עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ril2,

אשמח שלפני הצעה, תקראו בפירוט את מה שאני צריך, אל תדאגו במקומות שאני יכול להתגמש רשמתי שאני יכול אבל חשוב לי שהוא יענה לדרישות שלי. * אם בשום מצב התקציב לא יכסה, תגידו לי ואנסה להוריד משהו. מטרות המחשב: עבודה משרדית וגיימינג קל מאוד. אני לא באמת משחק הרבה כי אין לי זמן אבל חשוב לי שתהיה לי את האופציה להריץ משחקים, נגיד MineCraft LOW-MED * גודל המסך? מעדיף מבריק... 13-14 אינץ' (כולל) * משקל רצוי? מקסימום 1.6 קילו רצוי פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, אבל שלא תהיה סוללה מעפנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני אשמח לHDMI או DVI אבל אני אסתדר גם בלי * Bluetooth? כן אבל ממש אין לי בעיה לוותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא אכפת לי איזה סוג ואיזה גודל אבל מעדיף 50…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המפרט בצד (:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך לבנות רשת ביתית קטנה של 2 מחשבי קליינט ועוד מחשב שיתפקד כשרת (מערכת הפעלה חלונות 7, אין צורך בסרבר) השרת אמור להריץ אפליקציה יעודית לרו"ח (זום) והוא ישמור עליו את הDB, ויחלק מידע לשני המחשבים האחרים. הדרישות הרשמיות של התוכנה על השרת הן: על איזה RAID אתם ממליצים? מדובר ביכולת לקריאה\כתיבה מאסיבית, וכמובן בלי לשכוח גיבוי. אז חשבתי על RAID 10 או RAID0+1.. מה אתם אומרים? לסיכום, צריך מפרט מומלץ לדעתכם למחשב-שרת הנ"ל תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gombn,

מתלבט בין 2 מפרטים שונים , אני יודע שמדובר ב Trade Off אבל צריך עזרה להחליט מפרט משמש בעיקר למשחקים , אינטרנט ומעט תוכנות עד 4350 מפרט ראשון (Intel) CPU: Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX (1065) .1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0 (810) .2 Memory : DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory X2 (550) .3 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 (489) .4 Video Card : Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI (998) .5 Floppy Disc : Citizen 1.44 Black (80) .6 Case : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ?Athlon XP 2100+ 400shk ?ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2? 550shk ?512MB Twinmos DDR400? 530shk ?GF 4 Ti4200 64MB TV? ABIT 560shk 420shk? 40GB 7200 ATA-100 (8MB)?WD ?Teac 1.44? 50shk ?Teac x16? DVD 220shk Compucase Midi Tower CI 6A19 300shk Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 120shk 3150 שקל... מה אתם אומרים על המחשב הזה? גם מחשב תותחי בביצועים! גם חיית OC לא רעה....(עתידי) לא לקחתי BARTON2500 כי חסכתי כאן 200 שקל... אל תגידו שזה לא כסף...חוץ מזה הבארטון לא טוב בOC וה 333 FSB וה 512K לא כזה מורגש...200 שקל בכיס כן מורגש גם אם הייתי לוקח 2500 בארטון הייתי נתקע איתו באותה מהירות לכמה שנים ועם ה 2100 אני אוכל למשל עוד שנה כארצה לשפר את מחשבי במקום לקנות מחש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by biotech326,

אהלן חברים! ברשותי לפטופ lenovo IdeaPad y460p. קניתי עכשיו טלויזיה sansui 40 אינץ' שאני מחבר את הלפטופ אליה. כרגע הלפטופ עם מסך סגור והתצוגה היא רק מהטלויזיה. שיחקתי לא מעט עם אפשרויות צריכת חשמל אבל כל פעם יש משהו מעצבן אחר, אם אני חוזר אחרי חמש דקות אין תצוגה צריך לפתוח את המסך של הלפטופ ולהדליק אותו. אני רוצה שיהיו הגדרות מתאימות לשימושים שלי, שאני חוזר אחרי זה מן ורק מזיז את העכבר או לוחץ על העכבר ויש לי תצוגה. בבקשה עזרה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אורח ItayLevi
    Started by אורח ItayLevi,

שלום. יש ברשותי כרגע מחשב עם כרטיס מסך R9 280X, אני מעוניין לשמור את הכרטיס מסך ובעצם להרכיב מסביבו מחשב חדש לגמרי. מעוניין במעבד של AMD דווקא. תקציב באיזור ה4,000, ניתן לחרוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ללא חריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר CSGO, משחק שנשען בעיקר על הCPU דווקא. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. רציתי ללכת על נטבוק בסביבות 2,000 שקל ואז ראיתי את המחשב הבא... וחשבתי שכדאי להוסיף 600 שקל ולקבל את זה. אני רואה שהמעבד שלו חלש Intel Celeron M ULV 723 1M 1.20GHz 800 MHz, אבל הוא יותר חזק מN280... ועוד המחשב מגיע עם 2 ג'יגה זיכרון ולא עם ג'יגה כמו רוב הטבוקים, המסך שלו הוא 13.3 שזה עדיף על כל הנטבוקים, והמשקל שלו 1.6 רק 250 גרם מעל הEEE... הסיבה שאני משווה אותו לנטבוק זה המשקל הנמוך, המעבד החלש, המחיר הזול, והמסך היחסית קטן... אז מה אתם אומרים-עדיף בהרבה? http://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=TZF4E5C0AE

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Component,

שלום, תשובותי לשאלון: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? עריכת 2D (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין וכו'). בלבד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק קופסא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? המחשב יורכב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? דרוש הארד דיסק של 1TB 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא ירעיש יותר מדי. זהו מחשב משרדי. 10. האם מתוכנן OC? לא. תודה מראש, עדי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי. אני מנסה לעזור לחבר להרכיב מפרט מחשב לעסק שלו (מגרש רכבים). צריך להתחיל מ-0 כלומר כולל ציוד היקפי: מקדלת, עכבר, מסך, רמקולים (אפשר מסך משולב רמקולים), מדפסת משולבת (מדפסת + פקס + סורק). השימוש העיקרי הוא אינטרנט ואופיס, כך שלא צריך להרכיב מפרט חזק במיוחד. השקט ממש לא משמעותי. אם זה לא היה ברור אז לא מתוכנן שום OC, אין צורך באופק שדרוג ואין שום דרישות מיוחדות. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא כמה שיותר לחסוך, אבל לא עד כדי כך שהמחשב יהיה עגלה. אם אתם מכירים חנות באיזור חדרה עדיף לתת מפרטים משם. אני לא מכיר, אז זה המפרט שבניתי: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte M61PME-S2P NForce430 CHIPSE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט למטרת משחקים, הורדות וכו' (ללא עבודה גראפית, ללא OC) התקציב הוא 6000 עד 6500 עדיף שלא, אלא אם כן יש משהו ששווה את זה מעל לכל ספק. המפרט צריך לכלול מסך דק, משהו איכותי בגודל סביר וטוב. הקאצ' הוא שיש עדיפות לחנות באזור ירושלים (חשבתי על KSP) ושצורת התשלום היא באשראי ו12 תשלומים, אז קחו את זה בחשבון. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000-6500 באשראי 12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ע…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. אז אני מחפש טאבלט windows 8 pro מלא עם קישוריות 3g וכמובן מעבד i7. אז מצאתי את הלנובו ThinkPad Helix שעדיין לא יצא (יוצא בראשון לאפריל) אבל לא תומך בקישוריות 3g מחוץ לארה"ב. והמחיר שלו יהיה בין 600$ -999$ שזה די טוב לחומרה שלו ולרמות קישוריות. ויש להם גם את ThinkPad Tablet 2 שיש לו מעבד רק atom (חלשלוש). והמחיר שלו 679$ שזה אומר שהוא לא נותן תמורה טובה ביחס למחיר. וחשוב לי את הסוג מכשיר הזה כי אני צריך אותו לעבודה (להיתחבר למחשב מרחוק ו-atom זה בדיחה) אז תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר כזה? תודה רבה מאד

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by zeroone,

אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה, אם לא לא נורא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מכיר מספיק משחקים האמת.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shloosh,

אוףףף גם אני רוצה כזה: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: ;D Case: OCS Liquid Diamond Color Aluminum ATC-110B-SX with Clear Window CaseColor: Porsche Basalt Black Metallic FrontIntakeFans: 2x Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan RearExhaustFans: Thermaltake Smart Fan II CoolMod 80mm Cooling Fan SideIntakeFans: UV - Green 80mm Cooling Fan TopExhaustFans: UV - Blue 80mm Cooling Fan FanGuardColor: Metallic Copper CaseLight1: Blue 12inch Cold Cathod Light CaseLight2: Green 12inch Cold Cathod Light Power: Enermax EN651P-VE FMA 550Watt Dual Fan Fan Monitor Adjustable Processor: P4 OC 3.68GHz 640MHz FSB HT (3.06GHz Hyper Threading 533…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. * התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Gil Abramovich,

אני לפני קניית מחשב נייד ואני מתלבט בין שני סוגים 1. "14 Lenovo IdeaPad S145 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31380 2. Dell Inspiron 14 3493 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=31116&iszap=1 אשמח לקבל דעתכם על המחשבים ומה כדאי לי לרכוש. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אין לי שום דרישות חוץ ממה שבכותרת דרישות הכי בסיסיות שיש[br]פורסם בתאריך: 5.01.2010 בשעה 13:29:45 אה וגודל לא משנה לי רק שיהיה בין 10 -15 אינטשכן אני יודע דרישות מוזרות

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by electrokid,

הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי?2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אפשר לנצל הכל כמובן עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה ממש חשוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? [שימוש משרדי, כולל עריכת תמונות פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [עובד מהבית כך שהוא בשימוש יומיומי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : לא משחק * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 או 19 לא בטוח * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צ…

22. Started by dany_my,

שימושים: משחקים (מקסימום:מנג'ר,פיפא-שיפעלו ברמה הכי גבוהה), אינטרנט(עומס של עמודים), מוזיקה וסרטי HD מסך 32 LCD לא צריך ציוד הקפי מתוכנןן OC קטן הלכתי לאייבורי וקיבלתי הצעה: מארז- RAIDMAX APEX ספק- FSP 500W מעבד- amd phenom 2 x3 720 לוח אם- gigabyte ma790x-ud4p צורב דיוידי LG/samsung כרטיס מסך- סאפייר HD4850 512 מ"ב הארד דיסק- WD 500GB (cavier blue)16MB זיכרון- 4GB DDR2 800MHz geil (הכולל טכנולוגיית DBT וצלע קירור אלומיניום) איך ההצעה? (האם יש מפרט יותר טוב במחיר הזה? אפשרי גם בחנות אחרת)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי חבר שרוצה מפרט לגיימינג בלבד אולי טיפה גלישה באינטרנט וזהו בערך. הדרישה היחידה שלו היא שיהיה את הכרטיס מסך R9 270X כי אמרו לו שזה יחזיק לו את המחשב מספיק זמן מבחינה גרפית, אישית אני מסכים עם זה. בניתי לו איזשהו מפרט ורציתי לדעת אם לא יהיה צוואר בקבוק באחד מהרכיבים האחרים, הוא אישית התפשר על מארז ולוח אם וכונן SSD רק בשביל לייעד את המחשב לגיימינג במחיר מאוד נמוך. +אני מצרף גם את השאלון של הפורום למטה אם מישהו פה בכל זאת ירצה לבנות מפרט בעצמו, תודה! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪511 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪122 לוח אם: Gi…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by David Krasnostavsky,

שלום יש לי קצת בלבול בין כול המעבדים של אינטל וamd אני מחפש מחשב חזק יחסית בתקציב של 2000 עד 2500 שח ללא שום תוספות של ווינדואוס וכדומה. המחשב יהיה לשימושים של משחקים כבדים יחסית כגון bf4 ו-cod! חשוב לציין שיריץ משחקים כאלו באיכות טובה יחסית ולא מקסימלי. פרט לכך השימושים יהיו של אינטרנט סרטים וכו', לא מעבר לכך. ראיתי מחשב עם מעבד של amd a10 6800k ב 2000 ש''ח רציתי לדעת אם הוא מספיק בשבילי כמובן שצריך להוסיף כרטיס מסך חיצוני אבל איזה אני לא יודע כול כך. תודה לעוזרים.

25. שלום, התקציב שלי עד 1000 ש"ח. אני צריך יציאת HDMI ומסך מ-13 אינטש ומעלה. ראיתי כל מיני דגמים בזאפ במחיר הזה, איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים