עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dano,

כמובן שלא יהיה כלול בו עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך שהמעבד יהיה אינטל פנטיום 4 (אני מצטער יש לי נטיות לזה) וזהו וכמובן שזה יהיה מחשב למשחקים! ושהכרטיס מסך יהיה פצצה.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  2. שלום. המחשבים אמורים לשמש סטודנטית ובעל חברה. לא דרושות יכולות גרפיות גבוהות. המחשבים ישמשו בעיקר לעובדה משרדית. דרוש זמן עבודה ארוך עד כמה שניתן. מחשבים אמינים, העדפה לסדרות מעט יותר ממותגות. לגבי גודל המסך נילך על 15 מכיוון שאני לא בטוח ש13 התקבל בברכה. המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה ואחריות לשלוש שנים. איך המחשב הנ"ל? Lenovo ThinkPad Edge 15 NVLJ5IV‎ מעבד I5 480M זיכרון- 4GB HD-500GB מסך- 15 אינצ' רחב HDR כרטיס מסך-ATI Mobility Radeon HD 5145, (512 MB Dedicated)‎ צורב DVD סוללת 6 תאים WIN7 HOME PREMIUM 64BIT שלוש שנים אחריות IBM מחיר קצת חורג מהתקציב אבל אפשרי 3650 יש משהו טוב יותר מזה במחיר הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by sn388,

שלום לכולם! אני זקוק למחשב למטרות לימודים (אינטרנט ואופיס בעיקר) . אני זקוק למחשב חזק (יחסית...) כדי שאוכל להפעיל גם אוטוקאד במהירות סבירה וכמובן את כל שאר התוכנות הבסיסיות הסטנדרטיות. התקציב שלי הוא עד 4300 ש"ח כולל מסך ללא מע' הפעלה או תוכנות אחרות. להלן מפרט מחשב שקיבלתי ממישהו שמבין בחומרה - AMD Athlon XP 2500+ Barton 512K BOX CPU - 545 nis ABIT NF7 nForce2 Motherboard - 445 nis DDR-RAM 256 MB 2700 Samsung original Memory - 2x250 = 500 nis Gigabyte Radeon 9200 128MB DDR DVI TV-Out Retail Video Card - 425 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 395 nis Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD - 55 nis Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front US…

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by fizban,

שלום לכולם! בשעה טובה בניתי לי לפטופ באתר של לנובו ארה״ב ובקרוב תתבצע ההזמנה. שנייה לפני שאני מזמין את המחשב הייתי שמח לדעת האם קיים הבדל משמעותי בין המעבדים: p8800 p8700 p8600 מכיוון שהמחשב עצמו גם ככה מגיע לכמעט 2000 דולר, תהיתי עד כמה ״שווה״ המעבד שבחרתי (p8800) ביחס לאחרים. כבר עברתי על גוגל לחפש השוואות אבל כל הציונים לא ממש מובנים לי.. תודה מראש לעונים! עריכה: אם אני כבר שואל, למישהו יש מושג האם כדאי להשקיע עוד 70 דולר בשביל לקחת סוללת 9 תאים במקום ה 6? המחשב עצמו נועד לעבודה, תיכנות, הרצת VM וכדומה..

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by 123nadav,

שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. זקוק לחוות דעת על המפרט הבא - למרות שאני די סגור עליו רעיונות לחלקים חלופיים זולים יותר יתקבלו בברכה מכיוון שזהו מחשב לצרכי פרנסה ואיני רוצה שיפתח כאן דיון נוסף על ג'יפורס נגד קוואדרו אז אגיד זאת מעכשיו- רק כרטיס ג'יפורס להציע.תודה לכל מי שיעזור באמת מעריך זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כעקרון,אפשר לחסוך במידה וחומרה חלופית אינה מורידה מביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  7. שלום לכולם ושבוע טוב, אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן. עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס: עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה. מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400. וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר ) קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO. חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ? אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו כמובן גם אם חוויתם אמינו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Gil28,

מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤422 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤469 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤733 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 קרור למעבד SUNBEAM TUNIQ ¤254 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. המחשב הוא ASUS N550JV ווינדוס 8 חושש לשלוח את המחשב למעבדה רק בגלל שדף הפייסבוק של אסוס כולו תלונות על האחריות, למרות שחוויתי שירות טוב.(היה במעבדה ) שלום לכולם , איך אני יכול לדעת שהמחשב שקניתי הינו תקין? המחשב כבר ראה מעבדה אחרי היום השני שהוא אצלי . התקלות שהתגלו במעבדה: קבל טעינה +מטען היו פגומים והמחשב היה נוטע לקפוא תיקון המעבדה : החלפת קבל טעינה +מטען עדכון ביוס עדכון דריברים. במהלך השבועה בשבוע שהמחשב חזר עליי (יום שני) או שבוע הבא,היו את הדברים הבאים : טאצ' פאד הפסיק להגיב באינטרנט אקספלורר וגם לחיצה על מקש האנטר במקלדת לא הורידה אותי שורה .(מדובר בדפדפן הזה בלבד ) הקלדה באינטרנט עם דילי ,(אם הבנתי נכון זה קשור לחיבור איטי )התופעה הזו נעלמה. כשלא עדכניתי את…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. אהלן חברים , אני מעוניין לקנות מחשב חדש , אני גיימר ממוצע. אוהב לשחק במשחקים. חשבתי ללכת על ה QUADים כמו ה Q6600. אבל אשמח לשמוע מה שיש לכם להגיד. ראיתי גם את זה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKtmaxGAMER מה אתם אומרים על זה? זה שווה? אשמח לשמוע הצעות או עצות. תודה מראש.

12. התקציב המקסימלי הוא - 1200 ש"ח (לא צריך להיות כולל הרכבה) . המחשב הוא לשימוש סלוני בעיקר - צפייה בסרטים והורדת קבצים (יעבוד שעות רבות ברצף) - חשוב שיהיה שקט . אין צורך בדיסק קשיח וכונן DVD , חשוב שיכלול חיבור HDMI !! המחשב ירכש ככל הנראה מ RSM בכפ"ס . מה דעתכם על המפרט הבא : (מה הייתה משפרים/מוסיפים) תודה .

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by מאורר,

צריך המלצה למחשב נייד ללימודים מאחת החנויות באילת בלבד, בכל מקרה קראתי פה בפוסטים קודמים על סדרה של DELL שצריכה להגיע בזמן הקרוב אבל אני היום כבר באילת וצריך לקנות ולא יצא לי לרדת בזמן הקרוב שוב פעם לצערי... ראיתי את הדגם הזה: Dell Inspiron 15 7000 7590-97508G1T512GFOL מבחינת נתונים הוא דור 9 של I7 מגיע עם זיכרון 8GB 2666HZ סוללה 6 תאים 91WHR כרטיס מסך GDDR5 GTX1650 4GB עלות 4100 באילת. השאלה מה דעתכם על הדגם הזה והאם יש המלצה אחרת שיותר טובה? חשוב לי סוללה שתחזיק מעל 5 שעות עבודה (לא במשחקים כמובן) חברה אמינה שהמחשב יחזיק 4 שנים לימודים שיהיה מצלמה ורמקולים וכמה שיותר חיבורים כמובן לגבי מסך מט או מ…

• 39 תגובות
    • 5.8k צפיות
  14. שימושים: מסמכים, מוזיקה, גלישה באינט'. צריך WiFi. מסך כמה שיותר גדול כי השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית ממושכת (word/excel) וגם אינטרנט חשוב גם שלא יהיה כבד. התקציב הוא עד 2000 שקלים, אך עדיפות לפחות. עם זאת, אם יש אופציה מעניינת עד 3000 אז נשמח לשמוע. אם שילוב הדרישות שרשמתי בעייתי (מחיר,משקל,גודל מסך) אז נא לפרוס את האפשרויות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Peri228,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לעבודות משרדיות וצפייה בסרטים (בעיקר HD), אך גם מעט גיימינג לאחי הקטנים. התקציב שלי עומד על כ 3500 שקלים, ואני מעדיף לא לחרוג ממנו. אין צורך בעכבר, מקלדת, מסך או רמקולים, והדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה שקט (בערך 7 מתוך 10, אם חייבים לדרג ) ושיכיל כונן בנפח טרה וצורב. לא מתוכנן אוברקלוק כלשהו, אלא אם תומלץ המהרה קטנה. אני בודק אפשרות של הבאת רכיבים מסוימים (מעבד, זכרון וכרטיס מסך) מארה"ב, אבל כרגע המחשב מתוכנן להקנות בחנות הזולה ביותר שאמצא בארץ. תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by one123,

אני מתלבט בין שני מחשבים כמעט זהים, בתמחור מאד דומה, כשההבדל ביניהם הוא במעבד ובזכרון. הראשון I7 עם 8GB RAM והשני I5 עם 16GB RAM. מה יותר חשוב?

17. Started by gluz,

שלום, אני צריך מחשב לחמותי כמה שיותר זול לשימוש מינימלי באופיס ובאינטרנט. דגשים: צריך להגיע עם מערכת הפעלה. אם זה רלוונטי, כנראה שארצה להוריד את הרזולוציה כדי שהכל יהיה יותר גדול. כנראה אקח 15 אינץ' אם משהו מכיר איזה מבצע זול, זה יהיה טוב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by DotC,

מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. זו ההזמנה דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.2GHz) BOX 2120 ¤ 1 Dfi lanparty sli - dr 1300 ¤ 1 OCZ DDR 1024MB 400MHZ CL2.5 DUAL CHANNEL 600 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ¤ 1 ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W 620 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 עכבר MX518 260 ¤ סה"כ: ¤ 8690 מחיר כל תשלום: 8340 מחיר סופי: 8340 בינתיים ויתרתי על כרטיס קול כי ממילא אין רמקולים - חוץ ממערכת פשוטה, ונראה איך האיכות קול שלה ועליתי ללוח אם הזה כי המליצו לי ש DFI עדיף על ASU…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Yarden,

שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by reshefm,

מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Redigner,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, אפשר לחרוג עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ועתידיים כמו סייברפאנק ו RDR2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by alonkl,

מה שחשוב לי במחשב זה שיהי מהיר חלק, אין צורך במשחקים או תוכנות גרפיות מתקדמות, עבודה משרדית, יישמושים כבדים, בחרתי סנייד הנ"ל כי חשובה לי הקומפקטיות, שיהיה "נייד" במלוא מוב המילה. למישהו יש הצעה טובה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Stanly,

שלום לכל המומחים, בעברי הייתי גיימר, היום הרבה פחות. הפוסט הזה מעט שונה כיוון שאני עדיין לא יודע איזו קונפיגורציה טובה עבורי. אני עובר לגור ביחידת דיור מאד קטנה. איך כדאי לחבר מחשב נייד לטלויזיה? כבל HDMI זה מכוער, חשבתי לקנות HTPC זול ופשוט ולחבר אותו ללפטופ בWIFI אני מעדיף לחבר את הלפטופ לטלויזיה אבל אין לי אפשרות למתוח כבלים בדירה.. יש דרך אחרת לחבר את הלפטופ לטלויזיה? מה אתם אומרים? זה אגב החלק הקשה, החלק הקל זה שאני רוצה שמערכת הרמקולים יהיו מחוברים לטלויזיה, למחשב, וגם לאייפון שאוכל לשמוע מוזיקה כל עזרה וסיוע תתקבל בברכה מכם התותחים של היום - - - תגובה אוחדה: - - - לא בקטע של הקפצה, מה אתם אומרים על האופציה של הchromcast? לי זה נשמע רעיון ממש טוב לחבר…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.