עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by igal6666,

המחשב נועד למשחקים,לא עושה oc והמסך הוא 19 אינץ' מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1602 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GX2 1024MB PCIe ¤1687 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV485 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז לל…

• 9 תגובות
    • 610 צפיות
  2. שלום לכם, אשמח לקבל ייעוץ למחשב אני מעצבת פנים מחפשת את המחשב הכי טוב שאני אוכל להריץ בו את התוכנות כמו: SketchUp, raumplan, Revit,. Vray, Photoshop, AutoCad בקלות. הצרכים הנוספים הם טיפה גיימינג משחק לדוגמא (Sims 4) ופנאי אחר של סרטים/סדרות ואופיס. המחיר גמיש חשיבות עיקרית על איכות התצוגה ומהירות המחשב תנאי העבודה שיהיה שקט כמה שרק אפשר צפויה עבודה ממושכת מאוד על המחשב יומיומית לכן מחשב שיוכל לעמוד בזה ולא יתחמם בקלות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000₪ אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD וקצת גרפיקה וגיימינג 3. האם יש צורך בציוד…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  3. Started by AmorphisM,

שלום בניית מחשב למשחקים. לא צריך - * צורב * הארד דיסק צריך - LCD 19 inch (זמן תגובה - 8MS ומטה) מאיץ גרפי טוב תגידו לי איך זה ואם משהו חסר, אפשר טיפה למתוח את התקציב אם אין ברירה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום רב, חבר ביקש ממני עזרה בלהכין לו מפרט. השימוש שלו יהיה למשחקים. התקציב שלו הוא 4300 ש"ח . אין צורך בציוד היקפי, והוא לא מתכנן OC . (האם יש צורף בקירור שאינו הסטוק?) הדברים שהוא לא מוכן להתפשר עליהם הם : מעבד E8400 4GB זכרונות (כמובן בdual channel) . אני הכנתי משהו אתם מוזמנים לראות ולהגיב או להציע משהו משלכם , תודה רבה. וגם אשמח אם תוכלו לומר שאין אי-תאימות בין הרכיבים במפרט להלן שהכנתי לו : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤854 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤644 מארז: Antec Sonata Plus 550W כמות: 1 - מחיר: ¤990 קירור למארז: Zalman F2 92MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤28 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-1…

5. Started by CRT,

אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by cptariel,

שלום, אני לא כול כך מבין בניידים ואני צריך עזרה, הנה הפרטים * מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD (אין משחקים) * גודל המסך ? 15.4 (לא יודע מה זה מט או מבריק, שמעתי שאומרים פה שעדיף מט אז שיהיה מט) * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? אין דרישות מיוחדות , שיהיה 500GB+ * כונן אופטי ? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחב…

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  7. פרטים לפי ההנחיות בכללי הפורום: 1. תקציב: באזור ה 2500 ש"ח, אבל דיי גמיש. 2. כרגע המחשב ישמש לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים, ולכן אני לא מוסיף כרטיס מסך נפרד. אבל כנראה שבעוד כשנה אני אוסיף כרטיס מסך רציני (למשחקים כבדים) ולכן אני רוצה שהוא ייתמוך באפשרות. 3. אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר(רמקולים, מקלדת, עכבר וכו'). 4. כאמור - ללא כרטיס מסך. 5. אין העדפות לחברות או חלקים כלשהם - העיקר שיהיה טוב ולא יקר :-) 6. לא מעניין אותי קירור או עיצוב, רצוי שלא יהיה רועש מידי. 7. צריך הרכבת מחשב בלבד, יש לי כבר מערכת הפעלה חוקית שאני אתקין בעצמי. 8. צרכים מיוחדים: רצוי מחנות באזור חיפה... בניתי את המפרטים בהנחיית המפרטים המומלצים פה באתר: מפרט amd: Amd Athlon 64 X2 Dual…

8. Started by Asaf Schneiderman,

שלום, התחלתי לימודי הנדסת תוכנה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה בעיקר לתכנות+מידי פעם משחקי מחשב בינוניים\כבדים. אני אקנה את המחשב הנייד באילת, התקציב עומד על 5000 שח פלוס מינוס. דברים שאני חייב במחשב הנייד שאקנה: מעבד I7-H לפחות 16 גיגה בייט ראם לפחות 4 גיגה בייט כרטיס מסך שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה מובנית. אשמח בבקשה לקבל ממכם המלצות על דגמים. תודה רבה!!

9. כי פעם ראיתי משחב שיש בו כרטיסים ממש מתקדמים אבל בד"כ כל המחשבים שמוכרים עם 7300GO או כרטיסים יותר גרועים.. אז איך אפשר להשיג מחשב עם כזה כרטיס או משהו בסגנון?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  10. מחשב לגיימינג בעיקר וסרטים, ללא ציוד נלווה וכמובן ללא מסך. שיהיה מבוסס core i5 חנות באזור חדרה (כמובן שתיהיה אמינה). התקציה הוא 3700 אפשרות לחריגה של 200 שקל גג תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך לא לעבור את זה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים אבל גם סתם באנטרנט ככה! במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * רזולוציה של המסך שלי 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים, שיריץ משחקים חדשים על גבוהה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד ---גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב …

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  12. אהלן חברים, אשמח לקבל את תשומת לבכם, ולהפנות אותה להתלבטותי: ישנם 2 כרטיס מסך שאני עדיין לא סגור מה ייתן לי תמורה יותר טובה, לגיימר בינוני-קל (COD, ASSASIN CREED, וזהו כעיקרון לא משהו חזק במיוחד) 1. AMD Radeon HD 6770M 1GB DDR5 2. nVidia GeForce GT525M 1GB כעיקרון שניהם יהיו עם מעבד i5 החדש, 6GB RAM, זיכרון 7,200RPM. תודה רבה לכם העוזרים.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  13. Started by avrahams1,

תקציב: 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (שקרייסיס 2 ירוץ סביר על MED~HIGH) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חיב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,ASUS, SONY, LENOVO, SAMSUNG * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מחשב שנמכר בחנות באילת. המח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ag43,

אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש כNAS. המחשב יריץ FREENAS ולא יהיה מחובר למסך לאחר ההגדרה הראשונית. דרישות מרכזיות: 1. תמיכה ב(לפחות )6 כונני SATA. 2. תמיכה בRAID 0,1,5 3. גיגהביט לאן. 4. תמיכה בSATA3 - יתרון, לא חובה. 5. מארז קטן ככל האפשר (אבל עם מקום ל6 כונני 3.5). 6. שקט ככל האפשר. הדרישות מסודרות לפי רמת החשיבות (מהגבוהה לנמוכה). אני יודע שאי אפשר לעמוד בכולן, אני מחפש שיקלול של כל הגורמים הנ"ל. התקציב הוא עד 1500 ש"ח (ללא הכוננים). כמובן שעדיף בפחות (אם אפשרי). תודה מראש.

16. הגיע תורי 1. מה התקציב המקסימאלי? ב3500-3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דוגל בלקנות מה שצריך,ואח"כ להתחשבן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,סרטי HD,תכנות (visual studio),גלישה באינטרנט אם המון טאבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים,במיוחד חשוב שהוא יריץ טוב את BF3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by roeesnir,

מסך המחשב נשבר. קניתי חדש, החלפתי והכל היה בסדר. אחרי 3 ימים המסך הפך להיות לבן, מייד כשמדליקים את המחשב. כמשחברים את המחשב למסך חיצוני - רואים מצויין. הבעיה היא לא במסך, כי החלפתי שוב לשבור, וגם בו רואים לבן. אני לא חושב שזה הכבל. מה זה עוד יכול להיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך מחשב לתכנות. אני מתלבט בין Intel 630 3000Mhz לבין AMD Athlon64 3500/3200. קראתי בנצ'ים ב-TomsHardware ואין לי שום מושג מה עדיף. יש הבדלים של 10%+ לכאן ולכאן... אני חסיד גדול של AMD אבל במחשב שכל יעודו יהיה הרצה של אלגורתמים וקימפול אני בספק אם עדיין AMD היא הבחירה הכי נכונה מבחינת ביצועים/כסף. אני צריך המלצה על מעבד, לוח, זיכרון, דיסק קשיח, מארז. תקציב משוער: 3000-3500 ש"ח. אין צורך ב: כ.מסך חזק. עדיף on-board. כ.קול, מקלדת, עכבר, כוננים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by rafi28,

מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by פוד,

למישהו יש המלצה למחשב נייד אמין בעל מסך 13 או 14 אינץ למטרות של אניטרנט עבודה וצפיית סרטים עם כרטיס מסך טוב (חשבתי ללכת על lenovo T400 יש עליו עכשו מבצעים) תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי - 5000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Need for speed, Portal 2, Duke nukem 2 ו-כדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי אך שיהיה שקט 7. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות? - כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - אזור חיפה והקריות 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב שכולל את כל הציוד ההיקפי הנדרש. זה מחשב לסטודנט למדעי המחשב אז הוא ישמש בעיקר לתוכנות אופיס ותוכנות לתיכנות. חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולראות סרטים על הטלוויזיה כך שחשוב שלכרטיס המסך תהיה יציאה לטלויזיה. אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי. מסך LCD 17 או 19 אינץ', עכבר ומקלדת אלחוטיים, מדפסת (רצוי לייזר, לא צריך ציבעונית). אין צורך ברמקולים. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. זקוק למפרט חזק למשחקים בעיקר אבל גם לגלישה באינטרנט ללא ציוד הקפי וללא OC

• 7 תגובות
    • 570 צפיות
  24. שלום! אני צריך הצעה למחשב נייד שעומד פחות או יותר בדרישות האלה: - מחשב יחסית קל 5-7 ק"ג - מהיר מעבד חזק וזיכרון 2GB לפחות (מעבד חזק עד כמה שאפשר במחיר הזה) - אפשרי למשחקים בסיסים (לא משהו מהדור החדש.. משהו שיריץ warcraft 3 חלק , REDALERT 3 אולי לא מחייב) - מסך 15 אפשר להתפשר - מחשב שלא בא עם VISTA או כל מערכת הפעלה אחרת

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by Sgs,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כרגע רוצה לדעת מה הטווח מחירים ואיזה מומלצים ככה שאין תקצוב מסויים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת חשמל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? פחות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונןSSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא נראה לי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.