עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בבקשה שיהיו את הדברים הבאים: כרטיס מסך טוב של geforce עם tv out הארד דיסק 80 gb פנטיום 4 2.6 וצורב 48* וכמובן את כל השאר הדברים, לוח אם וכו' שיהיו טובים וחסכונים :-) ובבקשה שלא יעבו את ה-5,750 בתודה מראש... etay

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד, תחליף לשולחני. מעוניינת שאכן יהיה נייד ואוכל לקחת אותו איתי - על כן משקל רצוי עד 2 ק"ג, וכמה שפחות יותר טוב, ומבחינת גודל רצוי ''13.3 עד ''14. * מטרות המחשב? - עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? ''13.3 עד ''14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? * כונן CD/DVD? צורב? עדיף כונן, לא חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אחריות ל-3 שנים חובה (מפחדת מתקלות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתלבטת בין מספר דגמים: ‎Lenovo ThinkPad…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by infrequent,

ראשית כל שלום, שמי נדיר ואני זקוק לעזרה בקניית מחשב חדש לא כולל ציוד היקפי, לפי הפרטים הנ"ל: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? צריך מחשב עבודה הכי טוב שאפשר בהתאם לתקציב, שיוכל להריץ הרבה ישומים ותוכנות במקביל. אין צורך בכלל במחשב למשחקים, אך יש צורך בכרטיס מסך מינימליסטי כדי שאוכל לחבר אליו שני מסכים במקביל, אך אין שום צורך בכרטיס מסך חזק. הדגש על הרצת הרבה תוכנות במקביל, מעבד מרובה ליבות והרבה RAM, המחשב מתוכנן לפעול על מערכת 64bit , דיסק קשיח של 1TB שיהיה אמין ואין צורך בכלל בציוד היקפי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alergic,

מחשב למשחקים בלי ציוד היקפי (מסך,מקלדת,עכבר וכו...) כרטיס מסך ATI 160 GB 1024+ RAM צורב DVD קירור שקט תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין לי תוכנה עיקרית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO LEAGUE OF LEGENDS ומקווה להוסיף משחקים כבדים בהמשך. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם בבחירת דגם מחשב נייד למישהי שמתחילה ללמוד תקשורת בקרוב. הנה התשובות לשאלות מהדביק: * מטרות המחשב? -תוכנות משרדיות (אופיס וכו'), אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -מאט, 14 אינץ' (טיפה יותר או פחות לא קריטי). * רזולוציית המסך? -לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? -אין. * משקל רצוי? -עדיפות למשקל נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? -כן! כמה שיותר בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? -HDMI ו-VGA. * Bluetooth? -לא משנה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? -כונן מגנטי. הגודל לא משנה. * כונן אופטי? -לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? -לא. * האם נדר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shirNoshe,

הרכבתי לידידה את המפרט הזה. מה אתם אומרים?דרישות הכרחיות:מעבד אינטל.זיכרון 1GB לפחות.כונן לפחות 160GB.שלא תהיה חריגה מהמחיר הנ"ל.אלא אם משנים את המסך שאפשרי לדחות את הקניה לעוד חודשיים. עריכה:נערך עם המפרט הנכון [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shahark55,

היי וחג שמח. לאחרונה קיבלתי נטבוק של חברת סמסונג - N150. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה WIN7. מעבד N450 1.66GHz, זיכרון 1GB. הבעיה היא שהמחשב לא מסוגל לנגן סרט - הCPU טוחן 100% והסרט מעבד את הסינכרון שלו. האם הדבר הגיוני? מה אפשר לעשות? האם מערכת ההפעלה המתוקנת מהווה בעיה? תודה מראש שחר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש e6500, אבל אני לא מוצא את הקופון 15% הנחה כמו שהיה עד עכשיו. אני אשמח אם מישהו יכול פה לעזור לי למצוא אחד כזה. תודה ד"א אם מצאתם קופון לvostro גם טוב... נעבוד עם מה שיש

12. אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by aviv1346,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בטעם טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסרטים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, Call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 19 אינצ', טלוויזיה 32 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב , מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by harley,

שלום לכולם, אחרי חיטוט ארוך בפורום לא הצלחתי למצוא מענה לצרכים. מקווה שתוכלו לעזורץ 1. מה התקציב המקסימלי? 4000. ניתן לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תוכנות מידע/מסחר בורסאי - כלומר הרצת מספר רב של חלונות במקביל, ברובן דפדפנים. כיום משתמש בשני מסכי "17 ברזולוציה 1280X1024. שוקל מעבר לשני מסכי 19" ברזולוציה מקסימלית או מסך יחיד 24" ברזולוצית HD. אשמח אם המחשב יוכל להריץ גם משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? פרט לכונן, הכל נדרש. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייק…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, הוא רוצה רק את המחשב עצמו ב-5000 שקל, ללא ציוד היקפי כלשהו וללא מסך הוא רוצה 1024 מגה זיכרון פנימי המחשב מתוכנן להריץ בעיקר משחקים כבדים אם מישהו יכול לבנות מחשב שיענה על הדרישות שלו ויתן את התמורה הטובה ביותר לכסף אני אודה לו מאוד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Anonymics,

שלום לכולם רציתי שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. בעיקרון זה מחשב שאני ישתמש בו בבית ספר אבל גם בבית... הוא צריך להיות מעוצב יפה זה מאוד חשוב לי שהמסך שלו יהיה יותר גדול מ-12 אינצ' התקציב שלי הוא בערך 2800 אני לא מצאתי משו שמתאים לי בנתיים אם אתם מוצאים אני מאוד יעריך את זה.. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DakloN,

חברה מה אתם חושבים על המפרט הזה?? יש מקום לשיפורים?יש משהו שהייתם מחליפים? לא מתכנן לעשות O.C ... AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 5,381 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,689 ש"ח Zalman CNPS7000B-Cu LED 92MM Fan 252 ש"ח Corsair 2x1GB PC3200 DDR400 2-3-3-6 (TwinX2048-3200C2) 2,368 ש"ח LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO Extreme 512MB 4,760 ש"ח Western Digital SATA 74GB 10000 RPM 1,090 ש"ח Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 780 ש"ח Thermaltake Tai Chi 1,790 ש"ח TAGAN EasyCon TG580-U15 580Watt Active PFC 817 ש"ח

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני זקוק להמלצה על מחשב נייד אשר ישמש להקלטת דואטים ברמת אולפן. ( "בשטח", בלי כלי נגינה וכו') איזה כרטיס קול (אני מניח שאצטרך משהו חיצוני על מנת שהאיכות תהיה טובה)? המלצה למיקרופון איכותי. (אני חייב שני מקרופונים בשביל דואט, או שאני יכול להסתפק באחד? אין לי בעיה לבקש מהמוקלטים להתקרב שניהם למקרופון ) חשוב גם שהמחשב יוכל להריץ סרטים בFULL HD, בצורה חלקה. וכמובן גם לספק סאונד איכותי. המחשב גם ישמש לשאר שטיקים שלדעתי פחות רלוונטים (אני לא חושב שמה שיכול להריץ 1080P לא יוכל להריץ משחק אחד או שניים.. ) אני ממש אאוט בנושא הזה של הניידים אז כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכם ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק???? מה דעתכם תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by קוה,

האם שווה ללכת על מחשב ideapad או להשקיע יותר בyoga עד כמה? גם אם זה אומר התפשרות במפרט?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 996,

שלום אני מבקש חוות דעת על שני מפרטים,אחד מבוסס AMD והשני אינטל. מבוסס AMD: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Special Ops Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מבוסס אינטל: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני שבוע פירסתי הודעה בפורום יד שנייה ולא ממש קיבלתי תשובה שם, אז אנסה פה. המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. אבל לרוב בפוטושופ CS 6 ואוטוקד 2015, שהם זוללות זיכרון, בהתחלה רק התוכנה לא מגיבה ולבסוף גם המערכת הפעלה קורסת, חשוב לציין שברינדורים ארוכים ב VRAY אין שום בעיה. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD R…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. הצרכים וסדרי העדיפויות: 1 - תוכנות בורסה כבדות למדי, טיפול ב-4 מסכים ובזרימת גרפים אונליין 2 - המרת ספריה גדולה של קלטות וידיאו ל-DVD. צפיה בסרטים באיכות טובה. מוזיקה באיכות טובה. (לא מדהימה, טובה) 3 - קליטת ערוצי טלויזיה ו-PVR 4 - בקטנה, משחקים בכל השימושים (חוץ ממשחקים), נדרש שקט מירבי Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz BOX, יחידות 1 ₪1056 אני מתלבטת בינו לבין Intel Core i5 650 עם 2 ליבות ולא 4 אבל עם ליבה גרפית. מה עדיף לדרישות הנ"ל Gigabyte GA-EP45-UD3L Intel P45 CHIPSET, יחידות 1 ₪530 לא בטוחה לגבי לוח האם הזה - מבחינת עלות/תועלת ואופטימום לשדרוג עתידי ASUS Ge Force 9600GT HTDI 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪878 כנ"ל Enermax Modu 82+ 625 Watt, יחידות 1 ₪622 ANTEC P182…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.