עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KKK,

שלום. אני מעוניין לקנות נטבוק לצורכי אינטרנט,אופיס וסרטים. יש לי כבר מחשב נייד 15.6 אבל מסתבר שהוא לא ממש נייד, בנוסף לזאת אני סובל מרגישות של עור הפנים והקרקפת שאני מול מסך גדול. לכן אני מעוניין במחשב עם מסך קטן להקטנת התופעה. מה דעתכם על זה? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=912325&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by spider272,

מחשב 1: ספק כוח:enermax 550w naxn מעבד:e7500 כרטיס מסך:ati raedon 4850 512M לוח:ep45 ud3lr זיכרונות:6GB ocz הארדיסקים:watern digital 500gb green///2segaet מארז:huntkey h001 מחשב 2: ספק כוח:huntkey cp-400 מעבד:e7200 כרטיס מסך:9500gt לוח:ep 43 זיכרונות:2gb הארדיסקים:1 segat 320gb מארז:ג'נרי

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by dropc,

מדובר בלפטופ של ASUS. רציתי לדעת האם לפני השימוש נדרשת טעימה מלאה כמו במכשירי סלולאר? ומהו שימוש נכון? לפרוק את הסוללה כל פעם עד 10%~ ולחבר לטעינה? ובמצב 100% טעינה, אם המטען מחובר עדין - פוגע בסוללה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by adi-royem,

1. מה התקציב המקסימאלי?5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?חריגה של עד 100 שקל (ואפילו אז עדיף לא) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות- גבוהות 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by yuval48,

מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד (שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר) + סרטים\סדרות HD .. מעדיף מחשב יחסית "חזק" עם כרטיס מסך טוב גודל מסך : 15 לפחות משקל רצוי: לא כזה קריטי אבל כמובן כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן זמן סוללה לפחות 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: חצי טרה צורב: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 4000 4500 תודה!

8. גמר חתימה טובה לפטופ DELL (כמעט בן שנתיים )...לוקח לו 2 דקות לעלות. החלק העיקרי מהזמן הוא מסך שחור לפני מסך WELCOME . בדקתי OS BOOT INFORMATION וראיתי רשימה ענקית של דרייברים שחלקם לא עולה. איך אפשר לבדוק אם הרשימה לא כוללת תוכנות שכבר הוסרו ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  9. תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות (כמו Crysis 2, Borderlands 2, Call of Duty, Battlefield וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 הוספתי מסך למפרט 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bendisar,

מטרת המחשב: מחשב לשימוש בכיתת לימוד: שימוש באופיס ובאינטרנט בעיקר. גודל מסך : "14 או 13.3" משקל רצוי: פחות מ2.5 קילו ובכללי כמה שפחות האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן . מאפיין מאוד חשוב. זמן סוללה של לא פחות מ6 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: USB. ו HDMI בלוטות: כן כונן קשיח: לא משנה. צורב: לא חייב כונן Blueray? האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. העדפה לחברה? לא. תקציב: 2500 שקל עם אפשרות לחריגה עד 3000 אם המחשב שווה את זה. המון תודה!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של תמונות (קבצי RAW בכמויות גדולות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כנראה לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by yarden24,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:1080P המשחקים הם כל המשחקים הכבדים כרגע ובעתיד הקרוב, 3-4 שנים. אשמך להריץ אותם בגרפיקה כמה שיותר גבוהה כמובן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך במסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל: 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by BrAvE_HeArT,

מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעונין במחשב חדש וחשבתי על האופציה של אולטרא בוק אך ברצוני עדיין לשחק מדי פעם משחקים קלים כגון דיאבלו וסטארקרפט ובנוסף שיריץ משחקים עתידים, (איני מצפה כמובן על הגדרות הגבוהות ביותר , אך אשמח לסברות פלוס ) לצערי עקב מחירו הגבוה ובעיות מסוימות בדל XPS 14 החדש שנראה מדהים, אשמח להמלצות נוספות בסביבות ה6000 שקלים, עם עדיפות לארץ ואחריות של 3 שנים תודה

16. המחשב שלי בן 4 בערך, כבר לא כל כך סוחב (תקיעות בדפדפן עם הרבה דפים פתוחים, משחק כמו פיפא 13 נראה לא משהו עליו). המפרט שלו בגדול זה: מעבד אינטל E4500 2GB זיכרון KINGSTONE קשיח 160GB של WD כרטיס מסך GF9500 לוח אם של ג'יגהבייט (משהו עם 945) כמו כן, יש לי מסך 19" של LG ולא נראה לי שאני אשדרג אותו למשהו אחר (לפחות לא בקרוב). אם אני אחליט לשדרג אותו, זה יהיה למסך DELL בגודל 22-23 אינץ'. השימושים שלי במחשב לא מיוחדים במיוחד: אינטרנט (הרבה דפים פתוחים בדפדפן), משחקי כדורגל - פיפא ופרו אבולושן, ומשחק פעולה שאני אוהב מדי פעם לשחק בו - קאונטר סטרייק (1.6, סורס). לא משהו שמצריך מחשב מפלצתי מדי. השאלה שלי היא האם כדאי לשדרג משהו במפרט הקיים אצלי או ללכת כבר על מערכת חדשה? עניין הכסף ל…

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  17. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה הנדסת חשמל. בהתחלה הייתי די נחוש לקנות מחשב נייד ממש טוב אבל עם הזמן זה ירד לי אחרי ששאלתי חברים שלומדים הנדסה עד כמה הם משתמשים במחשב.. יש לי מחשב די טוב בבית, אז אני צריך מחשב תכלס לאינטרנט ואופיס, ושיהיה קל משקל. מצאתי את המחשבים של VIZIO http://www.vizio.com/thin-light/specs בהתחלה רציתי ללכת על הדגם שעולה 1100 דולר אבל אני חושב ללכת על ה 600 דולר בסופו של דבר.. 2400 שקל, קל ואני חושב ש i3 יספיק. קראתי את הביקורות, אני יודע שהמקלדת סבירה וגם הטאצ'פד, והסוללה מספיקה ל5 וחצי שעות. אבל עדיין אני חושב שזה שווה את הכסף (או שאני טועה?). אין לי באמת נסיון עם i3 ועוד במחשב נייד ולכן אני שואל כאן. עד כמה זה מגביל אותי העניין עם ה i3? אנ…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 GTA IV, Need For Speed The Run, Battlefield 3, Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב…

19. Started by HingedEmu2,

היי, אני רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלי ובשביל זה אני רוצה לגלות מה הצוואר בקבוק במחשב שלי. מפרט: hard drives: 466GB Hitachi Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 466GB Western Digital WDC WD5000AAKS-00UU3A0 ATA Device (SATA) graphic card: 1023MB GeForce GTS 450 (CardExpert Technology) ram: 2.00 GB Single-Channel DDR3 @ 668MHz (9-9-9-24) cpu: Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz Sandy Bridge 32nm Technology motherboard: ASUSTeK Computer INC. P8H67-M PRO (LGA1155) מה החלקים שהכי מאטים את המחשב (חוץ מהram שאני מוסיף4gb)? ושאלה נוספת- האם הזיכרון הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 יתאים לזיכרון שכבר יש לי (יעבדו טוב ביחד)? התקציב שלי לשדרוג הו…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  20. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 41 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. צריך המלצה לנייד עם המאפיינים הבאים: - מסך מט 15.6 אינצ' FHD (רזולוציה 1920x1080), ללא ברירה יתקבלו גם אופציות עם מסך מבריק. - מעבד כמה שיותר חזק i7/i5. - זיכרון 8GB. - HDD של כ- 1TB. - כרטיס מסך לא עקרוני. - מקלדת מוארת, עברית לא חובה. - עם USB3/HDMI/WIFI N/BT/Mic/Camera וכו'... - אחריות מינימום 3 שנים. - מראה סולידי. - משקל <3KG. - כולל Win7 x64 ואופיס (לא גרסאות נכות). תודה

22. 1. מה התקציב המקסימאלי?10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך אבל לא באיכות ובביצועים :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע: GW2 (יושב חזק על המעבד), בורדרלנדס2 ו- XCOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 47 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. שלום לכולם וגמר חתימה טובה אני מתחיל ללמוד השנה בבן גוריון מדעי המחשב אז אני זקוק ללפטופ בעיקרות אני יכול ליטות את התקציב עד 4000 מקסימום עדיפות ל 3500 מקסימום המחשב יהיה מועד לתכנות ועבודות... מהמלצות שמעתי שעדיף להשתמש בלפטופ 15.6 אינצ'... עדיף שיהיה משקל כמה שיותר נמוך *תקציב 2000-3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), תכנות קימפולים... * גודל המסך?אני נוטה לכיוון 15.6 * משקל רצוי?2.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמובן עדיף כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות? עדיפות+ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משה…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by wili,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר, בנוסף דברים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין דברים ספציפיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis ומשחקים כבדים באופן כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 ו1920x1080 בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים