ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי לפטופ שבמקור מגיע ללא זכרון SSD האם אני יכול לחבר לו כזה דבר או שזה משהו שצריך להיתמך ע"י? תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את המחשב לעבודות גרפיקה ועריכת סאונד.מעוניין רק במחשב נייד.המליצו לי על MAC BOOK PRO עם מסך 15" . אבל החומרה יותר חלשה מהדגם של G75VW-T1414H חוץ מזה יש את העינין של מערכת ההפעלה OS X שצריך ללמוד. דבר יחידי שאני מתלבט במחשב הנייד,בעית "חימום" .ראיתי שכל החלק האחורי התחתון מוקדש כולו לחריצי אוורור. הקונפיגורציה שלו מרשימה וחדשנית ביותר... מה אתם מציעים,ללכת על זה ? http://ksp.co.il/?uin=17338 תודה ממתין לתגובות שלכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן, אני מעונין לשדרג את המחשב שלי שיריץ בצורה טובה משחקים חדשים כגון crysis 2 , call of duty. התקציב שלי הוא בסביבות 1500 שקלים. חשבתי על כרטיס מסך ATI Radeon HD4870 והרחבת הזכרון ל 2gb. מה אתם חושבים? מפרט קיים Pentium d 2.8 1gb ddr2 - ram לוח אם - GA-8N-SLI gigabyte ספק - 400w מסך - 19 אינץ. כטיס מסך - 7600 geforce
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל ניתן לחרוג וכמובן יהיה טוב אם יהיה מחיר נמוך יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לשימושים בסייסים בעיקר אינטנרט ושיחות אינטרנט. מחשב לסבא וסבתא בבידוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך רק שהיה כונן DVD ומצלמה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את המחשב הבא Intel core i7 7700k Gigabayte Z270X-UD5 Kingston 32GB RAM DD4 2400MHz GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB Samsung evo 960 nmve SSD 256GB Seagate 2TB HDD Antec 550w PSU עבור 3300 שקלים? היעוד הוא עריכת וידאו תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי : E8400 HD6450 2x2GB DDR2 DFI LanParty DK X38-T2RB Hiper Type M 630W מארז Cooler Master Cosmos S איזה מחיר ניתן לדרוש על המחשב הזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של HP מסדרה dv6500 ולאחר תקופה של גסיסה נפטרה לי הסוללה עליה השלום אני מחפש באי ביי סוללה חדשה ונתקלתי בדגם של 12 תאים 9600 MAH ורשום שזה מתאים לסדרה של המחשב שלי אבל הבעיה היא שגם רשום שזה מספק v11.1 לעומת ה 10.8 שהסוללה הישנה סיפקה .... השאלה אם זה יכול לפגוע לי במחשב או שאני יכול לקנות את הסוללה הזאת . כמו כן ראיתי גם סוללה של 12 תאים אבל 8800 MAH שמספקת את 10.8 אבל מן הסתם ה9600 תחזיק יותר זמן ... הפכתי את הרשת ואני באמת אובד עצות תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהתקציב שלי הוא 12 אלף למחשב הכי חזק למשחקים והכי טוב שאפשר כיום ובתקציב הזה... ממש תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת על שני מפרטים,אחד מבוסס AMD והשני אינטל. מבוסס AMD: מעבדי AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE MA790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX זכרונות DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Special Ops Edition דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים LG DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE מארזים Chieftec Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מבוסס אינטל: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינ…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם ההיתם מוסיפים במחשב? intel core 2 duo e6600 2.4 GHz Asus p5w dh deluxe corsair 2048 800Mhz ddr2 4-4-4-12 nec dvd black 52X thermaltake tough power 720W WD 320GB 16Mb SATA2 Creative X-FI Fatal1ty FPS thermaltake ArmOR Black Sapphire ATI X1950XTX 512MB Connect3d ATI X1950 512MB CROSS FIRE EDITION AGIA PHYSX אינטגרל לא מוגבל זה כמה כסף שאני רוצה יש לי סבבה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט והאם יש משהו שמומלץ לי לשנות במקום. - אני לא סגור על הלוח-אם. - אני דיי בהתלבטות בכרטיסי המסך, בין Sapphire R9 270X TOXIC לבין Gigabyte GTX 760. - האם הספק הזה אמין ויעשה את העבודה או שיש צורך בספק יותר חזק ואמין? לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש צורך בכך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זהו מפרט המחשב שלי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO אני בדרך להוסיף עוד שני סטיקים בדיוק כאלה של זכרון על מנת לשדרג ל16GB ובדרך לשדרג כרטיס מסך, הכרטיס מסך יהיה בטוח של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming, או 980 או 970 האם יהיה צוואר בקבוק ? והאם הספק יחזיק את הכרטיס החדש ? (יותר בכיוון של ה980)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא מחשב נייד שיתאים לעיצוב פנים ותכנון פנים אשר משתמשים בתוכנות של אוטוקד וסקאצאפ. קיבלתי מפרט מאיש מחשבים , רק אני לא מוצא את המחשב המתאים שיכלול את כול המפרט הזה , אני מחפש מחשב שיעבוד על המקס של התוכנות ולא על המינ. הוספתי תמונה של המפרט שהוא שלח. תודה לעוזרים יהיו גם שימוש של תוכנות בתל מימד.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם המפרט הזה טוב?.... שם מוצר כמות מחיר ליחידה סה"כ WD 80/7200 JB 8MB עדכן ¤400.00 ¤400.00 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz עדכן ¤580.00 ¤580.00 GIGABYTE GeForce FX 5700 Ultra עדכן ¤1,140.00 ¤1,140.00 Abit NF7-S2 עדכן ¤440.00 ¤440.00 RAIDMAX Scorpio 868 Black עדכן ¤370.00 ¤370.00 AMD SEMPRON 2600 BOX RETAIL עדכן ¤580.00 ¤580.00 סיכום כללי מחיר כולל להזמנה: ¤3,510.00 איך זה? דמי משלוח: (מחירון) ¤35 סה"כ לתשלום: ¤3,545.00 מספר תשלומים אפשריים: (תנאי תשלום) 0 תשלומים
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התחדשתי במקרן לסלון ואני רוצה לרכוש HTPC לשם. אני אספן של סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, ואלו כמעט כל התכנים שאני מנגן. אני לא מוריד סרטים וסדרות. הסיבה שאני רוצה HTPC ולא נגן בלו ריי (שכבר יש לי) היא שבמחשב אני יכול להוסיף לדיסק שמנגן תרגום עברי חיצוני, ע"י תוסף לתוכנה TotalMedia Theatre, וכן שניתן במחשב לנגן את כל האיזורים בבלו ריי ע"י שימוש בתוכנה AnyDVD. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שלא יעבור את ה-1.5K. הדרישות שלי נמוכות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ניגון סרטי בלו ריי ו-DVD מקוריים, כולל תלת מימד, באמצעות תוכנת TMT (פירוט למעלה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כולו נקנה בRSM המחשב עצמו לפני שנה וחודשיים והכרטיס מסך שודרג לפני 5 חודשים בערך על הכל יש עדיין אחריות לא נעשה OC על שום רכיב במחשב הכל עם קירור סטוק שילמתי על הכל 4500 ש"ח כולל מע"מ Prossesor: AMD Phenom II X4 955 @ 3200 MHz Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3P Chipset : AMD RD770 Graphics: ATI Radeon HD 6870 : Memory: 4096 MB (2 x 2048 DDR3) HDD: SAMSUNG (500 GB) צורב Case: Lancool Dragonlord PC-K56W PSU: ENERMAX MODU82+ II 425W תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, אני כרגע נמצא בארה"ב ומחפש להחזיר מחשב נייד. אני סטודנט ומוכן להשקיע בסביבות ה1000 דולר במחשב (עם אפשרות להוסיף עוד כמה דולרים אם צריך). שימושים עיקריים הם אופיס ואינטרנט. אני גם צופה הרבה בסרטים, משתמש בתכנות הורדה, ומשחק פה ושם במשחקים. בעיקרון אני צריך All-around laptop. המשקל מאוד עקרוני. חשוב לי שהוא באמת יהיה נייד וקל, ולא מסורבל וכבד. זמן הסוללה דיי עקרוני, אבל אני לא צריך שיעבוד לי לשעות ארוכות ללא מטען. מאוד חשוב שיהיה לי יציאת TV-Out או S-Video או משהו דומה שיוכל לחבר אותי לטלויזיה. גודל מינימלי של כונן קשיח- לפחות 80GB צורב דיוידי יכול להיות נחמד, למרות שאני מאמין שרוב המחשבים היום באים עם צורב דיוידי. אני מניח שנדרש אחריות בינלאומית מכיוון שאני…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב1/1 מיקרוסופט ישראל שחררה את ויסטה בארץ. חיפוש זריז בזאפ העלה חרס לגבי דגמים ספציפיים. עד כמה שידוע לי HP יצאו במבצע רשיון שדרוג בלבד לויסטה הום פרימיום ב20 יורו או משהו כזה - אבל מתי נראה מחשבים שמגיעים עם ויסטה OEM מותקן, במקום XP? מישהו שמע חדשות? מקומיות? עולמיות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני רוצה לקנות לוח אם,כרטיס מסך,זכרון ומעבד חדשים מה הכי כדי לי לקנות במחיר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשתי מעצבת פנים וצריכה מחשב נייד לעבודה שלה ומול לקוחות. הדרישות הן בעיקר אוטוקאד אבל בעתיד ייתכן ויידרש קצת יותר, ללא רינדור. ראיתי כמה מפרטים של לנובו אבל כולם סידרה 330 שקצת הפחידו אותי שזו הרמה הכי נמוכה שלהם. אודה לכם להמלצה על מחשב אמין עם מפרט מספיק חזק לשנים הקרובות כשהדגש הוא על יופי ולא מחשב שנראה תעשייתי. תודה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 חריגה קלה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש עבור עיצוב פנים, אוטוקאד בסיסי דו ממד, ייתכן שימוש בסקצ'אפ בעתיד ללא רינדור. קצת עריכת תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-