עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by davidcohen,

היי אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים כמו COD,BF,NBA2K,PES ובנוסף ליצירת מכונות וירטואליות של vmware. הרכבתי את המפרט הנ"ל בהתבססות על המפרטים המומלצים המוצעים באתר. [table][tr][td]טגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1140 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪214 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪546 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by adam2900,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, סרטים, תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cּּ Cֳ PHOTOSHOP MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMOLATOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך משתנה, אבל ביינתים גרוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם י…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל המשחקים הכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 - רזולציה - FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים איכותיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי אבל שלא יהיה משא…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by itzhak16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל (: 2. מה שימושי המחשב ? גיימינג . -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 אם אותו הוא יריץ מצויין אז אני מסודר גם לשאר המשחקים אני חושב . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב ? 1280X1024 מסך 19 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? בלי כונן כשיח , בלי כונן דיסקים , בלי מסך . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן . 7. האם האם יש צורך …

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  5. Started by Slash4,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב, אבל אני לא חושב שיש לי ידע מספיק רחב בתחום החומרה כדי לבנות לי מפרט מחשב טוב למקסימום ביצועים במינימום מחיר, ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. 1. תקציב : 4.5K-6K - (אני יודע שהטווח נורא גדול, הסבר למטה) 2. שימושים - גיימינג . דרושה התאמה למשחקים הכי כבדים כרגע , ויהיה טוב כמובן אם גם יתאים למשחקים כאלו ב3 השנים הבאות BattleField 3, GTA IV, GTA V, Prototype 2, Fallout:New Vegas Assassins Creed:BrotherHood, Revelations, Call Of Duty: Modern Warfare 3 הרזולוציה כרגע 1920X1080 אבל אני מתכנן גם לקנות מסך 23 עם רזולוציה יותר גבוהה - בקיצור שיתאים לרזולוציות מאוד גבוהות הגדרות גרפיות : ULTRA (הכי גבוהות שאפשר) 3. אין צורך בציוד היקפי …

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. שלום, מצורף מפרט למחשב במחיר 7190 שח. מעוניין בחוות דעת ותיקון אם יש צורך התקציב שלי הוא עד7500 שח, עדיף כמובן זול יותר, אך ניתן גם לחרוג אם זה שדרוג חומרה משמעותי. השאיפה היא שלא לחרוג שימושי המחשב: גרפיקה- פוטושופ, אילוסטרייטור וכ"ד. תוכנות תלת מימד כמו 3DSMAX rhinoceros, sketchup רזולוציה שיש לחבר 1920X1080. מתכוון לחבר גם מסך נוסף. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה/אופיס 8. אין עדיפות לחנות ספציפית 9. אין בקשות מיוחדות כלשהן 10. חשוב שניתן יהיה לשדרג…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yuval-ofer,

מצאתי באתר שלכם את שני המפרטים המומלצים האלו- http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=137602,137603. רציתי לדעת מה עדיף: כרטיס מסך אחד- AMD (ATI) Radeon HD7850 2GB DDR5 שעולה 1300, או שניים (כפול)- AMD (ATI) Radeon HD6850 1GB DDR5 שכל אחד עולה 750. מה עדיף מבחינת ביצועים?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  9. מטרות המחשב? אופיס, סרטים, עריכה בדו מימד. * גודל המסך? 13.3 " * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 7 שעות עבודה בסיסית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell \ asus \ hp \ samsung דברים נוספים חשובים: סוללה נשלפת, קומפקטי. מתלבט כרגע לגבי ה asus ux32vd למרות שרזולוציית המסך נמוכה יחסית לדגמים החדשים בשוק, ואני לא יודע אם יש לו סוללה נשלפת. כמו כן מה לגבי הסמס…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד לא חזק מידי ולא חלש מידי, שמשחקים בסיסיים יעלו עליו כמו football manager וcod 7. אז ככה: התקציב הוא בסביבות ה 3800 שקל * גודל המסך -15.6" *זיכון- 4GB אם אפשרות להוספה *כרטיס מסך - כרטיס מסך שיעלה את המשחקים הללו (football manager, cod 7). * משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן, 5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI, שלוש חיבורי USB, אוזניות. * בלוטות? לא *כונן קשיח - לפחות 500GB הסוג פחות משנה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן וינדוס 7 בעברית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הערות כלליות נוספות: אחריות ל3 שנים - מאוד חשוב חשוב לי שהמחשב…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by ofiryeger,

שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 מעבד i7 בסביבות ה 4000. אני משתמש בו לאנימצייה (תכנת אפטר) ועיצוב. פוטושופ אילוסטרייטור וכו'. הוא לא מחשב עבודה עיקרי. בבית יש לי נייח, אבל לנסיעות ולניידות, אני צריך נייד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי כיום מחשב אחד עם כרטיס 4850 שדי מספק את הדרישות מבחינת משחקים סרטים וכו התרבו הילדים ואני מעוניין לקנות מחשב נוסף בתקציב :2500-3000 בניתי מפרט ואשמח לקבל את תגובותיכם תודה מקט קטגוריה פריט כמות 23324 מעבד AMD AMD Vision x4 Quad-Core A6-3670 Socket FM1 2.7GHz Radeon HD 6530D Box 1 21740 מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 1 22096 לוחות אם למעבדי ‏AMD כרטיס מסך Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI 1 23906 זכרונות זיכרון למחשב Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 1 22287 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 1 18984 ספקי כוח ספק כח SeaSonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by digitalseeker,

יש לי ASUS UX31E 128GB SSD עם I5. הוא נרכש לפני איזה 7-8 חודשים. פשוט קיבלתי לאפטופ מהעבודה. ראיתי שחדש עולה באותו אתר שקניתי עולה 4500 ש"ח היום. לינק - http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=2172&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he רק ששלי כסוף.

14. Started by lilach12,

היי, אני מחפשת מחשב נייד מיני ללימודם ואני ממש לא מבינה במחשבים אז אשמח לקצת עזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עדיף 13 (לא חובה) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך שיספיק ליום לימודים (6-8 שעות בערך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMIוכו) HDMI לא חובה, השני אני לא יודעת מה זה אז סביר להניח שאני לא צריכה את זה. * בלוטות? כנראה שלא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכ…

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  15. Started by BarM,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ממש צריך את לנצל אבל עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.:(bf3 אני אשחק גם,אבל אני אגמור את המשחק ולא אשחק יותר אז לא צריך לדאוג שהמפרט יריץ אותו על אולטרה אלא רק על HIGH) BL2, BO2 ,SPEC OPS THE LINE, FIFA 13 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by insane95,

שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב שנע 4000-5000 ש"ח (מעדיף לא לחרוג), גודל סטנדרטי 15.6. את המחשב אני לוקח במיוחד לבסיס כדי לנסות ולהעביר קצת את הזמן הפנוי בערבים השימושים העיקרים של המחשב הם משחקים, סרטים ואינטרנט. דגש על משחקים. חשוב לציין שיש לי כבר מחשב נייד קטן, אבל ללא כרטיס מסך ומעבד גם עלוב, כך שהוא לא יכול להריץ משחקים. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by ltzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל, העיקר שיהיה יעיל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(BF3 בעיקר), 1080P, ULTRA. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק SATA, אך יש לכלול SSD 120. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS שימו לב שיש לי כבר 500GB SATA וכונן דיסקים בבית ככה שאני הורדתי אותם מהמפרט.ההתלבטויו שלי הם בכונן SSD ובלוח, הבנ…

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by zohar678,

האם יש מחשבים ניידים שלא ניתן לבצע בהם BOOT דרך DOK? יש לי מחשב נייד של HP בן 6 שנים עם כונן דפוק. ברצוני לפרמט את המחשב ולהתקין עליו מערכת הפעלה. כל ניסיונותי לעשות זאת דרך DOK נכשלו בזה אחר זה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן חבר שלי קנה את המחשב הנ"ל https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12954 פירמט אותו ובטעות פירמט גם את הדרייברים המותקנים עליו. הוא התקין מחדש עותק (חוקי כמובן) של win 7 home ועכשיו הוא לא מצליח להתקין את הדרייבר של הוויירלס הפנימי. ניסנו לחפש WiFi 802.11b/g/n driver ולהתקין אבל המחשב עדיין לא מזהה את החומרה. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וכמו שראיתי בפורום כולם ממליצים על מחשב נייד ללימודים מסוג DELL עם מעבד וכרטיס מסך חזק כדי שיעמוד בתוכנות MATHLAB וSOLIDWORKS ברמה של סטודנט. מה אתם חושבים על המחשבים הניידים של HP קיבלתי וראיתי כמה הצעות מחיר וזה מאוד קורץ לי מישהו יכול לשפוך אור על הנושא 1)HP Pavilion dv6-7010ej הצעה ראשונה קצת מוזרה בגלל המחיר הנמוך (אני חושב שיש שם משהו לא הגיוני כי כל המחשבים נמצאים מעל 5000 וזה פחות מ 3000) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11352 2)HP Pavilion dv6-6c03ej קיבלתי הצעת מחיר על המחשב במחיר של 3200 התקציב שלי די מוגבל עד 4000 שקל אני לא נעול על HP וכל הכוונה וכיוון למחשב יעזור תודה רבה ל…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על המפרט הזה? אפשר להשיג אותו ב-1500 ש"ח ומטה? המעבד הזה כבר הגיע לחנויות? מעבד - I3 3250 HD4000 BOX לוח - Gigabyte GA-B75M-D3H זכרון - Kingston KVR1333D3N9 / 4G*2 מארז - בצבע Antec NSK2480 שחור מלא ללא ספק מפצל USB - 4 יציאות לפחות בצבע שחור עם כבל לפחות 1 מטר (דיסקים קשיחים יש לי 2 אני מקווה שבמארז נכנסים 2 דיסקים, וצורב LG שחור סטנדרטי גם יש לי)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. שלום, מעוניין במפרט לשימוש ביתי - הרכבתי אחד כאן: http://www.tms.co.il/preview/spec/tnb4mz2l אשמח לחוות דעתכם לאור הצרכים כאן למטה: להלן הצרכים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, עבודה משרדית, HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. ה…

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  23. Started by gingi007,

שלום! אני מתחיל ללמוד השנה ומחפש לקנות מחשב נייד חדש שיחליף את העגלה שיש לי כבר 3 וחצי שנים... ההתלבטות הכי משמעותית שלי היא במעבד(כי זה מה שבעיקר משפיע על הכסף שצריך להוציא) - האם לקנות מחשב עם i3 או עם i5? ההבדל ביניהם משמעותי? אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים אם זה משפיע על משהו .... תודה!

24. Started by DANI61,

איזו חברה מומלצת? איזה מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך גם נפרד להדמיות. חשוב ודחוף. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות. (הרצת VMWARE עם כמה מערכות הפעלה פועלות במקביל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חיבור 2 מסכי 19" במקביל אולי בעתיד אחבר 2 מסכי 24" או חיבור של שלושה מסכים שתיים 19" וטלוויזיה בHD בגודל 40" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שתיים 12…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים