ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1.בנייד שאני קונה יש אפשרות לשדרג את המעבד מסלרון לסנטרינו. המהירויות הן: 1.6 גיגה הרץ -תוספת 350 ש"ח 1.7 - תוספת 850 1.8 - תוספת 1490 2.0 - תוספת 2800. מאיפה מגיעים ההפרשים הענקיים האלו במחירים. למה אני צריך לשלם 500 שקל בשביל עוד 100 מגה הרץ ? האם זה שווה בכל זאת ובסנטרינו זה עובד אחרת ? 2. המפרט הוא hp zt3000 : סנטרינו 1.6 כרטיס אחד או שניים של 512 זכרון אני יחליט בקרוב מסך -שידרגתי מ TFT 15.4 WXGA 1280x800 ל X1000 15.4WVA WUXGA 1920x1200 ב700 שקל - חשוב לי מאוד המסך אני 10 שעות ביום מול מחשב כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200 64 מגה דיסק קשיח 30 גיגה - אני ממש לא צריך יותר ההורדות מהאינטרנט הן במחשב השולחני בבית. dvd/cdrw קול 16bit Sound Blaster Pro-compatible audio Inte…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות לבני מחשב נייד לבית ספר. רצוי של חברת Lenovo. 14 אינצ' שלא יהיה לו כבד לסחוב. לא מדובר במחשב למשחקים, אלא לצורך עבודה בתוכנות אופיס. אודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב???? אני לא ממש מבין במחשבים... אני צריך מפרט למחשב שיכלול כרטיס מסך,מסך לוח אם מעבד כרטיס קול,מארז, זכרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ואני אשמח לעזרתכם בבחירתו. מטרות המחשב? הכל, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים, שיוכל להריץ על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן במסגרת התקציב), צפיה בסרטים וסדרות ב-hd, עריכת סרטים ותמונות(לא שימוש עיקרי, אבל שיוכל לעשות זאת כשאצטרך) . * גודל המסך עדיפות ל-15, אפשר גם 17 אבל זה הופך להיות פחות נייד ונוח. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה, נראה לי מאט. * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * משקל רצוי? שלא יהיה משקולת של חמש קילו.. משהו סטנדרטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יודע מה זה ארוך, אם הוא מצליח להחזיק 3 שעות של שימוש זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi, כל השאר ככל שיותר יותר טוב. * Bluetooth? לא קריטי…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למשחקים אם כי לא הכי כבדים פורטנייט סיאס , ולורנט, גיטיאיי , קול אוף דיוטי , ועוד כמה משחקי יריות ובאטל רויאל בערך ב4000 שח שהמארז יהיה לבן. מסך 1080 170 הרץ הוצע לי מפרט כזה https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=313665 אפשר כרטיס מסך מחנות אחרת יש גם 7600tx ב1650 השאלה מה עדיף לעומת 580 אינטל שיש גם ב1300 + שח בtms עריכה עוד מפרט https://tms.co.il/builds/510943 גם כאן מוריד את ה7700tx וישים 7600tx ב1650שח אז מה אומרים? אני חושב בפלונטר המוצרים יותר איכותיים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב חדש (ללא מסך) במחיר של כ4000 ש"ח. מכיון שהמחשב לא מיועד בבסיסו למשחקים (אינטרנט, אופיס ואולי קצת משחקים), הלכתי לכיוון של Intel + Geforce 5200, מה שמשאיר קצת יותר לשאר המפרט. ההתיעצות היא בעיקר לגבי לוח אם איכותי ומתקדם(915/925 או 865/875 ?), ולגבי זכרונות (DDR I או DDR II ?). כמו כן אבקש לצרף צורב DVD (הבנתי מחיפוש בפורום שNEC 3520A מומלץ ביותר) + כונן נוסף. כמובן שאם הלוח תומך בPCIE אז כרטיס מסך בהתאם (עם DVI). תודה!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים בסגנון witcher 3, dark souls3 אולי קצת PUBG אבל הוא לא העיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מכיוון שמחפש לקנות גם מסך אז מחכה להצעות, מתכנן רזולוציה של 1980X1080 או יותר - פתוח להצעות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי צורב, דיסק קשיח וספק. מה שאני מעוניין לקנות זה זכרון, לוח אם ומעבד עם כ.מסך מובנה. יש רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5/Doom4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה אקנה מסך בנוסף -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבועיים שלחתי מחשב נייד לתיקון בחנות מחשבים.. בעיה ידועה, מחשב לא נדלק.. קיבלתי אותו היום.. לאחר שנאמר לי מה התקלה והציעו לתקן תמורת 700 שקל.. לא שווה בכלל.. אז אמרתי לא. קיצר היום קיבלתי אותו עם תופעה שונה לגמריי.. אחרי שפרקתי אותו לגורמים גילית שחצי מהדברים בפנים בכלל לא שלי. מסך, מקלדת, כרטיס זכרון של 128 שהוחלף ב-64, כרטיס רשת (Mini PCI) ולוח אם שרוף. זה פשוט העלה לי את הסעיף.. חטפתי עצבים.. מחר אני אלך לחנות להתלונן, אבל מה עוד אפשר לעשות אם הם לא יהיו מוכנים להקשיב לי? יש מקום שאפר להתלונן? יש מישהו שמטפל בדברים כאלו?! אודה על תגובה מהירה..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... אם מישהו יכול לעזור לי בהרכבת מפרט מחשב חזק לצורכי גרפיקה.... תקציב 5000 פלוס מינוס עתיד להיות על המחשב תוכנות גרפיות כמו פוטושופ ייתכן שגם תוכנה לתלת מימד תכנות שרטוט כמו SOLIDWORKS/ AUTOCAD ותוכנה לעריכת וידאו כניראה AVID הערות כרטיס מסך חזק שתומך בשני מסכים וחלקים שתומכים בתוכנות שציינתי , כלומר קראתי שיש חברות או סוגים שונים של כרטיסים וכו שלא עובדים טוב עם AVID או פוטושופ ובנוסף המלצה למסך מתאים לא כלול בתקציב זה דיי דחוף... אודה על כל עזרה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אודה להמלצתכם בבניית מפרט למחשב רב שימושי 1 התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פיתוח,בסביבות שונות, מוצרי Office, משחקים , עריכת ווידאו א) התוכנות העיקריות. VS, RAILS, מוצרי ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1980X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? עתירי גרפיקה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שחשבתי עליו זה המחשב הבא Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 864 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,490 ש"ח Gigabyte ATI Radeon X1900XTX 512Mb AVIVO PCI-E 3,560 ש"ח Thermaltake Tai Chi W/water cooling 2,490 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח Corsair 2*1GB PC3500 DDR437 Pro 2-3-3-6 TwinX2048-3500LLPRO 2,515 ש"ח ENERMAX EG701AX-VE Noisetaker 600 Watt 920 ש"ח Creative Audigy 7.1 SE 239 ש"ח Akasa IDE ATA 133 cable Neon String ATA-60-NS 60cm 89 ש"ח Akasa SATA 2 DATA CABLE Silver SATA2-45-SL 39 ש"ח Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV 23 ש"ח Akasa ALLINONE…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני הכל חשוב לי לציין כמה דברים: 1.אני לא מתכוון לעושת OC 2.אני לא מתכוון לעשות SLI 3.אני עדיין לי סגור על המארז אז אל תתיחסו אליו ממש 4.אני יודע שיש הבדל של שלוש מאות ש"ח במחיר אבל אל תתיחסו לזה אז איזה מן המפרטים הבאים יביא ביצועים טובים יותר במשחקי מחשב: http://tms.co.il/preview/spec/rteql1sj או http://tms.co.il/preview/spec/he5zpjma תודה מראש עריכה: אל תתיחסו לטעות בכותרת (יביא יהיה), כתבתי מהר ולא שמתי לב לזה חח..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגיעו לי החלקים ואני מחפש המלצה לספק כח, i5 6500 gigabyte ga-z170-hd3p samsung 850 evo Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 אני רוצה ספק שיהיה מספיק חזק אם אוסף כרטיס מסך בעתיד, לפי מה בוחרים ספק?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקיץ הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב נייד. השימושים העיקריים הם אינטרנט אופיס וכאלה אבל ייתכן שאני אתעסק בדברים קצת יותר רציניים. אולי לעיתים נדירות כמה משחקים לא כבדים במיוחד. החלטתי שהדרישות הבסיסיות שלי הן מעבד כפול ליבה וזיכרון של 1 ג'יגה... לאחר המון חיפושים בירורים מחקרים ומה לא הגעתי למסכנה שעדיף לי לרכוש בחו"ל. התקציב שלי כעיקרון עד כ 1000 דולר אם אפשרות לחרוג טיפה. מצאתי מחשב שממש נדבקתי אליו והוא ה fujitsu lifebook A6020 לצערי בארץ אין בכלל את הדגם הזה. בכל אופן ניתן לראות את המפרט שלו באתר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16834110232 והעתקתי הכל לכאן אבל זה יצא די מבולגן אז אני מבקש סליחה: מצאתי את המחשב במספר אתרים נוספים בהם הוא עולה 999 …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מארז : atx CI-6a19 midi tower לוח אם : intel desktop board d875pbz (לא שמעתי עליו לפני כן אבל זה מה שהוצע לי...אנא חוו דעתכם עליו) מעבד : pentium 4 2.4GHz 800 MHz bus 512K cache, HT דיסק קשיח : WD 80 GB 7200 RPM 8MB cache כרטיס מסך : radeon 9800 pro 128 MB DDR DVI + TV OUT מסך : כנראה Hyundai 19" F910 מקלדת ועכבר מולטימדיה של מייקרוסופט כרטיס קול creative 4D (אוליאפשר לשלב לוח אם עם כרטיס קול מובנה שיהיה עדיף ? ) צורב : lite-on retail box 52x24x52 כרטיס רשת על הלוח intel 1000 המחיר המוצע לא כולל מע"מ : 1550$ צמוד לשער הדולר... מבקש הצעות לשיפורים אשר יורידו מהמחיר אך לא מהביצועים (אולי מעבר ל amd ?), אין צורך ברמקולים, או פד לעכבר תודה מראש, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, * גודל המסך-14" מאט? * משקל רצוי - מתחת ל 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות -לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 * כונן אופטי -לא * האם נדרשת אחריות - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה -כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי -סמסונג קיימים 3 מועמדים 1. samsung 370r4e - מצורף קובץ עם המפרט המלא 2. asus F450 http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=F450CA-WX179H&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המחיר כמעט זהה עם יתרון קל לסמסונג לשניהם אחריות ל 3 שנים כמו כן הוצע לי מחשב 13.3 -http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18203&utm_source=zap&utm_medium=cpc&…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לחזקתי מעבד שרת - Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4 אני מבקש המלצה למחשב מלא מותאם למעבד הזה, בתקציב של 3-4K. אם על הדרך ניתן גם להמליץ על מסך 4K, בגודל של 26 אינצ פחות או יותר זה יהיה נהדר. השימוש יהיה בעיקר פיתוח קוד בסביבות שונות, סרטים, משחקים (שום עריכה גרפית או משהו בסגנון). קיימת אפשרות שמהחשב יחובר למסך נוסף של 40 אינצ' אנא פרטו אם יש צורך לכרטיס מסך מיוחד לשם זה אם כן אפשר לוותר על העניין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אז אחרי שהפסקת חשמל הרגה את המחשב בן ה 10 שלי (I5-3450) , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש לחיי יום יום ולמשחקים (שלי) מדי פעם - על מסך 1440P אבל הגדרות לא חייבות להיות במקסימום. ובכל מקרה כרטיס מסך עובר מהמחשב הקודם ויוחלף בקרוב (מניח שבמבצעי BLACK FRIDAY באמזון). אין צורך בציוד היקפי. המחשב החדש לא צריך להיות הכי חזק אבל מספיק חזק כדי שיחזיק תקופה משמעותית . לרוב לאורך חיי המחשב אני כן משדרג אותו בזכרון,דיסקים , כרטיס רשת אלחוטית וכרטיס מסך בהתאם לצורך. ככה המחשב הקודם שלי התחיל את חייו עם 8GB זכרון וסיים אותו עם 24GB והתחיל עם דיסקים מכניים וסיים עם SSD וכרטיס מסך הוחלף בו פעמיים (האחרון HD7850). אגב , למעט העובדה שכבר לא יכלתי להריץ משחקים חדשים…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי הצעות לכמה מפרטים ואשמח לשמוע דעה מקצועית לגביהם המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר. התקציב בסביבות 4000 ש"ח רכיבים של אינטל. אין צורך במסך מעדיף מחשב שקט עם דיסק קשיח גדול המפרט הראשון הוא כזה: מעבד Q8200 לוח אם GIGABITE GAG31M-S2L דיסק קשיח 1T byte זיכרון פנימי 4GIGA DDR2 800 A-DATA DVD LG RW X22 כרטיס מסך GFORCE 9800GT מארז + ספק כוח THERMALTKAL 700W + THERMALTAKE WING RS100 המחיר: 3950 ש"ח המפרט השני כדלהלן: מעבד INTEL QUAD Q9400 4X2.66 6MB לוח אם GIGABYTE GA-EP43 DS3L INTEL P43 זיכרון HYNIX 2X2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח WD 500GB 7200 RPM SATA 2 16MB כרטיס מסך SAPPHIRE ATI RADEON 4850 1 GB כרטיס קול 7.1 ON\BOARD RW LG 22X DUAL LAYER SATA DVD ספק TAGAN A++ HUNTKE…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-