עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blue_wolf,

עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מחשב לעבודה/גיימינג (ללא מסך וציוד הקפי), ואשמח להעזר בכם: 1. תקציב: טווח התקציב הוא 5000-6000 ש"ח. אין צורך לנסות לחסוך, אלא אם אתם חושבים שמדובר בבזבוז. 2. שימושים: עבודה גרפית יומיומית (בתוכנות - 3ds max, maya, photoshop, after effects וכ"ו..) וגיימינג בהגדרות גבוהות. - המחשב מיועד להתחבר למסך LG W2442PA ולעבוד ברזולוציה של 1920x1080. 3. שקט הוא לא עניין קריטי, אני מניח שהחשיבות היא 7-8. 4. לא מתוכנן כרגע OC, אבל אני לא רוצה לשלול את האפשרות. כרטיס מסך: אני עובד בעיקר עם 3dsmax ומהניסיון שלי הכרטיסים של Nvidia עובדים יותר טוב שם, לכן אני מחפש כרטיס גיימינג טוב של Nvidia (לא Quadro). דיסק קשיח: אני מעוניין בשני כוננים בנפח 1TB כל אח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש טבלה שתשווה בין המעבדים של AMD (כמו שיש בסטיקי אבל שם יש רק של INTEL). אם אפשר גם הסברים כי אני ממש לא יודע הרבה על ההבדלים במעבדים של AMD..לדוגמא:TURION 64...מה זה? זה סלרון עם 64 ביט? בקיצור אם יש מישהו שמבין ויכול לבאר את העניין אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, אף על פי שקראתי את החוקים, וראיתי שיש נעוץ לגבי מפרטים מוכנים. אשמח אם תוכלו להכין לי מפרט שיכלול את התוכנה Solidworks. קצת רקע: למדתי הנדסאי מכונות, אני מעוניין בעוד שנתיים לחזור ללמוד. חלק מהלימודים בהנדסה מכונות, זוהי התוכנה או תוכנת שרטוטים כבדה אחרת. אחרת לא הייתי מבקש מכם להכין לי מפרט, והייתי קונה משהו פשוט. להלן הטופס: 1. התקציב הוא 3000-3500 ש"ח. אני מבקש לא לחרוג מ-3500 ש"ח. 2. השימוש העיקרי הוא תוכנת Solidworks או תוכנה שרטוטים אחרת בזמן הלימודים לעוד שנתיים, שאר העבודה היא משרדית וצפייה בסרטי HD. 3. אני מעוניין גם לרכוש מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. מבחינתי שהכל יהיה באיכות נמוכה. 4. בנוסף לא להכליל כרטיס לנתב אלחוטי וכרטיס טלוויזיה, אבל אשמח לה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אני צריך מחשב לעבודה משרדית וצפייה בסרטים (1080p) עד 2200 ש"ח בחרתי במעבד דיי חלש בידיעה שאולי אני אשדרג אותו לIvy Bridge שנה הבאה אני לא משחק יותר מדי משחקים, אם כן אני אקנה כרטיס מסך בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף KSP, אבל אפשר להתפשר 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה SATA3 (6Gb) וe…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by natanbs,

שלום לכולם. אני לפני קניית נייד חדש הנ"ל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=3958&CatCode=315 אני מעוניין לשמוע חוות דעת לגבי: 1. טיב ואמינות המחשב 2. ניסיון בעבודה שוטפת עם המחשב 3. אם למשהו יש המלצות על דגמים אחרים באותו רמה 4. איך תצוגת המסך wled האם יש לו? 5. לכמה זמן מחזיקה הסוללה 6. איך העבודה עם המקלדת המחשב בעיקרו יהיה לתוכן באינטרנט וצפיה בסרטים ושימושי אופיס רגילים. תודה לעונים אם למשהו יש ניסיון עבודה עם הדגם הזה אשמח לתגובתו.

7. מה המצב גברים?.... שמעו יש לי כ-1200 ש"ח ואני רוצה להתחיל לשפר את המחשב שלי! המפרט שלי הוא: AMD ATHLON XP 2000 GIGABYTE GA-7DXE 256MB DDR-SDRAM PC2100 133MHZ GEFORCE4 MX440 זה המחשב שלי שקניתי מלפני שנתיים.... אני רוצה לשפר אותו אני מגיע למצב שאני משחק במשחקים כמו אנדרגראונד2 ונתקע לי המחשב כי אין מספיק זיכרון או שרואים מסריח כי הכרטיס מסך ממש מעפן! יש לי 1200 שקל ואני רוצה לשפר את המחשב שיעבוד לי חלק משחקים..אני משחק HL2, FIFA2005, NBA2005, NFSU2 GTA החדש וכו'..הם לא זזים ולא כיף לשחק ככה או שפשוט לפעמים יוצא לווינדוס בזמן שאני משחק כי מספיק זיכרון משהו כזה!!!! אני רוצה שיעבוד חלק רוצה לשפר את המחשב המזדיין וזהו....אז תעזרו לי תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RaffiB,

היי , אני דיי חדש וממש בור בכל הקשור לנושא החומרה , אבל מה שכן עד שאני חוזר מחופשה מהצבא אני רוצה לשחק במשחקים שלי - מה שאוטוטו אני לא אוכל עקב התיישנות של המחשב . אז הנה המפרט של המחשב (במידה והחסרתי משהו תגידו לי כי יש מצב שאני פשוט לא יודע ) Windows XP V 2002 SP 3 Hp Compaq Dc 7700 Convertible Intell® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz 2.39 GHz, 1.98 Of RAM Nvidia Geforce 8800 GTS 320 כרטיס קול יש לי כרטיס קול חיצוני (מוזיקאי) אז לא רלוונטי . אני אשמח להצעות שידרוג עד 2000-3000 ש''ח . המטרה שלי מהמחשב זה נטו למשחקים . תודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zipdrive,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000, צריך לנסות ולחסוך עקב מגבלות תקציב. 2. מה שימושי המחשב עריכה גרפית בפוטושופ ואילוסטרייטור - לפרנסה. נכון לכרגע המסך קטן (19") בתקווה לשדרוג בעתיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש מקום בכוננים הקשיחים הישנים, צריך רק SSD חדש. אין צורך בכרטיס מסך נפרד, כונן DVD, ספק כוח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ran500,

אני מעוניין לרכוש את המחשב http://www.officedepot.co.il/items/1354145-מחשב-נייד-ASUS-GL553VD-FY026T-i7-7700HQ-15-6-אסוס?referral=weebo לפי הכתבות האחרונות הבנתי שיש איזה פריצת אבטחה במעבדי i7 שהעדכון גורם להאטת המחשב ב30 אחוז האם בכל זאת כדאי לרכוש מחשב זה? למטרת שימוש כללי גלישה ובהמשך תכנות אני מעוניין לחבר את המחשב בנוסף ל2 מסכים נוספים אם יש לכם המלצה למחשב אחר אשמח לקבל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, למרות שלא נראה לי שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב-תכליתי, מולטיטסקינג כבד כאשר אני לא ממש משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין לי מושג מה זה אומר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sagi berholz,

אהלן חברה. יש לי אפס ידע בתחום ואני מחפש לפטופ ללימודים. תקציב 3000שח אבל גמיש. דרישות: מסך 13.3 משקל: עד 1.5קילו. זיכרון 500GB. לגבי מעבד אני לא רוצה לרדת מi5. מיועד בעיקר לעריכת מסמכים ושימוש יום יומי. לא לגיימינג. אבל מצד שני חשוב שיהיה מחשב חזק ואמין. המליצו לי על asus zenbook ux330ca וdell xps13 פתוח להצעות ולשמוע עוד טיפים בנושא. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש את המחשב הזה באמזון, ב799 $ בחישוב תוספת מע"מ יוצא 935, אין את המחשב הזה בארץ, כך שאיני יודע האם זה שוה, אפשר לראות לפי הנתונים שלו האם זה שוה? Acer Spin 3 Convertible Laptop, 14" Full HD IPS Touch, 8th Gen Intel Core i7-8565U, 16GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD, Backlit KB, https://www.amazon.com/gp/product/B07QXL8YCX/ref=ask_ql_qh_dp_hza מחשב.pdf

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by TeaHwpce,

יש את השלושה האלה: Acer Aspire 2.2GHz 5732Z http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Lenovo G550 2958-8LG 2.3GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735 מה כדאי לי לקנות? כולם 15.6 הם כולם אותו מחיר בערך... אז אני צריך לדעת מה הכי טוב מחבינת חומרתו בנוסף מה עדיף, ACER או LENOVO?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Naftali Dov,

בוקר טוב, מחפש המלצה למערכת שוכבת על מזנון ושתהיה כמה שיותר קומפקטית ושקטה. יחובר למקרן ורסיבר חדשים אז חייבת להיות מעודכנת בכל הפורמטים החדשים של הקול ותמונה 4k. שיהיה שטח גדול לאיחסון לא צריך צורב צריך ווידוס צריך מקלדת ועכבר טובים. סכום עד 3000 שח פחות או יותר

16. Started by omric,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בסיסי בגודל mini-itx בתקציב נמוך. בזמן האחרון אני חורש הרבה באינטרנט על כל מיני רכיבים והצלחתי להגיע בגדול ל-2 אפשרויות של מפרטים בתקציב שלי: אפשרות 1: לוח אם סטנדרטי עם מעבד Intel G3220 אפשרות 2: לוח אם עם מעבד 4 ליבות מובנה - Intel J1900 ב-2 האפשרויות אני בונה על מארז mini-itx עם ספק מובנה של 150-300 Watt (תלוי בדגם שאני אלך עליו), זיכרון 4GB, הארד דיסק וכונן DVD ההתלבטות שלי בין 2 האפשרויות: מצד אחד יש לי כבר מחשב בגודל מלא עם המפרט מהאפשרות הראשונה - בהחלט עושה את העבודה כמו שצריך ואני מאוד מרוצה ממנו, אבל אני חושש שעם ספק של 150-300 וואט זה יהיה קצת בעייתי... ולגבי האפשרות השנייה, היא לא בעייתית מהבחינה הזאת כי לפי מה שהבנתי מדובר על מעבד …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, אני פרילנס שרוצה להתחיל עסק זעיר. מחפש מחשב לשתי מטרות עיקריות: A: שרת רנדור(pool) + עבודה שוטפת על תוכנות תלת מימד, עריכת תמונה, עריכת וידאו. B: שרת קבצים, הרשאות,ניהול,שיתוף ל4 תחנות נוספות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4-4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי לעיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: Maya, zBrush, Nuke, After Effect, Photoshop, Vray, Mental Ray תדיר: Internet, Office, Eclipse, VMware, FTP ב) במידה והמחשב מ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הוא נעול על אינטל והוא רוצה לפחות 3.0GHZ ו1GB זיכרון המחשב מיועד בעיקר למשחקים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Maorhan,

אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה הרעיון : מפרט ב- 7800 שקל. שיכלול מסך 19' LG לא שטוח רגיל. יש צורך בכרטיס רשת ( יש לי lan בבית) שיהיה amd ואני צריך הכל חוץ מצורב ועכבר. כמובן שאין צורך במערכת הפעלה...את זה אני יתקין לבד אחרי הקנייה. שיהיה רמקולים איכותיים זה מאוד חשוב לי איכות הסאונד. המחשב צריך להיות למשחקים כבדים ביותר הכי חדשים שקיימים. תודה רבה וענקית לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by cgbSpenser,

שלום, מבקש הצעה למפרט עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח סופי, עדיפות לפחות מזה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לבזבז ללא צורך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות מתמטיות בעיקר (אך הוא מעונין להריץ את הFIFA החדש בגרפיקה לא הכי גבוהה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). MATLAB*, C, OFFICE *בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: כמו שצוין מעלה הוא רוצה שתהיה לו האפשרות להריץ FIFA חדש לא עם הפרמטרים הגבוהים ביותר, אך שניתן יהיה לשחק.... 3. האם יש צורך בצ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חברים יקרים. מכר שלי מעוניין למכור מחשב עם המפרט הבא: Intel core i5 4440 haswell socket 1150 ‏‏‎8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) hyperx kingston Gigabyte . B85M-D3H 1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire 931GB Western Digital WDC WD10EZEX Windows 10 Education 64-bit מסך BENQ 23" דגם לא ידוע. ספק כח לא מוכר. המחשב בשימוש כ5 שנים. מה המחיר ששווה לקנות אותו?

24. שלום. אני מחפש מחשב שהדרישה היחידה היא שיוכל להתמודד עם התוכנות הנ"ל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k רק אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות כמו revit. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף.. …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, שבוע טוב. אחי הקטן עשה הרגע בר מצווה, קיבל ערמות של צ'קים, ורוצה לעצמו מחשב חדש. מעבד - הוא לא עושה OC, אז אני מניח שכאן הבחירה היא AMD. לשיקולכם אם AMD או אינטל אם התקציב מאפשר. גוף קירור - אין הפתעות - AC FREEZER 7\64 PRO. לוח אם - לאוברקלוק קיצוני לוקחים ASUS, אבל מכיוון שלא יהיה פה אוברקלוק אני מניח שלוח של GB יהיה סבבה. זיכרונות - ההפרש במשחקים בין 2 ו-4 ג'יגה של זיכרון לא דרסטי, אז אני מניח ש-2 ג'יגה יספיקו. כרטיס מסך - אני מניח שהמינימום הוא 8800GT, כשהשמיים (9800GTX) הם הגבול. קשיח - 320\500 ג'יגה יהיה מעולה, כשקשיחים של סמסונג עדיפים עלי בגלל האמינות והשקט, אבל גם כוננים של WD וסיגייט (כשהראשונה עדיפה) יתקבלו. צורב DVD - כאן אין הפתעות, ASUS DRW-2014…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.