עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gggilad13,

האם כדאי לקנות מחשב חדש עכשיו (או לשדרג) או לחכות עד שיצאו עוד טכנולוכגיות חדשאות כמו PCI אקספרס או מעבדים חדשים יותר? כיום יש לי: פנטיום 4 1.5 גיגה הרץ 128 מגה זיכרון גי' פורס 2

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by עמית עציץ,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9500 שח כמובן לצמצם כמה שיותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, עריכה גרפית משחקים כמו HORIZON ZERO DWAN, RDR 2 ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי חשוב לי אורות אבל אם יש משהו לא יקר אז בכיף, רוצה שיהי…

3. Started by shlomi1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ועבודה סטנדרטית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, BF, GTA, Civilization -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 37'' FHD, בנוסף יש לי מסך 22'' וברצוני עוד מסך 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מצפה מהמחשב בהתחלה ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mickl_kl,

שלום לכולם, זהו המפרט : http://i44.tinypic.com/ifz7g8.png המפרט הנ"ל אינו מהארץ, ולכן המחירים אינם רלוונטיים ממש, בעיקר אני רוצה לדעת מה דעתכם הכללית על המחשב. המחשב בעיקר לשימוש יומ-יומי, סרטים ומשחקים. כמו כן יחוברו למחשב 2 מסכי 24".

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Buffalo_Soldier,

היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי?2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל כמובן עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? [שימוש משרדי, כולל עריכת תמונות פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [עובד מהבית כך שהוא בשימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : לא משחק * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 או 19 לא בטוח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…

7. Started by itayda,

מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם. דבר ראשון, תודה מראש לכל העוזרים. ניצלתי את החגים כדי להביא כמה חלקים מחו"ל ועכשיו אני צריך להשלים את שאר המפרט לפני בנייתו ולוודא שכל הרכיבים תואמים. המבחר ועולם הידע כ"כ גדולים כך שאשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל אבל לא אסטרונומי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, מוצרים של אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בינוני-כבד בתוכנות אדובי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by naki,

ישמש לאופיס כרום יוטיוב ויחובר הרבה למקרן 14 אינץ' סוללה שתספיק סביב 5 שעות שימוש ssd 256 אם אפשר להגדיל נפח בתוספת תשלום עדיף מאוד מה שמבלבל זה המעבד... בתקציב זה יש i3 סלרון ועוד דגמים שני לא מכיר.. נוטה ללכת על לנובו... ישנה חנות מומלצת או ksp הקרוב לביתך? תודה

10. Started by Grumpy,

אני צריך שתעזרו לי לבחור חלקים שאני עדיין לא סגור עליהם. מעבד INTEL Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם Gigabyte 965P-DS3 v2.0 s775, Conroe, DDRII 800, PCI יש הבדל כלשהו בביצועים בינו לבין nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? זכרונות DDR II 800 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך ASUS 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E הדגם של ASUS שונה מהדגם של eVGA או Gigabyte? למה המחיר לא מוצג ב-KSP? מארז Raidmax RX-9 SE Mid Tower Black (No PSU) דיסק קשיח 320GB 7200RPM, 8MB ספק כוח Enermax Liberty ELT500AWT 500W צורבים Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA Floppy Teac/SONY 1.44 (Black סך הכל: 8675 *אין לי כוונה לעשות OverClock *ללא …

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by blue_wolf,

עיקר השימוש הוא : אינטרנט וקצת משחקים ללא OC , לא חשוב לי AMD או INTEL לא משנה לי הרעש ,כולל מסך , משהו כמו המפרט הבא:, האם אני יכול למצוא משהו יותר טוב ביותר זול (עיקר העניין הוא התקציב לא לחרוג) ואם אפשר אז מKSP או אייבורי .. מעבדי ‏AMD Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE 880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ran Ventura,

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪894 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪129 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Gigabyte GA-P61-DS3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪355 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Gigabyte GZ-G1 PLUS Black MidiTower ATX 2x 120 + 1x 80 MM FAN כמות: 1 מחיר: ₪279 [/td][/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td]SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 מחיר: ₪273 [/td][/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 מחיר: ₪121 [/td][/tr] [tr] [td]כ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Maimonie,

שלום ברשותי המחשב הנ"ל. http://reviews.cnet.com/laptops/lenovo-3000-c100/4507-3121_7-31750373.html?hhTest הוא בא עם 256MB. כעת אני רוצה להרחיב את הזכרון . הבנתי שאפשר להרחיב עד 2 GB כמה שאלות ברשותכם: 1. כמה סלוטים של זכרון יש במחשב הזה? (עוד לא פתחתי לראות) כלומר, אם אני ירצה לשדרג ל 2 GB ויש רק סלוט אחד אז אצטרך לקנות סטיק אחד של 2GB 2. סוג הזכרון שמתאים הוא : DDR2 533MHZ מה קורה אם אשים במחשב זיכרון מסוג DDR2 667MHZ ? המחשב יעבוד בכלל או שיעבוד אבל הזכרון יעבוד במהירות 533 ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by asaf16,

אהלן, יש לי חבר שמעוניין לקנות לפטופ, הוא מוזיקאי והוא נמצא הרבה בדרכים וגם בקרוב בחו"ל. הוא מעוניין להשקיע X כסף. אבל בזמנו הפנוי הוא גם נורא אוהב משחקים וכו' כנראה הולך לעבור עם קיובייס וכאלה בכל אופן, השאלה היא כזאת, I7 עם כרטיס מסף פחות חזק (יותר כוח מעבד, פחות כוח משחק), או I5 עם כרטיס מסך יותר טוב? במילים אחרות, כמה כבד זה עיבוד מוזיקלי והקלטות עם התוכנות השונות זה למעבד? אני מניח שלא כמו עיבוד ווידאו וכו' תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AVI17AVI,

מעבד: I5 B2400 לוח אם: gigabyte H67M-D2-B3 RMA : 6GB DDR3 1333Mh ספק כח: HEC COMPUCASE 600W כרטיס מסך: HD6870 אבל אני בדיוק משדרג לHD7870XT וצורב של LG משהו רגיל...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב, המעבד שלי הלך טוטאל לוס (אומת על ידי 2 טכנאים)-כסף למחשב חדש אין כרגע אני מעוניין להקצות 1,200 ש"ח לשדרוג חלקי אני מעוניין לרכוש מעבד לוח אם וכרטיס מסך (אם זה משנה החלקים הנוכחיים intel e8500, לוח אם dg33 וכרטיס 9800+ אני מניח שבתקציב ייכנס מעבד i3 ומעדיף כרטיס של נוידיה צרכים-סרטי 1080,בלוריי וסטרימינג hd בלבד- מדגיש לא גיימינג ספק נוכחי seasonic 400w 4 gb ram אני יודע שהתקציב קצת דחוק-אולי אמתח טיפה אם תוכלו להרכיב לי מפרט ל-3 הרכיבים הנ"ל מksp אודה לכם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arimaor,

שלום, אבקש חוות דעת למחשב ביתי לשימוש בהורדות מיול חיבור למסך HD לצפיה בסרטים משחקים קלים וגלישה מרובה ברשת אבקש גם המלצה לקרור מעבד לוח GIGABYTE H55 4XDDR3 LGA-1156GA-H55M-UD2H1 מעבד INTEL Core i3-540 3.1GHz 4MBX80616I35402 זכרון KINGSTON 2GB 1333MHz DDR3KVR1333D3N9/2G3 .קשיח WD 500GB BLUE SATA IIIWD5000AAKX4 כ.מ INTEL X4500 ON BOARDINTELVGA X45005 צורב DVD-RW SATA x22 BLACKLGDVDRWSATAB6 מארז דגם BLACK/SILVER 1702108007 1,305.00 מחיר כולל 208.83 מע"מ (16.00%) 1,514.00 ש"ח סה"כ מחיר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המחשב מיועד לאחותי בת ה 9 יש לה חדר מאד קטן. אז דרוש מחשב מזערי. אין צורך בהרבה עוצמה שיריץ WIN7 משרדי מוזיקה סרטים וסימס 3. ראיתי כזה צעצוע של DELL http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-hybrid.htm אבל את האמת זה די יקר. יש רעיונות? סליחה. זה היה לא לגמרי מובן. אני צריך מחשב קטן ממדים! לא MID TOWER! לדוגמה המידות של הDELL הזה: אורך 196.5 ממ גובה 71.5 ממ עומק 211.5 ממ משקל 2.18 קג שזה בערך 20X7X20 ס"מ!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Mitrailleuse,

האחריות נגמרה על כול החלקים, הינה המחשב: I5 760 מעבד Arctic Freezer 7 rev 2 קירור למעבד PALIT GTS 450 כרטיס מסך GIGABYTE P55-USB3 לוח אם Chieftec 550W ספק כוח כונן דיסקים של LG Thermaltake Dokker מארז בלי דיסק קשיח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yuvalkosh,

אני מנסה לעזור לקרובת משפחה לקנות מחשב נייד לאוניברסיטה. הומלץ לי כאן לקנות את ה-Lenovo T400 בגלל שהיה לה מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים והוסבר לי שלמחשב הזה יש את חיי הסוללה הטובים ביותר (8 שעות עם סוללה של 9 תאים). אז הלכנו לחנות http://www.ibm-lenovo.co.il/pl_product~7417-TPU~2~31.htm אך מסתבר שהמחשב כבד לה מדי (2.6 ק"ג). אודה לכם אם תגידו לי מה המחשב עם חיי הסוללה הארוכים ביותר עם משקל של פחות מ-2 ק"ג. תודה ! נ.ב בעקרון התקציב היה 3500. אך מסתבר שעבור סוללה חזקה צריך לשלם מעל 5,000. בקיצור, אם יש מחשבים טובים במחירים נמוכים יותר, אשמח לשמוע עליהם.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hitman47,

בלי משחקים מחשב לאינטרנט וזה כולל מסך דק כולל מקלדת, עכבר, מיקרופון, מצלמה, רמקולים. 80 גיגה יספיק תודה לעוזרים :]

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים