ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -- סקיירים, למשל, FAR CRY 3 .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, מסך 24'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בעיקר לגיימינג, סרטי HD וקצת תכנות (רמת לימודי תואר ראשון בתוכנה) ללא שום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD וקצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS, CRYSIS 3, Far Cry 3, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 24 אי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכישה בישראל - עד 3,500 ש"ח מטרות המחשב - עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך - 15, מט * משקל רצוי - 2-2.7 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI, USB3 * בלוטות - כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - HDD 500GB * כונן CD/DVD? צורב - צורב * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - DELL,ASUS תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית ,HD , הורדה , גלישה ,קצת קימפולים ב C ו VHDL א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). code composer , matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב ששימושו יהיה מדיה-סנטר, תכני HD, חובה יציאת HDMI, דבר נוסף שרציתי לדעת - HDMI מעביר תמיכה בסאונד 5.1? בכל מקרה, אם יש לי רסיבר ישן שאליו מחוברים מערכת רמקולים ואין לו חיבור HDMI - אין אני יכול לחבר לטלויזיה גם את הכבל HDMI וגם לקבל סאונד מהריסיבר שמחובר למערכת רמוקלים וסאב (5.1). האם זה דורש ממני להתקין כרטיס קול 5.1 ערוצים ולחבר אותו ידנית לריסבר? תודה! רן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי עשה את שלו במשך 6 שנים, הגיע הזמן להחליף. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, תכני HD (סרטים, סדרות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם הלך לעולמו אז אני מחפש מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FOOTBALL MANAGER 2013,fifa 2013,BF3,GTA,BORDERLANDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר ליישומי אופיס ואינטרנט וגם קצת לעריכה גרפית בסיסית. מסגרת תקציב: 2,500 ש"ח לא כולל מסך ושאר ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים שלחתי מחשב נייד לתיקון בחנות מחשבים.. בעיה ידועה, מחשב לא נדלק.. קיבלתי אותו היום.. לאחר שנאמר לי מה התקלה והציעו לתקן תמורת 700 שקל.. לא שווה בכלל.. אז אמרתי לא. קיצר היום קיבלתי אותו עם תופעה שונה לגמריי.. אחרי שפרקתי אותו לגורמים גילית שחצי מהדברים בפנים בכלל לא שלי. מסך, מקלדת, כרטיס זכרון של 128 שהוחלף ב-64, כרטיס רשת (Mini PCI) ולוח אם שרוף. זה פשוט העלה לי את הסעיף.. חטפתי עצבים.. מחר אני אלך לחנות להתלונן, אבל מה עוד אפשר לעשות אם הם לא יהיו מוכנים להקשיב לי? יש מקום שאפר להתלונן? יש מישהו שמטפל בדברים כאלו?! אודה על תגובה מהירה..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את המישחק HL2 מעבד 2.8GHZ לוח אם -P4P800DELUX כרטיס מסך FX 5600 ו512MB זיכרון..... האם המיפרט הבא יכול ליסחוב את הHL2 על הגדרות בינויות עם פילטרים? ומה כדאי לי להחליף מהמיפרט הזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה שיהיו את הדברים הבאים: כרטיס מסך טוב של geforce עם tv out הארד דיסק 80 gb פנטיום 4 2.6 וצורב 48* וכמובן את כל השאר הדברים, לוח אם וכו' שיהיו טובים וחסכונים :-) ובבקשה שלא יעבו את ה-5,750 בתודה מראש... etay
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט של המחשב: INTEL P4 1.7 423 PIN 256 CACHE INTEL GARIBALDI שתומך ב- RDRAM RDRAM 256 PC-800 ASUS GEFORCE 2 GTS 64DDR CREATIVE 128 BIT VIBRA מערכת הפעלה WIN98 עכשיו אני רוצה לשדרג אותו אבל אני לא יודע איזה חלק ולמה... וכרטיס מסך אני לא רוצה לשדרג בנתיים אני מחכה ל-NV30... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או קיי אז ככה לאחר 3 שעות של עבודת הרכבה והתקנה המחשב סוף סוף מסודר ומוכן ! (ההודעה הזאת ממנו) אז ככה מעבד AXP2100-AIUHB לוח אם - EPOX 8RDA זכרונות 256\3200 ווינבונד כרטיס מסך "ישן" ג'יפה 4 טי איי 4200 128 מגה... מארז....!!! TT XASER2 6000A עם חלון הכל מאלומניום מארז מ-ד-ה-י-ם !!! גוף קירור SK-7 מאוורר על הגוף קירור SF2 ספק כוח אנרמקס 350...!!! נו אז איך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שמעבדי AMD יותר מהירים ויותר טובים למשחקים מאשר INTEL אבל גם שמעתי שמעבדי AMD מתחממים יותר מהר. מה באמת יותר טוב ? והאם ניתן לפתור את בעיית ההתחממות בעזרת מאוור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא נעול על אינטל והוא רוצה לפחות 3.0GHZ ו1GB זיכרון המחשב מיועד בעיקר למשחקים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות ה-3000 ש"ח בלי מסך. הסתכלתי במפרטים באתר אבל רציתי לדעת אם יש משהו אחר.......
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט ב4K, המחשב מיועד בעיקר לגראפיקה, גם משחקים פה ושם בין היתר, לא צריך כרטיס מסך רציני, משהו סטנדרט כזה לקאונטר סטרייק לא יותר(הכרטיס הנוכחי שלי הוא FX5200 128MB אז לדחוף משהו יותר חזק ), בלי ציוד היקפי, עם מסך 17" מחברה טובה(לא מסך רחב) , אממ וזהו בעקרון מה שחשוב , זה לפחות 160GB, ו2GB ראם(ואם ממש אבל ממש אי אפשר אז שימו 1GB), ומעבד כפול ליבה חזק. זהו בעקרון תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אחרי חיפושים רבים בפורום הזה ובכלל באינטרנט הרכבתי לעצמי את המפרט הזה ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או שיש מה לשפר אשמח להצעות מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 880 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * מבצע * - Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC Vapor-X 499 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 799 ₪ - Fractal Design Define R4 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 130 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT מחיר סופי: 5738 ₪ לאשר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי vostro 3500, לצערי הרב נשפכו מים רבים על הלפטופ שלי מה שגרם למזלי רק לפגם בחלק ניכר מהכפתורים ולא אובדן המחשב כולו. אני רוצה להחליף מקלדת. מצאתי 2 מקלדות שתואמות 3500 ולא הבנתי מה ההבדל ומי מהן אני צריך לקנות, אשמח לעזרה : http://laptopexpert.co.il/1845-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-vostro-3300-3400-3500-3700-keyboard-nsk-dj301-05mfj6-0vd3vh-nsk-dj30h.html#/%D7%A9%D7%A4%D7%AA_%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%93%D7%AA-%D7%A9%D7%A4%D7%94_%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%AA http://laptopexpert.co.il/2850--dell-vostro-3400-3500-3700-keyboard-0dkgtk-dkgtk-nsk-djf1d.html מישהו יודע לומר מה ההבדל …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-