עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talarbiv,

אני מנסה לבנות מפרט סביב i7-4790K והשאלה היא איזה לוח Z87 לקחת והאם יש אחד כזה עם יותר מ4 סלוטים של זיכרון? חוץ מזה עדיף שיהיה כמות נורמלית של סטה ושל יו אס בי 3 תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DenisF,

אהלן, עברתי על ה10 דפים האחרונים בפורום ולא מצאתי בדיוק מה שאני מחפש.. לכן השרשור החדש. אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש היום (מצטער על התזמון הנורא קצר - מי שיוכל לענות בהקדם יבורך) הדרישות שלי הם לא בשמיים.. בסה"כ נורא אבל ---נורא--- חשוב לי שלא יהיה מבוסס על x3100. (כמובן שיהיה מחברה עם שם שלא נשמע כמו קללה בתאילנדית) אם יגיע עם מערכת הפעלה לגיטימית זה תוספת נחמדה אבל לא ממש חשוב. הנייד שכרגע הכי נשמע לי הגיוני הוא של HP; HP Pavilion dv2650 Intel C2D T7250 2ghz 160gb 14.1" HD LCD dvd-rw + lightscribe nvidia geforce gs8400gs vista premium סה"כ עם הנחת מזומן -- 4,504ש"ח בהשוואה לנייד המקביל של Gigabyte, בשם w566n אאל"ט הוא לא מפסיד הרבה בחומרה, מקבל רשיון חוקי של ויס…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Acrios,

מארז : atx CI-6a19 midi tower לוח אם : intel desktop board d875pbz (לא שמעתי עליו לפני כן אבל זה מה שהוצע לי...אנא חוו דעתכם עליו) מעבד : pentium 4 2.4GHz 800 MHz bus 512K cache, HT דיסק קשיח : WD 80 GB 7200 RPM 8MB cache כרטיס מסך : radeon 9800 pro 128 MB DDR DVI + TV OUT מסך : כנראה Hyundai 19" F910 מקלדת ועכבר מולטימדיה של מייקרוסופט כרטיס קול creative 4D (אוליאפשר לשלב לוח אם עם כרטיס קול מובנה שיהיה עדיף ? ) צורב : lite-on retail box 52x24x52 כרטיס רשת על הלוח intel 1000 המחיר המוצע לא כולל מע"מ : 1550$ צמוד לשער הדולר... מבקש הצעות לשיפורים אשר יורידו מהמחיר אך לא מהביצועים (אולי מעבר ל amd ?), אין צורך ברמקולים, או פד לעכבר תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום! אני צריך המלצה למפרט חד שעד 8000 ש"ח בלי מסך, בלי ציוד הקפי, לא יהיה OC. המחשב יהיה לאנטרנט, אופיס ומשחקים. חשבתי על זה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Sunbeam Samurai SILVER 230 ¤ 1 Antec TruePower 2 430W 465 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 קודם כל איך זה? דבר שני, יש 1000 ש"ח "פנויים". אני פשוט עוד לא יודע אם הוא רוצה וינדוז חוקי או לא. בהנחה שלא, איפה עוד אפשר לשפר? כרטיס מסך? אודה לכם…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, הגיע לחזקתי מעבד שרת - Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4 אני מבקש המלצה למחשב מלא מותאם למעבד הזה, בתקציב של 3-4K. אם על הדרך ניתן גם להמליץ על מסך 4K, בגודל של 26 אינצ פחות או יותר זה יהיה נהדר. השימוש יהיה בעיקר פיתוח קוד בסביבות שונות, סרטים, משחקים (שום עריכה גרפית או משהו בסגנון). קיימת אפשרות שמהחשב יחובר למסך נוסף של 40 אינצ' אנא פרטו אם יש צורך לכרטיס מסך מיוחד לשם זה אם כן אפשר לוותר על העניין.

8. Started by Mercury,

Mobo : Gigabyte GA-Z77-HD3 - 595 ש"ח CPU : Intel Core i5 3570K - 1140 ש"ח CPU Cooler : Scythe Mugen 3 Rev. B - 200 ש"ח RAM : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 - 470 ש"ח GPU : Sapphire HD7970 Dual-X (נקנה בקניה קבוצתית) PSU : Seasonic 650W Gold X-Series X-650 Retail - 610 ש"ח Case : Antec Eleven hundered - 580 ש"ח Extra Case fans : 2 x Antec TriCool 120mm Blue LED - 100 ש"ח Monitor : Dell U2412M 24" FHD LED - 1350 ש"ח DVDRW : LG x24 - 115 ש"ח Total - 5111 ש"ח למפרט הזה יתווספו כונן SSD של אינטל (גם מקניה קבוצתית) ושלושה הארד דיסקים 1TB 1TB ו 2TB. בעינייני לוחות אם אני לא ממש מעודכן, סתם לקחתי דגם שנראה שיש בו …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by erjerjerj,

היי, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לכתיבה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 גמיש, (האם ניתן למצוא זול יותר בהתאם לדרישות מטה?) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? Word, Teams, Netflix 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט, שלא יעיר את הילדים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך גדול …

10. אני זקוק להמלצה על מחשב נייד אשר ישמש להקלטת דואטים ברמת אולפן. ( "בשטח", בלי כלי נגינה וכו') איזה כרטיס קול (אני מניח שאצטרך משהו חיצוני על מנת שהאיכות תהיה טובה)? המלצה למיקרופון איכותי. (אני חייב שני מקרופונים בשביל דואט, או שאני יכול להסתפק באחד? אין לי בעיה לבקש מהמוקלטים להתקרב שניהם למקרופון ) חשוב גם שהמחשב יוכל להריץ סרטים בFULL HD, בצורה חלקה. וכמובן גם לספק סאונד איכותי. המחשב גם ישמש לשאר שטיקים שלדעתי פחות רלוונטים (אני לא חושב שמה שיכול להריץ 1080P לא יוכל להריץ משחק אחד או שניים.. ) אני ממש אאוט בנושא הזה של הניידים אז כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכם ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק???? מה דעתכם תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idan577,

שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by SpLAsH,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+- אם זה ייתן תוספת משמעותית, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, DOOM, CS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מישהו שאני מכיר צריך המלצה למחשב נייד, הוא רוצה 15 אינצ' אפילו, כזה שהוא לא יתנייד איתו הרבה, אבל כשהוא כן, הוא רוצה סוללה גדולה שתספיק להרבה שעות. סביר להניח שהוא יהיה מבוסס אינטל, רצוי מהדורות האחרונים בשביל החיסכון בסוללה. קראנו ביחד ביקורות על ה-G560 של לנובו, שמשלב מחיר זול עם פונקציונליות גבוהה ומסך ענק, ואנחנו די נעולים עליו, השאלה היא אם במחיר הזה יש משהו יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by rotemit,

ההתלבטות היא בין ASUS F82Q http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13082 לבין DELL Latitude E5400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13875 סה"כ האסוס נראה כבעל יתרון, מישהו מכיר את המחשב? מה דעתכם? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Jiggy,

אהלן, אני סטודנט שנה א'. אני צריך מחשב שיהיה גם נוח כמחשב ראשי בבית וגם כמחשב נייד באוניברסיטה. אני דיי בלבטים בין dell vostro 3360 לבין asus 402ca (יש עליו ביקורות איפשהו?) מה שאני מגדיר כחשוב זה שילוב של מפרט, גודל מסך וניידות. כמו כן משהו אחרון, מישהו קנה פה מחנות נייד נייד? האם מומלץ? אשמח לעזרתכם, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13.3 - 14 עדיף 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). רגיל * משקל רצוי? 1.8 קילו גרם מקסימום - אני ממש רגיש לנושא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רגיל לקטגוריה.. שיחזיק לפחו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. איזה שילוב הכי משתלם? עם כרטיס מסך טוב... תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שיהיה צורב DVD, ושמקום הקנייה יהיה אמין ובאזור רמת-גן - גבעתייים - פתח תקווה. נ.ב. - תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ???? דגם??? וחנות???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ariel323,

היי , יש ברשותי מחשב נייד של לנובו חדש שקניתי בבלאק פריידי ועכשיו אני רוצה למכור אותו בגלל שקניתי אותו עם 8 ג'יגה ראם ואין אפשרות לשדרג אותו , כי בעתיד זה לא יספק אותי ואצטרך 16 גיגה לפחות עכשיו שמתי עין על שתי המחשבים האלה : lenovo thinkbook 15 gen 2 Asus vivobook pro 15 oled או לקנות את מה שיש לי ideapad 5 רק עם 16 גיגה עכשיו בthinkbook ראיתי שיש רק דגמים בארץ עם 250nits 45wat סוללה ושיש עוד דגם עם 300 nits עם 60wat ולא מוצא חנות אחת שמוכרת את זה ובasus יש כמה חסרונות המסך לא מט ושתי חיבורי USB 2.0 לעומת 3.0 למרות שיש עוד אחד ושהטעינה שלו היא לא בtype c כמו שתי הדגמים של הלנובו הasus על פניו ניראה יותר מרשים ב…

21. אינטל בלבד לוח אם טוב כולל מסך לא צריך כרטיס מסך חזק - לא למשחקים , OB טוב יש לי צורב, מספיק HD 40GB 256 זכרון DDR העיקרון זול ומאפשר שידרוג עתידי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חבר קיבל את המפרטים הבאים וביקש חוות דעת: ----------------------------------------------------------------------------------------------- מפרט ראשון - 1,865 ש"ח DELL OP780MT DC E5400/2.7 320G/2G DVR DOS Intel Dual Core E5400 (2.7GHz, 800MHz, 2MB) Intel® Q45 Express Chipset w/ICH10DO Support Intel x 64 bit technology 2 GB (1*2048MB 1066Mhz Dual Channel DDR3 ) Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (utilizing up to 256MB of system memory) 320 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/- RW Drive Integrated Intel® 82567LM Ethernet LAN 10/100/1000 USB Keyboard ; …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by X-It,

http://tms.co.il/preview/spec/b3s4kxha מה דעתכם לגבי מפרט זה?! המחשב הוא לטווח ארוך של 4-5 שנים... מיועד בעיקר למשחקים,סרטים ושימושים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט וכדומה....

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד - Lenovo ThinkPad, סדרה T. אני מעדיף לקנות אותו כשהוא מחודש, משומש גם אופציה. בעבר היום הרבה פורומים, עם פורום מכירה\קנייה והיה אפשר לחפש שם, היום אני לא ממש מוצא את זה. מישהו מכיר איפה אפשר לבחור מחשב מחודש\משומש, מעבר למקומות הברורים מאליו, כמו yad2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.