עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orendv,

פנטיום 4 2.8 800 +מסך MAG 17 ש"ח 4950 מחיר מחירון: ש"ח 3,880 :מחיר מבצע מעבד בטכנולוגיית HT 800MHz (לא 533MHz) תוספת למעבד פנטיום 4 3GHZ 800MHZ רק 240 ש"ח אספקה מיידית, המחשב כולל: *מעבד אינטל מקורי פנטיום 4 2.8G (800MHz)-אחריות לכל החיים *לוח אם לא משולב 865PE CHIPSET INTEL לזכרון DUAL DDR, 800MHZ,AGP8,S-ATA * DDR זכרון 512MB 400MHz * כרטיס מסך לא משולב GeForce 5 FX5200 128M *מסך מג MAG 17. ניתן לבחור מסך אחר SAMSUNG,AOC,LG בתפריט מסכים אשר מופיע בתחתית הדף *צורב MSI או 52X32X52 LG *דיסק 7200RPM 120G S-ATA עם 8MB CACHE סיגייט, seagate,Samsung או מקסטור *מודם פקס 56K או לחילופין כרטיס רשת 10/100 *כונן דיסקטים 1.44 יפני *כרטיס קול 128 ל-6 רמקולים * …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. הלווו אני כנראה רוצה לקנות מפרט מCom4u המפרט למשחקים כבדים כמו HL2 DOOM3 וכל אלו.. הנה המפרט שחשבתי עליו סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר 1,085.58 1,085.58 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 504.78 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ (האם הזיכרון הזה סביר?) 608.17 608.17 1 דיסק קשיח 120GIGA 7200RPM SERIAL ATA מבית SEAGATE (שהם כותבים Serial ATA הם מתכוונים שזה SATA??) 2,736.75 2,736.75 1 כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800GT 256mb RETAIL מבית LEADTEK 161.16 161.16 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 (איך הכונן הזה?) 310.00 310.00 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tsah1982,

שלום אני אשמח לקבל מפרט ב 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים כלליים כמו אינטרנט ולמשחקים. ללא ציוד היקפי עדיפות לחנות שהיא יחסית במרכז תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הנה: מעבד: P-4 2.6GHz C 478Pin 800MHz זכרון: Samsung Original , 512MB, PC-3200 400MHz DDR לוח אם: P4P800 DELUXE כרטיס מסך: RADEON 9600 XT 128MB דיסק קשיח: MAXTOR 60GB 7200RPM IDE מארז- SUPER TALENT CA-601 BLUE רמקולים: ALTECLANSING- AVS500 ספק כוח: TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT סכום סופי: 5416 ש"ח הרמקולים לא סופי אני מחפש משהו יותר טוב במחיר סביר של 500 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by wncrazy,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם יש משהו שהוא לא בגדר החובה ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני נותן אקסטרה 1000 ש"ח +\- 22 אינץ ומעלה * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?יריות וכדומה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהות 3. האם יש צורך…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. CPU - ATHLON 64 +4800 x2 DUALCORE MOTHERBOARD - GIGABYTE MA770-DS3 AM2+ DDR2 1066 PCI-E MEMORY - DDR2 800 OCZ PALTINUM REVISION 2 XTC. GRAPHICS CARD - SAPPHIRE HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV HDD - SEGATE 250GB 7200RPM 16MB SATA 2. הגעתי ל2100 ש"ח מזומן. עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך אין לי צורך. כמו כן אין לי צורך בצורב. קודם כל אני רוצה להסביר כי אין לי מושג וחצי מושג בAMD, רוב הידע שלי, שהוא לא הרבה מוקדש לרכיבי אינטל וNVIDIA. אז השאלה הראשונה שלי, האם הרכיבים האלה מתאימים אחד לשני? שאלה שנייה איזה ספק כוח ומארז אני צריך? והאם יש לי צורך במערכת קירור מסוימת, או שמאווררים של 120MM יספיקו? דבר שלישי, האם ניתן לשים כרטיס מסך של NVIDIA על לוח אם של AMD, והאם הפואנטה של כרטיס מסך NV…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אלהן, מחפש מחשב לסטודנטית שמתחילה ללמוד הנדסה בקרוב. * מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט ולימודים - בדגש על Solidworks. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" , עדיף כמובן מאט. * רזולוציית המסך?כמובן שעדיף FHD, אבל אפשר להתפשר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם אפשר לדחוף בתקציב SSD, מה טוב. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נכ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by directvl,

מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע יש לי מפרט ב פחות משלוש אלף שנראה לי מספק.. אבל אם יש טענות רבות נגד אפשר לחרוג בעוד כמה מאות והכי קיצוני 4אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש פשוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. overwatch pubg -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 10…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Simply,

שלום הייתי רוצה לדעת האם ספק הכוח שבחרתי איכותי וחזק מספיק בשביל המערכת הזו? מעבדים AMD Ryzen 5 3600 Tray 1 קירור למעבדים Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Red 1 לוחות אם Asus TUF B450M-PRO GAMING 1 זכרונות RAM DDR 4 16G (8GX2) 3200 CL16 DARK Za TEAM 1 מארזים ANTEC CASE GX202 Blue Led 1 ספקי כוח Corsair RM850 850W PSU 80+ Gold Fully Modular 1 …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש את המחשב הזה באמזון, ב799 $ בחישוב תוספת מע"מ יוצא 935, אין את המחשב הזה בארץ, כך שאיני יודע האם זה שוה, אפשר לראות לפי הנתונים שלו האם זה שוה? Acer Spin 3 Convertible Laptop, 14" Full HD IPS Touch, 8th Gen Intel Core i7-8565U, 16GB DDR4, 512GB PCIe NVMe SSD, Backlit KB, https://www.amazon.com/gp/product/B07QXL8YCX/ref=ask_ql_qh_dp_hza מחשב.pdf

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zoe,

הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jaki,

אני מעוניין מחשב נייד שעובד הרבה זמן ללא מחובר לחשמל (בעיקר עבודות משרדיות וקלדנות) ובנוסף לזה שזה יהיה גם בידור ולמשחקים בקיצור אני צריך רשימת רכיבים למחשב הכי טוב והכי חזק והכי עדכני... רק לא IBM (מפני ששמעתי את החברה שציינתי אי אפשר לפרמט ואקס פי מובנה בתוך וזה עושה בעיות כשרוצים לפרמט ולהתקין מחדש וכו) ועוד רכיב חשוב מאוד אני מעוניין המחשב שתהיה עליו אחראיות 3 שנים ולא שנה. מה שידוע לי DELL מספק אחראיות 3 שנים ומסך בגודל 15.4 והאם יש יותר גדול אז זה רצוי. תודה על מענה. על התקציב לא חשוב לי! עוד שאלה מה ההבדל ברשתות אל חוטי 802.11B ל802.11G? שוב המון תודות על מענה! אני צריך עזרה ולקנות כבר בשבועות הקרובים! למה חשוב לי עדכני כי ידוע לי שהרכיבים מאוד יקרים ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Kodi,

אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום קניתי פה בארץ מחשב של HP DV6... רציתי להזמין מEBAY סוללה מקורית כי המחירים פה בארץ של הסוללות יקרות יש אפשרות כזאת? ואם כן אפשר לינק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by __FISH__,

אהלן אני מתחיל ללמוד עוד חודשיים וחייב מחשב התואר יהיה במשפטים ומנהל עסקים התואר ימשך כ4 שנים השימוש במחשב: בעיקר תוכנות משרדיות, לימודים, ובשעות הפנאי מוזיקה וסרטים... הדרישות: מחשב חזק שלא תיגמר לו הבטרייה לעולם!!!! ( אני יודע שאין חיה כזאת אבל סוללה טובה זה הכרחי), מעבד חזק שיוכל להריץ גם סרטים ב1080 ביחד עם כ.מסך בסיסי. כמו כן אני מן הסתם אשתמש בתוכנות סטטיסטיות כגון spss וכו'.... וכמובן הפרט הכי חשוב שיהיה דק קומפקטי ועם חוות דעת רציניות ומכובדות תקציב: 3000-8000 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shon1234,

העדפה ל אינטל וכרטיס מסך של nvidia מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, תכנות ולימודים.) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): מאוד לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? מה שצריך כדי להרגיש שיפור בביצועים (העדפה 512 ssd ) האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? לא ציין את הרזולוציה וקצב הרענון של המסך שבבעלותך/תרצה לרכוש או ציין את דגם המסך: יש כבר מס…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מחשב 1: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10, לא. (אם לא אפשרי תגידו) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, full HD, prefferably 120FPS, minimum 60FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות, אין צורך בתוכנות. 8…

20. שלום לחברי הפורום, אני צריך מחשב נייד חזק לעובדה עם חבילת האדובי דיזיינר(פלאש,פוטושופ,אילוסטייטור וכו') בשימוש כבד מאוד לסטודנטית לעיצוב גרפי(עבדוה במקביל על כל התוכנות של החבילה עם מולטיליירים). עלתה הסוגיה בשימוש במקבוק(לא גרסת הפרו, הגרסה הלבנה) או במחיר הנמכר בארץ בשימוש במחשב נייד מחברת HP או DELL עם מפרט יותר חזק בעלות מקבילה והייתי צריך את עצתכם בנושא, מכייון שקריסות של התוכנה כתוצאה משימוש של מעבד וזיכרון מוגבר- זה דבר שלא בא בחשבון. יש כבר מחשב נייח חזק, אך עלה הצורך גם בניידות מסויימת ולכן המחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gaash,

קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, איך שזה נראה, מחר אני עומד לקנות מחשב. המטרה העיקרית שלו לגיימינג. אני רוצה שיריץ BF3 הגדרות מקסימליות בלי לאגים ובלי בעיות. גם השקט מאד חשוב לי. עכשיו, אני לא פריק גיימינג מצד אחד, מצד שני אני כן רוצה שמתי שאני משחק שהוא יעבוד מצויין בלי שום בעיות. בTMS בנו לי את המפרט הבא. אני רוצה לשאול האם יש איזהשהם השגות עליו? כמו כן, האם לשלם עוד כ1100 שקל בשביל GTX 670 במקום GTX 660? האם GTX 660 מספיק לי, ושוב - שיריץ בצורה מעולה? אני "מוכן" להשקיע את הסכום הנוסף, אם באמת זה מאד יוסיף לי. אם זה "סתם", בשביל רק עוד קמצוץ של הנאה, אז לא... אבל אם זה משהו משמעותי מאד, אז כן ארצה להוסיף את הסכום. כמו כן, האם כדאי לי לקנות SSD למערכת ההפעלה? האם זה מאד משמעותי ישפר את המהירויות? ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום! יש לי מחשב נייד של HP COMPAQ דגם NX9030 עם מעבד Intel Pentium® M processor 1.60GHz וכרטיס מסך Intel® 82852 זכרון 1GB ורציתי לדעת כמה פחות או יותר עולה להחליף את כרטיס המסך למשהו קצת יותר חזק. לגבי תקציב אין לי יותר מדי מגבלות <אז בקיצור לא משנה באיזה סכום מדבר תודה מראש! ארד גונן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל אני מאמין ש7-8 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,מידול בתלת מימד,תכנות,סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Eclipse,Maya,3d max, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים