים שצריך: מעבד חזק. זכרון במהירות גבוהה וכמה שיותר. כרטיס מסך חזק. לוח אם טוב שלא יגרום לצוואר בקבוק ולא יגביל אותי בOC (למרות שאני לא מתכנן לעשות יותר מידי אלא בקטנה) וספק אני רוצה משהו טוב שיחזיק את המערכת כמו שצריך. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by lielvaisman,

אם אפשר מסך 22 אינץ תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה גבוהה - 1080P. מארז ספק והארדיסק כבר יש, כרטיס מסך כנראה יהיה 5850 מכאן חשבתי אם כדאי לקחת מפרט לOC כמו זה: I5 2500K Scythe Mugen 2 + Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 ₪1882 או מפרט בלי אפשרות OC I5 2500 BOX+ Biostar H61MH H61 Chipset - B3 ₪1230 משתלם להוסיף עוד 650 ש"ח בשביל עוד 1.5GHZ~ למעבד? (יהיה שיפור במשחקים?) הP67 לא ממש נחוץ חוץ מהאפשרות שלו לOC, אין לי SSD וUSB3 לא ממש חשוב לי, ככה שהביוסטאר יספיק לא? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. תקציב: נושא התקציב הוא עניין בעייתי כי אני לא יודע בדיוק כמה אמור לעלות מחשב כזה. אז נקבתי ב10K רק בשביל לא ליצור הגבלה מסוימת בבנית המפרט. העיקר שהמחשב יספק את מה שהוא צריך לספק, אין צורך לבזבז סתם את הסכום ובהחלט ניתן להסתפק במחשב בפחות כסף. 2. מטרות המחשב: המחשב הוא לצורך עבודות בסיסיות (אינטרנט, סרטים, סרטי HD, מסמכים וכו'). אך עם זאת, אני עדיין משחק מדי פעם. לא גיימר כבד, אבל בהחלט משחק פה ושם. ככה שאין צורך להגזים עם ענין הכרטיס מסך ואני מאמין שHD4850 יהיה מספיק. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר (אין צורך באלחוטיים), ומסך (עם עדיפות ל22" של סמסונג). 4. קירור ועיצוב: לא מתוכנן OC לכן לא צריך להשקיע בקירור מעבר. אך עדיין שלא יהיו בעיות התחממות וקריסות בשימוש רגיל. העיצוב…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TeaHwpce,

יש את השלושה האלה: Acer Aspire 2.2GHz 5732Z http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Lenovo G550 2958-8LG 2.3GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735 מה כדאי לי לקנות? כולם 15.6 הם כולם אותו מחיר בערך... אז אני צריך לדעת מה הכי טוב מחבינת חומרתו בנוסף מה עדיף, ACER או LENOVO?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ , והאמת שאני מעדיף את הגרסאות הישנות CS ו- CS2 ככה שאני מאמין שלא תיהיה בעיה למחשבים להתמודד) , צפייה ישירה , תוכנות פשוטות של FTP , כמו פיילזילה , פיוטי וכו'. * גודל המסך? 15" ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רגיל , USB כמה יציאות , יהיה נחמד אם יהיה VGA לחיבור למסכים גדולים יותר. * בלוטות? לא חשוב אבל יהיה נחמד אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בינתיים ראיתי את זה שיש לו מ…

22. אהלן חברה, כבר העליתי פה פוסט דומה לפני שבועיים בערך. מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 6000 ש"ח. לאחר הביקורות החיוביות שקיבלו AMD (ממש עכשיו ירד האמברגו על 6800) אני נוטה לכיוון מחשב אדום. אשמח לעזרה. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by SPIDERRRMAN,

אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ktulu,

היי, אז אני ממש לפני סגירה על המפרט הבא במחיר 3,800 (אני עדיין רוצה לשנות למסך דל 22 שמוצע פה בהרבה מפרטים). אני לא יודע איזה חברה בזיכרון ובכרטיס קול ואיזה דגם ספציפי בהארד-דיסק, זה חשוב מאוד? מה דעתכם על המפרט והמחיר. IKONIK SOHO + Enermax 450Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2500 3.3GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 500GB SATA-3 דיסק קשיח Intel HD On CPU VGA + DVI + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת --- מקלדת --- עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב --- מערכת הפעלה PCI N-Lite כרטיס רשת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים