ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם !!! אני חדש בפורום וזאת השאלה הראשונה שלי : אני קניתי לפני יומיים כרטיס מסך : X1900XTX 512 MB VIVO PCI-E של חברת SAPPHIRE קניתי גם את הכרטיס קול : XF-I ELITE PRO יש לי כבר את הארד דיסק של : WESTERN DIGITAL 250GB 16MB 7200 RPM SATA II אני צריך רק מארז + ספק , זכרונות , מעבד , קירור למעבד , ולוח-אם. עכשיו מה שאני חשבתי לקנות זה את החלקים הבאים ואם יש צורך בשינוי נא להגיד לי מה ולמה , ורצוי שהמחיר של כל החלקים לא יעלה על 4500 שקל כי זה ממש גג !! החלקים שרציתי הם : AMD 3700 SAN DIEGO THERMALTAKE BIG TYPHOON THERMALTAKE SWING 430 W ?ספק מקורי של THERMALTAKE DFI LANPARTY UT NF-4 ULTRA D OCZ : PERFORMANCE 2.3.3.6 בבקשה זה חשוב לי נורא אני רוצה מחשב חזק כמה שיותר תוד…
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לא מכיר ניידים כמעט בכלל לכן אני צריך המלצות רבות ככל האפשר הקנייה תתבצע ככל הנראה בחו"ל ויש לי שאלה בנוגע לזה האם כשאגיע לארץ עם הנייד אהיה חייב במס עליו? אין למחשב שימוש ספציפי כך שאפשרויות ההצעה יכולות להיות גם לשימוש עסקי וגם למשחקים מה שיתאים יותר מבחינת עלות מול תועלת... בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המחשבים הללו הם מחשבים חזקים במחירים סבירים 5500-6500 אחד מהם עם 8600 GT והשני עם 9600GT לא מצאתי מחשבים אחרים עם יחס כזה טוב של ביצוע מול מחיר הבעייייה היא שהם לא עוזרים לי בגרוש כי לפי כל הבדיקות שעשיתי הזמן בטרייה שלהם ללא חשמל ממש חלש! מדובר על שעתיים שעתיים וחצי ללא חשמל וזה ממש לא עוזר לי בתור סטודנט אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס גרפי (מחשב נייד שיחליף את הנייח גם בנושא משחקים) אבל שאני אוכל לעבוד איתו בהרצאות באוניברסיטה (שזה מחייב זמן בטרייה של 3-3.5 שעות!) בבקשה עזרררה אני באמת לא יודע איפה אני יכול למצוא משהו כזה :s05:
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה לנייד רב תכליתי בתקציב הנ"ל שימושים רגילים, אינטרנט, סרטים, אפשרות לחבר ל-LCD לא ממש מבין בניידים, חוץ מהמעבדים, עדיף משהו חזק C2D ולא פחות מזה. גודל 13.3-14.1, אם יש משהו ממש טוב עם מסך גדול יותר אני מוכן לשקול המון תודה מראש עריכה: נתקלתי בסדרת ה- Latitude 6400/5400, איך הם ? מה בדיוק ההבדל המשמעותי ביניהם מלבד המחיר ?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם צ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בדרך כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, rage, crysis 2 וכל משחק חדש אחר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני משער3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד של compaq דגם 701EA המפרט שלו על פי EVEREST הוא כזה AMD DURON 950 MHZ COMPAQ PRESARIO 701EA 240 MB-SDRAM 447 mhz S3 GRAPHI TWISTETK 20 GB-4200RPM LG DVD ROM איך הוא בשביל עבודה משרדית,מוזיקה,אינטרנט,מנסנג'ר ודברים כאלה..? מה אפשר/צריך לשפר בו?? תדה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, להוציא הוצאת מסך חדש 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, SolidWorks 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מתאים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל לא רלוונטי, אם התוספת קטנה אין בעיה לכלול RGB 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אוקיי אני צריך מפרט עד 4K. חשוב לי המעבד ( שיהיה AMD 64 2800 ומעלה או P4 2.4 GHz ומעלה ) וחשוב לי הכרטיס מסך ( העדפה לRadeon או לGeforce , שיהיה 128 MB מינימום ) פחות חשוב לי זה הציוד ההקפי ( אבל שלא יהיה ג'אנק ) ופחות חשוב לי המארז.... ( אבל אם זה חרא מארז אז להוסיף ספק כוח ) אני מעוניין לקנות את המחשב מKSP או כל חנות ( לא וירטואלית ) אחרת. תודה רבה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אשמח לקבל חוות דעת ביחס למפרט המחשב הנייח הבא: השימוש במחשב יהיה שימוש רגיל, קרי מיועד להורדות (משתמש כבד) ולהפעלת מספר רב של ישומים פתוחים במקביל ולא למשחקים ו/או לגריפיקה ו/או לעריכת סרטים: מארז - [table][tr][td] COMPUCASE בצבע שחור כסוף דגם CI-6K31 בגודל MICRO לא כולל ספק כוח[/td][/tr][/table] מעבד - [table][tr][td]Intel i5-2310 32nm 2.9GHz 6MB 1155 BLD CPU[/td][/tr][/table] מאוורר- [table][tr][td]Arctic-Cooling Alpine 11(Rev 2) For 775/1156 CPU Cooler[/td][/tr][/table] לוח אם - [table][tr][td]ASRock H67 H67M DDR3 1155 micro ATX Motherboard for Intel[/td][/tr][/table] כונן קשיח - [table][tr][td]WD 1TB WD10EARS 7200rpm 64MB Buffer S-ATAII HDD[/td…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר בחריגה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 80% משחקים 20 עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect 3, Elder Scrolls V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
המפרט הבא מוצע ב-2,615 ש"ח. האם באמת שווה? ניסיתי להרכיב בעצמי ויצא לי הרבה יותר יקר. מה פספסתי? איפה העוקץ פה? :s05: מחשב שולחני הכולל מעבד אינטל Core™ i5 Intel® Core™ i5 750 לוח Intel דגם P55WBו צ'יפסט P55 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 Kingston/Ceon 2048MB DDR III 1333MHz כ.מסך Gainward NVIDIA GeForce 210 512MB כולל יציאת HDMI Western Digital 500GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 הנה המפרט המלא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי נייד XMG A722 תחת עומס של משחק מחשב (Battlefield 3 לדוגמא) המעבד והכרטיס מסך מגיעים לטמפרטורה של 90-95 מעלות. רציתי לדעת מה הדרך הכי יעילה בשביל להתמודד עם החום. עד כה דאגתי שהמחשב יהיה מורם ע"י ספר מכל צד בשביל שיהיה מרחק של 3-4 ס"מ מהשולחן. אבל לקראת הקיץ הקרב ובא חוששני שזה לא יספיק.
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח ולדעתי זה מעבר למה שאני צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. בעיקרון אני משתמש בתוכנות של jetbrains, ובדרך כלל יש דפדפן פתוח ברקע (בשביל לקרוא תיעוד ואולי סרטון ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא רלוונטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא נראה לי קריטי למחשב נייד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומ…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל אפשר להגיד, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כל כך מכיר משחקים אבל בסגנון כרייסיס 2 וBT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא חשבתי על מסך זה תלוי בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 14 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרטים לשני מחשבים שאני מעוניין לקנות: מחשב ראשון שמיועד לגרפיקה, בעיקר פוטושופ ורינדורים (לא בזמן אמת, לכן לפי מה שקראתי, חשוב יותר מעבד וזיכרון ופחות כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ורינדורים בעיקר, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה פוטושופ, הרבה סקטצ'אפ, קצת אוטוקאד. כולל רינדורים (בעיקר מקסוול, פודיום, טוויילייט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 המפרט הזה מספיק טוב להריץ CF? או שהוא צפוף מידי?אני מתלבט בנוגע למפרט בגלל הצפיפות של המארז והלוח, מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Total War, Titanfall וכל המשחקים החדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
5K שנכלל בתוכו מסך 19"-חובה כללי קצת מכל דברים משחקים, עבודות, לא עבודות גראפיקה.. חובה שיכיל CONROE 6300 ו2GB, אפשר להסתפק 80GB בהארד דיסק אבל יהיה עדיף 160GB וכ.מ לא משהו חזק במיוחד..
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ההורים שלי החליטו לקנות לי מחשב חדש בתקציב גבוהה בגלל התעודה הטובה שלי לכך הם מוכנים לתת 6000 ש"ח עד 1000 ש"ח סטייה צריך שיהיה מסך וטוב ורצוי שתמליצו לי על מחשב מוכן (לא להרכיב) שיש לו מפרט מצוין למשחק FSx מי שמשחק יודע שצריך מחשב על לתוצאות מצוינות וכך גם הציפיות שלי מהמפרט תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום, אני מזמין ממש בימים הקרובים את המסך, את המחשב כנראה בשבוע הקרוב. אני מזמין מTMS. כמה דברים במפרט- * כנראה שלא יהיה OC * צריך להריץ משחקים כבדים ברזולוציות גבוהות * מעדיף מעבד מרובע, אבל אתם חושבים שזה לא משתלם אשמח להסבר מדוע *התקציה הוא 6K אפשר לחרוג אבל לא יותר מדי * אם במארז שאתם נותנים יש מאוורר אופציונלי אז תוסיפו מאוורר למפרט * חובה מערכת הפעלה, לא רוצה להתקין פיראטית * אם מישהו יכול להסבירלי על כרטיסי מסך ומסכים שיכולים להציג תכני HD אז תודה הנה המפרט שבניתי- מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3 Conroe Support GP35S3 ¤ 538 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 399 1 קירור…
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K ללא חריגה ! אפילו פחות אם מתאפשר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים כרגע כגון : LEAGUE OF LEGENDS וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת , עכבר , רמקולים , ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט למחשב למשחקים , מחירו 3440 ש"ח , מה דעתכם על המפרט ? האם שווה את המחיר וכיצד ניתן להוזיל בעלויות שכן התכנון הראשוני היה מקסימום 2800 ש"ח (גמיש) : מעבד ( 554 ש"ח ) - intel core i3 530 box לוח אם ( 582 ש"ח ) - gigabyte ga-h55m-ud2h כרטיס מסך (611 ש"ח ) - connect3d ati redeon hd5670 1024mb ddr5 זכרון (676 ש"ח) - g.skill ddr3 4096mb 1333mhz cl 7-7-7-21 eco דיסק קשיח (242 ש"ח ) - seagate st3500418 as 3.5" 500gb sata2 16mb מארז ללא ספק (168 ש"ח) - coolermaster cmp-350 ספק (313 ש"ח) - chieftec a-135 550w יחידת קירור (196 ש"ח) - coolemaster hyper 212 plus הרכבה - 100 ש"ח למרות שהמסך 19 אינצ העדפתי כרטיס מסך 1024mb למען האופק השידרוגי . במה אפשר להמיר כך שלא יפגום באיכות אב…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מחשב עבור קולנוע ביתי לסלון, אחרי כמה סבבים והתלבטויות (בפורומים אחרים. כן, כן, אני רועה בשדות זרים) הרכבתי מפרט שנראה לי עונה על כל הדרישות (ומעבר) ונכנס לתקציב, הייתי שמח לשמוע (או לקרוא) חוות דעת, הערות והמלצות. הדרישות: מחשב במארז HTPC, שקט במיוחד, נפח אחסון גדול (2-4TB) ועם יכולת להתרחב בעתיד, המחשב ישמש למשימות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט או הפעלת מדיה אבל חשוב מאוד שהוא יוכל להריץ סרט באיכות HD (מהכונן האופטי ו/או מהקונן הקשיח) בצורה חלקה לחלוטין ובלי להתאמץ (אני לא רוצה לשמוע את המאוורר באמצע הסרט). המחשב לא מתוכנן להיות מכונת גיימינג (למרות שאולי הוא יריץ משחק כזה או אחר מדי פעם) אבל יכולת שדרוג עתידית היא…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות מחשב נייד עבור לימודים באוניברסיטה. חשוב לי שהמחשב לא יהיה גדול מידי ויהיה בערך עד גודל 13 אינץ, ושחיי הסוללה שלו יהיו ארוכים במיוחד. התקציב שלי הוא עד 3,500 אבל אפשר גם להגיע לאזור ה4,000. אשמח להמלצות
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-