עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by devek,

שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם אני משתמש חדש התקציב שלי עומד על 2500 שקל+- שיכול לחרוג יש לי סוג של אתגר קטן שאני לא בטוח שהוא יצליח אבל גם תוצאות כמעט מושלמות יבואו בברכה ובקיצור שהיה תמקסמים שאפשר להוציא מהסכום היחסית קטן הזה. מטרת המחשב היא בעיקר למשחקי רשת אבל גם משחקים כבדים לשעת הצורך יתקבלו בברכה... ובנוסף שהמחשב יעמוד בעבודה משרדית ללא כל בעיה שכוללת גלישה באינטרנט,כל סוגי ההורדות... מסרטים משחקים ושירים,שמיעת מוזיקה וכו' התקציב אינו צריך לכלול עכבר,מקלדת ,אוזניות מסך וכו'... רק כונן צורב שיאפשר לי להתקין+לצרוב אין לי העדפה ספציפית לחברה... אני רק מעדיף אם כבר שהחברות יהיו מהמובילות בתחום לכל נושא ושלא יהיו חברות לא מוכרות... המחשב צריך להכיל קירור ואיוורור יחסית חזקים מכיוון …

• 8 תגובות
    • 564 צפיות
  3. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לצרכי לימודים, צרכים יומיומיים ופנאי. חשוב מאוד שהוא יהיה אמין מחברה אמינה עם אחריות עליו ולא ימות אחרי שנה בודדת של שימוש. המחשב צריך להיות לא כבד מדי כדי שיהיה ניתן להתנייד איתו ממקום למקום. *מטרות המחשב? המחשב צריך לשמש לעבודה משרדית, לימודים, אופיס, משחקים קלים (משחקי דפדפן בד"כ), שימוש יומיומי, גלישה. יכולת להפעיל סרטים וסדרות בצורה חלקה באיכות HD BLURAY . *גודל מסך? גודל סטנדרטי שיהיה מסך נוח לצפייה ממושכת קריאה ועבודה ממנו. *משקל רצוי? המחשב צריך להיות נייד ממקום למקום ולא כבד מדי. *האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם?)? לא משהו יוצא דופן אבל שלא תיגמר אחרי שעה של גלישה. *האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, הי…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אבא שלי רוצה לקנות למשרד שלו מחשב שיהיה לו אינטרנט וזה,עכשיו אמרתי לו שאני אקח מחשב בשבילי כי עכשיו במחירים של היום אפשר להביא מחשב ב2900 שקל ממש טוב ואפילו הרבה יותר טוב משלי! מה אתם אומרים על זה- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9875 רק שאין מסך,זה הבעיה. כרטיס מסך gforce (leadetk) 6600gt 128ddr תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by spider272,

מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ולכן פניתי לחנות וקיבלתי את ההצעה הזאת: Core 2 duo 6750 אני רציתי בהתחלה את ה 6600 אבל הוא אמר לי ש ה6600 יקר יותר מ 6750 ולכן המליץ לי על זה... =\ Asus P5B Hyperx 2x1gb 800 CL4 8800 GTS 320MB 250gb sata II מארז של thermantake צורב דיויד Thermaltake 550 ספק סהכל 5700... בקיצור רציתי לדעת מה אתם אומרים ... שווה לא שווה מה כדיי...? תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Dj-L@g0la5,

Intel Core 2 Duo E6400 BOX SUNBEAM Tuniq Tower 120 ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 Leadtek Geforce 7900 GS Extreme, 256 mb DDR3 256-bit, Dual DVI, PCI-Express Retail Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD Pinoneer x16 DUAL LAYER Beige bulk DVR-111D THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan Enermax Liberty 500W סה"כ 7411.5 שח השימושים הם בעיקר משחקים, אבל בעתיד גם OC. הוא כבר מתכנן לקנות אותו, אבל רק רוצה חוות דעת, ככה שלא צריך שתבנו מפרטים, אלא אם יש לכם דברים קטנים שהייתם ממליצים עליהם.. תודה מראש ד"א, עכשיו ראיתי אשכול בפורום תצוגה וגרפיקה שאמרו שם שה-x1950Pro יותר טוב.. אז לקחת את ה-1950?

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  9. מעבד אינטל פנטיום 4- 2.6GHZ זיכרון 256DDR הרדיסק 30GB סידרום כונן דיסקטים כרטיס מסך פשוט לא יודע איזהם כי לא מותקן לו הדרייור עדיין המחשב הוא מחברת COMPAQ PRESATIO 1500 דגם יש לו 2 בעיות 1 הסוללה שלו נגמרת מהר ולכן יש לעבוד איתו מחובר לספק כוח תמיד (כמה עולה סוללה חדשה?) 2 באסה שיש לו סידירום ורציתי לדעת כמה עולה צורב למחשב כזה לחבר לו... כמה שווה המחשב הזה?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by Meir787,

מעבד - חשבתי בכיוון של המעבדים החדשים של AMD, האתלוןBe-2350, שיעלה בערך 100$. השאלה היא האם הוא יותר טוב ומשתלם מאשר מעבד בתדר גבוה יותר כמו ה5600 ? (136$, בערך) כמו-כן, אני לא פוסל שום דבר ואשמח להצעות גם לכיוון של מעבדי אינטל. לוח אם - דיי סגור על הASUS M2N-E... אשמח לעוד הצעות. HD - 250GB, Seagate ככל הנראה... זכרונות - Geil, 2GB 800MH CL5, יש אפשרות לCL4, אבל הזכרון הרבה יותר יקר - האם ההבדל מורגש עד כדי כך ? כרטיס מסך - חשבתי בכיוון של ה2600XT 256MB, שיעלה לי 163$. שוב, אשמח להצעות טובות יותר. ספק כח - ההתלבטות כאן היא בין ספקים פשוטים יותר של FSP וTT בהספק 400W במחיר של 40$ פחות או יותר, לבין ספקים יקרים יותר של TT או אנרמקס וכו' בהספק של 500-550W (אחד מהספקים של TT…

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  11. מעבד כפול ליבה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc! מחכה לתגובתכם בתודה מראש דימטרי

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  12. שלום לכולם.. אז לאחר 4 שנים שקירטעתי עם המחשב הישן , הגיע הזמן לקנות מחשב חדש.. ;D אני מחפש מחשב שאני אוכל לשחק בו כמו שצריך , לקודד סרטים וכול שאר הירקות שעושים עם הקופסא הזו. בינתיים אני אשתמש במסך הקיים - SAMSUNG 710TM בגודל 17 ובערך עוד חודשיים אני אחליף אותו ל22' נורמלי. אחרי שיטוטים באתר וקריאה לא מעטה על המפרטים השונים הגעתי לסוג של מסוים של הבנות לגבי המפרט הבסיסי שאתם ממליצים עליו. ניסיתי להרכיב מפרט בעצמי...והנה הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 Geil DDR2 4096MB 800M…

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by simuran,

שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by TheRedEye,

ואני מחפש מחשב בתקציב של 4600 עם מסך LCD 19 שיעודו למשחקים המפרטים באתר לא סיפקו אותי..

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by אבשה,

אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  16. אני ואח שלי קונים מחשבים חדשים (שלי נהרס ולו יש בר מצווה) ורציתי המלצות למפרטים... יש לי מפרט בערך אבל אני צריך לשפר אותו. המחשבים צריכים להיות מאותה חנות, עדיף iqpc אלא אם כן יש משהו יותר טוב. 1) לאח שלי, תקציב: 7000 כולל מסך, אפשר לחרוג קצת מהמחיר. משחק להרצת משחקים חדשים (כמו crysis וכאלה..), אינטרנט, קצת סרטים וקצת פוטושופ. מארז שקט כמה שיותר לא משנה איך נראה.. הכי מכוער שיש לא משנה. מסך 20 אינצ' טוב למשחקים וסרטים. לא לOC בשום צורה... בציוד הקפי צריך עכבר נטען אלחוטי (או אם זה עולה הרבה אז לא נטען) ורמקולים 5.1 סבירים (לא חייבים לרשום במפרט אבל לקחת בחשבון במחיר). הנה המפרט שבניתי עד עכשיו (לתת כיוון למחשב): מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BO…

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  17. אני לא בידיוק יודע מה יהיו השימושים של המחשב הזה, אבל חשוב שיחזיק כמה שיותר זמן. מדובר בילד בן 6 ולא איזה גיימר שאם המשחק לא ירוץ לו על 1680x1050 הוא יקפוץ מהחלון. אני מאמין שמשחקים זה הולך להיות משחקי דפדפן ומשחקי רשת כמו מייפלסטורי וכו. תודה מראש. עריכה: אוקי סליחה מזמן לא כתבתי פה ולא התעדכנתי בחוקים. אז ככה: המחשב ישמש לעבודה שוטפת(לימודים וכו', ומשחקים(קלים-רשת). אין צורך בציוד הקפי, מערכת הפעלה, והרכבה. מבחינת שקט, אני חושב שלא כזה משנה למרות שכמובן לא יהיה טרקטור בבית. OC לא מתוכנן. כמו שציינתי למעלה, המשחקים הם בעיקר משחקי דפדפן ורשת קצת יותר מתוחכמים כמו מייפלסטורי וכאלה. יחובר למחשב הזה מסך 22" 10X.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. תראו, יש לי מחשב ישן ואני מעוניין לשדרג אותו - עד 1000 ש"ח. מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ואולי קצת משחקים (GTA:SA - שלא דורש הרבה). החלקים העיקריים שאני צריך - מעבד, לוח אם, זיכרון ודיסק קשיח (אפשר גם כרטיס מסך זול אם נכנס בתקציב). האם הדבר אפשרי?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  20. מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד למשחקים במסגרת תקציב בינונית : CPU: INTEL P4 2.6 HT 800mhz MEMORY: SAMSUNG 512MB 400mhz MOTHERBOARD : GIGABYTE- 8IPE100MK HARDDISK: WD 120GB S-ATA 7200 CASE: AOPEN H600B W/WINDOW+POWER SUPPLY 350W CD-RW: LITE-ON 52X32X52 BLACK I/O: MICROSOFT KEYBOARD+OPTICAL MOUSE VIDEO: SAPPHIRE 9600XT PRO2 256MB או HERCULES 9600 PROPHET 256MB הבעיה שלי היא בין הכרטיסי מסך, מצד אחד לא רוצה לקנות כרטיס כל שנה מצד שני אין לי תקציב בלתי מוגבל. אני גם לא מתכוון להיכנס ל overclocking אז לא מאמין שיש צורך להשקיע בקירור מיוחד.

• 8 תגובות
    • 984 צפיות
  21. Started by asaf172,

שלום אני מחפש מחשב+ציוד נלווה (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ) בסביבות 2500 ש"ח הצרכים הם אינטרנט, אופיס, מוזיקה ואולי סרטים מדיי פעם. חשוב שיהיה חיבור לטלוויזיה (HDMI או VGA, עדיפות כמובן לראשון) חשבתי על המחשב הבא, ראיתי שהוא חוזר על עצמו הרבה פעמים פה בפורום: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 יש לו יציאות לTV? והאם הוא עומד לדרישות שלי? בנוסף חשבתי על המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 לגבי רמקולים, עכבר ומקלדת, אין לי העדפה, אשמח לשמוע את המלצותיכם תודה אסף

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by CashMAn,

-כותרת-

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by yan_ymar,

לפי המפרט שלי הנ"ל <---- מה אתם מציאים לשדרג עד 1500 שח גג רצוי מאוד מKSP לדעתי אני מאוניין לשדרג את ה RAM ל2GB אבל לפי מה שיש לי האם זה יעבוד מהר אם אני יקח עוד 2 סטיקים של 1GB ועוד שלי שכל אחד 512 ויצא 3GB בכללי... + AC לכרטיס מסך באתר... ו ביג טייפון תוגובות הצאות... בתודה יאן

• 8 תגובות
    • 957 צפיות
  24. חשבתי ככה : E2160 GG -P31--DS3L OCZ SPECIAL ED-800MHZ GG-8800GT512MB \HD3850 לא סגור עדיין . INFINITY WD\SEGATE BR 7200 RPM 16MB SATA 2 HEC 6A19 לבן OPTERIAC SONY NEC בעיקרון אני פתוח להצעות חדשות ,ה OC הולך להתבצע לשימוש יומי ,לאזור ה 3 GHZ ומעל ,הלוח אם הזה מסוגל לעשות 461 ב FSB אז ש אין צורך לקחת P35 , אולי איזהשם עצות לשיפור

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by t-mac1,

שלום. אני רוצה לבנות מחשב למשחקים וכל מה שמסביב..., בלי מסך וציוד היקפי, בלי הארד דיסק (יש לי 120) ובלי כוננים. אני רוצה להביא תמחשב מKSP כי הם ליד הבית שלי... חשבתי על מפרט, אבל אני לא בטוח על כמה חלקים: מעבד: (לא יודע מה לבחור) 1400 שקל Q6600 או E6850 , מה עדיף? לוח אם: 570 שקל gigabyte P35-DS3L יש לוחות יותר טובות מאלה במחיר עד 600 שקל בערך פלוס מינוס? זיכרון: 600 שקל 2 סטיקים של 2 ג'יגה (זה נראה לי יותר עדיף על 4 סטיקים של 1 ג'יגה... לא?) DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader כ.מסך:1500 או 2000 שקל אני לא יודע מה לקחת:512 8800GT או 8800GTS 512 מארז וספק: (לא רוצה להשקיע פה, מארז נגיד עד 400 שקל וספק לא יודע כמה חח) א…

• 8 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים