עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ShahafH,

שלום.. גיליתי שיש לי שריתה על המחשב הנייד שלי ורציתי לדעת אם יש חומר כלשהוא שיכול לכסות אותו? תמונה של השריטה: תודה. נ"ב הצבע הוא שחור אם זה משנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Posford,

שלום. אני מחפש המלצה למחשב נייד של DELL עד 4K. רציתי לדעת בתור סטודנט איזה סוגי מחשבי ניידים נוח לסחוב בתיק? כמה אינץ'? המחשב מיועד ללימודים, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים, משחקים. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם ,עוד מספר ימים אני קונה מחשב לצורך HTPC לסלון מעבד : intel Pentium E5400, 2.70GHz, 800Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray‎ 295₪ לוח אם : JETWAY G31-GM4 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 195₪ זכרונות : DDR II 800Mhz 1GB Samsung Value *2 280₪ כרטיס מסך עוד לא יודע, יש לי ולויזיית CRT, אז מן הסתם שאני חייב SVIDEO, אבל כדי להיות מוכן גם לאחר קניה של LCD, שיספיק גם לו יש 9300 ב א"א מחשבים (ככל הנראה יש להם גם 9400 ו 9500 עם החיבור הנ"ל אך איני בטוח), עם יש המלצה למשהוא אחר, אני ישמח דיסק כשיח : יש לי אחד של 20GB שאני צריך רק למערכת ההפעלה, ואחד של 2TB חיצוני שעליו כל המולטימדיה שלי צורב: יש אחד חדש של סמסונג שקניתי לא מזמן ,שלא הולך להיש…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gadykay,

אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by motit,

אני מחפש נוטבוק בגודל -12 אינץ לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים - אולי בחיבור למסך אחר, האם הלנובו s12 יכול לענות על צרכי? האם קיים מחשב דומה (12 אינץ קל משקל) ב-500 דולר המוצלח יותר ממנו? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by liormic,

חברה הרכבתי לי מפרט... חשוב לי שתגידו לי קודם כל אם החלקים יתאימו אחד לשני... אני לא רוצה להדפק כי אני קונה את זה מארה"ב אז בבקשה מכל המומחים פה... Foxconn NF4UK8AA-8EKRS Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail GIGABYTE GV-NX66T128D Geforce 6600GT 128MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 - Retail Retail AMD Athlon 64 3500+ Winchester CPU with Heatsink הכל =2631 ש"ח מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by puhs,

היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לניצול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג יותר ממאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? התחום הכבד - משחקים. סרטי HD מאמין שירוצו על כל מחשב דיי בקלות ואותו מטבע גם לגביי עבודה משרדית וקצת אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מכיוון שזה השימוש העיקרי של המחשב, השאיפה היא לשחק את המשחקים הכי חדשים בהגדרות הכי גבוהות שיש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Felixess,

זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gombn,

מתלבט בין 2 מפרטים שונים , אני יודע שמדובר ב Trade Off אבל צריך עזרה להחליט מפרט משמש בעיקר למשחקים , אינטרנט ומעט תוכנות עד 4350 מפרט ראשון (Intel) CPU: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX (1065) .1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0 (810) .2 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 (550) .3 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 (489) .4 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI (998) .5 Floppy Disc : Citizen 1.44 Black (80) .6 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לדעת עם המפרט הבא מצוין(שיהיה טוב למשחקים חדשים ובעיקר מהירר!) מעבד: (4 ליבות)intel core 2 quad q6600 2.4Ghz זיכרון:2GB ddr2/800Mhz(אופציה להרחבה של 4 גיגה) דיסק קשיח:320GB sata-2 לוח אם:intel dg31pr pearl creek כרטיס מסך:geforce 9500gt 1024MB זה כולל גם כרטיס קול וכרטיס רשת שאני לא יודע ממש מהם.... נו איך המחשב לדעתכם?!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by genia,

/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by psybrain,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) העבודה תהיה בנייד : גלישה יום יומית, סרטים HD, משחקים ממש בקטנה כמו FIFA .. לא ממש אני הולך לשחק עליו משחקים ובטח לא כבדים.. CUBASE פה ושם .. מוזיקה , והורדות .. אפשר להגיד נייד מולטימדיה. * גודל המסך? רק 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב אבל תמיד טוב שיהיה * האם בתקציב צריך …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מפרט מחשב למשחקים בעיקר: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיס מסך GeForce 7600GT 256MB כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Thermaltake Suprano VB1000SWS מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים AS-850 (USB) מחיר: 3840 הייתי שמח לעצות או שיפורים שאפשר לעשות אבל שלא יעבור את ה 4000 אני חושב שזה מפרט מצויין... הייתי רוצה לדעת אם הלוח אם איכותי וטוב והאם הוא ה…

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה אתם אומרים? שווה משהו? לוח האם: gigabyte ga-8st800 מעבד: Intel Pentium 4 2.4 Ghz זיכרון: Ddr 256 MB 2700 Pc 330 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB ddr tv out HD: Vestern digital 40 gb ata 100 7200 rpm CD-rom: X52 צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מהודר, כונן דיסקטים, רמקולים, עכבר אופטי, מקלדת, מודם וכרטיס רשת... מחיר 3,500 ש"ח. לוח האם: אינטל מקורי מעבד: Intel Pentium 4 2.4 533 זיכרון: Ddr 256 micron 333 כרטיס מסך: G-Force FX 5200 64 MB כרטיס קול: AC 97 HD: 40GB 7200 bmb CD-rom: X52 Sumson צורב: cd R\W lg 52/40/52 מארז מפואר, כונן דיסקטים, רמקולים(500W), עכבר, מקלדת... מחיר 4,000 ש"ח. לוח האם: Intel rock lake d865pe ht מעבד: Intel Pentium 4 2.4 800 ht זיכרון: Ddr 512 micr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי ? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך ? - 8000 - אפשר חריגה קלה 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים ועריכת וידאו (FORTNITE , PREMIERE ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - מסך 4. . האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - כן מערכת הפעלה וינדוס והרכב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by lironori,

ברצוני לקבל חוו"ד על מפרט למחשב : המחשב רב תכליתי אך בעיקר מיועד למשחקים עם דרישות מערכת גבוהות , חשוב לי ביצועים, מהירות ושהמחשב לא ירעיש את המחשב הקודם קניתי לפני כ-7 שנים המחשב היה חזק במיוחד והחזיק המון זמן מעמד עד לפני כשנה עדיין הספיק לדרישות מערכת, מלבד שדרוג של כרטיס מסך הוספת זכרונות והחלפת ספק כח לא נגעתי בו, חשוב לי גם שלמחשב הנוכחי תהייה תוחלת חיים די ארוכה. Gigabyte ga-58a-udr3 Intel core i7 950 3.06ghz 8mb Arctic cooling freezer pro rev.2 cpu fan Gigabyte gtx460 1gb ddr5 Western digital caviar black 1tb 64mb 7200rpm Kingston hyper x 3x2gb ddr3 1600mhz Coolermaster cm690 ii plus black atx Chieftec 650w modular psu 14cmfun 24pin Asus drw-22b2s dvd+rw סך תשלום…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AviadG,

שלום! בקרוב מאוד אני מתחיל לימודי הנדסת מכונות ואני זקוק למחשב נייד חדש לצורכי הלימודים. עקב חוסר התמצאותי בעולם המחשבים והחומרה (אך אחרי מחקר מעמיק בנושא..) אני מבקש את עזרתכם במציאת המחשב האידיאלי. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה3500 שקל (אפשרי מעט יותר אם צריך) מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים ביותר עם כיוון לבכלל לא * גודל המסך - סביבות 13.3" קצת פחות קצת יותר זה בסדר גמור * משקל רצוי - פחות מ 2 ק"ג (לכיוון 1.7-1.8 ) זאת בין הנק' היותר קריטיות מבחינת השיקולים * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 300GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חו…

20. אז בזמן האחרון אני מחפש מחשב חדש ושיהיה מסוגל להריץ משחקים שמאוד חדשים[כגון titanfall/watch dogs וכל משחק שיצא בשנים הקרובות[בתווך ה4-5 שנים או לפחות בכמה שנים הקרובות כי למרות שאני לא מכיר לגמרי או מבין הרבה במחשבים אני לומד מהר כדי לדעת שיוצאים כרטיסי מסך ומעבדים בתדירות לא רחוקה. חוץ ממטרות גיימינג אני גם מעצב גרפי בסגנון autocad/maya למרות שהתוכנה שאני משתמש בה היא blender שעושה את העבודה גם טוב. אז מצאתי מפרט בנוי כבר שמגיע כבר בנוי עם מארז .. שאלתי כמה אנשים שלפי דעתם מבינים במחשבים ושאלתי אותם על המפרט הזה וקיבלתי דעות מאוד טובות מהם אבל הבעיה היא שהמחשב הזה [לא כולל מסך או ציוד כגון עכבר/מקלדת] עולה 7300 שקל. עכשיו זה לא כזה בעיה אצלי זה נמצא בתווך התקציב שלי אני …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DANIM,

שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by itay-s,

Foxconn Diabolic Gaming Case 400W Blue With Lights 1 509 ¤ NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 1 379 ¤ AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1 1299 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 145 ¤ Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 549 ¤ Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard 1 699 ¤ A-Data 256 MB DDR-II DDR 533 Memory 2 838 ¤ Thermaltake 410W 120mm Fan PFC Power Supply 1 349 ¤ Sapphire Radeon X800XL PCI-e 256MB Retail Video Card 1 2299 ¤ סה''כ: 10 7066 ¤ הצעות שיפורים יעזרו בהחלט ..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Mr.Act,

אממ אז ככה... אני צריך למחשב עסק שלושה מחשבים שתשתית של רשת כבר יש מחשב 1 : הוא אמור להיות הסרבר לשני המחשבים האחרים וה"חזק" מבין השלושה - ללא מסך מחשב 2: מחשב משרדי פשוט שיהיה מחובר למחשב הראשון - ללא מסך מחשב 3 : מחשבי נייד שיהיה מחובר גם הוא ברשת ומיועד לעבודה משרדית ומצגות מקדלת ועכבר בסיסים לכל מחשב רמקולים בסיסים למחשבים 1+2 כרטיסי רשת כמובן לשלושתם... ומערכת גיבוי למחשבים...לא מתמצא כל כך באפשרויות אין תקציב מוגדר...פשוט לא להתפרע יותר מדיי ותודה רבה לכל מי שיוכל לעזור

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roi007,

האם כדאי לדעתכם לחכות אם רכישת נייד חדש עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט עד שתצא המערכת הפעלה הבאה, אולי יהיה שידרוג חינם לבעלי ווינדוס 8? ולפי ההערכות אתם חושבים שהמערכת ההפעלה החדשה תהיה מוצלחת יותר למחשב נייד ללא מסך מגע?

25. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, מעדיף קרוב ל-3500. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים, לתוכנות סימולציה ו-Virtual Machine. בנוסף, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Civ6, FFX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זוג מסכים, אח…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.