ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום זה הדיון הראשון שלי בפורום אחרי שהוא הומלץ בחום ע"י חבר ואשמח לקבל עזרה בבניית מפרט כי אני לא יודע כלכך טוב איך בונים כמו שצריך אני מחפש מפרט למחשב ב 4500 ש"ח לעריכת וידאו אם אפשר לשמור על התקציב אני אשמח אבל אפשר לחרוג טיפה למעלה (עד 4800) התוכנות שיפעלו על המחשב יהיו רוב הזמן: Premiere Pro CS6, After Effects CS6 & Photoshop CS6 בשביל פרנסה/תדיר. אין צורך בציוד היקפי בתקציב אבל אשמח להמלצה של מסך המחשב לא חייב להיות שקט (1-3) אני מתכוון לרכוש את המחשב בימים הקרובים ואין לי עדיפות של מקום רכישה תודה רבה מראש על העזרה, טוני.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחשב הזה לסטודנטית אינטרנט סרטים וכו מישהו שמע עליו ? HP G62--a10EJ ומה ההבדל בין הדגמים של החברה זה אותו מפרט HP G62-a30SJ פה הכרטיס מסך של אינטל והמחשב הזה יותר יקר HP G62-a40SJ בדיוק אותו מפרט אבל יותר יקר בהרבה לא הבנתי את זה המחשב קל שזה מצויין בערך 2.2kg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד לאדם מבוגר? לישומי אינטרנט בעיקר. חשוב שיהיה מסך גדול וברור, עם ניגודיות גבוהה ויכולת להראות טקסט יפה ברזולוציה נמוכה דווקא. כמו כן, מקלדת עם כיתוב ברור על המקשים, אולי אפילו תבליטים במקומות אסטרטגים. עדיף מתוצרת LG, אבל ממש לא מחייב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כבערך חודש וחצי ביקשתי מפרט לגיימינג ומעט תכני מדיה בתקציב של 3500 שקל ניסיתי להזמין את המפרט אבל המלאי של כרטיסי המסך של ה- RX580 אזל גם בפלונטר וגם ב KSP השאלה אם יש כרטיס מסך אחר שהייתם ממליצים לי להזמין או שכדאי לבנות מפרט חדש מאפס. בשיחה קצרה עם נציג מפלונטר גיליתי שייקח זמן רב עד שיגיעו כרטיסים חדשים למלאי המחשב הקודם שלי כבר לא עובד לכן אשמח לתשובה מהירה אני מתכנן להזמין את המחשב כמה שיותר מהר. המפרט הקודם: "הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80677I57400 - Intel - i5-7400 Kaby Lake Quad core CPU - 3 GHz - Max Turbo Frequency 3.5 GHz - S…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע התקנתי black-ops ולצערי המשחק מקרטע אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב המפרט שלי כרגע זה: לוח אם asus-m2n-e מעבד : amd 64 x2 4600+ כרטיס מסך :9600GT זכרון 2gb dd2 לפי מה שנראה לי הבעיה היא המעבד אבל בשביל להחליף למעבד נורמלי אני צריך להחליף גם לוח אם +זכרונות ..נכון? האם ההכרטיס מסך בסדר או שגם אני צריך להחליף אותו? וכמובן אם אפשר מפרט של מה שאני צריך להחליף על מנת לשחק black-ops בצורה נורמאלית וצפיה בסרטי HD תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות על המחשבים העונים למפרט הבא (מוכן לסטייה של 10% במידת הצורך). המחשב נועד לעבודה משרדית. אני מתכוון לשאת אותו מהבית למשרד לצרכי סנכרון. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? 15 או 17 אינץ * סוג מסך: מסך מגע (עדיף מאט, אך נדיר...) * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad ורצוי מאד מוארת. * משקל רצוי? קל ככל האפשר (מודע לניגוד מסכים הגדולים, אך קל יחסית לאחרים) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ברורה ל-SSD. * כונן אופטי? רק במידה ואין במפרט SSD וזאת בכדי שאוכל להחליפו ל-SSD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב (בעזרת השם) אני קונה מחשב, ורציתי לבקש מכם להרכיב לי מפרט בבקשה. התקציב הוא 6,500 ש"ח כמו שכתבתי בכותרת. השימושים של המחשב יהיו בעיקר משחקים ו\או יישומים כבדים, ככה שהייתי רוצה לשים דגש על כרטיס מסך ומעבד חזקים. אני לא צריך שום ציוד היקפי כגון רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר, וכו'. בנוסף, קניתי יחסית לא מזמן כונן קשיח 160GB של Western Digital. אני לא בטוח לגבי הדגם, אני רק בטוח שהוא לא חדש, ורציתי להתייעץ איתכם אם כדאי לקנות כונן חדש נוסף, או לא. ובמידה ולא, האם הכונן הנ"ל יהיה צוואר בקבוק במחשב החדש? אם אפשר, הייתי רוצה לקבל שני מפרטים, רק אם זה אפשרי מבחינתכם, אחד עם כונן קשיח, ואחד בלי. בנוסף, אם אפשר שהמפרטים יהיו מ-SkyPC ו-TMS. אני יודע שאני מבקש די הרבה כשאני …
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי. זקוק להמלצה על מדפסת לייזר לבית, לא משולבת, ורצוי תבעוני אם ההפרש במחיר לא גדול מאוד. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. היום הדלקתי את המחשב וכל המסך שלי נראה "מפוצץ" כזה מבפנים. ויזואלית חיצונית הכל תקין, זה נראה כמו מריחה מבפנים. כמו שלוחצים על מסך של מכשיר סלולרי ישן. מה אני יכול לעשות? המחשב הוא די חדש HP DV9000Z עם מסך 19". איפה אפשר לתת אותו לבדיקה באיזור אשדוד? מה נראה לכם סביר לעשות במצב כזה? תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד ב סביבות 1500 הכי חזק שאפשר למצא במחיר כזה המחשב לסטודנט ככה שהוא לא דורש משהו מיוחד רק שיעבוד חלק למשך שלוש שנים יש הרבה זבל שמוכרים במחירים האלה לכן שואל כאן תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! בקרוב מאוד אני מתחיל לימודי הנדסת מכונות ואני זקוק למחשב נייד חדש לצורכי הלימודים. עקב חוסר התמצאותי בעולם המחשבים והחומרה (אך אחרי מחקר מעמיק בנושא..) אני מבקש את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה3500 שקל (אפשרי מעט יותר אם צריך) מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים ביותר עם כיוון לבכלל לא * גודל המסך - סביבות 13.3" קצת פחות קצת יותר זה בסדר גמור * משקל רצוי - פחות מ 2 ק"ג (לכיוון 1.7-1.8 ) זאת בין הנק' היותר קריטיות מבחינת השיקולים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 300GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש המחשב ללימודים. יש צורך שיעבוד טוב עם התוכנות: רוויט, אוטוקאד, סקצ׳אפ ופוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט תמיד חשוב, אבל מוכן להתפשר במידה 😅 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מפרט למחשב שישמש כ-NAS התקציב: 2-2.5 (כפי הנראה מ-KSP) הרכיבים: לוח אם זכרון מעבד (+ מאורר אם צריך) ספק מארז (אין בעיה של מקום, לכן כמה שיותר סלוטים לHD זה מעולה - 6+) התוכנית היא להריץ לינוקס וNAS4FREE.. כרגע אין תכנון לשרידות למרות שאני לא שולל בעתיד.. אני לא כל כך בקיא באספקטים של צריכות חשמל של הרכיבים השונים לכן אשמח לעצתכם צודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב לאחות של ידידה שלי. היא עובדת בגרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 4500 - 5000 כולל מסך. מעוניין שיהיה בו פנטיום. לוח אם של MSI. וגם כרטיס מסך של MSI. לא אכפת לי לשמוע גם על הצעות אחרות מ MSI. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט לשרת קבצים שבו ישמרו נתונים מתחנות. סה"כ הנפח שלו צריך להיות 2TB. מערכת הפעלה היא win 2003 SS. מדיניות ההגנה היא: הגנה על מערכת ההפעלה עם RAID 1 הגנה על כונן הנתונים עם RAID 5 הגנה מפני הפסקות חשמל באמצעות UPS הגנה בפני אובדן נתונים באמצעות גיבוי על טייפ גיבוי. כמו שציינתי, אין מגבלת תקציב, משמע שאפשר להתפרע וההצעה הטובה ביותר תתקבל ללא הבחנה בין תקציב לתקציב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהרכבת שרת כזה. בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VB1000BWS SOPRANO Case 1 450 ¤ AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1 1320 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 250 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 57.38 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 530 ¤ DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 694.47 ¤ OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory 1 855.63 ¤ Thermaltake 460W 120mm APFC Power Supply 1 542.59 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 1 2450 ¤ סה''כ: 9 7150.07 ¤ איך המפרט ומה צריך לשפר בו?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני לא כל כך מבין במחשבים, הפעם האחרונה שבניתי מחשב גיימינג הייתה ב2012 ומאז הכל השתנה. אשמח מאוד לייעוץ במפרטים, תודה! התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה2600-2800, מעדיף לא לחרוג. מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): חשוב לי מאוד לקבל הרבה fps בcsgo. זה המשחק היחיד שאני משחק, ובתכלס המחשב הזה נבנה רק בשבילו. המחשב שלי כרגע מריץ בקושי על 100fps, וזה בעיה:( כל שאר הצרכים נעשים על מחשב נייד ועל הps4. האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על הכרטיס הכי משתלם שיש בשוק, לא ממש משנה איזו חנות (יש עדיפות לחנויות מוכרות כמובן). עדיפות לחברות BFG,XFX. לא מוכן לקנות מהחברה PALIT מסיבות אישיות והמצלצות, גם שמעתי לאחרונה שעדיף להתרחק מZOTAC :-\ יש עדיפות גם לכרטיסים ממוהרים מהמפעל (לרוב כמו: TWIN TECH, BFG, XFX ) בכל מקרה רציתי לדעת מה הכי משתלם (ואל תתחילו להציע לי כרטיסים של ATI בבקשה!) יש צורך להביא גם את הדגם המדיוק של הכרטיס וגם את החנות (בקיצור לינק... ) תודה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
HD 80G,ללא צורב,לוח אם משהו טוב עם אפשרויות שידרוג בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר עיון מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שכדאי להשקיע טיפה יותר כסף ולקבל משהו הרבה יותר איכותי ואני שוקל לקנות את ה- Dell Vostro 1510 האם יש משהו מקביל בתקציב כזה שכדאי לשקול ? תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-