עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1035 ש"ח לוח אם- DFI LanParty ut NF4 ULTRA-D 790ש"ח זכרון- GeIL 512MB*2 DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory 680ש"ח כרטיס מסך-Leadtek Winfast PX 7900GT 256MB 256bit PCI-E VIVO 2070 ש"ח דיסק קשיח- דיסק קשיח- Hitachi Deskstar 160GB 7.2K 8Mb Buffer SATA II ולמוכר להגיד ""T7K250"" שם דגם חדש חשובבבבב 580 ש"ח צורב- NEC 3550a -290ש"ח מארז- Compucase 6A19-2F Midi 300 ש"ח ספק-HEC 550W WIN550 485 ש"ח 6230 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by vtl,

1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD-Modern Warfare 3, BF3 וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  3. שלום {: אז ככה, הסיפור הוא כזה: אמא שלי ובעלה הגיעו לחופשה בישראל מניו יורק ובעלה קנה מחשב נייד לצורך הנסיעה הזאת. המחשב: Sony VGN-C260E מחשב באמת חזק. המחשב בשימוש מספר בודד של שעות ביום במשך שבועיים על ידי בן אדם מבוגר ששומר עליו. המחשב במצב חדש לחלוטין. בעלה של אמא שלי רוצה למכור את המחשב בישראל בתום חופשתו (שבוע בערך..) ואני לקחתי את העניין על עצמי. בכמה לדעתכם אפשר למכור את המחשב הזה? המפרט הטכני המלא: http://www.deremate.com.ar/accdb/viewItem.asp?IDI=15752647 תודה רבה מראש. עריכה: המחשב נקנה בניו יורק. זה משנה לא? מבחינת האחריות וכל זה...

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  4. אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by omri1509,

אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים כבדים,סרטים,גלישה באינטרנט,לחבר את המסך לLCD, לא מתוכנן OC. בניתי מפרט עוד בלי מסך אני צריך שאתם תמליצו לי על מסך 19. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box ¤1273 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤792 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤360 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤577 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E ¤1989 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤195 מארז ללא ספק GIGABYTE Triton-180 ¤370 ספק כח Enermax Liberty 400W ¤414 סה"כ מחיר לכל המוצרים:[5970 ש"ח המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני מעדיף תעזרו לי לבנות מפרט מסקי פיסי ואתה יכולים לחרוג טיפה מהמחיר מקסימום 200 שקל אבל תנסו לקצץ איפה שאפשר, גם …

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אהלן חברים, רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי. ברצוני לקנות מחשב נייד (בעיקר לשימוש בתוך הבית), הוא ישמש בעיקר לגלישה אופיס וסרטים. אני מעוניין בעתיד הלא רחוק לשדרג אותו כך שהוא יתאים גם לגיימינג איך שאני רואה את זה יש לי כמה אופציות: 1. לקנות נייד במחיר צנוע יחסית, עד 2500 ש"ח לשימושים הבסיסיים + לקנות desktop pc לגיימינג (אין צורך במסך) 2. לקנות נייד שהוא מתאים גם לגיימינג ב (לפי מה שראיתי אפשר להשיג בסביבות ה 4K) 3. לקנות נייד עם זיכרון ומעבד חזק ובעתיד לחבר לו כרטיס מסך חיצוני (לא יודע מה העלות) מה לדעתכם עדיף מבחינת ביצועים ומחיר נצא מנקודת הנחה שהתקציב הכולל יהיה בסביבות ה 4K עם אפשרות לחרוג ב 500 ש…

7. Started by Yoda_1168,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למשחקים ב5500 שקלים. אין לי צורך בציוד היקפי כלל, ואני מתעתד להזמין מTMS בגלל הביקורות המשובחות וOC בחינם לחברי הפורום. אני יכול לחרוג ב200-300 שקלים אם זה שדרוג משתלם אחרת אעדיף לא לחרוג. בקשר לכרטיס מסך יש לי העדפה לHD2900 PRO כי הבנתי שהוא יותר טוב מה8800GTS אבל אני לא בטוח, אשמח לקבל את עצתכם. עכשיו השאלה שלי היא בקשר למעבד: מה ההבדל בין כפולי הליבה למרובע הליבה מבחינת משחקים, והאם בחירה בכפול ליבה כרגע תפגע בי באופן רציני בעתיד? ממה שאני יודע כרטיס המסך הוא הרכיב החשוב ביותר במשחקים אז אני מעדיף להשקיע יותר בכרטיס במקום מעבד מרובע ליבה. ושאלה נוספת למי שקנה מחשב מTMS בעבר: כמה זמן לוקח להם לשלוח למרכז (אני מעוניין בOC)? תודה מראש לכל העו…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  8. Started by Nemesis,

לוח: Intel DQ67SW עם vPro ו-AMT לצורך שליטה מרחוק. מעבד: i5-2500 זכרון: 4x4GB G-Skill 1333MHz גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 13, או לחילופין גוף קירור מקורי של אינטל. תודה,

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה קורה ?? יש לי נייד עם 4 גיגה זכרון אבל הוא מזהה לי רק 2.67 הוא אמור לזהות 3.7 מה אני אמור לעשות ???? תודה

10. שלום לכולם שוב, בניגוד לנושא הקודם, עדיין לא הזמנתי מחשב, איש הקשר מתעכב לו בארה"ב ולי בינתיים יש זמן לחשוב שנית על הצרכים שלי ולכן אני מבקש את עזרתכם. רשמתי את כל הפרמטרים שחשבתי עליהם. אני חייב לציין גם שכמו רבים עיקר ההתלבטות היא בין E6400 / T400/ ELITENOTEBOOK כך שאני מוכן לשמוע כל הצעה אחרת ואני יודע שיש עוד מחשבים מצויינים שאני פשוט לא מודע לקיומם. אז הנה הדרישות: תקציב- עד 1500$ ניתן לחרוג בעוד 200$ ולא חייב לנצל את כל הסכום בכל מקרה, אני מעדיף להוסיף אביזירים במידת האפשר והצורך. משקל- לא משמעותי, במובן זה שיכול לשקול בין 2-3 ק"ג. עיקר השימוש הוא משרדי ותמיד על שולחן. בחלק מן הזמן בערבים וסופ"שים יותר נייד, ושוב לא קריטי כל עוד לא מדובר במעל 3 ק"ג ואז זו כבר מועקה.…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by drbrain,

שלום לצוות יש לי מחשב AMD 3000+ 64 BIT 754 512 MB 400 MHZ ולוח אם SINGLE CHANNEL ולא DUAL CHANNLE ו-AGP כרטיס מסך 128 MB הכי זול שמצאתי חלונות XP תקציב מינימלי לביצועים מספקים שאלתי: 1) כדי לשפר את ביצועי המחשב בעיקר למשחקים ומעט עריכת וידאו ותמונות האם כדי להחליף את כרטיס המסך (AGP)למשהוא רציני ולקנות עוד 512 MB סה"כ 1GB 2) האם להחליף את המערכת כולה ל-939 DUAL CHANNEL עם 1GB זיכרון וכרטיס מסך PCI EXPRESS במקום AGP שיש היום 4) בגלל תקציב מינימלי אולי אין הבדלים בין 754 (שיש לי היום עם AGP) ל-939 עם PCI EXPRESS השימוש בעיקר למשחקים (להזכיר) 5) מה הם כרטיסי מסך AGP X8 טובים שיספיקו לי לעתיד בכל מקרה אני מתכוון להשתמש ב-1GB זיכרון לכול תצורת מחשב 6) מה ההבדלים בין SINGLE CH…

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  13. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח, ומרוב ריבוי החברות אין לי מושג במה לבחור. הדרישות שלי הן כאלו: מעבד כפול ליבה של אינטל, 1.66 מה"צ לפחות כרטיס מסך לא מובנה, מינימום Nvidia 7400 או ATI X800 (אני יודע שקשה למצוא ניידים עם כאלו כרטיסים). זיכרון פנימי 1024 מגה 533 מה"צ. דיסק קשיח לפחות 80 ג'יגה. צורב די וי די. חיבור Lan חוטי, Lan אלחוטי ו BlueTooth מסך 15-17" מממממ......עד כמה שידוע לי HP/COMPAQ מובילה בתחום, אז חשבתי אולי לקחת נייד שלהם, אבל לא חובה... יש המלצה לנייד ספציפי? אפשרי לעלות קצת בתקציב למרות שהייתי מעדיף שלא תודה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  15. יש לי מחשב בן שנתיים ולא מזמן התחילה בעיה שהכרטיס מסך הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה. ניסיתי כבר הכול מטמפרטורה, ביטול oc הורדת דרייברים חדשים ומחיקת ישנים ואפילו פירמוט, כלום לא עזר. לכן החלטתי לקנות מחשב חדש או כרטיס מסך חדש שמקסימום אני יעביר למחשב החדש. כרגע יש לי מחשב עם: מעבד intel cire 2 duo cpu e7200 @2.53GHz כרטיס מסך של ITA radeon hd 4850 הייתי אומר עוד פרטים אבל אני לא ממש יודע איפה אני מברר עוד פרטים על המחשב שלי >< ולגבי המחשב החדש: הוא למטרות משחקים בעיקר אבל אני לא ממש חייב מפלצת גיימרים מספיק לי שיריץ את SC2 , WOW ו MW2 על הגדרות גבוהות המפרט לא צריך לכלול אביזרים נלווים (כמו מסך וכאלו) בנוסף יש לי שני כוננים אחד מהם בלו ריי אז גם כונן אני …

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Markis,

שלום השימוש במחשב הנייד הוא רוב הזמן גלישה באינטרנט, שעה וחצי ביום סרטים, ומעט עיבוד תמלילים ובכלל - היום סרטים וסדרות טלוויזיה באיזה יחס הם מצולמים לרוב (16:9 או שמא 16:10) ? אני מתלבט בין שני דגמים של msi אחד מהם עם מסך 17 אינטש ויחס 16:10 והשני עם מסך 16 אינטש ויחס 16:9 באתר msi מסבירים שביחס של 16:9 לא רואים פסים שחורים מעל ומתחת לסרט שצולם בשיטה זו. האם בסרטים שלא צולמו ביחס של 16:9 תיגרם תוופעה הפוכה במסך שהוא 16:9 ז"א יווצרו פסים שחורים מצד ימין ומצד שמאל ? הדגמים: 17 אינטש 16:10 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3303&CatCode=315 http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1669 16 אינטש 16:9 htt…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום, מבקש את חוות דעתכם על מפרט שמשתמש ב-E2160 ל-OC בינוני (2.2GHz). הסוגיה הגדולה היא של המארז. לקחתי JSP-TECH במקום ה-HEC על מנת לחסוך 200 ש"ח. האם נראה לכם טוב ? סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 482 482 1 מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 מעבדים IE2160 548 548 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לוחות אם 39202 425 425 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB דיסקים קשיחים ואחסון 3200KS 404 202 2 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 667Mhz CL5 זיכרונות למחשב F2-5300CL5S-1GBNJ 699 699 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe כרטיסי מסך LV360 171 171 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים GSA-H44 186 186 1 מארז כולל ספק JSP-TECH N-880D 400W מארזים N-880D …

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by cgbSpenser,

שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - מבצע בלאק פריידי בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 331 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 152 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! כמות: 1 - מחיר: ₪ 339 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 208 כרטיסי מסך: Palit GTX1650 StormX OC 4G GDDR5 128bit כמות: 1 - מחיר: ₪ 698 הרכבת מחשב: הרכבת כסף (חינם!…

20. Started by shisho8,

אהלן אנשים , אני צריך מפרט למחשב הכולל מסך עכבר ומקלדת . אני לא מתכנן OC למחשב אבל כן מעדיף מעבד אינטל . שיהיה עם 2 גיגה זיכרון ראם לפחות ו250 גיגה הארדיסק . כרטיס מסך חזק שיתמוך בDIRECTX 10 מסך 17 אינץ יספיק . שהמארז יהיה שקט ככל האפשר .. תודה לעוזרים !!!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  21. היי שבת שלום מחפש מחשב לאישה (מורה במקצועה) וצריכה מחשב ללימוד מקוון . מטרת המחשב תשמש רק לזה כמובן (כולל מסמכי אופיס וכיוצ"ב) , ככה שלא צריך מחשב על . אבל כן מחשב נייח ולא נייד. בנוסף , אם יש מסכי 22 שיש להם מצלמה מובנית (כמו במחשבים ניידים) ? והאם כדאי בכלל לרכוש מחשב מובנה עם מסך ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

24. * מטרות המחשב? סטודנטית למדעי המחשב כך שבעיקר עבודות משרדיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך עם כונן אופטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שמוגדר כממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר שיהיה hdmi מה טוב. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן, אני מתכנן מפרט לחבר, שיבוסס על מעבד אינטל (כנראה i5-660/661) - משיג אותו במחיר מיוחד. המחשב מיועד בעיקר לשימושים משרדיים (גלישה, אופיס), הורדות (P2P), אחסון וצפיה במדיה (גם HD) ואולי גם משחקים (לא תובעניים). לא מתוכנן OC ולא שדרוג מאסיבי (אולי תוספת זכרון וכרטיס מסך בינוני מינוס). הכיוון הוא לבנות מפרט שקט עם חלקים איכותיים ואמינים, שיחזיקו מעמד מספר שנים. התקציב הוא כאמור כ- 2000 ש"ח (ללא המעבד). במידת הצורך, אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח. זה המפרט שתיכננתי (הרכישה גם תתבצע ב- RSM): Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/pr…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים