ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
לול קרה פה משהו דפוק מישהו כבר רשם הודעה פה על נייק שהוא לא מנהל כבר ואני התכוונתי שהייתי שמח אם הוא היה פה... וקרה פה דפקה אז רציתי שידעו את זה כל מי שראה את ההודעה ההיא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב תכנות במרכז וגם שימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יש לי GTX550TI OC לא צריך יותר מזה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? SSD…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי התגובות הקטלניות על המפרט הקודם זה מה שהרכבתי: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card [ ¤ 489.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 Service : Computer Assembly [ ¤ 150.57 ] 1 Subtotal : ¤ 2549.8 ועכשיו לשאלות: 1. אני מניח שלוח האם הוא לא REV 2. עד כמה זה מ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghost -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים !!! זה מפרט שבניתי בKSP שייתחבר למסך 42" FULLHD של שארפ לטובת סרטי HD + אודיו HD וניגון סרטי BLUE RAY (קיים נגן חיצוני אצלי) המארז לא כל כך חשוב כי הוא יהיה מוסתר בתוך ארון כך שאף אחד לא יראה אותו... לכן לקחתי כזה פשוט. לא מתוכנן OC ומבחינת משחקים, לא ישחקו בו משחקים כבדים למרות שיש במפרט כרטיס חזק יחסית. מה אתם אומרים יש מקום לשינוי? לבחור חנות אחרת? ספק אחר? מה שאתם חושבים... הרושם שלי הוא שKSP היא החנות הכי זולה... אם אני לא טועה... בכל אופן אשמח לקבל את דעתכם בנושא ! תודה מראש לכל העונים !!! המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7300, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 80…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, מחפש לקנות מחשב נייח חדש לגיימינג . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 ש"ח ומתאפשרת חריגה בהתאם לכדאיות. (עד 7000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, RDR2 , CYBERPUNK ועוד... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד, אפשרי שקט ממוצע. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core2Quad Q6600 + Arctic-cooling Freezer 7 Pro - 1435 nis GeCube Radeon HD3870X2 1024MB Dual GPU PCIe - 2350 nis Gigabyte Ga - P35 - DS3R Core2Quad Intel P35 - 768 nis G.Skill 2Gb DDR2 800MHZ - 400 nis NZXT HUSH + SeaSonic M12-500 500W PSU - 900 nis LG H55NK x20 Black - 211 nis Hauppage winTV-PVR-150 MCE - 400 nis Logitech Cordless Destkop MX5500 Laser - 889 nis Microsoft OEM Vista Home Premium 32bit - 634 nis ___________________________________________________ 7978 nis - סה"כ איך כל רכיב? ואני רוצה חוות דעת.. אני לא מבקש שתבנו לי מפרטים או משהו. שני הדברים היחידים שאני לא סגור עליהם זה אולי זיכרון ולוחם אם... besides that? אני די שלם עם המערכת. גם אם זה קצת בזבוז כ…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נמצא בהתלבטות בנוגע לשני הדגמים. את הדל אני יכול לרכוש בארץ ב3600-3700 עם I5, סוללת 6 תאים וכו'. ואת האסוס אני יכול להביא מחו"ל בעלות סופית של כ4100ש"ח. האסוס מגיע עם מפרט דומה מאוד, שנבדל בסוללה חזקה יותר - 8 תאים וכרטיס מסך משופר. בסה"כ המחיר בניהם מאוד קרוב אחד לשני אחרי שדרוג זכרון ל 4GB, ואז נשאלת השאלה מי עדיף? זמן סוללה חשוב למדי, ואני מקבל סוללת 8 תאים ולא 6, וגם יש הרבה ביקורות ברשת על זמן סוללה ארוך מאוד לאסוס (9.5 מוצהר מהיצרן, 6~ בפועל - עדיין מכובד) מעבר לסוללה, איכות החומרים של האסוס גבוהה יותר ועשוי ברובו מאלומיניום - כאשר החלק היחידי שנותר מפלסטיק הוא אזור המקלדת. מי לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני אתחיל מההתייעצות ואז ארשום את הדרישות מהמפרט. אני רוצה ש - Starcraft 2 ירוץ חלק ל-ג-מ-ר-י בהגדרות בינוניות +, על מסך 22 (1680X1050). עם המחשב הנוכחי שלי יש תקיעות קטנות שמונעות ממני לעשות MICRO ברמה גבוה, וזה מפריע מאד. בנוסף המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תכני HD, ואני אשמח אם הוא יוכל להריץ משחקים חדשים בשנים הקרובות בצורה סבירה. המחשב הנוכחי שלי: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE 4400 2GB DDR RAM GIGABYTE 9800GT 1GB DDR אם ישנו שיפור קטן (עד 400 שח) שיגרום למחשב הנ"ל להריץ STARCRAFT 2 חלק לגמרי, זה עדיף. אם לא, אז להלן הפירוט לגבי מפרט למחשב חדש. אם אפשר להשתמש בכרטיס מסך הנוכחי, ככה שאני אוכל לשדרג כרטיס בעתיד - זה גם רצוי. 1. התקציב - כ - 2500 (כולל כרטיס מסך. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול מה היתרון במחשב עם אחסון מסוג msata בנוסף לכונן קשיח רגיל. אני שוקל לקנות vostro 5470 ויש דגם עם כונן 500GB ודגם נוסף עם כונן זהה +32GB msata. ההבדל בניהם הוא באזור ה200 ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב nuc של אינטל עם מערכת הפעלה win10 למטרת צפייה בסלון בסרטים,סדרות ומשחקים כמו FIFA18,NBA2K ומשחקי יריות ומירוצים . איזה דגם אתם ממליצים ? האם להוסיף זכרון+הארד דיסק בקיבולת גדולה ? איזה מפרט אתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Intel Core i7 920 Intel Desktop Board DX58SO G.SKILL 3GB DDR3 Sapphire HD5450 Samsung 500GB Spinpoint F3 Seasonic SS-500ET CoolerMaster CM 690 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה - אבל אין צרכים כבדים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן.. הכל אבל בוא נתמקד במחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אופיס וווי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אז בזמן האחרון אני מחפש מחשב חדש ושיהיה מסוגל להריץ משחקים שמאוד חדשים[כגון titanfall/watch dogs וכל משחק שיצא בשנים הקרובות[בתווך ה4-5 שנים או לפחות בכמה שנים הקרובות כי למרות שאני לא מכיר לגמרי או מבין הרבה במחשבים אני לומד מהר כדי לדעת שיוצאים כרטיסי מסך ומעבדים בתדירות לא רחוקה. חוץ ממטרות גיימינג אני גם מעצב גרפי בסגנון autocad/maya למרות שהתוכנה שאני משתמש בה היא blender שעושה את העבודה גם טוב. אז מצאתי מפרט בנוי כבר שמגיע כבר בנוי עם מארז .. שאלתי כמה אנשים שלפי דעתם מבינים במחשבים ושאלתי אותם על המפרט הזה וקיבלתי דעות מאוד טובות מהם אבל הבעיה היא שהמחשב הזה [לא כולל מסך או ציוד כגון עכבר/מקלדת] עולה 7300 שקל. עכשיו זה לא כזה בעיה אצלי זה נמצא בתווך התקציב שלי אני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבר עריכה מחשב נייח לעבודה בבית + גלישה באינטרנט שלום לכולם יש לי אפשרות לפי המלצות שלכם לקנות חלק מהמפרט בארה"ב , כל זאת בכדי שיוזיל את עלות הקניית+ הרכבת המחשב בארץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3,000 ש"ח אפשרות לחריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באקסל, חישובים מורכבים קבצים גדולים, סרטונים, גלישה באינטרנט, מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתכלו איזה מפרת הכנתי Antec SUPER LANBOY Aluminum 550 ש"ח Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,195 ש"ח Asus P4P800 611 ש"ח Samsung 256MB DDR 400 Original x2 510 ש"ח Gigabyte 52x32x52 Retail CD-RW 239 ש"ח LG DVD 16x48 OEM 207 ש"ח WATT400 129 ש"ח LG 17 FLATRON F700B 902 ש"ח Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח Microsoft Optical Mouse 2.0A 145 ש"ח Altec Lansing AVS300 (2.1) 290 ש"ח SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI 1,205 ש"ח סה"כ 6,071 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט שקיבלתי מחנות מקומית: אשמח לשינויים הארות והערות, וכמובן הצעה למפרט חלופי לחלוטין. לוח אם: תוצרת GYGABYTE יצרנית הלוחות המובילה בעולם דגם: GA-945GCM-S2L 4SATA2+1PATA+FSB1066+ PCIe x 16 +HT+RAID DUAL CHANNEL DDR2-667/533/400+USB2(6) DUAL BIOS + +3PCI + 2PCIE ציפסט: Intel 945GC - אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: CORE 2 DUO מהירות: DUAL CORE - 64BIT 2.2GHZ FSB 800 - 4MB CACHE המעבד מיוצר בטכנולוגיה - SOCKET 775 - אחריות: שלוש שנים זיכרון: תוצרת A-DATA דגם: 2GB PC667 DDR2 זיכרון יציב, מהיר ותומך במהירות החדשה אחריות: שלוש שנים דיסק קשיח: תוצרת WESTERN DIGITAL נפח: SATA 2 500GB מהירות: 7200 RPM 8MB CACHE אחריות: שלוש שנים כרטיס מסך: Geforce 8400…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט וצפייה בסרטים, לא לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-