עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי אשמח לדעת איך המפרט הבא. התקציב שלי הינו 3000 ש"ח (אפשר חריגה קטנה) השימוש: משחקים קלים (ברמה גראפית של סימס 3) וגלישה באינטרנט. להלן המפרט: Seagate Barracuda 7200.12 ST3500418AS Kingston KVR800D2N6/2G DDR2 2048MB 800MHz X2 Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X AMD Phenom II X3 710 Antec Three Hundred Gigabyte GA-MA78GM-US2H Corsair CMP SU450VXEU Retai Asus DRW-24B1ST DVDx24 Retail אשמח לקבל ביקורות ואפשרויות לשיפור. * יש לציין שאני קונה מחנות אייבורי מחשבים,אז אם יש לכם הצעות לשיפור,שימו לב לפני שהחלקים אכן נמצאים באייבורי תודה ואשמח לכמה שיותר תגובות מהירות מכייון שביום ראשון אני קונה את המחשב!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by haimovichi,

רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לעבודה משרדית ואינטרנטית בעיקר באזור ה-2K. אין לי צורך בציוד היקפי וגם אין לי צוריך בצורב ודיסק קשיח. בנוסף, אני צריך המלצה על מארז וספק של THERMALTAKE או NZXT. יש לי אופציה לרכוש אותם במחיר מוזל. מצורף המפרט עליו חשבתי, אשמח לקבל חוות דעת נוספת. אור. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מחשב מיניאטורי שיכול להריץ WIN7 ולנגן YOUTUBE בטלויזיה (כמו סטיק אנדרואיד, אבל עם RJ45 ולא WIFI וכו'). מינימום כניסות ויציאות. נדרש רק RJ45, יציאת HDMI, יציאות USB למקלדת ועכבר (והתקנת WINDOWS) ומתח. האם קיים כזה בשוק ה PC. אם כן - אשמח ללינק לדגמים ומחירים. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

האם יש אפשרות או תוכנה חיצונית אשר תוכל לשנות פורפיל חשמל כתלות בחיבור של המטען שורה תחתונה אני רוצה שכאשר המטען מחובר יעבוד על מקסימום ביצועים וכאשר המטען מנותק יעבוד על מקסימום חיי סוללה איך אני מיישם את זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. למישחקים ואני צריך רק מסך!! יש עדיפות לLCD אבל שיהיה איכותי כמה שיותר אם יש לא LCD ודק ויותר איכותי אז זה גם טוב חשבתי לחלק את זה ככה: כרטיס מסך 2000-2500 מעבד 1500-2000 כרטיס קול 500-700 איוורור 300-500 לוח אם 500-700 ש"ח ומסך ב-1500 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המסך של המחשב הניייד שלי תומך ב 720p ו ב 480p ו ב 1080p גודל מסך 15.6 הוא תומך בהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. או קיי אז ככה לאחר 3 שעות של עבודת הרכבה והתקנה המחשב סוף סוף מסודר ומוכן ! (ההודעה הזאת ממנו) אז ככה מעבד AXP2100-AIUHB לוח אם - EPOX 8RDA זכרונות 256\3200 ווינבונד כרטיס מסך "ישן" ג'יפה 4 טי איי 4200 128 מגה... מארז....!!! TT XASER2 6000A עם חלון הכל מאלומניום מארז מ-ד-ה-י-ם !!! גוף קירור SK-7 מאוורר על הגוף קירור SF2 ספק כוח אנרמקס 350...!!! נו אז איך המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by עוד מישהו,

היי, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שמיועד לעריכת מוזיקה.חשוב שיהיה שקט. אף רצוי שאפשר יהיה לשדרג בעתיד. ללא OC אם אפשר מפרט עם SSD של 240 ג'יגה ומפרט אחד ללא SSD אם יהיה SSD אז אפשר טיפה לחרוג מהתקציב. כולל מערכת הפעלה 64 ביט ללא ציוד הקפי ראיתי את המפרט הזה: מה דעתכם? תודה מראש [attachment deleted by admin]

10. מה המצב גברים?.... שמעו יש לי כ-1200 ש"ח ואני רוצה להתחיל לשפר את המחשב שלי! המפרט שלי הוא: AMD ATHLON XP 2000 GIGABYTE GA-7DXE 256MB DDR-SDRAM PC2100 133MHZ GEFORCE4 MX440 זה המחשב שלי שקניתי מלפני שנתיים.... אני רוצה לשפר אותו אני מגיע למצב שאני משחק במשחקים כמו אנדרגראונד2 ונתקע לי המחשב כי אין מספיק זיכרון או שרואים מסריח כי הכרטיס מסך ממש מעפן! יש לי 1200 שקל ואני רוצה לשפר את המחשב שיעבוד לי חלק משחקים..אני משחק HL2, FIFA2005, NBA2005, NFSU2 GTA החדש וכו'..הם לא זזים ולא כיף לשחק ככה או שפשוט לפעמים יוצא לווינדוס בזמן שאני משחק כי מספיק זיכרון משהו כזה!!!! אני רוצה שיעבוד חלק רוצה לשפר את המחשב המזדיין וזהו....אז תעזרו לי תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by WiSe-Man,

אני רוצה להזמין את המפרט המוכן הזה וזה התקציב שלי 1500 שקלים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4566 זה לאחיינית שלי, היא לא גיימרית וזה לא מעניין אותה. היא על מחשב שלי בן שמונה שנים והוא לא מספיק לה כיום. התחילה קצת להתעסק עם תכנות HTML. המחיר סבבה? או אפשר במחיר הזה לדחוס דברים אחרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המחשב ישמש בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט וגם קצת לעריכה גרפית בסיסית. מסגרת תקציב: 2,500 ש"ח לא כולל מסך ושאר ציוד היקפי. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי אתר אוקראיני שבר את האיסור על פרסום תוצאות הביצועים של מעבדי AMD החדשים עבור הניידים, כאשר בחן נייד ACER עם המעבד הנ"ל. התוצאות מחמיאוד מאוד ל - 4500 שמציג ביצועים הטובים בכ - 50 אחוזים לעומת מעבד I5 8265 של אינטל. בהתחשב בכך שגם הדור העשירי של מעבדי אינטל מציג שיפור של גג 15 אחוז יחסית לדור הקודם, יוצא שכדאי מאוד לשקול קניית נייד עם הדור החדש של מעבדי AMD. הבעיה העיקרית היא דווקא שיווקית - בארץ, נדיר למצוא ניידים עם מעבדי AMD חדשים....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, מבקש את עזרתכם בבניית מפרט לחבר (freelancer במקצועו, כמהנדס מכונות). תוכנות: Solidworks, CATIA. תקציב: עד 3000 ש"ח, עדיפות לאיזור ה-2000. בנוסף, שימוש ביתי לא כבד יותר מדי.. אם אפשר לדחוף במחיר SSD עם נפח נורמלי, אז למה לא. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות להגיע לאיזור ה2000-2500 אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, תוכנות מידול (Solidworks, CATIA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOTA…

15. Started by jacob300,

שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש כמחשב היחידי בבית לצורך שימוש כללי, אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, ועיבוד תמונה ברמה חובבנית גבוהה (LIGHTROOM, PHOTOSHOP) ויכולת להרצת AUTOCAD ברמה סבירה. כעקרון מבקש המלצות למחשב חזק ואמין שישרת אותנו למשך מס' שנים. לא מעוניין בהמלצות להסבה למחשב נייח תקציב - סביב 4500-5000 ש"ח (כעקרון קנייה בארץ - לא כ"כ יודע מה זה אומר קניית נייד בחו"ל) דגמים - הייתי מעדיף לשמוע על החברות המובילות כמו דל ולנובו וכיסוי אחריות רחב ככל הניתן מעבד - I7, כמובן שהכי מתקדם שאפשר מסך ומעבד גרפי- 15.6, מעבד הכי חזק שניתן, לפי מה שקראתי אז באזור intel 4000 רזולוצייה - FHD 1920X1080 (למרות שהבנתי שזה עשוי להיות בעייתי בגלל גודל אות…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by OcraftSocial,

היי מה קורה? לשעבר Dark Orc מGamer מי שזוכר, לאחר מכן Ocraft והיום OcraftSocial מצרף לכם מפרט של מחשב שהרכבתי לצורך עיצוב גרפי וקצת גיימינג: 2 שאלות: האם חסרים רכיבים? אם כן איזה? מה דעתכם על המפרט? זה לצורך עריכה גרפית בתוכנה CC של Adobe כולל פתיחת מס' תוכנות במקביל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם, אז... אחרי הרבה הרבה הרבה עזרה שקיבלתי פה בפורום והרבה בירורים שעשיתי הגעתי למפרט סופי שתואם את התקציב שלי. וראשית כל אני רוצה להגיד תודה ענקית ל: Syszone - עזר לי מאוד בבניית המפרט. תודה ענקית! Animor - עזרת לי מאוד תודה רבה! idanmal - עזרת לי כל כך הרבה, אני ממש מעריך את כל העזרה, תודה רבה ועכשיו, לנושא... אני רוצה שתגידו לי איך המפרט. אני מזכיר הנה הטופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך מחשב כולל הכול, המטרה העיקרית היא משחקים התקציב הוא 9 אלף אבל אני רוצה שתבנו 2 מפרטים 1. ב-9 אלף 2. ב- 7 אלף שימו עכבר mx518 , מארז יפה עם נאונים וכו' כו'... ואולי תצליחו לדחוף מסך LCD אם הוא יהיה טוב מספיק. אני שוב מזכיר זה חשוב מאוד, הוא יושב לי על הראש כבר כמה זמן. תודה רבה רבה למי שיבנה מפרט

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by t_eliran,

מה אתם חושבים על לקנות מחשב דרך האינטרנט, אני לא מדבר על אתרים של חנויות מחשבים אלא על מכירות פומביות קבוצתיות. זה כמו לקנות חתול בשק או שintel תמיד נשאר intel. כי המחירים ממש ברצפה והתמורה היא ענקית לדוגמא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EK698720 אחלה מחשב שבחנויות תמצא אותו במחיר גבוה בהרבה מזה. מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס - פרטים נוספים - זאפ דיסק Adata Premier Pro SP900 128GB SSD - אייבורי מחשבים אני קונה את הלפטופ הזה עם ה ssd הזה שווה יחסית למחיר? או שיש לכם הצעות אחרות? - - - תגובה אוחדה: - - - וזה לשימוש בסיס ועבודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כרגע אני עם: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz(עבר OC קטן ל2.15GHZ) AC Freezer Pro 7 Gigabyte GA-965GM-S2 Asus GTS250 1GB 3GB DDR2 667MHz(פועלים בDUAL CHANNEL). שני סטיקים של 512MB ושני סטיקים של 1GB. WD 160GB SATA2 Corsair VX450 Sunbeam Transformer כבר יש משחקים שהמעבד מגביל אותי לגמרי. רציתי לשדרג למרובע ליבות אבל כבר לא מוכרים אף מעבד שמתאים ללוח הזה. לא אכפת לי אינטל\AMD. רק חשוב שיהיה מרובע ליבה. הכרטיס מסך לא מגביל אותי. בדרישות של רוב המשחקים היום הוא סביר. לעומת זאת המעבד לא עובר את המינימום בדר"כ. מה שכן, אני מתכנן לשדרג את הכרטיס מסך בעוד כחצי שנה +-. ככל הנראה לGTX560 שייצא בקרוב. אז אני צריך גם לשקול ספק כוח חדש. תקציב 1000-1500. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by symbol,

שלום לכולם אחלה פורום. לפני שנה וחצי בביקור בהולנד רכשתי נייד של IBM LENOVO הכל טוב ויפה עד לפני שבוע השאלתי אותו לחבר ליומיים ומאז אני אוכל את עצמי הוא כנרה משעמום או חתתנות שיחק במחשב ושינה לי את סיסמת ה BIOS עכשיו נינעל לי המחשב עם סיסמת SVP סיסמת ביוס. בשרות IBM בארץ ניפנפו אותי בתענה שלא רכשתי בארץ ואין אחריות כבר. ההצעה היחידה שלהם היתה לדחוף לי לוח אם חדש חחחחח. ניסיתי לפי כמה עצות לפתוח את המחשב להוציא את הסוללה הקטנה ו... אומנם אומנם היתאפסה לי הסיסמה לביוס ( זאת אומרת אין סיסמה) אבל אני תקוע עם ציור של סוללה ומקום ל סיסמה ואם אני לוחץF1 אז יש ציור של HD ו מקום לסיסמה. הסיסמה המקורית שלי לא מתאימה אני אובד עצות. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אוקי, אחרי כמה החלטות הגעתי למסקנה שאני רוצה שרת ביתי, נמאס לי מתעריפים בלה בלה בלה, הוא יריץ המון דברים, מVMWARE(מתוך FREEBSD, שיש לי ניסיון של יותר משנה כבדה איתה, ממש נהנה איתה ) לשרת אינטרנט, מייל, NESSUS לסריקות Vun ומשחקים ולימודים עם switchים ונטוורקים כרטיס מסך לא צריך, הONBOARD הכי בסיסי שיהיה יהיה מצוין, לא יהיה באמת ממשק גרפי, גם לא מסך, רוב הזמן אני יעבוד מSSH אני מניח לא טרקטור, בטח ישב איפשהו בחדר שלי, מהיכרות עם שרתים בבית הספר שלי, פשוט טרקטורים מייד אני אגיד, לא טרקטור. עדיף שלא יהיה גם בגדול מפלצתי. כונן קשיח לא צריך כל כך גדול, הוא אולי ישמש להורדת דברים וכו, אבל לא שרת אכסון וSTREAMING. חשוב לי מאוד עניין הקוסט אפקטיב, אמרתי 2000, אם זה יכנס ב100…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. היי, אני סטודנטית שמתלבטת אם לקנות כעת מחשב נייד לשימושים רגילים (אופיס, אינטרנט, גוגל ארת', קצת פוטושופ וסרטים) או לחכות כמה חודשים ליציאת המעבדים החדשים. כמה שידוע, בכמה יתבטא החסכון בזמן סוללה? האם הניידים עם המעבד החדש יהיו יקרים יותר? באיזה טווחי מחירים? להערכתם, תוך כמה זמן אנו צפויים לראות אותם בחנויות? והאם המשמעות של יציאת המעבדים החדשים תתבטא בהורדה במחירים של הניידים הקיימים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.