ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
הקניה צריכה להתבצע או ב KSP או ב IVORY מנוחיות מרחק / אחריות... מסך קיים 22" 1050*1680, מיועד לגיימינג אוליי קצת OC. תודה מצורף מפרט למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
טוב אני אני קונה מחשב תקציב של 6200 שקל אני רוצה מחשב סוף עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ... *טוב אז מעבד אני שוקל לקנות את המעבד אי אם די 64 ביט ...שווה לקחת את הטכנולוגיה הזאת היא שווה? אם כן אני צריך שתביאו לי לוח אם מתאים כי אין לי מושג על לוחות אם אני לא מבין בזה כלום.....עדיף שהכרטיס קול וכל זה יהיה מובנה..... *דיסק קשיח 120 גיגה חשבתי על S-ATA.... *זכרון פנימי יש לי פה בעיה כי אני לא יודע אם 512 יספיק אולי אני יקח כפול אבל אין מי מספיק כסף.....החברה שחשבתי עליה היא KINGSTON... * כרטיס מסך RADEON 9800 128MB 256 BIT .......זה אני בטוח לוקח.... אני גם רוצה מסך עדיף 19 אינ'ץ....אבל לא נעול על זה אין לי בעיה עם 17 אם זה יקצץ את המחיר... *מארז נחמד לא יקר מידי..... *צריך ג…
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מפרט לחבר ללא מסך, יש לו 3500 שח. מפרט שייתן את התמורה הכי טובה לכסף היום הדגש הוא על משחקים.
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אהלן, אחרי חודש של חיפושים מצאתי מפרטי מחשבים שתואמים את את מה שרציתי ואת המחיר. יש שני מחשבים שהמפרטים שלהם בדיוק אותו דבר. ההבדל הוא שאחד הוא של לנובו ב 3000 שח והשני ב2600 של אייסר. המפרטים הם בדיוק אותו דבר, אבל הבחור מהחנות אומר שעדיף לי את הלנובו. כמה זה משמעותי?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא בשבילי, אבל אני צריך מפרט למשחקים ב-3000 ש"ח. אני מתאר לעצמי שבשביל לדחוף כמה שאפשר לתוך תקציב כ"כ קטן, צריך להתפשר על AMD. ניסיתי לבנות ב-SKYPC ויצא משהו כזה: מעבד כפול ליבה AMD 3800, זיכרון 667 ג'יגה TWINMOS, דיסק קשיח 160 ג'יגה של WD, כרטיס מסך 7600GS (הכי זול שמצאתי שם זה של PALIT ב-581 ש"ח), צורב PIONEER 111D, ו-6A19+ספק 400W של HEC (אני חושב שזה יחזיק את המערכת, בכל מקרה אי אפשר לדחוף יותר בתקציב הזה). כל זה ביחד כבר 3,000 ש"ח, וזה בלי לוח אם שאני לא יודע מה לבחור. יש למישהו רעיונות איפה עוד אפשר לדחוף ולדחוס פה?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9K, עם חריגה מקסימלית של כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הראייה העכשווית היא גיימינג, פוטושופ, סרטים, ובאופן כללי היכולת להתמודד עם מולטי-טאסקינג כמו שצריך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רעש לא מפריע לי במיוחד, אם הוא מגיע כנגזרת של קירור איכותי ויעיל. מן הסתם אני לא רוצה רדיאטור חמסן אצלי בחדר, אך אנ…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי המחשב שלי כבר זקן וזה הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש אותוי למשחקים כבדים ולעיבוד נתונים יחסית גדול. התקציב שלי הוא 7000 שקלים בלי ציוד היקפי. אני לא מתכנן אוברקלוק. אם כבר אני קונה, אז אני מעדיף לקנות כרטיס מסך מהדור של הפיקסל שיידר 10, בשביל שאני לא אצטרך עוד כמה שנים להחליף. עדיף שיהיה 2 ג'יגה זכרון. רצוי שיהיה צורב dvd של חברת פיונייר שיתמוך בצריבות בנפח גדול.. בקשר למעבד- הבנתי שהיום הולכים הכפולי ליבה.. הם טובים בשביל משחקים? ודבר אחרון, הבנתי שיש עוד מעט ירידת מחירים.. המחשב לא הכי הכי דחוף, אבל לא בא לי לחכות יותר מ3 חודשים. מתי הזמן הנכון לקנות את המחשב? אשמח אם תבנו לי מפרט ותענו על השאלות, מקווה שמה שאני רוצה יספיק לתקציב. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב של אסוס (דגם בכותרת) כבר יותר משנתיים וחוץ מבעיות צפויות כמו סוללה חלשה וזה שהמחשב נהיה יותר איטי, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה קצת יותר קריטית. גיליתי את הבעיה תוך כדי ששיחקתי במחשב (אני מניח שזה קשור לכך שהמשחק קצת כבד ודורש הרבה מהמחשב...) בפעמים הראשונות עלה לי מסך כחול של בעיה בכרטיס מסך. מסך כחול הופיע בערך 5 פעמים ובגלל שהמחשב אתחל את עצמו מהר אני לא בטוח שכל הפעמים הופיעה אותה בעיה. כתוצאה מכך הרצתי סריקת אתחול לוירוסים, סריקת maleware, עדכנתי את הדרייברים של המסך, שיניתי הגדרות למשחק, ניקיון של קבצים ורג'יסטרי עם CCleaner ואיחוי כוננים. בהמשך לזה, התחלתי לכוון מאוורר על המחשב כשאני משחק או רואה סרטים ובעקבות כל הדברים האלה הפסיקו להופיע …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד חדש עכשיו מה שחשוב לי בו שיהיה עם כרטיס מסך טוב למשחקים מעבד דור 13 של אינטל אחסון גדול שיהיה חיבור לכבל רשת עכשיו ראיתי את המחשב הזה איך הוא והאם יש המלצות אחרות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לפטופ לשימושים בסיסיים עד 600$, וגודל המסך יהיה 13 עד 14 אינץ'. אני צריך שתהיה סוללה חזקה שמחזיקה 4+ שעות ונטענת מהר. מערכת ההפעלה תהיה Win7. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב חזק שמטרתו החזקת שרתים וירטואלים לצרכי עבודה מתכנן להרים 3-4 שרתים וירטואלים במערכות הפעלה שונות, למטרות התקנות של כלים שונים לצורכי בחינה ולימוד בינהם database מסוגים שונים התקציב עומד על 6-8 אך ניתן להגדיל את התקציב ל 10K במידה ומחזקים גם בכרטיס מסך למשחקים המחיר הוא ללא ציוד היקפי והמטרה ליוצר מחשב חזק שיעמוד בעומס עם כמות מכובדת של זכרון ושל דיסקים תודה מראש קובי
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. התקציב הוא 4000 עד 4500 שקלים מקסימום. 2. מטרות המחשב היא למשחקים, להריץ על High את המשחקים הזמינים כרגע בשוק ושיהיו בעוד כשנה שנתיים. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך בכונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. העדפה לכרטיס מסך של ATI ולכונן קשיח של 500GB. 6. אם המארז יהיה מכוער אין לי בעיה, אני בכול מקרה לא רואה אותו. 7. אין צורך בהרכבה, אני מזמין ממקום שאני כבר מכיר והוא ירכיב לי, בנוסף, אין צורך במערכת הפעלה חוקית. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? אני משער שהכרטיס מסך ירעיש אבל אני עם אוזניות אז זה לא כל כך מפריע לי. 10. האם מתוכנן OC? לא. 11. משחקים, אולי בהמשך אני אקנה מסך של 1680 על 1050, לכן יש העדפה לכרטיס שיכול להריץ משחקים ברז' הזאת.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail Chieftec Aluminium AH-01SL Tower (P/S not included) אני לא צריך יותר מהכרטיס מסך הזה כי אני לא משחק הרבה. אני לא סגור בכלל על הלוח אם,אני צריך הצעות על לוחות אחרים גם. המחשב לא כולל הארד דיסק-כי יש לי כבר וגם מסך המפרט גם ל OC סה"כ 3000 המחשב הזה,אבל אין תקציב מוגדר אז אפשר להציע-אבל לא משהו רציני מדי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מצאתי מחשב נחמד באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מה התגובות? המסך לפי מה שהבנתי לא איכותי, בנוסף לרמקולים אני מחפש גם רמקולים איכותיים, שישמשו לי לאמצעי אודיו היחידי בבית. +עכבר, מקלדת.. בקיצור מפרט מלא
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ערב טוב וסופ"ש נעים ברצוני לקנות לפטופ למשחקים ושימוש בסיסי אני רוצה שיהיה קל,לכן הייתי רוצה בגודל 13 אינץ ראיתי את הלפטופ הזה,מה אתם אומרים? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735439 האם המעבד I3 הוא מעבד מרובע ליבות כמו במחשבים נייחים? אם יש לכם המלצות נוספות אשמח מאוד,פשוט אני לא מבין בלפטופים תודה רבה ליאור
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אשמח לעזרתכם, מחפשת מחשב חדש ללימודים, קניה בעוד כשלושה חודשים. יש המלצות לאיזה דגם ספציפי? ממש לא חייבת מק להבנתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10002. מה שימושי המחשב? תוכנות עיצוב ותכנון של אדובי ואוטודסק (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, אוטוקאד, רביט, 3די-מקס, סקצ'-אפ) לעיתים עם חלקן במקביל, כולל רינדורים (וי ריי בעיקר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 56. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתם תמפרט הזה בעיתון? מארז atx AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT PCI-EXPRESS MSI K9N NEO CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 160GB SATA2 7200 RPM 160GB (hitachi,maxtor,wd)1 512MB DUAL DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC 16x DVD GEFORCE 7300GS 256MB 17 אינץ' שטוח של LG או AOC המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים 3,490 אני טועה או שיש פה אחלה חלקים למשתמש ממוצע במחיר סבבה,לדעתי רואים פה משמעותית תירידת מחירים באי אמ די
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי לכולם על פי המלצות וחוות דעת הרכבתי מפרט המיועד לשימושים הבאים:גלישה באינטרנט .משחקים<קליל מאוד> וצפייה בסרטי DVD . רציתי לקבל את אישורכם לפני הקנייה.אז ככה יש את החלקים שאני סגור עליהם ויש את החלקים שעדיין אני מתלבט. החלקים שאני סגור עליהם: ?WESTERN DIGITAL? - ?80 GB 7200 ATA-100 (8MB הארד דיסק. ?HEC Compucase CI-6A19? -מארז. זכרונות ?DDR 400? - ?512MB A-DATA /VT? ??1.44,? ?FLOPPY? - ?Teac/SONY 1.44? -כונן דיסקטים. ?GIGABYTE? - ?RADEON 9550 128MB? .<חשוב שיגיע עם 128BIT או שמספיק גם 64BIT ?המשחקים לילד בן שש.משחקים קלילים> עכשיו החלקים שאני לא סגור עליהם: האם לקחת מעבד - ?Sempron 2800? <הבנתי שהוא בסוקט A >או לקחת את הסלרון D <הבנתי שהוא יותר חז…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי בעיקר מהאתר הזה עם קצת שינויים. (המחירים מ"פנדה" נכון להיום) : 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 677 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 622 ש"ח 2 Twinmos DDR2 533 512MB 530 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7900GT 256MB DVI PCIe 1,774 ש"ח 1 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 504 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 296 ש"ח סה"כ 4,762 ש"ח עכשיו שיצאו מעבדי קונרו אני רוצה להחליף את ה פנטיום D לקונרו (ספציפית ה Intel Core 2 Duo E6300 1.86G…
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original *2 Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Teac Floppy Drive 1.44 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Watt Window התקציב אמור לכלול גם מסך שלא הוספתי פה כי אני עדיין מתלבט, חשבתי על מסך 930b של samsung, מה אתם אומרים? המחשב הוא לצורך משחקים ותוכנות לגרפיקה סגנון פוטו שופ פלאש פריהנד וכו מי שיש לו שיפורים בשביל מחשב כזה אני ישמח מאוד לשמוע הבנתי שהמארז והספק לא משהו, מי שיש לו איזה שיפור בשבילי זה יהיה נחמד, אם …
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני צריך את הדברים הבאים בלבד! מעבד ליבה כפולה, לוח אם, הארדיסק 160 ג'יגה, כרטיס מסך, מארז פשוט עם ספק ומאווררים. המחשב נועד למשחקים והרצת כמה תוכנות במקביל. החריגה המותרת היא גג 200 שקל ורצוי בכלל לא. הנה מפרט שחבר בנה לי: http://img93.imageshack.us/img93/8346/3035vo8.png מה אתם אומרים? (רק נעה מחשבים - http://www.noacomp.co.il/compbuilder/ ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זקוקה להמלצה של מפרט לצורכי גרפיקה, שימוש עיקרי בתוכנות" פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, דרימוויבר, אפטר אפקטס ןבעתיד תלת מימד. התקציב כולל ציוד הקפי, מסך, מקלדת ועכבר. חשוב שיהיה כרטיס גרפי חזק ואיכותי ושהמחשב יהיה שקט במידה סבירה. לא ניתן לחרוג מהתקציב אם אפשר לחסוך מה טוב. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-