ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA with a transfer rate of 3GBps 16X DVD+/-RW Intel 82566DM Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000 Internal speaker USB Keyboard ; USB Mouse MT Slots: 2 full height PCI ; 1 PCIe x16 full height graphics,1 PCIe x1 full height Basic management ASF DVI Adapter Card FREE DOS[…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים , סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך הקיים הוא בגודל 21" , בקרוב שידרוג ל 24" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? למה לא ?…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום זקוק להמלצה ברכישת מחשב נייד בתקציב של עד כ-5000 ש״ח (לא אפסול גם במעט יותר) באופן מסורתי כל שנותי המשרדיות העליזות עברו עם lenovo thinkpad למינהם, כך שזה מה שאני סומך עליו בגדול. השימוש הוא כאמור כללי (משרד, בידור, לא משחקים!) ובפרט לתחום שלי, כריית מידע / מדעי המידע, למרות שאני ממש לא לוקח את השימוש הזה ברצינות יתרה, ברגע שאהיה מועסק שוב כנראה אקבל מכונה מתאימה, אולי אני צריך מחשב מספיק חזק לתרגילי בית בראיונות עבודה. מה שחשוב לי: אמין, מסך לא קטן, חיי סוללה, תאורת מקלדת, מעדיף זיכרון על מעבד פחות חשוב: מסך מגע, משקל שאלת המשך: עבור lenovo thinkpad מוצעים מחשבים מחודשים, מה שקורץ לקמצן כמוני - האם כדאי? בתודה וכיף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤793 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם DFI BloodIron P35-T2L ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079391659 כונן קשיח Samsung HD321KJ 320GB SATA2 16MB ¤232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤378 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe ¤974 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28302 צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק NZXT Lexa Blackline ¤438 כמות:1 http://www.…
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אז אני ממש לפני סגירה על המפרט הבא במחיר 3,800 (אני עדיין רוצה לשנות למסך דל 22 שמוצע פה בהרבה מפרטים). אני לא יודע איזה חברה בזיכרון ובכרטיס קול ואיזה דגם ספציפי בהארד-דיסק, זה חשוב מאוד? מה דעתכם על המפרט והמחיר. IKONIK SOHO + Enermax 450Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2500 3.3GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 500GB SATA-3 דיסק קשיח Intel HD On CPU VGA + DVI + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת --- מקלדת --- עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב --- מערכת הפעלה PCI N-Lite כרטיס רשת…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים מה דעתכם מפרט ב10K קירור מים של טרמלטייק החדש שלהם ב500 שקל שמתאים למארז הזה בדיוק, צ'יפים של TCCD בשביל אוברקלוק אולי אחרי שנה שהמחשב יתיישן קצת לוח אם כנראה הוא יחכה ללוח של חברה יותר טובה שהבנתי שאמורים להגיע בחודש הזה או הבא וכרטיס מסך יחסית בינוני לתקציב של המפרט אבל הוא לא צריך יותר..
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של כ4500 ש"ח המחשב הולך לקנות מKSP אז מאוד רצוי שהמפרט הנ"ל ילקח מאתר שלהם זהו מפרט לילדה בת 12 עבודות/משחקים לא דברים הכי רציניים... תודה אין צורך ברמקולים* כולל מקלדת אלחוטית עם עכבר אלחוטי* כולל צורב* כולל מסך דק*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקלים... אני חייל בשירות קרבי ואני צריך מחשב נייד שיעביר לי את הזמן במוצב... השימוש הוא לצרכים של משחקים קלים(מנג'ר וכדומה), אינטרנט, סרטים, מוזיקה ותוכנות משרדיות(פוטושופ ואופיס).. אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים..לכן אני צריך את עזרתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות-פוטושופ ולייטרום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24/27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?1 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אזור המרכז תודה, רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן מעוניין בהמלצה למחשב נייד לשימושים מאוד בסיסיים : אינטרנט, אופיס, יוטיוב, וכו'. כתבתי עד 2000 ש"ח אבל אם יש בפחות לשימושים האלה - זה עדיף. נא לשים לב שאני מבקש שיכלול מע' הפעלה, ואחריות 3 שנים (עדיף עם איסוף מבית הלקוח) תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא קריטי. כמובן עדיף לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים פלוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חשוב * Bluetooth? עדיף. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 200GB * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI זכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB Patriot Signature Heatshield Dual Channe דיסק קשיח Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיס מסך GIGABYTE - nVidia GTX570 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מארז CoolerMaster Gladiator 600 Black ATX Case (No PSU) ספק כוח Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר של המפרט 5300 בKSP מה דעתכם ? יש משהו לשנות/לשפר/לצמצם ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב עם צ'יפסט SIS M650, יש לו כרגע רק מקום לסטיק אחד(מותקן 256 מגה) ועוד 128 מובנים על המחשב, טוטאל של איזה 300~ כשאני קונה סטיק של 512, כדי להחליף את ה-256, האם אני צריך לקחת דברים מסויימים בחשבון, או כל סטיק SODIMM שאני אקנה(קינגסטון או סמסונג) יתאים? כרגע הסטיק שמותקן אצלי הוא של סמסונג.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה ויום טוב ארז
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
?Athlon XP 2100+ 400shk ?ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2? 550shk ?512MB Twinmos DDR400? 530shk ?GF 4 Ti4200 64MB TV? ABIT 560shk 420shk? 40GB 7200 ATA-100 (8MB)?WD ?Teac 1.44? 50shk ?Teac x16? DVD 220shk Compucase Midi Tower CI 6A19 300shk Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 120shk 3150 שקל... מה אתם אומרים על המחשב הזה? גם מחשב תותחי בביצועים! גם חיית OC לא רעה....(עתידי) לא לקחתי BARTON2500 כי חסכתי כאן 200 שקל... אל תגידו שזה לא כסף...חוץ מזה הבארטון לא טוב בOC וה 333 FSB וה 512K לא כזה מורגש...200 שקל בכיס כן מורגש גם אם הייתי לוקח 2500 בארטון הייתי נתקע איתו באותה מהירות לכמה שנים ועם ה 2100 אני אוכל למשל עוד שנה כארצה לשפר את מחשבי במקום לקנות מחש…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לייעוץ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אבל אפשר לחרוג נגיד ב500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל תכנות. שיריץ בקלות VS, הרבה חלונות במקביל, כרום עם הרבה טאבים וכו', ופוטושופ. אם יש אופציה שזה יהיה גם קצת לגיימינג (נגיד, שיריץ טוב משחקים מלפני שנתיים) אז מעולה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. הא…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
Antec P193 GSkill 8 GB E8400 Radeon 4870 1gb הארדיסקים אני לא מוכר אני הערכתי בסביבות 1500 -2000 , דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של דל Studio 1569 שצריך להחליף לו מסך, אשמח לדעת איזה מהמסכים הבאים ממולץ: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=dell+studio+1569+screen&_sacat=0 יש הבדלים גדולים יחסית במחירים והשמות שלהם לא אותו דבר. אשמח גם להמלצה על מקום אמין לתיקון המסך באזור המרכז. דבר נוסף ולא כל כך קשור זה אימייל התמיכה הטכנית של דל בארה"ב. חיפוש בגוגל לא מעלה שום תוצאה אז אם מישהו מכיר את הכתובת זה מצויין. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח. אפשר לחרוג ב100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, קצת וירטואליזציה, קצת גיימינג, קצת פיתוח. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך. יש כבר RX 580. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע. סביר שלא יקרה אף פעם. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שיכנועים רבים הצלחתי לגרום להורים שלי לקנות מחשב קולנוע ביתיי הדרישות: amd/intel לא חשוב למרות שאינטל יותר טוב לקידוד וידאו( תלוי מה שיכנס בתקציב) מארז שוכב (צבע לא משנה אבל שיתאים לסלון) צורב די וי די (כמובן באותו צבע של המארז) כרטיס מסך (לא למשחקים) עם כניסה ויציאה של וידאו עם שלט (משהו כמו AIW) כרטיס קול טוב דיסק כשיח (מה שיכנס בתקציב) וכמובן מעבד לוח אם וזכרונות אין צורך במסך מקלדת ועכבר בתודה מראש על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש (הוא לא יודע שהוא קונה- ההורים שלו עושים לו הפתעה בעזרתי- ובעזרתכם) אם יהיה צורך משמעותי ניתן לעלות עד 5500 ש"ח אבל לא לעבור את זה באגורה, לא יהיה OC ביכלל, כיוון שהמחשב לא בישבילי ואני מעדיף AMD וNV מסיבות שלא כל כך ברורות גם לי אז אין העדפה לחברה מסוימת, אני חשבתי על ברטון 2500 עם R9100P אבל אין בעיה לשנות,אז יאללא תרביצו מפרטים נ.ב- לי רעש לא מפריע אבל לו רעשים מפריעים ובגדול חייב משהו לא מרעיש כמו ה5800 הידוע לשמצה אבל לא לתקוע איזה מאוורר שנמלה מסוגלת להרעיש יותר ממנו משהו טוב בכל מקרה (עדיף גם מאווררים בחוזק כזה זהנמלה לא תוכל לעצור אותם(:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט שהתקציב שלי הוא 12 אלף למחשב הכי חזק למשחקים והכי טוב שאפשר כיום ובתקציב הזה... ממש תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו אם הגזמתי במשהו , אם אפשר לחסוך במשהו ולקבל אותו ביצועים או אם צריך משהו יותר טוב ויותר משתלם למחיר הזה. מעבד אינטל וכרטיס מסך נוידיה סיבה לכך בחיים לא עבדתי עם מעבד אי אמ די וכרטיס מסך אי טי האי ושמעתי שהם מתחממים יותר (יש לי בעיה עם מעלות גבוהות) המפרט הוא: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-