ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מחשב אולטרה נייד כזה לאחי הקטן שזקוק לו לבית הספר. ממה שהסתכלתי המפרטים שלהם על הפנים, אז אני מחפש משהו עם 2 ג'יגה ראם (לא ייאמן שמתקינים על מחשבים כאלה ווינדוס 7, ועוד עם ג'יגה ראם יחיד) שיצליח להריץ וורד באופן סביר ממש (כי תקיעות ואיטיות של המחשב כשהוא צריך לשמש לסיכום שיעור לא באות בחשבון). עד כה בלטו לעיניי הX140 של LG וה1005P של ASUS, מישהו התנסה עם מישהו מהם? האם יש מישהו מהמחשבים האלה שיתאים למשימה או שמא צריך להשקיע הרבה יותר במחשב שאינו מבוסס ATOM? תודה מראש לעוזרים, יונתן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שאפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? "22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים כמו GTA IV * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Core 2 Quad Q8400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 4MB Tray מעבד Scythe Ninja Mini 6 Heat Pipes CPU Cooler קירור מעבד GIGABYTE EP45T-UD3LR s775 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1333, PCI-E לוח אם DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X2 כרטיס זיכרון Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II דיסק קשיח GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E כרטיס מסך LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) צורב Antec NSK4000B II Mini ATX Black Case (NO PSU) מארז SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) ספק
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור אני מעוניין לרכוש מחשב עסקי יש לי מספר מפרטים למחשב DELL שאלה ראשונה :מה עדיף מעבד i7 עם ליבה כפולה או מעבד i5 עם 4 ליבות להלן המפרטים: 1. Dell Latitude E6510 Intel Core i7-620M Processor 2.66Ghz (3.33 GHz Turbo Mode/4MB Cache) 4 GB DDR2 1066mhz 320 GB SATA Hard Drive (7200 RPM) 8X DVD+/-RW w/dbl layer write capability 15.6 inch WXGA Anti Glare LED Display (1366x768) Integrated Webcam w/ Digital Microphone 512MB nVidia Quadro NVS 3100M Dell Wireless 1520 802.11 a/g/n (54-300 MBPS) & Bluetooth FIPS compliant fingerprint reader Backlit Keyboard Windows 7 Professional Edition (32 Bit) & Windows …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקבל דעות לחיוב ולשלילה לגבי מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Starter עבור מיני נייד תודה ג'יקוב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הערות: צורב DVD ורמקולים סטריאופוניים (כרטיס קול אם צריך...) עם נשאר תקציב אז גם עכבר נורמאלי.. עדיפות לכונן 120GB ומלעה. זכרונות 1GB יעד: סרטים/מוזיקה/גרפיקה ועריכה/משחקים/עבודות/אינטרנט/תוכנות כבדות במיוחד [חשוב שהמחשב יהיה בעל "אורך חיים" גבוה] תודה!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 4000 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card Sound Cards : Creative LIVE! 5.1 Bulk Sound Card Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW Keyboards : Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboar…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט הזה Gigabyte GA-8N-SLI Pro nVidia nForce 4 SLI Intel Edition LGA 775 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box Samsung 512MB DDR 400 Original Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM MSI ATI Radeon X600XT PCIe 128MB Bulk NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White BulK Mitsumi floppy 1.44 Compucase 6A19-2F Black Midi Tower תקציב 5000 ש"ח הצעות לשיפור תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם בלי cd-rom`s כמה שיותר מהר הוא גימר והוא רוצה amd
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, הדפסות, צפייה בתמונות/סרטונים, ניגון וצריבת דיסקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי צריך צורב דיסקים אם לא מגיע מובנה אבל מעדיף לקנות בנפרד ולא לכלול את זה בתקציב של המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, רציתי להתייעץ בקשר למחשב גיימינג שאני מתכנן להרכיב בעיקרון אני יותר מחפש המלצות על חלקים ומאיפה להזמין אותם, התקציב שלי הוא בין 3.5 ל4.5 אלף, עדיפות למעבד של אינטל ולוח של אסוס, אבל אם מישהו חושב שזו טעות אני אשמח לשמוע וללמוד. אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט מחשב לעריכת גרפיקה חובבנית. 1. תקציב מקסימלי 3000 ש"ח במידת הצורך ניתן לחרוג ב- 500 ש"ח. 2. שימושים עיקריים במחשב עריכת גרפיקה ווידאו חובבנית, תכני HD (יחובר בנוסף גם לטלויזיה) ואינטרנט. · מערכת ההפעלה במחשב תהיה Windows 7 64bit. · תוכנות עיקריות Photoshop, Proshow Producer, Pinacle Studio. · המחשב לא מיועד למשחקים, המחשב מיועד למסך Dell 2209WA. 3. אין צורך בציוד היקפי ולא בצורב. 4. חשיבות השקט של המפרט 8. 5. לא מתוכנן אוברקלוק. 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה במפרט. 7. איזור מגורים מרכז. 8. נראה לי שיש חשיבות לתמיכה ב- SATA3. 9. המפרט צריך לכלול דיסק קשיח בנפח 1000G ויש לקחת בחשבון שלמחשב יתווספו שני דיסקים קשי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה החיה: http://www.xoticpc.com/sager-np9280-built-clevo-d900f-late-p-2577.html אני צריך כוח עיבוד חזק וזה הלפטופ הכי טוב שמצאתי בשביל זה. יש לי רק שאלה אחת, האם הוא יסבול מבעיות חום? וכמובן אשמח לשמוע גם חוות דעת כללית על המחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי כמה שנים עם מחשב של AMD athlon 2600 בעל 2GHZ וge force 4 mx גם אני צריך שינוי חחחח אוקיי אז כמה דרישות רשוניות. המסך לא צריך להיות הכי הכי פצצתי בעולם,בתאחלס הוא לא צריך להיות פצצתי בכלל (משו זול,דק 20 אינץ,הכי זול שתמצאו...) מעבד מבחינתי רק אבל רק AMD (חבר שלי המליץ לי על ה 64x2 6400 tray) אמממ כרטיס מסך אני בהיתלבטות מטורפת בין ATI HD 4850 (של HIS) או בHD 3650 שהרבה יותר זול ממנו אבל שמעתי שגם הוא נחמד) אתם מצידי יכולים לבחור לי את הכוננים הכי חארות,כונן די וי די צורב די וי די הכי נחותים מצידי... אמממ בלי מקלדת עכבר וכו (אם אפשר לדעת מה הכוונה שחבר שלי אמר לי,שיבחרו לי רכיבים שמתאימים,למשל מעבד שינצל את הכרטיס ודברים כאלה) תודה מאוד לעוזרים!,אני כל כך מחכה לזה …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת שחרורי מצה"ל, המחשב שלי החליט לגסוס ולאותת לי שהגיע הזמן למחשב חדש. קראתי ולמדתי המון מהפרסומים, המדריכים והכתבות שבאתר והנה המפרט אותו בניתי למחשב פשוט, יציב ואמין אשר ישמש לשימוש כללי עד פוטושופ. מעניין אותי לדעת אם קיימת איזו בעיה של תאימות / ניצול נמוך בין הרכיבים שבחרתי מחיר המחשב כ 2500 שקלים המון תודה על כל הפרסומים והתגובות שלכם, עזרתם לי מאוד! מעבד: אינטל E8400 (נשמע לי רציני יותר מה Q6600) לוח אם: אינטל P43TF (לוח קלאסי ולא יקר, העדפתי אינטל מרוב בילבול מעשרות הדגמים המוצעים אצל חברות אחרות שאין לי בטחון באיכותם) זיכרון: 2GB DDR2 800MHZ CL5 X 2 קינגסטון / סמסונג / וואטאבר כרטיס מסך: GeForce 8400GS כרטיס 256 מגה פשוט שכבר קיים אצלי ממחשב קודם של אחי דיסק קש…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה הסתכלתי פה על כל מיני מפרטים אבל אני אשמח שתרכיבו לי מפרט לפי הצורך שלי.. כרגע יש לי מסך 17 אינצ' אבל בקרוב אני מקבל מסך 22 אז רצוי שהכרטיס יתאים למסך. שיריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוה לבנתיים שירוץ על XP עם אופציה לשדרוג ל VISTA בעתיד כרטיס מסך לא החלטתי בין סדרת 200 או סדרת 9 של Geforce אבל חשוב עם 512MB+ זכרון מעבד QUAD של 3 בערך או מהסדרה החדשה של המעבדים ה i7 זכרון 4GB + דיסק קשיח בערך בין 320 ל 500 מאוורים וספק כוח שיתאים לכרטיס מסך לוח אם לשיפורים עתידיים מארז טוב שגם ניראה טוב וצריך קירור? כמו כן על איזה חברות אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי, המחשב הוא של IBM דגם R30 עם פנטיום 3 1.00 GHZ עכשיו כשמדליקים אותו הוא אומר שיש בעיות: 1) אין בטריה אז צריך להכניס חדשה(אני לא משתמש בבטריה אלא רק במטען..) 2)התאריך והשעה לא נכונים את 2 אני יודע איך לתקן אבל כשהוא מכניס אותי לביוס(זה מה שהוא עושה במקום להדליק את המחשב) אז אני נכנס לDATE&TIME ואז זה פשוט נתקע וצריך ריסטרט.. מה אפשר לעשות? אולי עדכון ביוס? אין לי מושג מה יש על הדיסק קשיח כי סתם קיבלתי את המחשב הזה אבל לצערי הDVD שלו לא עובד אז אי אפשר להתקין כלום עליו האם אפשר להתקין עם DVD חיצוני? או אולי באמצעות DISK ON KEY? והאם אפשר לעדכן ביוס במידת הצורך עם DISK ON KEY? תודה רבה. אולי על מחשב כזה גם עדיף לינוקס? אני אשמח להסבר על זה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני מחשב לקנות מחשב מוכן או להרכיב מחשב שיהיה לי בבית של ההורים שאני מגיע לשישי שבת. אני צריך את המחשב בעיקר להריץ את WOW ועוד כמה שטויות ברזולוציה סבבה. ציוד שכבר יש לי : מקלדת , עכבר , מסך , כרטיס מסך 8800GS , צורב. אני מחפש את ההצעה הכי משתלמת עד 1500 ש"ח. (עדיף פחות למרות שאם חייבים אז אני גם יוסיף קצת). כמו כן אין צורך בכרטיס קול או כרטיס רשת אני אסתפק באלו שעל הלוח אם. אני מודע לכך שאני לא אוכל לשחק משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה אבל זה סבבה. מעוניין בציוד הכי זול ומשתלם למחיר. לגבי דיסק קשיח 250GB יספיק לי בהחלט. לגבי ספק כח אני חושב ש 450 וואט סטנדרטי אמור להספיק. אם פחות אז אפילו יותר טוב (לא בטוח כמה הספק ה 8800 GS לוקח - אחרי הכל זו הגירסה הכי חלשה…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחי: e6300 1.86ghz @ 3200 Asus p5b-deluxe 1gb - G.skill PK radeon x1950xt Hec-500w WD 120gb case: ammo553 בעקרון אני מתכנן להשאיר רק את הלוח והמארז.. והכיוון לשדרג ל: intel q9550 הלוח אם נשאר p5b-deluxe 4gb DDR2 2x2 - Gskill PQ ATI Radeon 5770 x2 בקרוס פייר .. ה 5850 כמעט זהה בחיר של שני של שניהם הבדל של איזה 15דולר Westren Digital 1TB black caivar 7200rpm 32mb sata 3.0Gb/s 3.5 P/S : CORSAIR CMPSU-750TX 750W ATX12V / EPS12V SLI Ready CrossFire Ready 80 PLUS השאלה שלי אם הכל יחזיק על הלוח אם ולא יעשה בעיות כל שהם עם החיבורים או לא יודע מה.. תודה חבר'ה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש איזו בעיה עם שימוש במטען אוניברסלי כגון זה : http://www.ebay.com/itm/2012-Hot-Sale-Universal-96W-Laptop-AC-Power-adapter-with-Dell-Plug-35DI-/330796969234?pt=US_USB_Cables_Hubs_Adapters&hash=item4d05092d12 האם מישהו ניסה את זה או משהו דומה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תודה מראש לכל העוזרים! אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, לצורך השמעת מוסיקה, הקלטת מוסיקה (אין הכוונה לפלייבקים וכדו' אלא להקלטת אירועים כגון: ערבי הרצאות, בר מצווה וכד'). בסוף האירוע, אני חותך את הטרק הארוך לחלקים בתוכנת סמפליטוד, סמפליטור או קיובייס. ובזה מסתיימת ה"עריכה". * מטרות המחשב? השמעת והקלטת מוסיקה. ועריכה קלה של המוסיקה. * גודל המסך? שלא יהיה קטן מדאי. ולא משנה מט או מבריק. * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה * משקל רצוי? לא משנה המשקל. אפשר אפילו כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש במיוחד מאחר והוא יהיה מחובר רוב זמן העבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך ביציאות מיוחדות. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי ו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
869 ₪ - * חדש במלאי * - Intel Quad Core i5 4590 3.3Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 325 ₪ - * מבצע * - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz 1520 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 OC 279 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 630 ₪ - FD Core 3000 USB 3.0 + Seasonic ECO 600W BUNDLE 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4033 ₪ מה אתם אומרים עליו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? אני צריך מפרט ב 2500 שקלים. לא זקוק לציוד היקפי, לתוכנות נלוות, מערכת הפעלה, מסך וכו'. נטו מחשב ללא כלום. FREE DOS. מותר לחרוג בכ- 200-300 שקלים לא יותר. זה לא בשבילי. אני ב"ה מסודר. המפרט לא משנה לי אם יהיה מבוסס AMD מה שסביר להניח שיקרה בגלל התקציב הנמוך. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-