עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן... אני רוצה לקנות מחשב לגיימר בינוני+ התקציב 5,500 - 6,000 שיכלול: 2ג'יגה זיכרון עד 150GB הר-דיסק מעבד של אינטל לוח-אם וכמובן GEFORCE כ.מסך לא צריך: מסך מארז ספק כוח זה המסך שיש לי: SAMSUNG 930B http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/BI19BSSB.asp (אם תצטרכו לדעת בשביל בחירת כרטיס מסך) וזה הספק כוח 550W: http://www.ultraproducts.com/product_details.php?cPath=61&pPath=407&productID=420 (שהוא יעמוד בלחץ של המפרט) תודה רבה לעוזרים... !

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן חברים,יש לי אפשרות לקנות את המחשב HP 450 ProBook i5-4210U J4S16EA ב2700 ש"ח, ראיתי שהמחיר הנמוך ביותר בזאפ הוא 3300, אשמח לחוות דעת מכל אחד ואחד מכם ושאלה נוספת לגבי הכרטיס מסך - intel hd 4000 יכול להריץ משחקים? תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mj23,

היי חברים אני מנסה לבנות מפרט המטרה היחידה של המחשב היא להריץ תוכנה בשם ZEMAX למי שמכיר כולם מייעצים לי לקחת מעבדים אקטסרים של אינטל עם 10/20 ליבות שזה המון כסף ואני לא מבין למה לא לקחת 3900X 12/24 שהרבה יותר זול ולדעתי יריץ את התוכנה בלי בעיות אשמח לשמוע את דעתכם...והאם אינטל באמת שווה פי 2 עלות מ3900X מה שגם הקאש במעבדים החדשים של אינטל בהרבה יותר גדול מאינטל. גם אם מעבדי אינטל עדיפים בקצת האם זה באמת שווה לשלם כפול ומשולש שאר המחשב 64 RAM NVME 480GB ASUS PRO X570

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי לגמרי בלי תוכנות מסובכות ובלי דרישות למשחקים high end אם אפשר שיריץ את המשחקים בצורה שאפשר לשחק בלי להיות קטנוני עם פילטרים ושטויות... אני לא מבין בחומרה כיום כי לא התעניינתי הרבה זמן במחשבים אז אני בונה עליכם. יש לי מערכת סטריאו מחוברת למחשב ואמא שלי קנתה לי מסך lg w2261vp שהוא 21.5' וFHD... אני יודע שזה מיותר רזולוציה כזו במסך כזה קטן יחסית אבל היא לא שאלה וקנתה והמחשב הישן שיש לי כרגע לא עובד יחד עם המסך... אני מתאר לעצמי שמחיר של חמשב כזה יהיה נמוך יחסית אבל אני לא יודע כמה.... עדיף כמה שיותר נמוך כי אין לי באמת יותר מדי סנטימנטים למחשב ולחומרה שלו.. העיקר שיעבוד. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Ran Ventura,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני צריך מחשב בתקציב של 3 אלף ללא ציוד הקפי(מסך עכבר מקלדת רמקול) וללא צורב מחשב שיתאים גם למשחקים כמובן באתר אחר המליצו לי על המפרט הבא מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם GIGABYTE GA-M56S-S3 ¤456 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38485 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe ¤949 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950PRO-512 מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤202 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-NPS ספק…

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לאחרונה אני מתכן להוסיף NAS לרשת שלי בשביל גיבויים ויצא לי לקרוא הרבה ביקורות טובות (בעבר ובהווה) על מחשבי barebone של חברת Shuttle שיכולים בדיוק להתאים למטרה מבחינת גודל מארז שאפשר לשים על מדף וגם עיצוב פנימי נוח להתקנת חומרה. כמובן חשוב שאותו מארז קובייה יהיה שקט וכל המערכת חיסכונית בחשמל ויעילה מבחינת ניצול מתח. לדוגמא SG41J1 שמגיעה עם חורה ממש לא רעה וגם נראה אסטית טוב מבחוץ. לא ראיתי באתר שלהם נציגות בישראל... מישהו יודע אם ניתן לרכוש אותם בארץ ואם לא עד כמה יהיה יקר לייבא אותו מחו"ל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SHARON2016,

חברה מה קורה יש לי מעבד I7 4790 TRAY וכרטיס מסך GTX 970 ואני רוצה הרבה זמן לשדרג ל1080TI שיגיע בקרוב השאלה שלי האם המעבד הזה מספיק חזק ולא יגביל לי את הכרטיס אז אם משהו יודע בוודאות ולא בהשערה אשמח מאוד לקבל תשובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מחר יוזמן מאייבורי מחשבים וזיגזג... (יש כמה חלקים מזיגזג :} ) AMD 64 3000+ MSI MSI K8N Neo Platinum OCZ 400Mhz 512 (256x2) WD 120GB S-ATA MSI Radeon 9800pro 128mb (256bit) MSI DVD X16 MSI CDRW 52X32X52 ZIGZAG zSILVER COBRA Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC LG Flatron F700P TOTAL- 6600 מה דעתכם אין פה הרבה מקום לשינוי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג בכלל מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, שיריץ את כל הfifa בשנים הבאות וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD, מסך Dell P2312H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

11. שלום לכולם, אני צריך נייד לצורך לימודים ושימוש כמחשב עיקרי שלי, ולכן בא לי שהוא יחזיק לי הרבה זמן ויהיה איכותי, התחלתי לעשות מחקר על הדגמים השונים והסדרות והיצרנים השונים אך קצת טבעתי בכל שטף המידע והסוגים והמבחר אז אשמח מאוד לעזרה בגדול בגדול אני לא מחפש גודל ספציפי, יכול לזרום על 13.3 או על 14.4 ואפילו 15.6 למרות שמעדיף שלא, מה שכן חשוב לי מאוד כדי שהמחשב יחזיק לי הרבה זמן ויהיה רלוונטי זה - כונן SSD (הייתי אומר לפחות 128GB אבל אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע) מעבד I5\I7 משקל נמוך מ1.7 ק"ג מחשב דק (לא ספציפי פה אבל בין 15-25 מ"מ ככה נראה לי) עדיף כמובן סוללה טובה וזהו בגדול אני מאמין שרוב המחשבים שיענו על הדרישות הבאות יבואו עם כמות מכובדת של RAM בכל מקרה אז א…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by idooo,

שלום, צריך לבנות מחשב לילדים שהשימוש העיקרי שלהם זה אינטרנט קצת סרטים ומשחקים קלים 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים גלשיה ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפ י 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by wArezm0n,

היי, ככל הנראה כיום אני ארכוש את השילוש מאחר ולא קיבלתי תשובה בפורום האחר אני שואל פה. דרישה:שילוש (מעבד,ראם ולוח) למטרת עיבודים גרפיים(Photoshop,AutoCAD), צפייה בסרטי HD ושימוש עם Front End כמו XBMC,ושימוש למטרת הקלטות (אולפן בייתי),הפקת למוזיקה,מיקסינג וטראקינג עם תוכנות כגון קיובייס ופרו-טולס (ברקע ירוצו הרבה טאבים פתוחים של דפי אינטרנט) בקיצור ולעניין מדובר במולטי טאסקינג מסיבי חשוב לציין שפעולת הקלטה ועריכה גרפית לא ייעשו בו-זמנית אך ייתכן ותהיה צפייה בתוכן HD תוך כדי עריכה גרפית,או תוך כדי הקלטה. *חשוב שהמערכת תהיה שקטה עקב נושא ההקלטות! (המארז שקיים כרגע שקט מאוד לכן חשוב שהמעבד והלוח יהיו שקטים) *המערכת תהייה פעילה כמעט כל הזמן לפעמים ללא כיבוי של 3-4 ימים לכן חשו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי חברים, אני מאוד אשמח לעזרה שלכם מכיוון שאני לא מבין הרבה בעולם המחשבים. אני מחפש לבנות מחשב שיעזור לי לDAY TRADING שאני עובד בו כבר כבר חודשים מהבית. בנוסף בסופ"ש פה ושם אני ארצה לשחק משחקי יריות כמו ה BF V או הCALL OF DUTY . אני לא מחפש הכי גיימינג שיש . זה יותר לעבודה במסחר יומי. רציתי לקנות לפטופ חזק שלMSI או משהו. אבל יש לי כבר נייד Microsoft Surface Laptop 2 עם 8GB RAM.. I5אבל אני שם לב שהוא מתחמם הרבה שאני עובד. לעומת שאני רק משתמש בו לרשום דברים בWORD או דברים של OFFICE או אתרים.. אני על המחשב הרבה שעות ביום בין אם זה למחקר או למסחר . אבל חושב שאם יהיה לי מחשב נייח חזק . זה יגרום למחשב SURFACE להשאר לתקופה יותר ארוכה. הייתי מעדיף נייד כי אני טס (לא בתקו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעבד:intel core2 e6320 1.8ghz 1066nhz 4mb לוח אם:intel iselton 946gzissl 800 mhz זכרון: (שני לוחות של גיגה כל אחד) ddr2 800 mhz 1gb דיסק קשיח:samsung 160gb 7200 rpm sata 2 כרטיס מסך: Radeon1900 כרטיס קול: intel high definition audio 5.1 צורב:samsung dvd-rw x18 כונן דיסקטים:1/44mb כרטיס רשת:intel 10/100 מארז:midi (מחשב צ'מפיון) מסך: lcd aceral-1917cs לאחר שכולם פה הגיבו עדיין לא הבנתי אם כדאי לקנות את המחשב או לא? והאם המפרט מתאים לשימוש ביתי כלומר משחקים פה ושם ועבודות ושימושי אינטרנט למינהם. ומה זה oc?

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מתחילה ללמוד השנה במכינה ואחר כך משפטים וכבר הרבה זמן מחפשת מחשב אידאלי בשבילי, הבעיה שאני לא סגורה פתאום על גדול המסך, עד היום הייתי בטוחה שאני רוצה 15.6 אבל שמעתי לא מעט מחברים שזה נורא נורא כבד ולא נוח ושהרבה מתייאשים ומשאירים אותו בבית או קונים אחד קטן יותר. בכל מקרה, הדרישות שלי הן כאלה: •מטרות המחשב? ללימודים יומיומיים וגם שימוש כללי וביתי , מדיה, קצת סרטים, קצת סימס .3 חשוב לי שיריץ כמה תוכניות עם אינטרנט ביחד בלי בעיה. * גודל המסך? מתלבטת בין 15.6 ל 13.3 •*מעבד ? I5 *זכרון? 4GB. * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף אבל לא על חשבון ביצועים ודרישות חשובות. (על כונן די וי די כן אפשרי לוותר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? חשוב שיהיה זמן סוללה טוב , 4 שעות זה טוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mrwegle,

היי מה אתם חושבים על מפרט הזה? מחשב בישבל מסחקים. תקציב שלי 2700ש''ח. עולי עדיף לקחת מהבד של intel? זה מפרט מ IQPC.co.ilאם אתם נותנים מפרט אחר בבקשה מאתר זה. AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪514 לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-US3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪396 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-2GBNT אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪244 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪794 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪164 ספק כוח: HEC 400VN - BULK אחריות: שנה. מחיר: ₪202 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪278 הרכבת מחשב: הרכבת מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אז ככה.. קודם כל זה מחשב שצריך לעריכת וידאו בעיקר... האם בחרתי בחלקים הנכונים והמתאימים? האם אפשר לוותר על הכרטיס טלוויזיה? או שאני חייב אותו? ובכל זאת.. צריך להוזיל עלויות.. :-\ COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 334.25 ש"ח Leatdek WinFast PVR2000 -TV Capture Card 760.33 ש"ח HEC - HEC-550W (WIN550) - ATX 2 460.20 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 307.32 ש"ח 1GB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD) - TwinMos - C2.5 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,389.39 ש"ח Samsung LCD 19" - SyncMaster 930B - 8ms 2,562.42 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 819.96 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by roee43,

אז ככה זה טיפה מסובך, אני קונה מחשב מארה"ב מחברה שקוראים לה cyberpowerpc מהסיבה הפשוטה שזה מאפשר לי להרכיב את המפרט בעצמי ויוצא הרבה הרבה יותר זול מהארץ.. השימוש שלי במחשב הוא המון המון גיימינג, קל כבד מה שתביאו דוגמאות קיצון זה קונטר סטרייק וקרייסיס או ביושוק נניח.. המפרט שאני מעוניין לקנות הוא זה : CAS:CyberPowerPC X-Titan 100 MID-Tower Gaming Case w/ Side-Window Panel [-5] (White Color) CASUPGRADE:12in Cold Cathode Neon Light [+10] (Blue Color) CPU:Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz 8MB Intel Smart Cache LGA1150 (All Venom OC Certified) [+50] CS_FAN:Maximum 120MM Case Cooling Fans for your selected case [+9] FAN:Asetek 550LC 120mm Liquid Cooling CPU Cooler - Extreme C…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני יודע שאני רוצה i7 , 8 או 16 ג'יגה ראם כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI, SSD קטן למערכת הפעלה מארז איכותי (אם קיים מארז עם מערכת כלשהי נגד אבק, או מארז שיותר נוח לנקות אותו מאבק) מערכת קירור כלשהי, השקט חשוב מ1 עד 10 בערך 6. אני משחק משחקים פעם ב... המחשב מיועד למשחק פוקר מאסיבי, כרגע יש לי נייד של אסוס i5 מחשב פצצה תכלס, שמקרטע כשאני משחק מעל 9 שולחנות במקביל, וכשאני משחק מעל 15 זה נהיה סבל רציני. המטרה שלי היא שהמחשב לא ייתקע בכלל ויהיה כמה שיותר מהיר, מתכוון להשקיע בין 5 ל7 אלף שקל. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, תודה על העזרה ל]פני שבועיים בבנייה של המפרט. חבר שלי החליט להעלות את התקציב מ-5 ל-7, כשארבעת הדברים שהוא לא מוותר עליהם הם: 1. המארז של ANTEC TX640B (שכולל ספק מצוין, ויוצא, עם הספק בערך כמו על מארז אחר) 2. 2 ג"ב של זיכרון במהירות 800 מה"צ 3. כרטיס 1900XT. רצוי עם DDR4 4. מערכת מבוססת אינטל זה המפרט שבנינו. עכשיו שתי השאלות שנשארו הן כאלה: הוא מוכן להשקיע עוד קצת כסף. שווה להחליף את המעבד ל-6600/6400? אם כן בבקשה תסבירו למה ושאלה שנייה לגבי כרטיס המסך, הוא שוקל להחליף לכרטיס חזק יותר. נגיד 1900XTX (שזה תוספת של 700 ש"ח). אני ממליץ לו לחכות. הכרטיס שהוא לוקח יחזיק כמה חודשים טובים, ואז הוא יוכל לשדרג לכרטיסי DX10 במחיר הרבה יותר נמוך מהיום (וחוץ מזה שבאמת יהיה להם שימ…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ronfer054,

אהלן חברה, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.8 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר, לא כזה קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? החריגה הסופית היא 4K לא לעבור בבקשה ! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים: leagur of legends, GTA V, call of duty, farcry4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by boy toy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני הולך להשקיע במחשב תקציב עד 7600 ש"ח לגיימינג כבד. אני קונה בקרוב מסך 4K לאחר קניית המחשב . חשוב לי בעיקר ה איכות והרצת הגראפיקה במשחקים על רזולוציה מקסימלית וההגדרות הכי גבוהות שניתן. אשמח להצעות לשיפור , סה"כ 7553 מעבד: 1 Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 * Tray Processor Intel 31300 קירור למעבד 1 Arctic Freezer i30 CPU Cooler CPU Cooler 23491 לוח אם: Gigabyte GA*Z97X*Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI*E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות X2 2 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz CL11 Memory 29124 כרטיס מסך 1 Asus GTX980 Ti 6GB STRIX OC DirectCU III GDDR5 DVI HDMI 3xDP PCI*E VGA Cards 34726 שתי דיסקים קשיחים של 1TB 2 Western Digital Caviar Black WD1003FZ…

25. Started by pazer005,

חברה, אני צריך שתעזרו לי לחלק תקציבית חלקי מחשב ל-12 אלף שקל. כלומר, כמה הייתם משקיעים בכל אחד. הסיבה שאני אומר את זה היא בגלל שאני רוצה להתחיל לקנות את החלקים אחד אחד מתוך מטרה לחכות עוד חודש לקונרו אז בינתיים לקנות את כל השאר אז השאלה היא כמה הייתם שמים על כל חלק וחלק

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.