עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IDOnoach,

שלום. יש לי מחשב בערך בן שנתיים יש לי את המעבד I5 2400 על לוח אם : Gigabyte GA-B75M-D2V S1155 יש לי חבר שעובד באינטל, ויש לי הזמדנות לרכוש מעבד במחיר נמוך. השאלה הוא מה שדרוג ראוי ומומלץ- לשימוש בגיימינג בעיקר עם GTX 760 האם יש טעם לשדרג על בסיס הלוח הזה? - - - תגובה אוחדה: - - - מחדד את השאלה- בהנחה והתושבת שלי היא 1155, האם מעבדים של תושבת 1150 יעבדו גם?

2. שלום למומחים , אני אעשה זאת קצר וקולע, המפרט הבא מתאר בעקרון את מה שאני רוצה , אני רוצה חוות דעת(אפשר גם מחנות אחרת) מחשב לתכות וגיימניג - לא גיימר מטורף אבל כשיצא overwatch אני אהיהי רגוע , lol & visual studio חשוב מאוד מארז שקט לא צריך ציוד היקפי ולא צריך הארד דיסק בנוסף ל ssd מינימום קו התחלתי שהלכתי איתו : skylake/ddr4/16 ram/ssd תצקיב יש , זה לא הנקודה פה מה עדיף 2 או 4 סטיקים של זכרון בלהתחשב על ה dual ram channel תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1619 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Fractal Design Kelvin T12 Full copper…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shlomoreuven,

שלום חבריי, אני מחפש פתרון הולם לדרישותיי, אני עורך ויוצר קליפים ואני מתחבר מאוד לממשק של אפל ול IMOVIE בפרט, בין היתר אני משתמש גם בפרמייר הידועה, התבוננתי במבחר של הלפטופים של אפל, אייר / פרו וכדומה... וקצת קשה לי להחליט... אני אודה לכם להכוונה, כדאיות מקצועית ועזרה כללית, תודה מראש לעונים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by biotech326,

אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ChenZ2,

ערב טוב ושבת שלום לכולם קצת הקדמה, אני מחפש מחשב ללימודים, מחשב שיידרש להפעיל תוכנות כבדות. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם המחשבים הניידים של GB, עבד איתם או שיש לו אחד. קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאוד למחשב של GB, אבל אני לא יודע אם ללכת עליו או על חברה שמתמחה יותר בניידים. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7622 זה המפרט, עאשר אני מדבר על מק"ט 71125. יש לי אפשרות לקנות אותו ישר מהספק במחיר של 4500 ש"ח. שווה? לא שווה? איך הניידים של GB? תודה רבה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את עזרתכם בבנית מפרט לשימושים בייתים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, עבודה משרדית, משחקים קלים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש מסך בגודל 22-23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דרוש גם צורב, האם זקוק לכנון SSD ? 5. עד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. סבא שלי קיבל מאורנג' במסגרת איזה חבילה את המחשב הנייד של HP מדגם HP Pavilion dv6 - 1110ej זה המפרט שלו: http://www.orange.co.il/res/YKM/prog..._ds_israel.pdf האם זה מחשב טוב לסרטי HD ולהריץ משחקים חדשים על הגדרות בינוניות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני עוד פעם פונה אלכם לקבלת חוות דעת שלכם על המפרט שניסיתי להרכיב. אני שמתי לב שהרבה פה מציעים לקחת מפרט למשחקים על בסיס מעבד Intel ולא AMD , אז אני כבר לא יודע מה לעשות , הייתי רוצה לשמוע מכם איזה מעבד בכל זאת לקחת בשביל משחקים , איזה כדאי יותר ? , ותנמקו למה וגם תבדקו את המפרת שהרכבתי עם מעבד Intel , האם הכל בסדר במפרט הזה? מראש תודה. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854 כמות: 1 מחיר: 963 ש"ח ( למזומן:934 ש"ח ) G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום! חבר שלי שעוסק הרבה בנוסחאות מורכבות באקסל שמורצות על המחשב כמה שעות ביום צריך מחשב שיוכל להתמודד עם זה - למחשבו העכשווי יש נטייה לקרוס בגלל התחממות יתר (120C) ומחסור בזיכרון, למרות שיש לו 4GB כיום... נשמח מאוד לקבל המלצה למפרט ולחנות איפה שאפשר לרכוש אותו, חשוב שהמפרט יכלול SSD של 120 GB, מעבד i7, לוח אם איכותי וכמה שיותר זיכרון... לא צריך כונן קשיח רגיל. וכמובן מארז שיתאוורר טוב. תודה!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני רוצה לפרמט מחשב נייד של חברת טושיבה בנייד כרגע מותנת ויסטה שהגיעה איתו ... אני רוצה להתקין XP אני יודע שצריך דרייברים לSATA השגתי פלופי USB חפרתי את הרשת ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים ! מה שצראיך להיות זה ממה שרשום באינטרנט : Intel 82801 HEM/HBM SATA AHCI עכשיו השאלה נשאלת מאיפה $$^$&$^ אני מוריד אותו ? בטושיבה אין ! :'( :s07: אנשים עזרו לי !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, לקראת סגירה והזמנה, ולאחר קריאה רבה מחפש מפרט מחנויות באזור ראשון-אשדוד (לשם נוחות תמיכה וכו') המפרט מיועד לעבודה בסיסית אינטרנט, אופיס וקצת משחקים. מיועד לעבודה עם מסך T260. השקט חשוב (הולך לשבת בחדר שינה). בעיקרון אהבתי את המפרט הבא (מבחינת מעבד, לוח וכ.מסך) : מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוורר ??? לוח אם Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 זיכרון : Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 320GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI, יחידות 1 מארז וספק : ??? ציוד קצה לא רלוונטי תודה !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בזמן האחרון, מאז שעשיתי את המעבר ללינוקס, הרבה פעמים אני צריך לעשות ריסט למחשב ולעבור לWINDOWS בדול בוט שלי בXP, אני לא סובל את זה, אני עובד על 1GB ראם, במחשב הנייד, נורא, פשוט נורא. אני אעבוד עם VMWARE הרבה, ועוד כלים. אני ארצה לשחק במשחקים, לא מעט, ברמה גבוהה, אבל לא מוגזם, אפשר אפילו פחות מ4850, משהו לכיון 4760, או איך שלא קוראים לו, מהסדרה החדשה. מארז לא צעצוע, בבקשה , בלי פלסטיק שמסטיק, פורטים נגישים, ונוח. אווירור נחמד ושקט בבקשה, דגש על זה, כי המחשב יהיה בחדר שינה(ז"א בלי פאקינג לדים, כבר נדפקתי ככה פעם אחת לא לחרוגגגגג. התשלום במזומן(כנראה) מסך 22",סגור. בבקשה בבקשה לא מארז מכוער, ובלי פלסטיק יואוו המארז של המחשב הקודם שלי התפרק פשוט, נתתי לו מכה קטנה והפל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. לוח: Gigabyte GA-8KNXP Intel 875P chipset Supports 800MHz FSB Intel® Pentium® 4 Processor with HT Technology Dual Channel DDR 400 Memory Architecture with ECC Support Intel® PRO/1000 CT Network Connection Serial ATA Interface Texas Instrument IEEE 1394 Firewire Interface AGP 8X Graphics Interface GigaRAID IDE RAID Controller High quality 6-channel AC'97 audio with S/P-DIF function 8 x USB 2.0 ports מעבד: P-4 2,6 Ghz (800MHz H-threding) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce FX 5200 Ultra זכרון: 512 DDR 400 דיסק קשיח: WD 80 GB 8mb cach

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by matan007,

שלום. מעוניין במפרט למחשב בייתי: סרטים/אינטרנט/וורד/הורדות/מוזיקה... דגש על נפח אכסון, שקט ברמה 8, ללא שדרוגים בעתיד. בנוסף מסך+מקלדת+עכבר. אין חנות ספציפית, ניסיון טוב עם TMS תקציב 2.5K חריגה 200 ש"ח. חשבתי על זה, המלצתכם: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i3 4150 3.5Ghz LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]516₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center]…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shay_999,

שלום לכולכם, כמו שאתם רואים אני חדש פה... ואני שתמליצו לי על מחשב בתקציב של 7000, אם ציוד הקפי, ובלי מסך! המחשב מיועד למשחקים כבדים ואינטרנט.. תודה מראש!! *לא עושה בו OC. בקשה תביאו לי מפרט עד יום שבת בלילה מקסימום כי ביום ראשון אני כבר קונה..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התקציב שלי הוא עד 9000-10000 שח ללא מסך. ההתלבטות היא אם לקנות 2 מחשבים סבירים או אחד חזק(כי אני גר בשני מקומות חצי חודש באחד, וחצי באחר,במקום לסחוב את המחשב איתי בכל פעם). או שבכלל לקנות רק אחד סביר בתקציב של עד 6000 כך שאחליף אותו בעוד כמה שנים. המחשב ישמש בעיקר לעריכה בתוכנות cs5. מעבד intel מתלבט בין 870, 930 ו-950 i7 . אני רוצה בהתחלה לקנות 12 GB זכרון, אך שתהיה לי אפשרות להגדיל עד 24. לפי מה שהבנתי חלק מהמעבדים תומכים עד 16. ואלו שתומכים ב-24 , אז זה רק במהירות 1066. אני מניח שהכמות תועיל יותר מההבדל במהירות (בכל מקרה לא אשקיע במהירות של יותר מ-1333). לוח-אם asus p6td deluxe או לוח של gigabyte? עד היום עבדתי עם asus והכל עבד מצוין. הבנתי שיש תקלה בלוח של a…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן אחרי כמה שנים של הפסקה החלטתי לחזור לעניינים עם מחשב נורמלי שישמש אותי למשחקים, וכל שאר הפרטים השוליים (אינטרנט סרטים וכו'). השימוש העיקרי- משחקים. תקציב- 2500 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם מדובר בחלקים ששווים את התוספת (נניח עד 200 ש"ח חריגה). תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אני חדש פה!! =) אני רוצה לקנות מחשב חדש בשבוע שבועיים הקרובים שישמש למשחקים ועריכת וידאו (fxhome.com). תקציב 8000 כולל XP ומקלדת ומנסה לא לחרוג מזה יותר מדי. לא עושה OC [לא יודע איך וגם לא נשאר כסף] בינתיים הגעתי למפרט הזה. תגידו לי מה אתם חושבים עליו. הערות הכי נוח שתרשמו בציטוט ומתחת לכל רכיב את ההערות. או שלא. מה שבא לכם חח... מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1585 לוח אם: GIGABYTE GA-P35DS3P ¤838 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - 640-P2-E821-AR - DX10 - RETAIL ¤2416 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤373 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום אחרי שהסתדרתי עם התקציב אני אמשח אם תתנו לי המלצה על מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג אבל אם אפשר חריגה לא רצינית לציין מדוע כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים עתידיים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,ACR ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1024 וגודל 22 אינצ -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mrraz,

מי שעוקב אחרי המחירים של המערכות החדשות שמבוססות על LGA 2011-3. לוחות X99 עם מעבד 6 ליבות וזיכרון DDR 4 יכול לראות שהמחירים נמצאים במגמת ירידה אחרי המחירים הראשונים והמטורפים ניכרת ירידה במחיר ככל שהציוד חודר לחנויות. המחירים אמנם מעל מחשבי 4 ליבות אבל הפער הולך ומצטמצם.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by חלאדין,

אהלן. אני כרגע עם dell inspirion. מעבד i7 5600u, 8 גי'גה ראם, דיסק קשיח 1TB רגיל (לא SSD), מסך מגע 15.6 HD. מלבד הביצועים שלו שהם בסדר מבחינתי (צריך מחשב שיוכל להחזיק קצת עבודת מאטלב של קורסי מעבדה) - אני מאוכזב מהמחשב. לא שימושי ולא נוח לעבודה, איכות חומרים על הפנים, טראקפאד צולע, מסך מבריק שמונע ממני לעבוד במקומות עם אור מאחוריי, ובכלל מסך מעיק שלא מאפשר קריאה של טקסטים ארוכים. אם כך, אלה הדרישות: 1.איכות חומרם ואיכות בנייה גבוהות. 2.רצוי משקל נמוך (פחות מ-2 קילו אני מניח..) 3. מסך מאט שמאפשר עבודה בחוץ/תחת תאורה מלאכותית, ושבאופן כללי נוח לעבוד איתו ולקרוא דרכו טקסטים של 20-30 עמודים. 4.טראקפד איכותי, כזה שלא מחייב התניידות עם עכבר. …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ydob,

ברשותי מחשב IBM T41 הורדתי מהאתר את הדרייברים וכאשר הפעלתי את המדייה פלייר קיבלתי את ההודעה הבאה: Cannot play back the audio stream: no audio hardware is available, or the hardware is not responding בנוסף נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש הרבה סימני קריאה על ה OTHER DEVICES מהמחשב לא ניתן להוציא אפילו לא צליל. איך אני יכול לשלוח צילום מסך??? האם זו בעייה בדריבר או בחומרה ומה ניתן לעשות בנידון???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kruscal,

שלום רב! אני מעוניין לדעת איזה נייד שווה יותר: LG K2-226DE/1024MB VS LENOVO 3000 C200/1024MB שניהם בעיקרון אותו מפרט ואותו מחיר בערך (4500?K), אבל בכל זאת LG חדשים בתחום הניידים ולא וותיקים כמו LENOVO..... מי שיש לו מידע יותר מפורט ברמה שיש לו אחד מהם ->אשמח לדעת את דעתכם - ובכלל אשמח לקבל תגובותמכל אחד! תודה רבה!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by asaf7501,

יש מחשבים ב 2000 ועד 10000 שקל.. חשבתי לקנות מחשב של ibm יש לי הצעות alltrade רציתי שתציעו לי על מחשב חזק נייד (לא חשוב המחיר) עם מעבד טוב וזכרונות טובים תודה, אסף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים