עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Bakke,

היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, מחר אני מקבל מחשב נייד חדש (ASUS UX31A) וחשוב לי שהסוללה תחזיק לכמה שיותר זמן (גם מבחינת אורך חיים וגם מבחינת זמן עד שהיא נגמרת) איך להתחיל את השימוש בסוללה? האם יש צורך לבצע פריקה מלאה וטעינה מלאה בהתחלה או פשוט להשתמש כרגיל? אם אני נמצא במקום עם חיבור לחשמל כגון בבית או באוניברסיטה, לעבוד על הסוללה עד שהיא נגמרת או פשוט לחבר לחשמל ולהשתמש? יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים תמידית לחשמל ושמתי לב שאם מנסים לעבוד על הסוללה היא נגמרת ממש מהר.. שעתיים וחצי בערך. אודה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by motit,

אני מחפש נוטבוק בגודל -12 אינץ לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים - אולי בחיבור למסך אחר, האם הלנובו s12 יכול לענות על צרכי? האם קיים מחשב דומה (12 אינץ קל משקל) ב-500 דולר המוצלח יותר ממנו? תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב, רציתי לקבל מכם חוות דעת לגביי המפרט הבא: מעבד : 2.66GH 8MB CORE I7 QUAD I920 1366 לוח אם : X58 PRO-E 7.1 1 GLAN MSI כרטיס מסך :GeForce 220GT 1G Gigabyte דיסק קשיח : 500GB SATA2 16MB WD זכרון : Value Geil 3X1GB DDR3 1333MHz ספק כוח : FAN 12cm LiterPower 600W Thermatke זה מחשב שאייבורי הציעו לי. אני צריך אותו בעיקר להרצת שרתים וירטואלים עם VMWare, בנוסף גם שיתאים למשחקים אבל לא למשחקים כבדים מדי - אני לא גיימר אבל אם כבר קונים מחשב חדש אז לפחות שיחזיק משחקים רגילים. זהו בעיקרון. מה אתם חושבים? אני קצת מתלבט לגביי הלוח של MSI, אני לא לא יודע אם זה רעיון טוב לקנות כרטיס מסך של GIGABYTE ביחד עם לוח אם של MSI. אני גם לא יודע עד כמה MSI נחשבים טובים מבחינת לוח אם. מחכה…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by elis02,

שלום, מישהו שאני מכיר בעוד מס' חודשים טס לארה"ב והוא קונה לעצמו מחשב ורציתי שייקנה גם לי. הצרכים שלי בכללי (כשיגיע הזמן אמלא כנדרש) הם לטובת כתיבת סימולציות בתואר שני בעיקר בשימוש בmatlab. וגם משחקים כמובן. כלומר צריך להיות מחשב חזק. אני לא יודע אם כדאי לקנות בחו"ל שכן הוא קונה מחשב לעצמו. 1. איך אפשר להעביר את שלי גם? צריך לשלם משהו? (הבנתי שצריך לשלם מע"מ בלבד - או שאם הוא פתח את המחשב והשתמש אפשר להעביר את שני המחשבים? השאלות הנ"ל כנל אם הוא נוסע עם עוד אנשים) 2. האם שווה לקנות בארה"ב עם אחריות בינלאומית או אין הבדל גדול במחירים כיום לבין קנייה בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by JBar,

אני משדרג את מחשב הגיימינג שלי מ- 2008: * מעבד E8400 * לוח אם LanParty DK x38-T2RB. * כרטיס מסך HD4870x2 ATI Radeon. * ספק 750W Corsair CMPSU-750TXEU. * מארז CoolMaster 690. * זכרון 4GB של G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 * דיסק קשיח ST1000DM003 • Barracuda Desktop 6Gb/s 1TB Hard Drive (יותר חדש משאר המחשב, משנת 2012). * כרגע ללא כונן DVD. * כרטיס רשת אלחוטית - Marvell Yukon אני גם אשמח לשמוע הצעות למקום בו אפשר למכור את המחשב (מעבר ל yad2 ול trade-zone). תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by wombat,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח אך שוב, עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, משחקי מחשב, אופיס, אינטרנט וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר מיוחד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בעיקר סטארקראפט ו shooter מזדמן פה ושם, אני לא גיימר רציני(לצערי הרב). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יחובר למסך 24 אינצ', 1920…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מטרות המחשב: אינטרנט, תכנות ב-Visual Studio, עבודה ב-Matlab (לא מאד כבדה), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים באיכות FULL HD. יהיה נחמד אם אני אוכל לשחק גם ב-Pro Evolution Soccer (אבל חוץ מזה - לא צריך משחקים..) מסך: עד 15.6. עדיפות למקלדת מלאה. רצוי מאד שלא תהיה בעיית השתקפויות. זמן סוללה: לא קריטי במיוחד. מן הסתם עדיף כמה שיותר.. יציאות מיוחד: HDMI - חובה. כונן קשיח: לפחות 500 ג'יגה. כונן CD/DVD: צריך צורב DVD. כונן Bluray - אין צורך. אחריות בינלאומית: לא צריך. מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium לפחות. העדפה לחברות: אני רוצה את החברות המוכרות (HP, DELL, LENOVO, SAMSUNG, וכו'), חשוב איכות בנייה טובה! התקציב שלי לא ממש מוגדר. משהו בין 2000 ל-4500.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ציוד היקפי כגון מסך, מערכת הפעלה, רמקולים וכו' קונה בנפרד בלי קשר למחיר המחשב. כמו כן חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב במחשב. ואני לא צוחק לגבי המחיר, כי חשוב לי מחשב מאוד חזק. כמו כן, מבחינת OC, אני מתכנן OC קליל. יש הצעות בבקשה? ואין לי בעיה שתשימו מעבדים כגון הINTEL Q9450 שעוד לא הגיע וצריך להגיע בקרוב ודברים כאלו ואל תחסכו ותגידו לי תשמש בכסף למשהו אחר, אני לא ציני בקשר למחיר. דרך אגב, לגבי מסך אני גם בעל מסך כרגע, וגם מתכנן לקנות '24 בנפרד.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי שלום. במהלך העבודה שלי אני עובד עם הרבה דפדפניפ פתוחים, פוטושופ, כל מיני סביבות עבודה של מפתחים למיניהן (זה לא הדגש) ובמקביל מריץ גם מדיה פלייר. אני צריך מחשב עבודה חזק. לא חזק מידי. לא רוצה להוצא יותר מ 1700 גג - אני מבין שבימינו זה אפשרי לגמרי - מה גם שאני יכול לחסוך עלות של דיסק. איזה מעבד אני רוצה? כמה זכרון RAM אני צריך? מעבר לכך כמעט אין חשיבות לכלום, נכון? (כרטיס מסך וקול סטנדרטיים יספקו בהחלט. מהנשאר? ) אשמח על תשובות מאירות, תודה. חגי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז בזמן האחרון אני מחפש מחשב חדש ושיהיה מסוגל להריץ משחקים שמאוד חדשים[כגון titanfall/watch dogs וכל משחק שיצא בשנים הקרובות[בתווך ה4-5 שנים או לפחות בכמה שנים הקרובות כי למרות שאני לא מכיר לגמרי או מבין הרבה במחשבים אני לומד מהר כדי לדעת שיוצאים כרטיסי מסך ומעבדים בתדירות לא רחוקה. חוץ ממטרות גיימינג אני גם מעצב גרפי בסגנון autocad/maya למרות שהתוכנה שאני משתמש בה היא blender שעושה את העבודה גם טוב. אז מצאתי מפרט בנוי כבר שמגיע כבר בנוי עם מארז .. שאלתי כמה אנשים שלפי דעתם מבינים במחשבים ושאלתי אותם על המפרט הזה וקיבלתי דעות מאוד טובות מהם אבל הבעיה היא שהמחשב הזה [לא כולל מסך או ציוד כגון עכבר/מקלדת] עולה 7300 שקל. עכשיו זה לא כזה בעיה אצלי זה נמצא בתווך התקציב שלי אני …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Ymac,

שלום, לחבר שלי יש שילוש שהוא רוצה להיפטר ממנו: פנטיום G620 אסוס P8H61-M LX 4GB ראם בסטיק אחד אפשר להוסיף חינם ספק כוח גנרי נקנו מאייבורי, ככל הנראה כבר אין עליהם אחריות, אין קופסא

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DANIM,

שלום. אני צריך מחשב נייד לאבא שלי עבודה משרדית פשוטה. אני בגדול די מבין במחשבים (לא בקטע מתנשא פשוט אפשר לדבר איתי חומרה וכו) אבל יש לי שתי שאלות מכיוון שאני לא חזק בנושא הניידים. 1.מה הבעיה בחברת lenovo. שהיא זולה משמעותית אבל לא ממליצים עליה. 2. חשוב שהחמשב יעבוד בצורה מהירה השאלה על מה לתת דגש מעבד חזק יותר או מהירות וגודל זיכרון Ram ? בעיקרון התקציב זה באזור 2000-2500 * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס מיייל * גודל המסך? 15.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? .אני חושב שלא fhd כי רוב העבודה משרדית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממש לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. הרכבתי את המפרט הבא מ-IQPC: כרטיס מסך :GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT¤ 1422 מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX¤ 1004 לוח אם :GIGABYTE GA-P31-DS3L¤ 463 זיכרון :CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT¤ 311 דיסק קשיח :WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS¤ 624 מארז :COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN¤ 378 צורב DVD :LG DVDRW GSA-H66N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA¤ 181 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4383 שוחחתי עם בעל החנות כדי לברר איתו דברים כמו אם יש הנחות/כמה עולה הרכבה וכו'. הוא הציע לי לעשות במפרט כמה שינויים: 1) הוא טוען שמעבד E6750 ביחד עם לוח אם עם צ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roi007,

האם כדאי לדעתכם לחכות אם רכישת נייד חדש עם מערכת הפעלה של מייקרוסופט עד שתצא המערכת הפעלה הבאה, אולי יהיה שידרוג חינם לבעלי ווינדוס 8? ולפי ההערכות אתם חושבים שהמערכת ההפעלה החדשה תהיה מוצלחת יותר למחשב נייד ללא מסך מגע?

20. Started by Z1Z1Z1,

* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. צריך המלצה למחשב בעיקר למשחקים!! בתקציב של 3K עד 3.200 ש"ח.. מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA. בעיקר את הכרטיס 540M! ששמעתי שהוא כרטיס מעולה... ואפשר להשיג אותו בטווח המחירים האלה.. ו.. איך המחשב הזה שווה את המחיר? http://www.kama.co.il/product_details.php?product=164639

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב? 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? הרבה הורדות בEMULE, צפיה בסרטים/סדרות טלויזיה, מוסיקה, הרבה אינטרנט, לפעמים משחקים , לא כבדים בדרך כלל, אבל רוצה שתהיה אפשרות לשחק במשחקים (האם יש צורך בכרטיס מסך נפרד?),ושהמחשב יידע להיות מהיר ולעבוד טוב כאשר יש 2-3 חלונות אקספלורר פתוחים, מסנג'ר וEMULE - הכל במקביל. כדאי שהמחשב יתאים גם למשחקים שיופעלו ברמה סבירה (אם יבוא לי לשחק לפעמים...) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בכל ציוד היקפי, פרט למסך 19", כנראה הולך על Samsung 943B LCD 19" 5MS (התקציב למסך כ-900 ש"ח) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מבקש לקבל את המפרט מהאתר "נועה מחשבים" 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Oranl,

היי, אני מנסה להרכיב מחשב טוב וזול ככל האפשר. מבוסס AMD כמובן.. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך ב-HDD, לא יהיה OC והוא מיועד בעיקר לאינטרנט, הורדות כבדות 24/7 וזהו בעיקר.. מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il מעבד: AMD Phenom II X2 545 3.0Ghz 64Bit Dual Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪485 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪267 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 3x120mm + Raidmax 400W (By Delta) 25A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪363 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪107 סה"כ: ₪1222 תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: ₪1198 http://tms.co.il/preview/spec/zk1b74d2 וזו אופציה שנ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bennash,

יש לי מפרט למשחקים ועריכת וידאו ב4K בשקע 2011-V3 האם יצאו גם לשקע זה כמו 2011 מעבדים כמו "Intel xeon E7-8890 v2" ויש אופי לשדרג או שכדי לחכות ל כרטיס הבא שישלב בתוכו זיכרון HBM2 (עד 32GB) כי 6700K לא בהרבה יותר טוב מ i7 880 שיש לי ? המפרט זה: haf x coolermaster 5y mod 80+ v1200 colermaster core i7 2011 six 5960x mugen max scmgd-1000 scythe s2011-v3 ga-x99-gaming 5 x99 gigabyte fury Kingston 4x8gb ddr4 2400mhz NVidia GeForce gtx 980ti gigabyte g1 gaming 6gb edition Kingston 240gb sv300s37a/240g 8tb 3.5 פנימי 8tb 3.5 פנימי Logitech z506 5.1 Logitech Gaming Optical g300s Logitech g710+gaming brown switch samsong 23.6 4k סך הכל 20,000 שקל

25. אז ככה...את המחשב שיש בחתימה... להוציא את ההרדיסק של ה80 ולשים הרדיסק של 6.... בלי הכרטיס קול 5.1 בלי המסך...(עם מסך מאג עגול ישן).... ב1500 שח?? (למכור..לא לקנות.!!)...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.