עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מגניב לראות כמה השתנה ב-20 שנים מקווה שתהנו בצפיה, אם זה לא המקום אנא מכם מנהלים יקרים אין צורך האזהרות רק להעביר למקום הנכון.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום רב. יש לי מחשב מסוג P4 3.0G לוח אם של אסוס P4S800-X זיכרון 1GB DDR צורב משולב DVD (לא צורב DVD רק קורא) של LG דיסק קשיח 120GB WD SATA כרטיס מסך של ATI RADON 9200 128MB אני רוצה לשפר אותו במקצת, מה הייתם ממליצים לי להוסיף\להחליף ע"מ לשפר אותו?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, זקוק להמלצות על מחשב נייד שרוב הזמן יישב במקום אחד,שיכלול בתוך המחיר את 3 שנות האחריות או שדרוג לכך,רצוי בעל מע' הפעלה XP,כולל כל הקישוריות האלחוטיות,רצוי גם עם HDMI. ראיתי את הווסטרו A840/860 - השאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין הX3100 ל4500? אופציות נוספות - אינספירון 1545 2 הדלים ללא HDMI,יש כמובן את הSL500 שמגיע עם HDMI ומפרט מצויין,כולל מע' הפעלה ויסטה ביזנס אבל שדרוג ל-3 שנים חורג מהתקציב. אופצ' נוספת היא הCOMPAQ-PRESARIO,השאלה איך הבנייה שלו? רעיונות נוספים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shai769,

אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yz101,

הייעוד הוא הרבה אינטרנט, קצת אופיס, ופה ושם קצת משחקים, שום דבר מיוחד. לא צריך מסך ואביזרים. המחשב כן יריץ את VISTA PREMIUM וכן חשוב שיהיה שקט. מעבד: E7200 של אינטל. 555 ש"ח קירור: FREEZER 7 PRO. 115 ש"ח. לוח:EP35-DS3L של GIGABYTE. 414 ש"ח. זיכרון: 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader. 450 ש"ח. כ.מסך: 9600GT של GIGABYTE עם 512MB GDDR3. 655 ש"ח. קשיח: 500GB 32MB 7200RPM של SEAGATE. 307 ש"ח. צורב: H20 של LG. 120 ש"ח. ספק: 550W של TOP POWER. 320 ש"ח. מארז של HEC מדגם 6C11. 170 ש"ח. הרכבה ובדיקות. 60 ש"ח. סה"כ: 3166 ש"ח. האם המפרט צריך להתאים לדרישות?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by geraw,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, ומתלבט. אשמח להצעות. התקציב שלי הוא כ-5000 ש"ח, לאחר שדרוג זכרון ל-8GB. הקניה היא בארץ. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): עבודה משרדית, כולל תוכנות סטטיסטיות מרובות נתונים בכמה גליונות (כח חישוב קצת יותר רציני מאופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3, מוכן להתפשר על 14 אבל לא יותר מזה (וגם לא פחות). * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). רזולוציה…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  8. Started by חש ז,

למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  9. חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0010QD6FE/ref=nosim/coffeeresearch79157-20 תנו לי חוות דעת אם הוא חזק מספיק..לא להתייחס בקשה למחיר רק דעה כללית על המחשב תודה רבה(:

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום כולם! אני צריך מחשב שאני אוכל לשחק ולעבוד עליו למשך שנה אחת(עד הגיוס) ואולי בסופ"שים (אחרי הגיוס). דרישות - 1)שיריץ משחקים בצורה טובה( high ואם אפשר אז very high ) על מסך 19' 1440X900. 2)שיתמוך בכרטיס קול שאני אולי אקנה להקלטות. 3)שיחזיק אותי שנה אחת איך שצריך . 4) אני בונה על ווינדוס 7 אז אם אפשר, שיוכל להחזיק את המערכת + המשחק. אם לא - נשאר עם XP אוברקלוק לא בתכנון. אשמח להמלצה למקלדת נוחה(בסביבות ה100-200 ש"ח, בלי קשר לתקציב המפרט) יש לי תקציב של 2700 ועוד 100 ש"ח במקרה הצורך(אבל שבאמת יהיה צורך, לא סתם) אבל אני מעדיף לא להתחיל לחרוג כי בסוף נגיע ל-4000 שח XDD.

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודדות. 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית, עבודה משרדית וכו... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8. 5. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור המרכז. 6. מתי מתוכננת קניית המחשב? מתי שאמצא מחשב מתאים. 7. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? שיהיה מסך מגע טוב מספיק כדי לעבוד איתו בעריכה גרפית בינונית. 8. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לשדרג את הדסקטופ שיש לי בבית. אני מחפש משהו יחסית בסיסי, אבל שיהיה מהיר יחסית ומתקדם מבחינת חומרה. אין דרישה מיוחדת ל SSD, אני יכול לעבוד עם מהירות של 7200 בכונן הקשיח (כנפח של 500-1000 ג'יגה), אבל כן זיכרון מורחב (לפחות 8 גי'גה) כשדי שהמחשב לא יתקע, מעבד מתקדם, ספק כוח איכותי ומארז נוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח... אפשר לחרוג ב 200-300 ש"ח בשביל מפרט משמעותית משתלם יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - יישומי אופיס, אינטרנט -מהי הרז…

16. Started by ddandd,

מחפש מחשב נייד, שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים, למשחקים, גלישה וכו' 15.6 אם אפשר תקציב 3500 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  17. Started by shaharper,

שלום לכולם, ראשית, אני רוצה להודות על העזרה בקניית מחשב נייד לאשתי, ראו דיון: אני חייב סקירה עבור המחשב הנרכש לטובת הפורום, אעשה זאת בימים הקרובים. בקצרה - מחשב מצוין לצרכים הרשומים, שינה לאשתי את החיים (ציטוט מדויק). בשבוע שעבר, חברה של אשתי החליטה "להצטרף לחבורה" ולרכוש מחשב לאותו שימוש. לאחר תחקיר מצידי, אלה הדרישות שלה: תקציב - אפשר להגיע עד 4500 ש"ח, חסכון יתקבל בברכה אך אינו חובה. תצורת 2in1, עדיפות למסך מסתובב ולא לנשלף. גודל מסך מגע - עד 14 אינץ'. חשוב שהמסך מתאים לשימוש חוץ (אור שמש). משקל - עד 1.5 ק"ג. צריך לפחות 3 חיבורי USB (חיבור למצלמת וידאו מספר פעמים ביום, כונן אחסון חיצוני, מדי פעם מדפסת ללא אלחוט, ומשדר לעכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by frank31,

שלום אבקש את עזרתכם בבניית מפרט מחשב בעלות בין 3000 עד 3500 ש"ח. המחשב מיועד ל : גלישה באינטרנט, עבודה באופיס , עריכה של סרטים ממצלמה דיגיטלית ומשחקים לא כבדים כגון maplestory. נדרש - לוח אם , מעבד , זכרונות , כרטיס קול , כרטיס מסך , כרטיס רשת , צורב DVD , מארז . אודה על עזרתכם.

19. Started by orir31,

אני רוצה לקנות מחשב לבית. שימושים: אינטרנט, OFFICE, SKYPE. כלומר מחשב פשוט. אני רוצה להתבסס על אינטל ולוח אם שמובנה בו הכרטיס מסך, האודיו והזיכרון. מה האפשרויות המומלצות? (לא צריך מסך, רק מעבד, לוח אם, דיסק, מקשים, מארז וספק). תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. Started by Bumpy123,

אז ככה לפני הכל אני אשמח לקבל את ההצעות הכי זולות, אין ממש הגבלת תקציב. אולי 1500, אבל עדיפות ליותר נמוך אז ככה, על כרטיס טלויזיה אפשר לוותר כי יש לי את ה PVR 150 בנוסף יש לי כונן קשיח שקבלתי מתנה מגוגל בנפח של 400 גיגה מסוג SATA 2 אז עדיפות לזה בלוח אם על הלוח אם חשוב שיהיה רשת וסאונד 5.1 או יותר (אולי בכלל עדיף רשת וסאונד לא הלוח?) כרטיס מסך, האמת שאני ממש לא יודע, אולי יהיו דברים על הלוח אם שיספיקו, אבל אתם המומחים, אני חושב שצריך לא מובנה. תקנו אותי. עדיפות לאיזה מארז יפה שיוכל לשבת ליד הטלויזיה חוץ מזה שיהיה את כל השאר, זכרונות, צורב דיוידי, ספק וכל מה ששחכתי תודה מראש יונתן

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לסרטים ומשחקים, יש כבר מסך 22 אינטש (אני לא בטוח מהי הרזולוציה הטבעית שלו). אבל התקציב של המערכת כולה הוא עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). הצלחתי להרכיב את המפרט הבא - מה דעתכם? האם המערכת מאוזנת מספיק? אשמח לשמוע חוות דעת על א. הכרטיס מסך הזה של אלבטרון? איך הקירור שלו? ב. והאם הספק והמארז מספיק טובים? ג. האם המערכת רועשת? תודה מראש לעונים. (נ.ב. בחרתי במע' של AMD בגלל אפשרויות השדרוג ותמיכה ב-PCI 2.0) מעבדים AMD Phenom II X2 245 2.9Ghz AM2+/AM3 ¤341 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות Kingston DDR2 2048MB 800MHZ ¤129 כוננים קשיח…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. היי חברה אשמח לקבל המלצה למפרט לשימוש משרדי וגלישה ללא ציוד היקפי. ראיתי מפרט במדור המומלצים שעודכן לאחרונה רק בספטמבר 2009 אז אני מניח שדיי הרבה השתנה. בתודה מראש ! נתי

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  23. שלום לכולם, מבקש עזרה בקניית מחשב חדש, זה המפרט שהרכבתי עד עכשיו: This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Qty: 1 - Price: ₪ 1560 CPU Cooling: Noctua NH-D15 CPU Cooler Qty: 1 - Price: ₪ 385 Motherboards: Gigabyte Z370 HD3 Qty: 1 - Price: ₪ 585 RAM Memory: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 2666 CL16 Vengeance LPX Red CMK16GX4M2A2666C16R Qty: 2 - Price: ₪ 1711 Cases: Antec P8 Tempered Glass Case - With New PC only Qty: 1 - Price: ₪ 252 Power Supplies: Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H …

24. Started by dawei,

שלום לכם אשמח לעזרתכם למפרט האופטימלי לעיסוק אינטנסיבי בשיווק שותפים באינטרנט. זה אומר בניית אתרי wordpress, קצת גרפיקה וקצת עריכת וידיאו (קצת, כי עבודה מקצועית ממש תישלח למיקור חוץ). צריך שהמחשב יריץ המון דפי אינטרנט בו זמנית, תקשורת זריזה מול שרתים וכדומה (אני יודע שהחיבור חשוב, אבל זה רלוונטי גם למחשב). אני מעוניין לעבוד מול שני מסכים, אחד מהם צריך להיות מעולה לעיניים כי אני רגיש. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני הייתי רוצה להוציא עד 2500, יש אפשרות לחרוג בעוד 500 אם ממש כדאי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר רמקולים ושני מסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by avi_miz,

שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.