ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1 ST077/ST078 מסך Sony 19'' SDM-X95F LCD - ¤1,480.00 ¤1,480.00 1 IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,060.00 ¤1,060.00 1 39200 לוח אם GigaByte GA-965P-DS3 - ¤700.00 ¤700.00 1 twin667 זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz Cl5 5300 - ¤580.00 ¤580.00 1 160JS דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB - ¤311.00 ¤311.00 1 LV131 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7300GS TD 256MB - ¤327.00 ¤327.00 1 GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD - ¤214.00 ¤214.00 1 6A19B מארז מחשב כולל ספק HEC 6A19B 300W - ¤311.00 ¤311.00 1 967561-0119 מקלדת Logitech Cordless Desktop EX110 - ¤202.00 ¤202.00 1 4000 הרכבת מחשב+התקנת תוכנה+אחריות על עבודה - ¤0.00 סך הכל : ¤5,185.00
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן מחשב למשחקים ומסך 20'' רחב אני חשבתי בכיון DELL 2007 WFP. לא מתוכנן OC הוא מתעקש על דיסק 400GB תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מדובר במחשב נייד דל D505 שיש לו מדבקה של XP PRO חוקי אתמול הAVG ביקש מימני לעדכן לגירסת 2011 ואחרי שהוריד ביקש לעשות ריסט ואחרי הריסט גיליתי שהAVG נימחק וגם לא ניתן להריץ את קובץ ההתקנה מחדש- הוא ביקש לעשות ריסט כדי להשלים התקנה אך ללא הצלחה! לאחר מס' נסיונות בקושי הצלחתי להתקין גירסה של AVG 08 והוא ישר התחיל לימצוא המון ווירוסים ועד שבקושי הצלחתי לעדכן אותו בסריקה הסופית הוא מצא מעל 110!! בעיות ווירוסים!!( אין לי מושג מאיפה כי יום לפני הכל היה בסדר עד שהעידכון הדפוק של AVG דפק הכל!) עכשיו לXP חסרים קבצים והוא לא יכול להיכנס יותר. עכשיו יש לי שעלה! בגב הנייד יש מדבקה עם סריאל של XP PRO אבל אין לי יותר את הדיסקים של שיחזור המערכת של דל ואיני יודע מאי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז עוד שבועים אני קונה מחשב חדש , בעיקר למשחקים, צפיה בסרטי HD\בלוריי, ושימוש בפוטושופ... תקציב עד 7 אלף שח. יש לי גם שאלה מאיפה הכי כדאי לקנות מחשב? פנדה,זיגזג, זה בסדר? אני לא צריך מסך, צריך מקלדת חדשה, לא צריך כונן דיוידי או צורב, צריך כונן 2T במפרט רק לאכסון, לא יהיה הכונן הראשי. רציתי מעבד I7 אבל אני רואה בזיגזג שאם אני לוקח אותו גם המחיר של הלוח אם עולה ולוח אם מתאים יעלה מעל 1000 שח, האם אני צודק? לציין כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק בשום אופן לאף חלק... חשוב לי השקט במארז, האם כדאי להחליף למארז מאוררים או שהם יחסית שקטים? מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 3.3GHz 661 - TRAY ₪1027 לוח אם: [..] ASUS P7P55 LX ₪740 זיכרון: [..] G…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3, וskyrim, crysis 2. וכל המשחקים שעתידים לצאת בשנה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מה שלדעתכם לא ישפיע מאוד על הביצועים אבל מעדיף 22 inch. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד חדש במחיר של לא יותר מ 3000 ש״ח לאחר חריגה. בעיקרון המחשב מיועד ללימודים והפעלת תוכנות שדורשות מעבד חזק כמו solidworks (מידול בתלת מימד) ותוכנות בשביל תכנותNetBeans, eclipse וכו... לכן יש צורך במעבד מסידרת i7 בגודל מסך של ״15/״15.6 חיי סוללה גדולים - 4 שעות לפי היצרן זה לא מספיק לפחות 4Gb ram עדיפות ל 1 טרה של זיכרון אם לא אז 500Gb לא חייב ואולי גם עדיף מבחינת המחיר שלא תהיה מערכת הפעלה *כמו כן שלא יהיה מסדרות הדקיקות של המחשבים* *לא לחרוג מ 3200* תודה רבה ושנה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייח. השימוש שלו יהיה בעיקר לצפייה בסדרות וסרטים שאוריד) איכות 720p) ואצפה במסך טלוויזיה חיבור hdmi מהמחשב לטלוויזיה בנוסף גלישה באינטרנט פייסבוק פורומים וכו' אני רוצה שהמחשב ירוץ חלק לא צריך איחסון יותר מדי כי אני מוחק כל סרט לאחר הצפייה תקציב מה שיענה על הצרכים אני אשלם מאמין שזה לא צריך להיות יקר מדי אלא סביבות 2 אלף תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני מעוניין לשדרג את מחשב הגיימינג (הטוב למדי) שלי, לקראת מה שמסתמן כמפלצת של עולם המשחקים לדור הנוכחי, Witcher 3. זה המפרט הנוכחי שלי: Gtx 680 מעבד i5 2500 3 .30 GHZ זכרון פנימי 8 ram המחשב בן 3 שנים בערך, ועדיין מריץ את רוב רובם של המשחקים באיכות מקסימלית. לאחרונה הוא התחיל קצת לגמגם עם משחקים כמו Total War Attila. כיוון אחד אפשרי הוא לשדרג ל970 או 980, אבל אני גם משתעשע ברעיון של תצוגת 4K, מה שאומר שאיאלץ להחליף גם מסך. אין לי גם מושג אם שדרוג שכזה ידרוש גם שינוי של מערכות קירור וכו', אני לא מתיימר להבין בזה במיוחד. אשמח לעצות!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה פירמוט לMSI WIND U100 שישאר לי כל הדברים של מיקרוסופט החוקיים דהיינו הוינדוס ועברית? ואיזה אפשרויות יש לי להוסיף לו HD יותר מה30GB שיש לי..? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, אבל רצוי גם שהחדשים ירוצו טוב-לפחות בהגדרות בינוניות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 19' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ב…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש או לאפטופ או Asus EEE Pad Transformer הדברים שחשובים לי הם: המחשב צריך להיות כמה שיותר קל המחשב צריך להיות מרשים המטרה הראשית היא להשתמש בו ללימודים כמחברת המטרה המשנית היא לשחק בו עכשיו, היתרון של הTRANSFORMER זה שהוא עונה על הכל , רק עם חיסרון אחד ע-נ-ק - המסך שלו קטן :-( ועם השתקפות בשמש. מנגד נתקלתי בMacbook Air - אך לצערי הרב אי אפשר לשחק בו כלום ובנוסף לכך המסך שלו לא מט :-( לכן אני סקרן ,יש איזה תחליף לMacbook Air ? שיהיה דק וקליל, עדיף גם שיהיה סקסי, ואם כבר הוא עולה סכום לא מבוטל שיהיה אפשרות לשחק בו. בנוגע לכסף....אני פתוח לכל הצעה , החל מהASUS שעולה 2500 ועד לSAMSUNG שעולה 8000 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שבוע טוב לכם אני מעוניין שתיבנו לי מחשב ב1000 שקל ללא מארז וללא צורב וכרטיס מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד FL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אופיס, אינטרנט, תכני HD, מוזיקה, מעט משחקים קלים. עבודה על מספר רב של יישומים במקביל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וקצת משאר הדברים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ בקטנה ואופיס . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.need for speed most wanted 2(עובד סבבה כרגע אבל יש מצבים שיש תקיעה לשנייה או משהו כזה לא יודע למה זה קשור), need for speed rivals,crew,battlefield 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
פירסמתי דיון לפי 3 שבועות על מחשב שאני צריך וקיבלתי מ"bit" את המפרט הבא: 940 ₪ - Intel Quad Core i5 3570 3.4Ghz 270 ₪ - MSI B75MA-E33 660 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 499 ₪ - NVIDIA GeForce Sparkle GTX650 1GB GDDR5 OC 320 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 299 ₪ - Cooler Master CMP-250 + Cooler Master 460W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 49 ₪ - Intel Original Copper Base 1155 95W 340 ₪ - Windows 7 Home Premium 64 bit Hebrew 850 ₪ - DELL 23'' U2312HM ULTRA Sharp IPS , PIVOT 60 ₪ - Microsoft Wired Keyboard 600 USB 122 ₪ - Microsoft Comfort Mouse 6000 זה מאתר startpc, ניסית להרכיב את המפרט הזה ב tms אבל יש כל מיני רכיבים לא תואמים …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות לטריידינג, בורסה. שימוש מאסיבי ועמוס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב הולך להתחבר ל6 מסכים בextend, צריך כרטיסי מסך בהתאם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? עדיף באזור ה14" * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לראות סרטים בHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? באזור ה2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי שיחזיק מעל 4 שעות (אבל גם 3 זה בסדר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זהו זה האשכול האחרון שאני יעשה בפורום הזה לגבי מפרט, זו תהיה ההחלטה האחרונה שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4, Garry Mod, Far Cry 3 ועוד כל המשחקים, עדיף שיעבדו על הכי טוב שהמחיר יכול להפיק. ***בנוסף אני הולך לעשות עם המחשב הזה Streaming של המשחק League of Legends, אז הכי חשוב לי שהאיכות תהיה טובה בS…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא. המטרה העיקרית היא לימודים (MATLAB ו OFFICE בעיקר) משחקים מדי פעם ומדיה. האם המפרט הבא מאוזן כראוי והכל? ספק חזק מספיק? כרטיס מסך חזק מדי/חלש מדי? תודה. Intel Core i7 4770K Gigabyte GA-H81M-D2V G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz Samsung 840 Evo 120GB Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST OC 3GB SilverStone Sugo SG02 Micro ATX Antec 650W VP650PM
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימסיטי 5 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-