עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Noamko26,

היי חברה, אחרי הרבה זמן שלא היה לי מחשב משלי החלטתי לקנות אחד,עכשיו קניתי כבר כרטיס מסך EVGA 1070 וSSD 500GB ורציתי לדעת אם שאר המפרת שקניתי יתאים או שיהיה איזה צוואר בקבוק. הנה המפרט בפלונטר: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪886/868[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASUS[/td] [td]B150M-A-M…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BandiT,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by amir88,

היי, אני מחפש לקנות מחשבים ניידים לעובדים במשרד שלי. העובדים יעבדו כל היום עם מסך גדול מחובר אליו, עכבר ומקלדת אז רוב הזמן ישתמשו בנייד כמחשב שולחני. אבל הם גם יקחו את המחשב הביתה בסוף היום ויצטרכו לעבוד גם משם. העבודה היא עבודה שיווקית אז יצטרכו לגלוש ברשת ולהכין מסמכים ומצגות, לא יותר מזה אבל כמובן לא רוצה שזה יקרטע להם. התקציב הוא עד 4000 ש"ח כולל מערכת הפעלה, מעדיף win7. מה אתם ממליצים? תודה!! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 13 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? לא כבד מדי אבל לא צריך להיות ממש קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בואו נראה ... AMD Athlon II 640 quad core 3.0 ghz לוח אם gigabyte GA-880GA-UD3H עם כרטיס מסך משולב, sata 3, USB 3.0, וכל הקשקושים הרגילים בלוחות ה"מתקדמים" רק בלי להגזים. 16 גיגה זיכרון של G.skill במהירות 1333 מגהרץ - 4 יחידות של 4 גיגה כרטיס מסך של MSI נראה לי, גרסת OC, הכרטיס עצמו הוא 8800GT מעולם לא עבר האצה מעבר להגדרת היצרן, 2 יציאות DVI ויציאת SVIDEO אנאלוגית. 2 דיסקים של 500 גיגה של WD בני כמה שנים, מדגמי AAKS , ללא בעיות. מהירות 7200, 16 מגה קאש. צורב של ASUS, עובד מעולה, עם קושחה מותאמת לצריבת דיסקים לXBOXים למיניהם. audigy platinium עם פאנל קדמי עם יציאות מוגברות וחיבורי מידי/שמידי/firewire וכל הקשקשת - אין את השלט, אבד כשעברתי דירה. ספק TT 460W בן מיליון שעבר ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, הינה מפרט במחשב שאני מתכנן לקנות בימים הקרובים, האם שילוב החלקים טוב ויוצר שימוש ממשי בכל יכולות המחשב? ועוד ... אבקש חוות דעת נוספת ממכם בנושא, תודה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro ¤1890 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1151 Pine - XFX nForce 780i 3-Way SLI Intel Motherboard ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1139 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 ¤555 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=956 Pine- XFX GeForce 9800 GTX 512MB X3 ¤1650 X3 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1135 THERMALTAKE ARMOR BLACK + Window ¤914 http://www.foxpc.co.il/p…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אפשר לחרוג אם זה באמת נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר) ותמונה (לייטרום) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נחוץ מסך: 27' HDR, מתכוונן באופן מלא כולל 90 מעלות, כולל רמקולים, 4K IPS עם כיסוי DCI גבוהה לפחות 95% (אבל לא ברמות הסופר מקצועיות..) אין צורך ברמקולים מעבר למה שיש במסך, עכבר או מקלדת (כבר יש לי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שכבר יש: GPU 970GTX => אין צורך בכרטי…

9. Started by shlomik101,

שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב נייד ואולי אפילו קישורים מומלצים שישמש משפחה בטיול ארוך בח"ול חשוב מאוד אמינות ואחריות בח"ול, התחברות אלחוטית במקומות שאפשר, חיבור מצלמה איכותית ואולי תחנת עגינה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אנשים אני חייב לדעת אם המפרט הזה שווה 5300 ש"ח בדחיפות בבקשה..... ועוד משהו... האם ניתן לחבר לזה עכבר חיצוני?? חשוב מאוד זה עניין של מכרז (המחיר כולל מע"מ). פשוט אחרת אני אפסיד את הכסף.... תודה מראש ! מעבד Mobile Intel® CentrinoDothan M Processor 725 - 1.6GHz/400MHz/ L2 Cache 2MB - מסך - 15 Inch XGA 1024x768 זיכרון - 256MB DDR PC2700 266MHz, הרחבה עד 2GB דיסק קשיח - 60GB EIDE hard drive, ATA 100 4200 rpm כונן אופטי Combo DVD & CD-writer drive תקשורת- מודם V.92 LAN 10/100 Intel® wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN One type I or II PC card slots גרפיקה Intel® Extreme Graphics 2 up to 64MB shared video memory - יציאות - VGA port, 2 USB 2.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by קוה,

האם שווה ללכת על מחשב ideapad או להשקיע יותר בyoga עד כמה? גם אם זה אומר התפשרות במפרט?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי חברים אודה לעזרתכם, יש לי מחשב נייח שנקנה לא מזמן במיוחד לעבודה על תוכנות 3D כמו REVIT, LUMION, 3DSMAX, SKETCHUP ועריכה כמו פוטושופ ואילוסטרייטור, להלן המפרט : לוח אם: Asus z370-p מעבד: intel core i7-8700K 3.7 ghz זכרון: GB16 DDR4 דיסק קשיח: KINGSTONE 250 GB SSD Hdd-WD 1tb כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1070 ti אני מחפש מחשב נייד שיוכל לתמוך כלפטופ משני כשאני מחוץ לבית (לא לרינדורים אבל לעבודה שוטפת על תוכנות)., אני יודע שהתקציב לנייד לא גבוה אבל אין לי בעיה להוריד במעבד או זיכרון אם אינם חשובים לייעוד המחשב. אלו מחשבים שחשבתי שאולי יתאימו: 1. \h…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by who_Cares,

שלום לכולם, סוף סוף אני מתכוון לקנות מחשב (ביום שאחרי הבגרות בלשון ;D), ואני צריך את העזרה שלכם להרכיב את המפרט. אז ככה: המחשב יהיה לסרטים, אינטרנט וקצת משחקים. יש לי בעיקרון 5500 ש"ח אבל אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ולכן אני מבקש להציע מפרטים המתייחסים ליחס עלות-תועלת. בעיקרון צריך מחשב טוב בכמה שפחות (OC אפשרי בהחלט ואף רצוי) אני צריך שילוש + כ.מסך + HD + CD + FLOPPY + מארז יפה ומקורר + ספק + קירור איכותי (למעבד ולמארז). לא צריך צורב. ובקשר למסך, יש לי תקציב של 2000 בערך אבל גם פה אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ואני לא בטוח אם לקנות "17 או "19. בסופו של דבר אני מעוניין לצאת עם מחשב מצויין ב6500-7000 ש"ח (ומטה). אז קדימה, כל מי שחושב שהוא יכול לעמוד באתגר ולעזור לי תבוא…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. AMD Athlon 64bit 3000+ S939 = 960nis Abit AV8 (VIA chipset) S939 = 600nis 2x512MB A.Data 400MHz = 900nis XFX GeForce 6600GT 128MB = 1,320nis HEC&CompuCase CI-6A19 = 390nis WD 120GB 7200 ATA-100 8MB = 490nis Teac/SONY 1.4 Floppy = 40nis Generic EN/HE Keyboard = 20nis Logitech MX500 Mouse = 280nis ------------------------------------------------- סה"כ: 5,000 ש"ח. כל החלקים מ-KSP, חוץ מהעכבר הנמכר עדיין בפנדה... (למה יש לי הרגשה שהוא בכלל לא במלאי?) כמובן שהצעות ייעול תתקבלנה בברכה!!! הבעיה הקריטית שלי היא עם החנויות המעורבות. יש לכם המלצה לחנויות אחרות רק מבלי לייקר את כל העסק ביותר מ-300 ש"ח והאם לדעתכם זה שווה את ההוצאה? ***שאלה לגבי הלוח - לפי מיטב הבנתי, זה הלוח עם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 13K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב - הדמיות בתלת מימד ורינדור , בעיקר עבודה בREALTIME פחות חוות רינדור. תוכנות : 3dsMax. AE. MAYA. PHOTOSHOP א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2x 19 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום שלום אז ככה, אני מעוניין במחשב לצורך עבודה עם תוכנות של גרפיקה avid, and the master collection of cs5 מה גם שאני משחק מידי פעם במשחקים בתקציב של כ- 5000 ש"ח החלקים במפרט שאני כבר יודע עליהם זה i7 920 hdd ‏1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ sumbsung מארז כלשהו של antec בסביבות ה- 400 שח ספק כוח של 500 או של אנרמקס או S12II של חברת Seasonic עכשיו לגבי זכרונות אני לא הבנתי מה הכי טוב... ולגבי לוח אם אני בכלל לא יודע מה עדיף יש כל כך הרבה סוגים, בעקרון אבל אני מעדיף של חברת ג'יגה בייט לא הבנתי רק מה עדיף מהסוגים של x58, p55, H55 כרטיס מסך בסביבות 1000 שח לא יודע אם של ati or nvidia תודה

19. חשבתי על מבוסס amd ועם כרטיס מסך של ati נראה לכם שזה בסדר? אני צריך שהמחשב יהיה מספיק חזק גם בשביל הויסטה וגם להפעיל עוד הרבה תוכנות ברקע... תודה ..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט למחשב בתקציב של עד 3500ש"ח, עם עדיפות לגלוש מטה. המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות (פוטושופ), כתיבה (וורד), גלישה באינטרנט, האזנה למוזיקה וצפייה בסדרות ובסרטים (HD וכאלה). אם אני אוכל להריץ עליו את Episode 3 שיצא, מה טוב. אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במסך. הייתי רוצה לעבוד בעתיד עם מוזיקה - מאמין שכרטיס קול יועיל. צריך כונן דיסקטים בימינו? מאוד חשוב לי נפח איחסון - כמה שיותר, יותר טוב. יש לי כונן קשיח מהמחשב הישן שאני חייב לעביר למחשב החדש. יש לזה חשיבות כלשהי בהרכבת המפרט? לא מתוכנן אוברקלוק. שקט זה חשוב. מאמין שארכוש מערכת הפעלה, אבל נא לא להתחשב בזה מבחינת תקציב. יש צורך בהרכבת המחשב. מניח שאני מעדיף מ-KSP, אבל לחלוטין לא נעול. גר בת"א. מודה מראש על …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Earambo,

חג שמח חברים יקרים חוזר להתייעצות לאור ההמלצות המצוינות בעבר להורים של אישתי יש מחשב נייח של DELL בן 5 שנים - מודל Dell Vestro 270 מצרף פירוט של רכיבי המערכת של המחשב. המחשב מתחיל לקרטע ולהתאמץ בשימוש השוטף - שימור משרדי וגלישה מאומצת באינטרנט עזרתכם באיתור הרכיבים המומלצים לשדרוג המחשב לטובת אותם השימושים. סכום ייעודי לשדרוג - 1500 ש"ח מקווה שאני בפורום הנכון (אם לא - אשמח להכוונה/העברת לפורום הרלוונטי) תודה!

23. Started by dzold,

מחפש מחשב נייד המתאים למשחקים כגון GTA ועוד אך עיקר השימוש יהיה לאינטרנט מעדיף לא לעבור את ה1000$ ומסך אזור ה17 אינץ מה אתם חושבים קנייה מארה"ב תקציב כ1000$ יד ראשונה מערכת הפעלה 7,8(64 BIT) גם ללא מערכת הפעלה מתקבל גם XP כונן קשיח לפחות 500GB משקל אין חשיבות זמן סוללה כ4 שעות אך גמיש כי רב הזמן יהיה בבית גודל הצג עדיפות לאזור ה17 אינץ למרות שגם 15.6 יתקבל מטרת המחשב שימוש במשחקים כגון GTA ועוד וגם אינטרנט סרטים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב מיועד למשחקים ברזולוציה גבוהה - 1080P. מארז ספק והארדיסק כבר יש, כרטיס מסך כנראה יהיה 5850 מכאן חשבתי אם כדאי לקחת מפרט לOC כמו זה: I5 2500K Scythe Mugen 2 + Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 ₪1882 או מפרט בלי אפשרות OC I5 2500 BOX+ Biostar H61MH H61 Chipset - B3 ₪1230 משתלם להוסיף עוד 650 ש"ח בשביל עוד 1.5GHZ~ למעבד? (יהיה שיפור במשחקים?) הP67 לא ממש נחוץ חוץ מהאפשרות שלו לOC, אין לי SSD וUSB3 לא ממש חשוב לי, ככה שהביוסטאר יספיק לא? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by taravidan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 9000 2. מה שימושי המחשב ? עריכת וידאו ואודיו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premier/AfterEffects/Cubase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד הקפי וכרטיס קול 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין צורך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.