ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
מחשב 1: ספק כוח:enermax 550w naxn מעבד:e7500 כרטיס מסך:ati raedon 4850 512M לוח:ep45 ud3lr זיכרונות:6GB ocz הארדיסקים:watern digital 500gb green///2segaet מארז:huntkey h001 מחשב 2: ספק כוח:huntkey cp-400 מעבד:e7200 כרטיס מסך:9500gt לוח:ep 43 זיכרונות:2gb הארדיסקים:1 segat 320gb מארז:ג'נרי
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר בבקשה דעה על המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/d654t7gz
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לסטונדט לאדריכלות ועיצוב. מחירים עד 3000-3500. תוכנות שצריכות לעבוד חלק- PHOTOSHOP, SKETCH-UP,VRAY,INDESIGEN וכאלה. גודל ומשקל לא משנה.סוללה 6 תאים לפחות. כל השאר לא קריטי בכלל [צורב/יציאות מיוחדות]. אחריות עדיף 3 שנים, או עם שדרוג 3 שנים. תודה =]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיריץ את רוב משחקי המחשב של 2012 כמו FIFA12, CALL OF DUTY וכו... רציתי לדעת אם המפרט הזה יריץ לי את המשחקים האלה ואם לא מה כדאי לשפר... ד"א זה המחשב: http://ksp.co.il/?uin=15890
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
המחשב הוא כזה: Intel core i7 ivy bridge 8GB ram 1600mhz 1TB HD 5400rpm AMD Radeon 7670m מסך 15.6 HD 3 שנים אחריות עד הבית מערכת הפעלה Win7 home prem מחיר 4,400 ש"ח 2 שאלות ברשותכם: 1. האם המפרט הנ"ל שווה ביחס למחיר? 2. האם מחשב כזה יכול לעמוד בקצב עד 5 שנים? במידה ואני לוקח בחשבון שאני עוד 3 שנים מחליף לדיסק קשיח SSD? 3. אשמח לשמוע עוד חוות דעת בנוגע למחשב זה. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שתעזרו לי ותמליצו לי בקניית מחשב בתקציב של 3500 - 4000 : *מטרת המחשב היא מדיה סרטים ומשחקים לא בומבסטיים. *גודל מסך: 15.6. *משקל: לא משנה. *זמן סוללה: לא משנה. *יציאות מיוחדות: יציאת HDMI וUSB3. *בלוטות: רצוי לא חובה. *כונן CD וצורב חובה. *כונן BLURAY: אין צורך. *אחריות בינלאומית: לא חובה. *רישיון מערכת הפעלה: רצוי. *עדיפות לחברות: Asus או Lenovo. *עדיפות למעבד: i7, המינימום i5. *עדיפות לכרטיס מסך של NVIDIA. אודה מאוד אם תמליצו לי על משהו טוב בטווח מחירים זה. ולמה אני מעדיף i7? כי אני רוצה מעבד חזק לאורך זמן כי בעוד שנתיים אני אתחיל ללמוד וכדי שיוכל להישאר עדיין חזק יחסית לשוק. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הייתי בתרדמת בכל מה שקשור לחומרה ומחשבים נייחים בשמונה השנים האחרונות, ולכן אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש”ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה את הטוב ביותר שבמסגרת התקציב. כשזה נאמר, חיסכון זה תמיד דבר טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות. התקציב שנתתי הוא אחרי שלקחתי בחשבון חריגות אפשריות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשיבות עליונה למשחקים.אני אשתמש במחשב גם לצורכי גרפיקה(דו ותלת מימד) ברמה חובבנית למחצה, ותכנות לצורכי לימודים ועבודה, אך באם התאמה לצרכים אלו תגרע מביצועי המחשב עבור משחקים, אז אני בוחר במשחקים(יש האומרים שיש לי בע…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ למולטימדיה-גימיינג בינוני ומצאתי את המחשבים הבאים שעומדים בדרישות שלי * מטרות המחשב מולטימדיה-גימיינג * גודל המסך 17.3 * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i767w7h+gtx570 http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/msi+gt780dx+i787w7h+gtx+570m http://www.notebooksbilliger.de/notebooks/gaming+notebooks/acer+aspire+v3+771g+73618g1tmakk http://www.noteboo…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , אז היום הייתה לי משמרת בוקר , וכשבאו להחליף אותי נוצר מצב שביקשתי מחבר לקפל לי את הנייד .. אני לא הייתי לידו , כשהגעתי לביתי הקט ופתחתי אותו , היה מסך כחול והוא היה רותח מחום .. כיביתי אותו , נתתי לו חצי שעה להרגע מהטראומה שהוא עבר ( עשרים דקות בערך בתוך תיק ללא אוורור ) כשהדלקתי אותו הכל נראה עובד כשורה ( ההדלקה הראשונית הייתה איטית להחריד) .. אני עדיין לא רגוע ורוצה לבדוק שלא נעשה שום נזק לחומרה .. הכיצד אני בודק זאת ? (occt ?) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומשיטוט בפורום בימים האחרונים אני רואה שיש המלצות חמות על הthinkpad edge 330. הופעתי לגלות את המחשב הנ''ל במחיר כל כך נמוך. האם יש קאצ' או שאפשר להזמין בבטחה? http://www.ofekpc.com/Product/3923/הדיל-היומי---מחשב-נייד-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420S-4401-4PG תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לאנשי פורום מפרטים, אני חדש פה ומחפש עזרה בשיפור של מפרט קיים שניסיתי להרכיב לעבודות פיתוח רציניות שאני עושה (מה שמסביר את כמות ההזכרון הגדולה) אך גם ישמשו אותי למשחקים (אין מה לעשות - אני מכור, מה שיסביר את הדרישה לכרטיס מסך נורמלי). תקרת התקציב שלי היא בין 5-6 אלף, זה קצת גמיש כי אני מוכן להשקיע איפה שצריך. העזרה שאני מחפש היא בעיקר הערות כלליות על המפרט עצמו (עבר זמן מאז שבניתי מפרט ואני לא כל-כך מעודכן) וגם עזרה בבחירת כרטיס מסך שיתאים לצרכים שלי. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray קירור מעבד: Scythe NINJA 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-DS3H (לא נעול עליו פשוט היה נראה לי מתאים) ספק כח: Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail (מקווה שזה מ…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לשימוש משרדי. אין צורך בכרטיס מסך\ספק כח\ציוד הקפי\כונן DVD(אבל יש צורך במארז). יש לי בנפרד. (ספק ליברטי 500, כרטיס מסך geforce8800gt (למרות שלא מעניין אותי גיימינג)). אין צורך במערכת הפעלה או תוכנה כלשהי. כונן קשיח מספיק 500GB. הדגש שיהיה מהיר ביותר לאפליקציות משרדיות (אינטרנט,PDF,WORD,סרטים,תכנות) ושיוכל להריץ הרבה תוכניות כאלו במקביל בלי להתקע. חשוב לי שלא תהיה התפשרות במעבד, שיהיה מהיר ככל האפשר. (אשמח לשמוע כמה מעבדים, והאם הפרש המחירים שווה את הפרש הביצועים). אני דיי קצר בכסף אז עדיף לחסוך כמה שיותר (עם זאת, במידה והפרש של עד 500 ש"ח נותן הפרש גדול מאד בביצועים אז זה עדיף). תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, וכל משחק כבד בשנים בקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2550 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל בשביל כרטיס מסך וRAM טובים יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח חריגה (ל2650 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GAMING בינוני (FAR CRY 3, CALL OF DUTY BLACK OPS 2, TRIBES ASCEND BORDERLANDS 2...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ציינתי כבר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 או 1600X900 הוא לא בטוח (מסך 22 אינ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, שנה טובה! אני מעוניין לקנות מחשב בחול המועד סוכות או כמה ימים אחרי, ואשמח להתייעצות- מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, עבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's Creed- כל הסדרה. COD BF3 GTA ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1200*1920 גודל מסך 24'. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. המחשב הוא כבר בן 3 נראה לי.. רוצה לראות אם הוא עדיין שווה משו.. intel quad core q6600 2.4ghz gygabite ga ep43 ds3l ati radeon hd4850 gddr3 512mb 4gb ram WD5000AAKS 500GB ספק 400W תודה מראש, עדן
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות (כמו Crysis 2, Borderlands 2, Call of Duty, Battlefield וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 הוספתי מסך למפרט 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-