עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Due E8400 3GHz 4 Gb RAM DDR 2 800Mhz Radeon 6850 1GB Thermaltek 600W אני מעוניין לשדרג אותו על מנת שאני אוכל לשחק BF3 ומשחקים שעתידים לצאת על הגדרות הגבוהות ביותר על FHD. אין לי בעקרון הגבלה של תקציב, אם אפשר יהיה אז לנסות לא לעבור את ה 4,000. ככל שהסכום יהיה יותר נמוך כך יהיה יותר טוב, אני עובד קשה בשביל הכסף הזה.. P: אני רוצה לקנות רק מרשת KSP אני לא מעוניין בחנויות אחרות אלה אם יש שם משהו זול בצורה משמעותית. שמעתי שמחיר כרטיסי המסך של AMD אמור לרדת בקרוב, מתי זה יקרה אצלנו ? תודה רבה אשמח לתשובות.

2. צהריים טובים, אני מקבל מחשב נייד לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנייחד שברשותי, זה המפרט: מעבד: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray קרור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 לוח אם:Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156 זכרון:2 כרטיסים 1333Mhz של 2 ג'יגה פטריוט סה"כ 4 ג'יגה הארדיסק (מודה קצת חלש):500 ג'יגה של סמסונג 16MB Sata2 כרטיס מסך:LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 ואחרון ספק כח: סיסוניק 660Watt 80 הערכה? תודה לעונים עריכה: כמובן שיש גם צורב, מאוור קידמי שהוספתי ומארז-ThermalTake V3 Black Edition 1x120 mm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני מתלבט בין ארבעה מפרטים, אשמח לשמוע חוות דעת, או הצעות חלופיות. תקציב 3000 - 3300 ש"ח עם חריגה קלה השימוש הוא בעיקר בבית אבל גם בחוץ לכן רצוי עד 2ק"ג לא למטרת משחקים שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת פוטושופ, מצגות. זמן סוללה ארוך - יתרון, אבל לא בכל תנאי. מעבד - לפחות I-5. איכות בניה - יתרון. מע' הפעלה - לא חובה. עדיפות קלה למסכי ה-14" המחשבים שאני מתלבט ביניהם עד כה הם: מסך 13.3" 1. Dell Vostro 3350 -רמת בנייה טובה, מסך 13", מחיר אטרקטיבי, מפרט טוב, אחריות שלוש שנים, ללא מערכת הפעלה. - 3125ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9657 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5748.htm 2.HP ProBook 4330s - איכו…

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  4. אהלן אני סטודנט שנה שנייה להנדסת מכונות ואין ברירה וצריך להשקיע במחשב. אני כן רוצה מחשב שיוכל להריץ לי משחקים ושטויות אז אני צריך משהו חזק בהתאם, בשנתיים האחרונות לא עקבתי אחרי השוק ולכן אני פונה ללב שלכם. חשוב לי מחשב אמין שאני אוכל להעביד אותו קשה. וגם שיהיה קר! אני חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15801 אני יודע שמהסך שלו לא משהו, אבל המחשב יתחבר הרבה ואולי רוב הזמן למסך חיצוני שאני אקנה בהמשך. יש כאן אחלה ביקורת עליו. http://www.notebookcheck.net/Asus-K55VM-SX064V.76943.0.html ***עריכה - עכשיו שמתי לב שיש לו 4 ראם ואני רוצה 8, כמה יעלה לי השדרוג והאם עדיין זה יעבוד בערוץ כפול וכול זה??**** ***עריכה נוספת: ראיתי כמעט אותו מפרט רק עם פחות אחריות ***** Z580…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oren99,

לוח asus p5q pro turbo 2GB ram מעבד e4400

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  6. i5 2500k biostar tp67b+ 6GB ddr3 1600mhz, Kingston hyperx cas 8 xigmatek gaia cpu cooler אני מעוניין לרכוש את השדרוג הזה ביד שניה ואשמח אם תתנו לי הערכה הגיונית לכמה רצוי לדרוש על הנ"ל. אני מניח שמרבית המחיר סובב סביב המעבד שעולה 990 בערך חדש ועדיין נחשב לחזק. שאר הרכיבים ממוצעים למדי.. תודה רבה לעוזרים! [=

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by mr.Man,

שלום רב!-----------ברצוני לקנות מחשב נייד מסוג דל והתלבטותי היא בין שני סוגי מעבדים :1) Intel Core i5-3317U Dual-Core processor 1.70GHz, 3MB Cache באתר הזה -http://www.walmart.com/ip/Dell-Moon-Silver-14-Insp...2) 2.5GHz Intel Core i5-2450M Dual-Core באתר הזה -http://www.bhphotovideo.com/c/product/841408-REG/D...ההבדל בניהם הוא 80 $ והאופציה הראשונה כוללת כונן ssd 32 gb מה שאין במחשב השניאשמח לדעת גם מה ההבדל בניהם תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. הי אנשים זה מפרט מחשב שגיבשתי לאחר מחקר בנושא. השימוש הוא לאנימציית פלאש עריכה (פרמייר) פוטושופ ואפטר. בגדול חבילת adobe cs5 ומעלה. והמחשב צריך להיות שקט מהיר מאוורר היטב ואמין..ובכל זאת, לצרכים שלי - איפה אפשר לקצץ ועדיין לקבל ביצועים פחות או יותר באותה רמה? ובאופן כללי , דעתכם על המפרט. תודה אנשים! המפרט - (הורכב ב"זיגזג" ,קיבלתי עליהם המלצה ) מוצרים כמות סה"כ Intel Core i7-3770 Tray מעבד ח"ש 1,576 Gigabyte GA-H77-D3H אם לוח 586 ש"ח G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-24 RipjawsX זיכרון 290 ש"ח Zalman CNPS7000V-Al למעבד קירור 69 ש"ח Crucial 2.5" M4 9.5mm 128GB SATA3 SSD כונן 690 ש"ח Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3 קשיח כונן 445 ש"ח Gainward GeFor…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. היי. אני מחשב סוללה ניידת למחשב הזה אבל אחרי שעה של חיפושים לא מצאתי יותר מידי פרמטים חוץ מהספק ומספר תאים, וגם אז לא אמרו מה הסטנדרט. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי על הנושא בקצרה, איך קונים סוללה ניידת למחשב הזה(ולמחשב נייד בכלל) שתחזיק לפחות 4-5 שעות(אני יודע שיש סוללות היום שמחזיקות גם 8 ו-12 שעות). כמובן שדגמים ספציפיים בכלל יעזרו לי אבל גם למדריך פשוט אני אשמח. תודה מראש ושבוע טוב *המחשב הוא למשרד נטו. זאת אומרת המקסימום שירוץ עליו בו זמנית זה כמה קבצי אקסל, וורד, PDF וגם גלישה באינטרנט פה ושם. מצד שני הוא נשאר דולק גם אם לא משתמשים בו אז הסוללה שהגיעה איתו ל-4 שעות לא מספיקה, היא נגמרת בשנייה. שוב תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zeevkazakov,

היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*

11. למנהל בחברה דרוש מחשב נייד חדש עם דגש על הפרמטרים הבאים: 1. ניידות מקסימלית (משקל מינימלי) 2. זמן סוללה ארוך 3. מסך איכותי ונוח לשימוש ממושך בדרכים (מטוסים/רכבות) - שימוש משרדי בעיקר אבל גם קוד. 4. מקלדת נוחה לשימוש של ממש. 5. רמת ביצועים גבוהה. 6. עמיד, בנייה איכותית לשימוש לאורך זמן בדרכים. על הכוונת כרגע: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7616 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3747&sub_category_id=1040&id=899 http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3590&sub_category_id=1040&id=899 http://ksp.co.il/?select=.268..271..43.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16180&txt_search=&buy=&minprice=4319&m…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, היה לי EEEPC 1215N כמה שנים, מאוד נהנתי ממנו, הכרטיס מסך הנפרד, הבנייה החזקה (נפל מגובה 2מטר והמשיך לעבוד) והגודל. הכל טוב. אבל הגיע זמנו. אני יודע שהקטגוריה הזו די נזנחה. אבל למי שיש רעיון אשמח. אפשר גם דרך אמאזון, יש להם שירות חדש של איסוף מלוקרים ברחבי ניויורק. השימושים שלי מגוונים, ולא השתנו הרבה מימי הנטבטק אז כל דבר חדש יתאים נ.ב אשמח ליציאה VGA ולא רק מיניHMDI שנהיה נפוץ

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים ועבודה. בעיקרון חבר שלי נוסע לאילת שבוע הבא, וחשבתי לבקש ממנו לקנות לי שם את המחשב. העניין הוא שאני מכיר שם רק את KSP. בכל אופן, אשמח לקבל המלצות על מחשב נייד עם הדרישות הבאות: מסך בגודל 15.6 I5 ומעלה כרטיס מסך של AMD / Nvidia רצוי מאוד שתהיה מקלדת מלאה (עם מספרים בצד) בעיקרון המחשב לא מיועד למשחקים ולכן אין צורך בכרטיס מסך חזק, אבל אני לא מעוניין בכרטיסי מסך של INTEL הפשוטים. תקציב: 3,500 ש"ח (אשמח לקבל הצעות למחשבים עם מחיר נמוך יותר, אני קצר בכסף אחרי חו"ל). אין צורך במערכת הפעלה. במידה וזה מגיע עם המחשב - מה טוב. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by walla26,

שלום לכולם אני חדש כאן התחדשתי היום במחשב חדש שצריך להגיע אליי ביום ראשון, ואני נפרד מהמחשב הישן שלי ששירת אותי נאמנה כבר 6 שנים. המחשב החדש: http://www.cidevcomputers.co.il/site/hebrew/info.asp?id=65 הסיבה שבחרתי במחשב מותג היא בעיקר שקט נפשי ואחריות כוללת עם שירות עד בית הלקוח לשלוש שנים, מה גם שחקרתי קצת והגעתי למסקנה שמדובר במחשב מאוד אמין, שקט, ועם מפרט מכובד. אני לא משחק במשחקים אלא יותר משתמש במחשב לעבודה. אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הנ"ל וכמה לדעתכם הייתם משלמים עליו. בנוסף אני מצרף כאן את המפרט של המחשב הישן, סך הכל מחשב מצויין ששימש אותי ללא תקלות בגלישה באינטרנט, צפייה בסרטונים, עריכת מסמכים ותמונות וגם עבודה על תוכנות, תביעו דעות כמה המחשב שווה אם בכלל …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9058 איך אסוס בניידים? אני צריך אותו ללימודים,ולמשחקים בין היתר. איך המעבד?כ.מסך? אפשר לקנות נייד "blank"-בלי מ.הפעלה וכל הקישקושים?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש מפרט שמיועד לגיימינג ופיתוח. אני לא גיימר רציני אבל הייתי רוצה מחשב שיחזיק כמה שיותר זמן, ו/או שיהיה אפשר לשדרג בקלות בעתיד. כמו-כן חשוב לי שהמפרט יהיה כמה שיותר שקט, איפה שאפשר אם ההבדל במחיר לא רציני מדי. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח. ניתן לנצל הכל, אבל כמובן לחסוך בהתאם לדרישות שלי (אין טעם לחרוג מהן). לא נראה לי שיהיה צריך אבל ניתן לחרוג מהתקציב בהתאם לצורך ולדרישות שרשמתי (אין גבול קשיח). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ופיתוח. בגיימינג העיקר כרגע זה GW2 אבל עם אופציה למשחקים רציניים/כבדים יותר בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה. עיקר השימוש הינו לפיתוח תוכנה בvisual studio 2010, תוך שימוש בבסיס נתונים 2008 SQL Server. התקציב המשוער לקניית המחשב 5500-7500 ש"ח * מטרות המחשב - פיתוח והרצת בסיס נתונים * מעבד - רצוי i7 (אפשרות גם ל-i5) * זכרון RAM - 8GB * גודל המסך - 15.6 1080P * כונן קשיח - לפחות 500 GB מהירות 7200 RPM. אם ניתן בתקציב - 2 דיסקים כאשר הדיסק של מערכת הפעלה - SSD והשני הוא רגיל . * כולל מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit eng * העדפה לחברה כלשהי - Dell or Lenovo * ללא בעיות התחממות יתר. * אחריות - רצוי 3 שנים באתר הלקוח. * משקל רצוי - 2-3 ק"ג * זמן סוללה - עדיף מעל שעתים * יציאות - USB 3.0 + eSata * בלוטות + wifi - כולל * צורבCD/DVD - כולל ר…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by Brillix,

שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם לגבי המפרט, זה מחשב לטובת Virtual Environments (הסביבות עצמן לא CPU Intensive) אבל צורכות זיכרון רב ו-I/O. כמה שאלות נקודיות : 1. האם ה-SSD שבחרתי איכותי ומספק Performance טוב ? 2. אני זקוק להמלצה לקירור המעבד. 3. זקוק להמלצה למארז איכותי, שקט וקטן ככל האפשר, המחשב יושב על שולחן העבודה. להלן המפרט: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: AMD FX x4 Quad-Core FX-4100 Socket AM3+ 3.6GHz Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 64 Pro 1 לוחות אם למעבדי ‏AMD: לוח אם Asus M5A97 AM3+, AMD 970, DDR3 1866Mhz, 2xPCI-E 1 זכרונות: G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 1 כונני SSD: Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA …

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. אהלן חברים, אני נוסע בתחילת ספטמבר לאר"הב לפני הלימודים ורציתי לנצל את הנסיעה כדי לקנות מחשב נייד... השימושים הם בעיקר לימודים (סטודנט למשפטים) אך זה גם יהיה המחשב הראשי שלי ולכן חשוב לי שיוכל לנגן סרטים באיכות FULLHD. גם מאוד חשוב לי שיהיה מהיר ושקט מאוד עד כמה שאפשר עם חיי סוללה ארוכה יחסית. בנוסף גם בהמשך להמלצתכם חשוב לי שתהיה אחריות בינלאומית... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים ואם אתם מכירים מקום טוב בארה"ב לקנות אז בכלל טוב!!!(בגדול אני אהיה גם במזרח ומערב ארה"ב). המטרה היא גם לחבר אליו מסך לצפייה בסרטים/סדרות FULLHD.גודל המסך הרצוי הוא בסביבות 14-15 אינץ' אבל אני גמיש גם בזה בעקרון התקציב הוא 3500-4000 וכמובן שאשמח לחסוך במידה ואפשר... תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by peckish1987,

שלום, יש לי בעיה שלאחר כמה ימים שהמחשב מחובר למטען התצוגה הולכת ונהיית בהירה ובהירה יותר עד שהמסך נהיה לא ברור בכלל, וברגע שמנתקים את המטען התצוגה מתעמעמת חזרה למצב נורמלי, ואז שוב כשמחברים חזרה זה עובד בסדר למספר ימים ואז שוב התצוגה נהיית בהירה מידי. בתמיכה בHP אמרו לי לבדוק את ההגדרות של צריכת החשמל (למרות שזה לא משהו שאמור לגרום לתצוגה להפוך עם הזמן לבהירה יותר) ואז הפנו אותי לתמיכה של מיקרוסופט. המחשב נקנה לפני כ-10 חודשים ועל המחשב מותקן ווינדוס 7 עוד מישהו נתקל בתופעה/יודע איך ניתן לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by watermelon,

שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. המחשב בעיקר למטרת לימודיים אקדמאיים. אבל שיהיה גם חזק להריץ משחקים (לא ברמה של גיימר) מסך 15.6 משקל: לא משנה בנוסף המליצו לי על 2 מחשבים תגידו את דעתכם. http://ksp.co.il/?uin=16360 VS http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8035 (את האסוס ראיתי גם ב3650 ש"ח) הבנתי שלסמסונג יש כרטיס מסך יותר חזק ולאסוס יש מעבד יותר חזק... השאלה מה יריץ משחקים יותר טוב? והאם המחשבים האלה הם הצעה טובה? תודה רבה. ליאור

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  24. Started by hadarK,

אז הרכבתי מפרט למחשב והייתי רוצה לדעת אם הספק מתאים?,והאם הכונן קשיח מומלץ?, ובנוסף האם עדיף מארז הכולל ספק? וכמו שרשום בכותרת לקבל חוות דעת והצעות לשיפור. אז הנה המפרט: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 119 Gigabyte Z77M-D3H 560 Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 390 Gigabyte GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E (כאשר המוצר יהיה במלאי) 1920 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 585 Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA 115 SeaSonic 560W Gold 560 Antec Eleven Hundred 580 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ול…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Cynd7us,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000,כולל מסך. אני מעוניין גם במסך 24 או 23 אינץ' עד 1400 ככה שאשמח לקישור למסך גם כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, מוזיקה, משחקים פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24\23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.