ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה.. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של דל מסדרת studio 1537, P8400 ויש לי כמה שאלות... 1. רציתי לדעת אם יש אפשרות בארץ לבנות את המפרט של המחשב כרצוני (Configured to Order), כמו באתר של דל העולמי, רק ששם ההזמנה והמשלוח מתבצעים בארה"ב. אם כן, באיזו חנות/מורשה אפשר לעשות זאת? 2. נכנסתי להשוואת מחירים בזאפ, ורציתי לדעת אם החנויות שמופיעות שם הם אמינות כמו:נייד נייד, נוטבוק קלאב,גאמא אופיס ומחשבים, גולטופ וכ"ו.. , או שעדיף לקנות ממשווק מורשה שהמחירים בו יותר יקרים. דרך אגב, באיזה חנויות אתם ממליצים לקנות ניידים?... תודה מראש על העזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, גיסתי מחפשת מחשב לילדים (בני 9 ו-10). המחשב אמור לשמש ליום יום (אופיס, גלישה) וקצת למשחקים (לא משחקי FPS עם גרפיקה מטורפת). היא קיבלה הצעה למפרט הבא: מעבד: Intel E5800 DualCore מארוורר: DeepCool Alpha 6 (Back Plate) לוח אם: ECS Elitegroup G41T-M13 הרדיסק: 500GB/16MB SATA II זיכרון: 2GB DDR3 1333MHZ צורב: x22 Samsung כרטיס מסך: GEFORCE 220 מארז סטנדרטי + ספק מחיר: 1,500 ש"ח. התקנת תוכנות/דרייברים/אינטרנט/משחקים: 150 ש"ח. מה אתם אומרים? מה כדאי לשנות/לשפר (מבלי להעלות בצורה דרמטית את מחיר המחשב כמובן) תודה רבה מראש, יואב
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, גיליתי שקרובה משפחה מגיע מלונדון לארץ. הוא נמצא בלונדון (אני אצרף תמונה של מיקום). מצאתי ברשת את החנות הזו שהיא באיזור: https://www.epsilonpc.co.uk רציתי לשאול אם שווה לקנות משהו שם מבחינת מחיר ביחס לארץ, בהתחשב בהיעדר אחריות והכל.. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_...ceOffer=128063 מסך: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 וזה המיקום שלו:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש לי מחשב hp pavilion dv8000 יום אחד המסך הפסיק לעבוד אז חיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל VGA ועלתה מולי התמונה הבאה בכל מקרה המחשב במצב אבוד אז החלטתי ללכת על פתרונות סופיים ואני זוכר שראיתי פה מישהו פעם שהכניס את הלוח אם של המחשב לתנור וזה הסתדר לו איך שהוא אם אפשר הכוונה איך עושים את זה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת על שני מפרטים,אחד מבוסס AMD והשני אינטל. מבוסס AMD: מעבדי AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Special Ops Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מבוסס אינטל: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9500 שח כמובן לצמצם כמה שיותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, עריכה גרפית משחקים כמו HORIZON ZERO DWAN, RDR 2 ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי חשוב לי אורות אבל אם יש משהו לא יקר אז בכיף, רוצה שיהי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוףףף גם אני רוצה כזה: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D Case: OCS Liquid Diamond Color Aluminum ATC-110B-SX with Clear Window CaseColor: Porsche Basalt Black Metallic FrontIntakeFans: 2x Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan RearExhaustFans: Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan SideIntakeFans: UV - Green 80mm Cooling Fan TopExhaustFans: UV - Blue 80mm Cooling Fan FanGuardColor: Metallic Copper CaseLight1: Blue 12inch Cold Cathod Light CaseLight2: Green 12inch Cold Cathod Light Power: Enermax EN651P-VE FMA 550Watt Dual Fan Fan Monitor Adjustable Processor: P4 OC 3.68GHz 640MHz FSB HT (3.06GHz Hyper Threading 533…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה כאב ראש ושוטטות באתרי מחשבים הגעתי למוצר המוגמר מבחינת הידע שלי אני רוצה באמת שתתנו את חוות הדעת שלכם ואם צריך שיפור של איזשהו חלק שתפו אותי כדאי שאני יוכל לשנות תודה רבה לכל העוזרים היום אני חייב להחליט ולקנות את המחשב זו מתנה לאחי בבקשה תעזרו לי!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך אם לא פוגע משמעותית בביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם צפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני עומד להזמין את המפרט הבא (שמורכב מחלקים משני חנויות שונות - ZIGZAG ו KSP ) ואני אשמח אם תוכלו להבהיר לי כמה דברים שאני עדיין לא סגור לגביהם . תחילה המפרט הוא : מעבד : intel 2500K BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_1198&products_id=14312 לוח : GigaByte GA-PH67A-UD3-B3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14931 זכרונות : http://www.gskill.com/products.php?index=239 DDR3 1333Mhz - 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כ.מסך : GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E GIGABYTE http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530&dl=#ov ספק: 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan P…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה., תכני HD,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.SIMS 3 PES 2013 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. הא…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש,כמה זמן לטעון אותו פעם ראשונה? 12 שעות בלי להפעיל זה מספיק? יש לציין שהפעלתי אותו רק לכמה שניות כדי לבדוק שהוא עובד לפחות. הדגם הוא Fujitsu Siemens Amilo M3438G
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט: pentium 3 600 mhz לוח אם של חברת - pc partner לא ידוע הדגם. 450 MB SDRAM 20 GB MAXTOR 5400 RPM GEFORCE 2 MX 400 64 MB מסך: AlphaScan 712 sampo דווקא מסך נחמד שירת אותי 4 שנים בלי בעיות כיום אני מעריך שהוא שווה 300+- בהתחשב שהוא יד שניה. מארז רגיל עם ספק 300WATT{ג'נרי}. יש לי את המחשב 4 שנים וזה שאני הולך למכור לו יודע!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? האם המפרט הזה שווה משהו? האם Counter-Strike יעבוד חלק ומהר, והאם CS: Source יעבוד בגראפיקה הכי גרועה בסדר? תראו, 1700 ש"ח זה כל מה שאני יכול להרשות לעצמי, ככה שאין לי ברירה [עכשיו יש לי את זה].
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים לרוב, אבל גם כבדים לעתיד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע בנתיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 500 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: the witcher 3,watch dogs,the last of s ועוד משחקים שיצאו בעתיד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט נבנה באתר TMS. אם אתם שמים לב לחוסר התאמות בין רכיבים, נא להאיר את עיני. יש לציין כי על המחשב תבוצע עריכת וידאו ביתי. מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤513 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤471 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤213 ספק כוח: Compucase HEC ATX VER 2.0 2 fans 500TRT 24PINS כמות: 1 - מחיר: ¤292 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 2 - מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Samsung 320GB Sata II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤398 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 3870 512MB DDR4 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1088 כונן אופטי: LG H66NK DVD-…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא: compaq presario 1600 p3 600mhz 128ram 10gb hd סוללה גמורה + הכניסות לכרטיס קול לא עובדות + הקפיץ של המסך שבור ( חייב להשעין על משהו). מה השווי המוערך של דבר כזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב ללימודי עיצוב גרפי ב2000 ש"ח לאחותי. לא צריך צורב מקלדת ועכבר וגם יכול להיות שאת ההארדיסק נקנה בנפרד. המסך שיש לה הוא DELL 2209WA, אז היא דיי מסודרת מבחינת מסך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.בנייד שאני קונה יש אפשרות לשדרג את המעבד מסלרון לסנטרינו. המהירויות הן: 1.6 גיגה הרץ -תוספת 350 ש"ח 1.7 - תוספת 850 1.8 - תוספת 1490 2.0 - תוספת 2800. מאיפה מגיעים ההפרשים הענקיים האלו במחירים. למה אני צריך לשלם 500 שקל בשביל עוד 100 מגה הרץ ? האם זה שווה בכל זאת ובסנטרינו זה עובד אחרת ? 2. המפרט הוא hp zt3000 : סנטרינו 1.6 כרטיס אחד או שניים של 512 זכרון אני יחליט בקרוב מסך -שידרגתי מ TFT 15.4 WXGA 1280x800 ל X1000 15.4WVA WUXGA 1920x1200 ב700 שקל - חשוב לי מאוד המסך אני 10 שעות ביום מול מחשב כרטיס מסך רדאון מוביליטי 9200 64 מגה דיסק קשיח 30 גיגה - אני ממש לא צריך יותר ההורדות מהאינטרנט הן במחשב השולחני בבית. dvd/cdrw קול 16bit Sound Blaster Pro-compatible audio Inte…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לשמוע את המלצותיכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי. ה Dell Vostro 1320 שלי כבר משרת אותי נאמנה חמש שנים אך הוא מאוד מקרטע. אגב: מישהו יודע להסביר לי איך זה שהמחשב שלי ייוצר לפני שש שנים ולא קניתי אותו במחיר יקר, ועדיין כשאני מסתכל על מהירות המעבד הוא נראה מהיר יותר מרוב המחשבים כיום בשוק? מה כאן אני מפספס? ומדוע המחשבים העסקיים כיום באים במהירויות נמוכות? הקונפיגורציה: רוב המוחלט של השימוש במחשב ייעשה בבית אמנם, מחובר למסך חיצוני ומקלדת ועכבר חיצוניים. ובכל זאת, עדיין אני מעדיף נייד - מן שריטה אסתטית שכזו. מוכן להשקיע בזה את הסכום שיתווסף על קניית נייח. כמו כן, יש סיכוי סביר שאשתמש בו בעתיד גם בחוץ. פירוט נוסף: * מטרות המחשב? בעיקר: - עבודה משרדית -…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל כבר שנתיים ואני מעוניין לשדרג לו את הזכרון מ2GB ל4GB לפי מה שהבנתי יש לי סלוט אחד פנוי. אבל אני לא יודע איזה זכרון בדיוק אני צריך (איזה חברה\ סוג\תדר) אם מישהו יוכל להמליץ לי, אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז יש כמה חסרונות ויתרונות לכל דגם אני ידגיש את ההבדלים באדום המחיר זה בערך אותו מחיר אז באמת שני המחשבים האלה הם ראש בראש הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים ואינטרנט אך אני רוצה גם את היכולת להריץ לעיתים משחקים ברמה טובה.. אלו הפרטים : Toshiba L505-13Z מעבד: Intel Core i3-330M 2.13GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WXGA מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5165 1GB כרטיס קול: Intel High Definition Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 3 כניסות קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-