עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤682 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤309 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 ספק כוח: Mustiff 480W Sata 120mm Steel Net כמות: 1 - מחיר: ¤95 זיכרון: Digma 2GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤232 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤262 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1055 כרטיס קול: STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 כמות…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by BIGWOLF,

שלום, שמי ארתור ואני צריך שרת לארגון מסויים. יש לי מספר התלבטויות בנוגע למפרט השרת. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. כמות משתמשים צפוייה : בין 10-15 משתמשים. (עד 5 משתמשים בו-זמנית). מטרות הארגון: 1 - שיתוף תוכנת מנב"ס - תוכנה למערכת חינוך, ממש לא כבדה 2 - אקסצ'נג' סרבר 3 - מקום אחסון - גיבויים (לכל משתמש צריך כ 50 ג'גה - לתווך של כמה שנים) המטרה שלי בנוסף לאמור, היא לרוקן את המחשבים שלהם מתוכן, מפני ש כל כמה חודשים צריך להתקין להם ת'מערכת מחדש, ואז כל הגיבויים שלהם, סריקת וירוסים, לוקחת המון זמן, לכן ברצוני לרכז את כל החומר שלהם בשרת, ובזמן שמישהו צריך התקנה אני רוצה להריץ GHOST וזהו . מה אתה יכול להציע בתור מפרט שמתאים להם ? אני חשבתי לקנות חלקים (איכותיים מאוד כמובן…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לקראת שחרורי מצה"ל, המחשב שלי החליט לגסוס ולאותת לי שהגיע הזמן למחשב חדש. קראתי ולמדתי המון מהפרסומים, המדריכים והכתבות שבאתר והנה המפרט אותו בניתי למחשב פשוט, יציב ואמין אשר ישמש לשימוש כללי עד פוטושופ. מעניין אותי לדעת אם קיימת איזו בעיה של תאימות / ניצול נמוך בין הרכיבים שבחרתי מחיר המחשב כ 2500 שקלים המון תודה על כל הפרסומים והתגובות שלכם, עזרתם לי מאוד! מעבד: אינטל E8400 (נשמע לי רציני יותר מה Q6600) לוח אם: אינטל P43TF (לוח קלאסי ולא יקר, העדפתי אינטל מרוב בילבול מעשרות הדגמים המוצעים אצל חברות אחרות שאין לי בטחון באיכותם) זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CL5 X 2 קינגסטון / סמסונג / וואטאבר כרטיס מסך: GeForce 8400GS כרטיס 256 מגה פשוט שכבר קיים אצלי ממחשב קודם של אחי דיסק קש…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני מרכיב מפרט שהשימוש העיקרי בו יהיה מדיה סנטר שינגן FHD בצורה הטובה ביותר והשקטה ביותר. בנוסף לכך שימושי כללים אחרים (אינטרנט, אופיס ושות') וקצת עריכת וידאו. אלו הרכיבים שאני סגור עליהם:AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪507 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 Gigabyte MA-770TA-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪524 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1524 Sapphire ATI Radeon 4670 Ultimate 512MB GDDR3 Passive Cooling, יחידות 1 ₪385 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1338 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1918 המפרט הורכב באתר:http:/…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Kodi,

אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. טוב בערך יש לי כבר מפרט אבל אני לא בטוח אז אני צריך תעזרה שלכם אני לא יודע אם כדאי לקחת 2 'יגה של ג'ייל שאמרו לי שזה שווה כי כבר יש משחקים שצורכים יותר מג'יגה אז אני צריך פה את העזרה שלכם אם תוכלו לבנות לי פה מפרט חזק למשחקים כבדים ושהמחשב יהיה קר כאילו שלא יהיה בעיות התחממות אולי מארז טוב ויפה לא יודע טוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by or7755,

: * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים חדשים אני מסתפק באיכות בינוני גבוה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? לא יודע מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? אין משהו מיוחד קונה את המחשב מתאילנד אם משהו יכול להמליץ על חנות אני אשמח.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by m0sh,

טוב חבר שלי ביקש שאני יכין לו מפרט ואמרתי שאני יבדוק קודם פה 8.5 כולל מסך לoffice וגם משחקים יעני 6600GT יספיק הכרטיס גרפי הכי משתלם כרגע... תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר הביא לי מחשב נייד שלו,בהתחלה הוא עולה רגיל עד שהוא מגיע לטעינה של ה XP באמצע הטעינה יש מסך כחול לרבע שנייה זה עושה ריסטרט. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את זה ? צריך פשוט פירמוט ? או שאולי בעייה בביוס.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ArtCore17,

שלום אשמח לדעת מה השווי של המחשב - והאם כדאי לשדרג אותו - ואיך? מפרט המחשב שלי הוא כזה: -מעבד: E8400 C2D BOX -לוח אם: BioStar TP43D2 -זיכרון: G.Skill 4gb DDR2 -כרטיס מסך: Connect3D 4850 (ללא חיבור 6pin מספק כח - עובד מהלוח אם ישירות) -קשיח: Samsung 500gb sata2 -מארז: NZXT Tempest -ספק כח: Seasonic 500w :SS-500ET - ( הוחלף לחלש יותר של SeaSonic 430 אך ה500 עדיין נמצא אצלי) ואם ברצוני לשדרג אותו מבחינת מעבד וכרטיס מסך - מה מומלץ? (שיהיה מעודכן יחסית לזמננו) תודה מראש =)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Naama Ziv,

שלום, אני סטודנטית לאמנות ואני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש. אני מחפשת משהו שיידע לסחוב פרימייר אך לא יותר מזה. אני לא משתמשת באיליסטרייטר,פוטושופ ותוכנות אחרות. הסתכלתי על הכתבה באתר של איך לבחור מחשב לתוכנות גרפיקה אך המחשבים שהוצעו שם כבדים מדי.(סביב ה2.5 ק"ג) N550JV ו-N551JK של חברת אסוס. IdeaPad Y510P ,Y50-70 ו-Z510 של חברתלנובו. Satellite P70 ו-P50 של חברת טושיבה תקציב עד 5000. האם קיים משהו כזה?כבר הלכתי לאיבוד וממש אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by or150,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ronmar,

זה המחשב שלי שקניתי לפני כמה שנים ואני רוצה למכור אותו.. רציתי לדעת כמה הוא שווה ויש בו 8GB RAM לא 4

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Tomerb1,

פתחתי עוד אשכול כי על הקודם לא הגיבו והוא ירד איזה 6 עמודים. אז מה יותר עדיף המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/110/ או זה: 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5600 BOX AM2 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC 1x הרכבת מחשב במעבדה סך הכל: 5,624 ש"ח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי בעקבות חוות דעת שונות על קניית והתאמת מחשבים לעסק מחפשת יועץ מחשבים לעסק גרפי מתפתח שיגיע ויביא את חוות דעתו אודות רכישת מחשבים לחברה יעוץ מקצועי בהתאמה לנושא הגרפי יש בקהל המלצות? רעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Omer Sharabi,

אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by zeroone,

אודה לכם על המלצתכם למחשב נייד בתקציב 7000-8000 ש"ח

21. Started by rap_tr,

מפרט ראשון: מחיר: 1320 מפרט שני: מחיר: 1695 3 דברים רציתי לדעת, א, האם המחיר 'הוגן' ומשתלם? ב, איזה מהמפרטים יותר משתלם לי לקחת? ג, שאלה לא כ"כ קשורה אבל איזה כרטיס מסך לוקח intel gma x3500 384 mb shared או GEFORCE 7300 GS ? תודה רבה מראש.

22. יש לי מחשב בן 4 שנים: AMD Athlon 64 X2 6000+ ASUS M2N-E Samsung DDR2 800MHz 1GB x2 EVGA GeForce 8800GTS 320MB Western Digital WD3200AAKS LG GSA-H22N Enermax Liberty 400w Gigabyte Poseidon אני מעוניין להחליף את (1) לוח האם, (2) המעבד (3) והזכרונות (8GB DDR3). אם יש צורך גם בשדרוג (4) ספק הכוח, אז שיספיק גם לכרטיס מסך חדש במידה ואשדרג אותו בשלב מאוחר יותר. בנוסף צריך גם (5) קירור טוב ולא רועש למעבד. דרישות נוספות: אפשר לחרוג עד 300 ש"ח אבל רק אם זה ממש כדאי. אם זה אפשרי - אז לחסוך. אני לא משחק במשחקים הכי חדשים והכי כבדים, אז לא צריך קפיצה ענקית ברמת המחשב, עלייה קטנה תספיק (כולל מעבר מ-WinXP ל-Win7). המסך הוא Dell 2007WFP - רזולוציה 1680x1050 לא מתוכנן OC רצוי שהמחירים יה…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. פתחתי דפדפן עם TMS KSP IVORY ביחד עם גוגל וניסיתי לבנות מערכת אני הולך לקנות מחשב בקרוב אבל כבר כמה זמן אני לא מרגיש מספיק נוח ודברים לא מתחברים לי מה אתם אומרים על הבילד הזה פה האם הכל יתאים והאם אפשר לשנות משהו דברים שאני לא בטוח לגבייהם זה הקירור מים שיש אותו ועוד דגם דומה i המארז אני לא מכיר ורציתי בהתחלה ANTEC 1200 שעולה 815 אבל HAF נראה לי יותר חדש ועדיף עוד דבר הכי מרכזי שאני לא בטוח בכלל זה הלוח אם פשוט עברתי על הרשימה בשלושת החנויות והוא נראה לי ראוי אבל אין לי מושג האם אני מפספס פה משהו ויש לוח שיותר כדאי לי ללכת עליו אם כן אז מאיזה סיבה והאם הלוח הזה יתמוך בקירור מים ויהיו מספיק כניסות למאוררים לגבי הארד דיסק אני כרגע עובד עם מחשב שיש לו SSD פנימי בלב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני צריך מפרט למחשב ב4000 בשביל חבר שלי עדיף אינטל.... עם מסך...... גם אפשר עם AMD ראיתי בפנדה את המעבד של אטלון 64 2800 ב1170 אז אם אפשר גם משהו אם זה אז...... תעשו בעצם מה שעולה לכם בראש..... ((((((((((((((((())))))))))))))))))))) תגידו לי אתם איך אני לא יכול משהו טוב ב4000-5000 אני בניתי לבד מחשב די טוב ב4.5 עם אטלון 64 ביט ומסך......... AMD Athlon64 2800 - 1170 Gigabyte GA-K8NS nForce3 250 - 581 A-DATA pc3200 512(256x2) MB - 560 W.D 80GB S-ATA -450 ABIT FX5200 128MB - 405 ASUS X52- 130 AOC 17" -580 (חנות פה בעיר שלי) מארז כונן דיסקטים....ומקלדת ועכבר אני גם הוספתי וגם מדפסת שלCANON וכל זה יוצא 4569 שח בלבד!!... סך הכל ביקשתי שתביעו דוגמאות..................

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מעונין לבנות מחשב חדש-- לגרפיקה כבדה, אנימציה 2D 3D ומשחקים. תקציב על 9000ש"ח אני לא בטוח לגבי המון רכיבים כמו גם אני לא מבין גדול בעומק המפרטים וההבדלים בניהם..... אשמח על כל עצה המלצה ובכלל תגובה שתעזור לי לבנות מערכת חזקה לתווך של שלוש שנים לפחות ובעיקר שקטה שקטה.... אלו הרכיבים שחשבתי עליהם: כרטיס מסך: nVidia Geforce FX6800 nVidia GeForce 6600 הראשון יקר מאוד....השני אני לא יודע מה הוא שווה אשמח להמלצות על כרטיסים בתחום שבין 1000 ל 2000ש"ח גג מארז: Centurion 5 COOLMASTE בעיקר בגלל שהוא אמור להיות שקט ספק כוח: גם משהוא שקט וחזק כזה שיתמוך בכרטיס מסך ובשאר הרכיבים ANTEC 500 -600 וואט שאלה: מה היחס בין תצרוכת כרטיס המסך לגודל הספק, כלומר אם כרטיס המסך צור…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.