ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור למעבד Thermaltake V1 ¤1663 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-V1 לוח אם ASUS P5K -PRO ¤730 כמות:1 http://skypc.co.il/pl_product~31111~10~0.htm כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤370 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤444 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1529 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 מארז ללא ספק Tagan EL DIABLO 25 + 36 CM FAN ¤693 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CA-TG10096 ספק כח Enermax Liberty 500W ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/…
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו שכתוב בכותרת, המחשב שלי היום מכיל: QX6800 (core 2 extreme) 5 GB DDR2 HD 4850 שאר המחשב מורכב ממחשב של DELL PRECISION 390. אני מחפש מחשב שאני אוכל לפתח עליו (עם שני מסכים) ולשחק עליו (כמובן במסך אחד) ושלא יזיל דמעות שאני מריץ עליו VM עם כמה מערכות הפעלה. לגבי הרכבה אני יכול להרכיב בעצמי אם זה חוסך הרבה זמן או כסף, עבדתי כטכנאי כמה שנים, הלימודים פשוט גרמו לי להיות לא מעודכן למה כדאי ומה פחות כדאי לקנות. לגבי זכרון אני חושב שאני צריך 16 GB אבל אשמח לחוות דעת, לגבי דיסק קשיח, עד היום אני עם SSD ולא רוצה לוותר על זה, אז SSD 128GB לפחות והרדיסק כלשהו לאחסון (קריטי המהירות שלו? אם אני שם עליו בעיקר שירים סרטים ושטויות?) הייתי רוצה שהוא יהיה 2-3TB תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין בthinkpad, אבל קצת מבולבל. אני מתלבט בין הסדרות SL, R ואולי להשקיע ב-T הצרכים שלי הם ללימודים. צריך מחשב חזק ואמין שיחזיק כמה שיותר שנים. לא מעניין אותי גרפיקה או משחקים. האם SL יספיק לי או שכדאי להשקיע ב-R? האם R יספיק או להשקיע ב-T? וגם - איזה מסך כדאי 14 או 15? מצד אחד לא בא לי להסתכל כל הזמן על מסך קטן, ומצד שני אני אהיה כל היום בדרכים... מה לקחת? האם יש הבדל משמעותי בנוחות בין מסך קטן לגדול? תודה לכל מי שעונה...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שזוכר לפני כמה חודשים פרסמתי אשכול כשהתקציב היה 1000, אבל הנסיעה לארה"ב התעקבה וכך גם הרצון לרכוש מחשב. בשבועיים הקרובים מכר שלי יהיה שם ואני רוצה להביא לו כבר את הדגם הרצוי, אז אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב לסטודנטית כמו שאמרתי, 800$ בערך, עדיף לא לחרוג. הדרישות, אני מחפש את השילוב הטוב ביותר לבין מחשב קל, לבין מסך גדול מספיק בשביל לעבוד איתו. חשוב שהמסך לא יהיה מבריק, והסוללה תהיה מספיק חזקה. יהיה טוב גם אם תכובד האחריות בארץ. אשמח לעזרה, חג שמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון, מאז שעשיתי את המעבר ללינוקס, הרבה פעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ולעבור לWINDOWS בדול בוט שלי בXP, אני לא סובל את זה, אני עובד על 1GB ראם, במחשב הנייד, נורא, פשוט נורא. אני אעבוד עם VMWARE הרבה, ועוד כלים. אני ארצה לשחק במשחקים, לא מעט, ברמה גבוהה, אבל לא מוגזם, אפשר אפילו פחות מ4850, משהו לכיון 4760, או איך שלא קוראים לו, מהסדרה החדשה. מארז לא צעצוע, בבקשה , בלי פלסטיק שמסטיק, פורטים נגישים, ונוח. אווירור נחמד ושקט בבקשה, דגש על זה, כי המחשב יהיה בחדר שינה(ז"א בלי פאקינג לדים, כבר נדפקתי ככה פעם אחת לא לחרוגגגגג. התשלום במזומן(כנראה) מסך 22",סגור. בבקשה בבקשה לא מארז מכוער, ובלי פלסטיק יואוו המארז של המחשב הקודם שלי התפרק פשוט, נתתי לו מכה קטנה והפל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני עוזר לידידה, מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט' תכנות קל ואופיס) * גודל המסך?לא משנה * רזולוציית המסך? עבודה משרדית ממושכת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? קל עדיף ללא צורב * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן ללימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא ואני מחפש נייד שיעלה באזור ה3 ועדיף לא לחרוג מהתקציב. שיהיה בגודל 13.3 או 14.1 שהדגש הוא על המשקל. השימוש קליל עם תכנות פשוטות שלא אמו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! הסטודיו 14 (דל) האהוב שלי מתחיל לצערי להראות סימני גיל והחלטתי להתחיל לחפש מחשב חדש. אני כרגע מתלבט בין שני מחשבים: levono z40 ו dell vostro 5470. אני מחפש מחשב 14 אינצ' עם כרטיס מסך, מעבד i5 חזק (2.4 ומעלה) או i7 חלש. זה מחשב שישמש ללימודים אבל גם צרכי מולטימידה, משמע משחקים (ברור לי שכשמדובר בכרטיס מסך פשוט יחסית זה יהיה בהגדרות נמוכות) ועדיפות למסך באיכות טובה. הלנובו נראה עסקה טובה יותר בהינתן והמסך שלו הוא FULL HD, הוא מגיע עם 8 גי'גה RAM במקום 4 ואפילו כונן DVD שזו תוספת נחמדה לדעתי. מצד שני, אני קצת דואג לגבי איכות ההרכבה שלו בהשוואה לדל, והבנתי שהרמקולים שלו בעייתיים. הדל גם קל יותר בכמעט חצי קילו (2 מול 1.6) מה דעתכם? האם יש שיקול…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב ישן בחדר עם כמות אדירה של mp3 והוא משמש כמערכת סטריאו שלי. הבעיה שהוא ממש ישן וכבר אי אפשר להדליק אותו אפילו. אז אמרתי נקנה איזה משהו פשוט עם כרטיס קול טוב ב-1500 ש"ח ונסגור עניין. בסוף אמרתי אם כבר משקיעים סכום מינימלי שווה לשים עוד כמה מאות או אלף וקצת ולקנות משהו סבבה שישמש אותי גם בתחומים אחרים. אז הקיצר אחרי ההקדמה מה אני צריך: 1) מחשב למשחקים פשוטים - אני לא גיימר כבד ואני בסך הכל רוצה שפיפא 2005 ירוץ בגרפיקה של 1024x768 נניח. זה המשחק הכי כבד שאני הולך לשחק בו. מקסימום גם Unreal 2004 אבל באמת שלא משנה לי אם הגרפיקה תהיה על רמה בינונית וכאלה. 2) כרטיס קול איכותי. יש לי רמקולים מצויינים ומגבר חיצוני מצויין ואוסף mp3 ענק באיכות גבוהה. אני לא רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה חוות דעת על המיפרט הבא: (אל תציעו לי את AMD בבקשה)... 3.0GHz 800MHz Northwood 512 kb 1100 Asus P4-P800 SE 560 Kingston DDR 512Mb 400MHz X2 1020 RX9800PRO-TD128 MSI 1290 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 390 Floppy 1.44 Sony 40 Sony DVD x16 Bulk 160 NEC "ND-2500A" DVD±R/W 8X White -Bulk 380 דיסק קשיח SEAGATE SATA 80GB 7200RPM 400 Total = 5340 Nis
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי ... תראו, מחר אני הולך חנות לקחת את המחשב שעכשיו מופיע במפרט שלי בצד .... יש לכם הצעות אחרונות לשיפור ? הנה הוא : AMD Athlon 64Bit 3200+ (s939) Venice 512Kb Cache Abit AN8 SLI Twinmos 512Mb DDR 400Mhz/PC3200 *2 Leadtek PX6800GS 256Mb 256Bit Western Digital 80Gb HDD SATA LG DVD-Rom 16X HEC 580W Ace ThermalTake BigTyphoon CPU Cooler ... תודה מראש, אור .... וד"א - ההבדל בין מגה קאש ל-512KB משפיע בהרבה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב לאחות של ידידה שלי. היא עובדת בגרפיקה בפוטושופ. התקציב הוא 4500 - 5000 כולל מסך. מעוניין שיהיה בו פנטיום. לוח אם של MSI. וגם כרטיס מסך של MSI. לא אכפת לי לשמוע גם על הצעות אחרות מ MSI. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל ללמוד עכשיו הנדסת מכונות ולאחר סקר שוק ארוך, נסגרתי על נייד מסויים של ASUS, אבל איש מחשבים(נטול אינטרסים ) ייעץ לי לא להתקרב לחברה בעיקר בגלל כל מה שקשור לשירות הלקוחות והטכני שלהם! בכללי מחפש נייד עם סוללה חזקה, 8 גיגה ראם ומעלה, ssd ועם העדפה למעבד מסדרות H,M, HQ. גודל מסך מעדיף 15.6 במינימום 14. מעדיף עם כרטיס גרפי של Geforce או Radeon אבל לא קריטי. הייתי שמח לשמוע דעתכם.. טיפים, הערות.. הדגם שראיתי של אסוס הוא UX501VW-FW087T http://www.pccenter.co.il/Product/מחשב-נייד-asus-ux501vw-fw087t--אסוס תודה רבה!!!! ** מצטער אבל הייתה לי בעיית אינטרנט והוא פרסם פעמיים אפשר למחוק את הפוסט הזה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפשת מפרט למחשב לעריכת וידאו בתוכנת AVID לסטודנטית ברור שזול הוא לא יהיה... מישהו יכול להרים את הכפפה ולהגדיר מחשב כזה בעלות נסבלת שגם יעבוד מהר ואמין? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמשך לחפירת חיפוש המחשב נייד שלי, הצרכים שאני צריך למחשב רשומים כאן באופן מפורט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=496643.0 זה המחשב שמצאתי (לא יודע אם מתאים לי לצרכים באופן מלא כי אני לא ממש מבין בזה..אז אשמח לעזרה) http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7697369 והאם זה המחיר המלא?האם ניתן למצוא בפחות? אני גר באילת, (זה משנה משהו לא?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש כרגע מחשב נייד למטרות אינטרנט ואופיס בלבד. מכיוון שניידים הוא תחום שאני לא מבין בו - אבקש את עזרתכם: ראיתי את המחשב מדגם ZEUS C2300 בKSP -עם מעבד סלרון 2300, דיסק 20 ג'יגה 4200RPM וזיכרון 256 DDR333. אני יודע שאמנם זה מחשב חלש, אך המטרה היא, כאמור, להישאר בתקציב נמוך: 4000-5000 ש"ח. השאלה שלי היא בעצם, האם המחשב הזה יסחוב WinXP, והאם הדיסק שיש שם סביר (4200RPM...) אם לא - האם יש לכם הצעות אחרות למחשב בתקציב הנ"ל שייתן תמורה יותר טובה לכסף?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב--3500 3000 שח איזור רכישה-כל הארץ שימושים-צפייה בתכנים 4k חתונות בר מצוות(במידה ונכנס בתקציב) עבודות של אופיס אינטרנט לא חשוב (בן אדם דתי) כונן דיסקים חובה! מחשב שיהיה מסוגל לתת מענה גם בעוד 3-4 שנים מעבד יחסית מהדורות החדשים +זכרון ssd 500/1000 יש עדיפות למסך גדול 15 אינץ +
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1790 1790 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS כמות מחיר סה"כ P5B Deluxe s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 1150 1150 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston HyperX 2 1090 2180 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 640MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 2850 2850 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 390 390 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ PIONEER DVR-111D DVD±RW 1 200 200 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 8660 זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות אך יש שתי חלקים שאינני מבין בהם ולא יודע מה לבחור כדי שיתאימו למערכת הזאת החלקים הם ספק כוח ומארז אשמח לקבל המלצות....
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט AMD למשחקים + מסך LCD 17 במפרט צריך להיות גם: צורב DVD עכבר אלחוטי והמארז צריך להיות 'מרשים' מה אתם אומרים על המפרט הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 עם התוספות הבאות: 1024MB RAM מסך דק MAG 8ms LCD 17 סט Microsoft אלחוטי ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תשובה: 7,000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תשובה: משחקים, עריכות ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? תשובה: לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) תשובה: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? תשובה: צריך מחשב שקט מאוד בלי המון רעש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? תשובה: משהו סטנדרטי 7. האם האם יש צורך לכלול …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המפרט המוכן הזה וזה התקציב שלי 1500 שקלים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4566 זה לאחיינית שלי, היא לא גיימרית וזה לא מעניין אותה. היא על מחשב שלי בן שמונה שנים והוא לא מספיק לה כיום. התחילה קצת להתעסק עם תכנות HTML. המחיר סבבה? או אפשר במחיר הזה לדחוס דברים אחרים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך את עזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שמטרתו העיקרית היא גיימינג רציני. המטרה שלי היא שהוא יוכל להריץ את כל המשחקים שיצאו עד עכשיו ושיהיה טוב גם לשנה-שנתיים הבאות, עם אפשרויות לשיפור. דוגמאות למשחקים יהיו הסטארקראפט החדש, דרגון אייג' אוריג'נס, דיסייפלס החדש, ועוד RTS/כמה פירסט פרסון שוטרים. המטרה היא להריץ את כולם בהגדרות הכי גבוהות. במחשב אני אשתמש בצורה כבדה. מתכנן להשאיר אותו דולק ימים... הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1280*1024 (זו ההכי גדולה, נראה לי שזו הכוונה), אבל מקריאה מחפפת הבנתי שככל הנראה אצטרך אחר. אשמח לקבל המלצות למסכים כי אני לא מבין בנושא בכלל. מעבר למסך אני צריך רמקולים טובים. ציוד הקפי שיש לי שיחסית חדש הוא צורב LG DVDX22 DL G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-