עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tood24,

היי, vostro 1015 מגיב בקושי מה הסיבה? כוונתי היא כל אייקון שאני מסמן לפתיחה נפתח אחר 10 דקות מינימום ואו שלא נפתח בכלל מה הסיבות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ומהירות במשחקים ומדיה? וגם איזה מהם עדיף מבחינת איכות ואמינות המערכת בין שתי החברות? לדל יש כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 435M 2GB מעבד i7-740QM 1.73GHz ו-6GB 1333MHz זיכרון ל-HP יש כרטיס מסך ATI 5650 1GB מעבד i7-720QM 1.60GHz ו-8GB DDR3 זיכרון איזה מהם עדיף?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. shalom ani ahshav be U.S.A vekol hainyan aim liknot bnewegg kvar lo tov biglal kol hketa shel hhahrayot hhorim doagim =\ az hem rochim lkinot li at ze b-pandas tagido li aih hmifrat hze lmishakim hazakim aval mmas hazakim kmo far cry condition zero vekol hmishakim hhadashim.. az hine hmifrat tagido ma dathem 1 AMD ATHLON 64 3200+ OEM 1,757 ש"ח 1 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח 1 EPoX EP-8HDA3+ VIA K8T800 754-pin 709 ש"ח 1 OCZ 1GB (512X 2) EL DDR PC3200 400mhzPlatinum Edition 1,790 ש"ח 1 Samsung 120GB 7200 RPM SATA 150 645 ש"ח 1 MSI 9800 PRO 128MB 1,390 ש"ח 1 LITE-ON DVD 16*48 Retail Black 223 ש"ח 1 MITSUMI 3.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Arkadi Piven,

שלום רב לכולם! מתלבט בין שתי מחשבים ניידים לגיימינג ולימודים : ALIENWARE 15 http://ksp.co.il/?uin=33871&select=.268..271..3475. ASUS ROG 502 http://ksp.co.il/?uin=33158&select=.268..271..1358..1798. למרות שהחומרה של המחשב אסוס יותר חזקה מהאליינוור, חיי הסוללה שלו קצרים, הוא מתחמם ונפח האחסון של קטן. בנוסף יש איזו דעה רווחת שאסוס נוטה להתחיל לעשות בעיות אחרי שנה של בעלות. לא נשכח גם את נושא הGRAPHICS AMPLIFIER שיש לאליינוור מה שמבטיח לי שדרוג עתידי. מחשב זה הולך להחליף את מחשב השולחני שלי ולצאת איתי מהבית לימים עמוסים באקדמיה והעבודה, לכן החלטתי שהוגדל מסך המקסימלי חייב להיות 15". האם מישהו יכול להכריע את הכף? תודה רבה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Joe Quimby,

שלום חברים, לאחר שנים עם אותו מחשב חביב החלטתי להתחדש בנייח חדש למשחקים. יש לי חבר שעובד באינטל והוא יוכל לספק לי מעבד ו SSD של אינטל (אין לי שומדבר נגד הקבוצה האדומה) במחיר נמוך (חייב מכס לפי דעתי) אז ככה בכלליות מחשב למשחקים כגון Witcher 3, Shadow of mordor החדש Hell blade וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא יהיה מחובר מסך מיוחד (סה"כ 1080P) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימו…

6. אהלן. אני צריך מפרט למעצבת שכרגע לא יכולה להקציב סכום, אבל לא צריך ללכת over the edge על מכונה של עשרת אלפים שקלים. לא לצרכי דו-מימד בכל אופן... אני יודע שאתם חייבים תקציב, אז בואו נגיד שאפשר להתחיל לדעתי בתקציב של 5000 ש"ח, אלא אם כן אתם חושבים אחרת. עריכה: העריכה מתבצעת בתוכנות: Illustrator Photoshop Flash המחשב יחובר אל מסך 24": Dell 2408" WFP. לא דרוש ציוד היקפי. תודה מראש ! 8)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, אחותי רוצה לקנות מחשב נייד יד שניה,מישהו מהעבודה של אמא שלי הציע לה את המחשב שלו LG R405-A.C226E לא מצאתי יותר מידי מידע עליו באינטרנט. המחשב כרגע אצלי אלו הנתונים שראיתי במחשב עצמו: מעבד INTEL T3200@ 2.00GHZ זכרון 2G(אופציה להוספה) HD 250GB מסך 14 אינץ' וזהו בעיקר...חיצונית הוא ממש שמור,נראה כמו חדש. החומרה קצת ישנה הייתי אומר,אבל המחשב עובד טוב. הוא רוצה עליו 800 ש"ח שווה את הכסף?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח מאד לשמוע מניסיונכם ולקבל את ההממלצות שלכם למחשב הבא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 - נא ראו דגש בסעיף 11 למטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל רק אם הפגיעה בביצועים תהיה שולית ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן - ראו מה כתבתי בסעיף 11 למטה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות רבות וכבדות, משחקים קצת (למרות שאני לא גיימר, תמיד נחמד להריץ cod חדש ומשחקים שונים מדי פעם - ולא להתבאס מאיך שהם רצים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום - תדיר מאד. סימולטור טיסה עם תוספות. אני עוב…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Delapro,

אחרי התלבטויות רבות מאוד החלטתי ללכת על הדבר הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E XFX GeForce 7300LE TurboCache Supporting 512mb KINGSTON 512MB DDR2 667 Value KVR667D2N5/512 *2 האם המערכת תסחוב את ויסטה ? איך המערכת בכללי ? אני אוכל לשחק משחקים על איכות בינונית- ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by EzE126,

אני בונה מחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי AVID למי שמכיר זה מה שבתכנון שלי עד עכשיו אשמח להצעות יעול התקציב שלי הוא עד 5500 מעבד - DUAL CORE 2 DUO E6400 לוח אם - Gigabyte GA-965G-S3 זיכרון - Geil 1GBx2 677Mhz כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7600 GT TDH Extreme דיסק קשיח - Western Digital WD1600YS 16MB 250GB צורב - ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 מארז - Hec 6920 ספק כח - FSP 350-60GLN 350W

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני סטודנט למדעי המחשב שכל יום נוסע לאוניברסיטה וחוזר הביתה, נסיעה של חצי שעה. כמובן שאני נדרש להיסחב עם מחשב נייד, לכן אני מחפש מחשב נייד ששוקל 2 קילו ופחות, ולא מוכן להתפשר על זה, מסך מינימום 13 אינץ', זיכרון ראם 8 ג'יגה, גם לא מוכן להתפשר, כל השאר ניתן לפשרה. אני מעוניין לעשות את הקנייה בחודש הקרוב. אודה לכם מאוד על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Oren Reuven,

אהלן חברים, אחרי שעזרתם לי פעמים רבות ובכל פעם הייתי מרוצה מהתובנות שקיבלתי כאן, אני חוזר אליכם בבקשה נוספת - אני עתיד להתחיל לימודי תואר שני וכפועל יוצא מכך, אני זקוק ללפטופ חדש ועוצמתי - הקודם כבר בן 4 ומעולם לא סיפק את הסחורה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת מסמכים, קריאת מאמרים רבים במקביל ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WORD, MATLAB, FIREFOX באופן תדיר ב) במי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by teddy85,

אני צריך תיק לנייד איזה סגנון הכי שומר על הנייד תיק גב תיק צד (סטודנטים) תיק מנהלים ואם יש המלצות על חברה ספציפית אז אני אשמח

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shahar0592,

אני כניראה קונה אותו מחרתיים באילת, ורציתי לדעת אם הוא שווה את הכסף (4436 שקל לגירסת ה-I5 עם הSSD)? הגלל שאני מתחיל לימודים אני מחפש מחשב עם זמן סוללה סביר אבל זה יהיה גם המחשב המרכזי שלי (ה"נייח" שלי) לכן חשוב לי כרטיס מסך בינוני לפחות להרצת משחקים כמו LOL או NFS . והפיצ'אר החשוב לי מכולם הוא טאץ כי הנוכות של טאץ' מורגשת בעיקר בווינדוס 8/10.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כולל הכל מהכל - כל הציוד ההיקפי וכמובן כרטיס קול חיצוני שיהיה בעיקר להקלטות. בהקשר הזה אני מכיר את http://pcpower.co.il/, אך אם יש לכם הצעות אחרות הן יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by barmiz,

שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…

21. שלום אנו מחפשים לעסק מחשב נייד 13"-14" לשימוש משרדי - אינטרנט, אופיס וכו' המחשבים הללו יישבו על מערכת של לינוקס (אפשר לחסוך קצת בעלויות) ולכן אפשר להתמקד במחשב נטו ! משקל המחשב נלקח בחשבון בגודל המסכים אין יעד אבל מעדיפים לא כבד מידי - עד 2.5 ק"ג כמובן wifi bluetuth ועוד כונן דיסקים רצוי אך לא הכרחי. אמינות איכות ואחריות משמעותיים לשימוש יומיומי תקציב למחשב 3000 ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכם ברשותי נייד DELL וואוסטרו 1400 מאוד מרוצה ממנו שום מה הוא מתחמם מהר מאוד ->המאוורר שלו עובד ומרגיש את פליטת האוויר שיוצא ממנו (למרות שיש לו גם משטח מאווררים) הוא נכבה ->וכשמדליקים אותו ישנו מסך שחור עם כיתוב שיש שהמחשב נכבה עקב התחממות שאלתי חבר אמר לי יכול להיות שהמאוורר של הנייד עובד לאט מדי או שיש ליכלוך (נבדק אך אין חיצונית אולי צריך לפתוח אותו ללבדוק???? מה דעתכם תודה אמיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by khsur1,

שלום הזמנתי את המפרט הבא Core i5 4690k מעבד Z97-A לוח אם Gtx770 supercloack acx cooler 2g evga כרטיס מסך 8 גיגה ראם זיכרון ללא כונן ssd יש להדגיש ( לא רואה את התועלת בו..) - האם בהתאם לנתונים האלו אני יצליח להריץ את arma 3 על הכי גבוה ללא קירטועים וכדומה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by GuyMiz,

אהלן. אני בהמשך השבוע הולך לקנות לפטופ חדש, ואני מתלבט בין שני הדגמים הבאים: 1: http://pc365.co.il/product.aspx?p_id=24317 2: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12978 (יש לציין ששימושי המחשב יהיו מולטימדיה; סרטים, משחקים בינוניים..) כאשר ברור לי שהמחשב השני יותר טוב מבחינת כרטיס מסך, אבל השאלה שלי היא כזאת-האם לא עדיף לקחת את ה Z510 הזול יותר ולהשקיע את ההפרש בהוספה של 128GB SSD למחשב? ושאלה נוספת, האם כונני SSD כדאי להזמין מאתרים בחו"ל דוגמת EBAY?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי אני רוצה לקנות מחשב אולטרה נייד שיעביר לי את הזמן בצבא.. איזה מחשב מבין הבאים הכי כדאי לקנות ולמה? LG X110 HP Mini-Note 2133 FU353EA Toshiba NB100 Compaq Mini 700EI Asus Eee 1000H תודה לכל מי שיעזור, לירן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.