עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by YanR,

צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Yotam.B,

היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by aviad_18,

אז איך יש דרך לראות מה שם הליבה שלו? אני רוצה לקנות athlon 64 3200 חדש.. ויש 2 ליבות.. הישנה יותר שנקראת winchester או החדשה שנקראת venice... האם יש דרך לדעת את שם הליבה רק מהתבוננות על הקופסא? כי אני לא רוצה לקנות מעבד חדש ואז בבית להפעיל cpu-z ולגלות שזאת הליבה הישנה בכלל ועוד שאלה אחרונה.. מה לגבי סטפינג? האם יש אפשרות לדעת מתי ייצרו את המעבד הזה? שוב, רק אם אני בחנות. תודה רבה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 996,

הינה המפרט: Case Antec Three Hundred (300) Gaming Case מארז PSU Corsair 550VX ספק כוח CPU Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz OC@3.6Ghz מעבד CPU Cooling Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור מעבד Motherboard Gigabyte EP43-DS3L לוח אם Memory GSKill 4GB DDR2-800 4GBPI CL4 / A-Data 4GB DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme זיכרון HardDrive Seagate 500GB 32MB / WD 500GB AAKS דיסק קשיח Optical Drive LG GH20NS X20 DVD-RW Sata כונן אופטי Graphic Card Gigabyte Radeon HD 4870 512MB GDDR5 Retail כרטיס מסך מחיר ₪4249 המפרט באתר TMS http://tms.co.il/product/5980 מחשב לסרטי HD,אינטרנט ושימוש בסיסי. משחקים אולי בעתיד. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה אתם אומרים? שווה משהו? לוח האם: gigabyte ga-8st800 מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz זיכרון: Ddr 256 MB 2700 Pc 330 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB ddr tv out HD: Vestern digital 40 gb ata 100 7200 rpm CD-rom: X52 צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מהודר, כונן דיסקטים, רמקולים, עכבר אופטי, מקלדת, מודם וכרטיס רשת... מחיר 3,500 ש"ח. לוח האם: אינטל מקורי מעבד: Intel Pentium 4 2.4 533 זיכרון: Ddr 256 micron 333 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB כרטיס קול: AC 97 HD: 40GB 7200 bmb CD-rom: X52 Sumson צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מפואר, כונן דיסקטים, רמקולים(500W), עכבר, מקלדת... מחיר 4,000 ש"ח. לוח האם: Intel rock lake d865pe ht מעבד: Intel Pentium 4 2.4 800 ht זיכרון: Ddr 512 micr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אנשים אני חייב לדעת אם המפרט הזה שווה 5300 ש"ח בדחיפות בבקשה..... ועוד משהו... האם ניתן לחבר לזה עכבר חיצוני?? חשוב מאוד זה עניין של מכרז (המחיר כולל מע"מ). פשוט אחרת אני אפסיד את הכסף.... תודה מראש ! מעבד Mobile Intel® CentrinoDothan M Processor 725 - 1.6GHz/400MHz/ L2 Cache 2MB - מסך - 15 Inch XGA 1024x768 זיכרון - 256MB DDR PC2700 266MHz, הרחבה עד 2GB דיסק קשיח - 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי Combo DVD & CD-writer drive תקשורת- מודם V.92 LAN 10/100 Intel® wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN One type I or II PC card slots גרפיקה Intel® Extreme Graphics 2 up to 64MB shared video memory - יציאות - VGA port, 2 USB 2.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ערב טוב. החודש החלטתי לרכוש מחשב חדש אשר ישמש אותי בזמן הלימודים (עיצוב תעשיית. עיסוק עם פוטושופ, אילוסטריטור וסולידוורקס) ויספק את צריכי הגיימינג והמוסיקה/סרטים שלי. אינני צריך OC ו/או ציוד היקפי. יש העדפה ברורה למחשב שקט (6-8 מסולם 1-10), מעבר לזה חשוב לי שאפשר יהיה לשדרג אותו בעתיד. מערכת ההפעלה שלי תהיה ווינדוס 7 (שאני ארכוש בעצמי) הסתכלתי קצת באינטרנט ועליתי על שני מפרטים שאמורים לענות על הדרישות שלי (אני חושב). עיקר השנוי מתבצע בין כרטיסי המסך, המעבד ולוח האם. בעצם המרכיבים הכי קריטיים (או שמע אני טועה?). מבחינת ציוד שכבר יש ברשותי: יש לי צורב וכונן DVD ממחשב ישן. ההארד דרייב הוא רק 500GB, כי אני מעוניין לקצץ איפה שאפשר, כאצטרף להוסיף אני כבר אקנה עוד אחד, רק בנפח ג…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום צריך המלצה למחשב עבור חברה עד 1200-1400 שקל ללא מסך (צריך מקלדת ועכבר) עדיף מבוסס אינטל. הדרישות היחידות שתוכל לגלוש באינטרנט ולראות סרטים שיהיה מאיזור קריות\חיפה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Buffalo_Soldier,

היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tsah1982,

שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אבא שלי טס לארה"ב אחרי ירידת המחירים, אז אני רוצה לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב חדש\\לשדרג. יש לי עד 800$ להוציא. המפרט שלי כרגע הוא: amd 64 3000+ (939) x gigabyte k8nf-9 1gb DDR ram 6600gt wd 80gb 500w generic וחשבתי לעשות את הדבר הבא: או לקחת AMD 3800X2 לסוקט הזה, להוסיף 8800GTS 640MB, SEAGATE 320GB, עוד 1GB זכרון וספק[620$ סה"כ], או לקנות מחשב חדש לגמרי אני צריך הכל חוץ ממארז במידה ואתם בונים לי מחשב חדש. ד"א יש לי מסך רחב 20" ברזולוציה 1680X1050 בניתי לי משהו כזה: http://img219.imageshack.us/img219/4764/comp800nd5.png ואני אזמין את זה אחרי ירידת המחירים תודה רבה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ההבדלים מינורים עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי + גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - פחות או יותר כל הריינג' משחקים האפשרי, מ-MMOים ל-RPGs לFPSים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני אשתמש ב-Dell ultrasharp 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ophir555,

האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברים יקרים! כבר הרבה זמן אני מתלבט, ועכשיו החלטתי לקנות נייד חדש. אני צריך ממכם, אנשים שמבינים עניין, עזרה והמלצה. תודה. התכונות העיקריות שאני רוצה: 1. מחשב אמין שיחזיק הרבה שנים (בלי בעיית התחממות וכדומה.) 2. מהיר מאוד, מהטובים בקטע הזה. אחד שלא יתקע לי בעריכת סרטים וכדומה. 3. מסך גדול יחסית, ולא מהשקופים שמחזירים אור ואי אפשר לראות כלום... אלו התכונות הכי חשובות לי. משקל, חיבורים, רעש, מקום- פחות מפריע לי. מה המלצתכם? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by haim744,

יש לי מעבד AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ לוח של ABIT AV8 זיכרון 512 KINGSTONE כרטיס מסך 6600GT של XFX אני מעוניין להריץ משחקים טובים כמו רינבו סיקס לאס וגאס ואולטימיט אליאנס. החיבור של הכרטיס מסך שלי הוא AGP עכשיו השאלה היא אם עדיף לי להחליף את החומרה הכללית (לוח, מעבד, כרטיס מסך , זיכרונות)? או פשוט להוסיף עוד זיכרון למחשב ולקונת כרטיס מסך AGP. בהנחה שאם אני לא מחליף עכשיו אני מחליף את המחשב קומפלט עוד חצי שנה. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5a168e4a57786 מעבד: 792 ₪ - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 With Cooler קירור מים למעבד: 270 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - Cooler Master Sedion 240P - 240mm BLUE LED FANS לוח אם: 490 ₪ - * מבצע בלאק פריידיי * - MSI Z370­-A PRO זכרון: 346 ₪ - * אזל עד ה- 26.11 * 8GB Crucial Ballistix-Sport DDR4 2400Mhz Black-Silver CL16 כרטיס מסך: 339 ₪ - Gigabyte GT1030 2GB 64bit D5 1227MHz - 1506MHz Low Profile דיסק קשיח: 196 ₪ - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 483 ₪ - * מבצע * - Antec GX1200 Full Tower RGB + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. או קיי אז ככה לאחר 3 שעות של עבודת הרכבה והתקנה המחשב סוף סוף מסודר ומוכן ! (ההודעה הזאת ממנו) אז ככה מעבד AXP2100-AIUHB לוח אם - EPOX 8RDA זכרונות 256\3200 ווינבונד כרטיס מסך "ישן" ג'יפה 4 טי איי 4200 128 מגה... מארז....!!! TT XASER2 6000A עם חלון הכל מאלומניום מארז מ-ד-ה-י-ם !!! גוף קירור SK-7 מאוורר על הגוף קירור SF2 ספק כוח אנרמקס 350...!!! נו אז איך המחשב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by OuTsIDe,

מחשב למישחקים כמו COD4 וכאלה... כרטיס מסך מקווה שיספיק לי 3650 או אים יש משהו יותר טוב... הארד דיסק לא צריך יש לי בינתיים מהמחשב שעכשיו יש לי... אים אפשר שיהיה גם מעבדי ה PENRYN אים אפשרי תכניסו גם מרובע ליבה רק אים זה הגיוני... ללא OC וללא הארד דיסק וללא קירור למעבד אני יסתפק בזה שבא עים המעבד ומארז גם לא צריך...ולגבי המחיר אני מקווה ליקנות אותו עוד חודש אז אני מקווה שירד המחיר או שאני כבר אנסה לעשות הנחה אז בבקשה לא לעבור את ה 2000 אולי בקצת. המיפרט שאני בניתי זה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤999 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤462 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤362 זיכרון: Geil 1GB DD…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by VoliSuS,

המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS[…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by natanbs,

שלום לכולם. אני לפני קניית נייד חדש הנ"ל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3958&CatCode=315 אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי: 1. טיב ואמינות המחשב 2. ניסיון בעבודה שוטפת עם המחשב 3. אם למשהו יש המלצות על דגמים אחרים באותו רמה 4. איך תצוגת המסך wled האם יש לו? 5. לכמה זמן מחזיקה הסוללה 6. איך העבודה עם המקלדת המחשב בעיקרו יהיה לתוכן באינטרנט וצפיה בסרטים ושימושי אופיס רגילים. תודה לעונים אם למשהו יש ניסיון עבודה עם הדגם הזה אשמח לתגובתו.

22. Started by sas2k3,

בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yaronzi,

אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avshalom81,

ברצוני לקנות מחשב חדש לצורך עבודות גרפיות התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח לא כולל המסך . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חבר'ה, בגלל שכבר עשיתי טעות בהרכבת מחשב בעצמי פעם אחת בעבר, אני למדתי לקח והפעם החלטתי שאיעזר באנשים שמבינים. יש לי בינתיים את המפרט הבא: מארז - Zalman Z11 ספק כוח - FSP AURUM PRO 1200W 80+GOLD זכרונות - G.Skil 2x8 GB 2133 MHz כ. מסך - AMD Radeon 7990 HD 6GB דיסק קשיח - אחד SSD, ועוד אחד רגיל. אני מחפש לוח אם ומעבד שיתאימו למפרט הנ"ל בצורה טובה, ואני אשמח לכמה אופציות - כאלה זולות יותר וכאלה יקרות ואופטימליות יותר. תודה רבה, אליסף

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים