עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yesof,

האם קיים הבדל משמעותי בין זכרון DDR המסומן כ CL15 ל CL17?

2. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאחר אינספור התלבטויות לגבי המערכת HTPC אותה אני מחפש לרכוש, הגעתי למסקנה שהכי משתלם שיצא לי מבחינת יחס עלות-תועלת הוא להרכיב לבד את המפרט ולא לקנות מערכת שלמה מוכנה. יש כמה חסרונות בולטים ב- GIADA שדחו אותי מלקנות את המוצר שלהם. אז החלטתי להרכיב את המפרט הבא: 1. INNOVISION ION ATOM 330+GEFORCE 9300+WIRELESS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5600 = 850 ש"ח 2. Codegen MX31-A2 Mini-ITX CUBE Case No PSU http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2403&products_id=28267&PHPSESSID=lqm0q70mj1m65hs7433195rce3 = 159 ש"ח 3. PATRIOT PSD22G8002 DDR2 2GB Single DIMM 800MHZ CL5 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5938 = 200 ש"ח 4. צורב so…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by hearyourorphanedch,

אהלן ההורים שלי יטוסו לניו יורק שבוע הבא ואני רוצה לדרוש מהם לפטופ חדש. אני מכיר את החנות best buy אשמח אם מי שמכיר ישתף אותי קצת, האם יש עוד חנויות בסגנון? ולא איזה חנות קטנה ברחוב 180 קומה 99 משהו מוכר ונפוץ כמו בסט באי שאפשר יהיה למצוא בקלות והאנשים בסביבה ידעו על מה מדובר. תודה

5. Started by Gaash,

קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום אנשים הייתי רוצה את תגובתחם על המפרת הבא 1 AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 940 ש"ח 1 OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 1,614 ש"ח 1 Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 654 ש"ח 1 Westren Digital 160Gb SATA II 549 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO 3,770 ש"ח 1 LG DVD 16x48 Black OEM 158 ש"ח 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח 1 ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 593 ש"ח 1 Antec TruePower 430 Watt 536 ש"ח סה"כ 11,416 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בס"ד * מטרות המחשב- גלישה מרובת טאבים ווירטואליזציה * גודל המסך? 15+ (אוהב מסכים גדולים..) * משקל רצוי- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - 3+ שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- (ESATA,HDMI,וכו) - עדיף עם יציאת USB 3 (לפחות אחת) * בלוטות - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח- 500 * כונן CD/DVD- חובה צורב DVD * כונן Bluray - לא נחוץ * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אחריות בארץ ל-3 שנים+ שירות עד הבית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי המלצות על DELL תקציב - עד 3200 (כמובן - עדיף לחסוך עד כמה שאפשר..), כולל מחירים באילת / עד 800$ בארה"ב (במידה וכולל אחריות מלאה ל3 שנים שתופסת בארץ) בעיקרון אני סטודנט MCITP ויש לנו הרבה תרג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, אבל אני מאמין ש7-8 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,מידול בתלת מימד,תכנות,סרטים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,Eclipse,Maya,3d max, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, ראשית אומר שאני ממש לא סגור שזה חייב להיות מחשב נייח - אם יש עדיפות מבחינת Value For Money, אז מחשב נייד עם תחנת עגינה בהחלט בא בחשבון. אשמח לסיוע בבניית מפרט למחשב נייח חדש, שמחליף מחשב נייח בן 6 שדי גמר את הסוס. סכום כולל לרכישה 2000-2500 ש"ח דגש על התאמה לשנים קדימה ו-Value for money - לא צריך ביצועי על. המחשב מיועד להיות מחשב ביתי עם עבודת Office, צפיה בסרטים ואופציה לעבודת CAD בקטנה (לא תחנת עבודה, אבל שגם לא יקרוס מפתיחת פרוייקט). אפשר גם לשקול כרטיס מסך Onboard (רק שיהיה מהעדכניים ביותר) ולאפשר שדרוג לכרטיס מסך חזק יותר בהמשך. יש לי כבר מסך, עכבר ומקלדת. קיים ספק כח 380W של Seasonic, כונן DVD ואפשר אולי להשתמש במארז הקי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך במערכת הפעלה WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. נתקלתי במפרט די מפתה של חברת ZED מחשבים http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח אינטל מקורי-DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE 2048MB PC8500/HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV דיסק קשיח-SEAGATE-500GB SATA II 32M כונן -DVDRW X20 S.ATA מחירו 3390 שקל בלבד. בהנחה והמארז+ספק ירודים, עדיין המחיר מאד אטרקטיבי, אז איפה הקטש? האם יש מצב למחשב עם רכיבים איכותיים (לא מיועד בכלל למשחקים) והחלפה של המארז וספק הכוח + קירור במחיר של עד 4000 שקל? המחשב מיועד לעבודה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים(הכרחי לוח אם אינטל עבור תוכנת העריכה בה אשתמש) אין צורך במסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Arturh87,

אני צריך מפרט למחשב המורכב מהחלקים:מעבד, זיכרון, לוח אם, כרטיס מסך, מסך, מארז, הארד דיסק בלבד(יש לי את שאר החלקים) בסביבות 3000 ש"ח (לא מעוניין ב OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחק). תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, אני לא גיימרית ואיני זקוקה לכרטיס מסך איכותי במיוחד. אני צריכה מחשב לאופיס ואינטרנט עם סיכוי לעבוד עליו בלי צורך בשדרוגים או החלפות בשלוש השנים הקרובות. צורב חשוב וכן מסך שטוח (לא דק). ראיתי את המפרט הבא באתר של אייבורי: לוח אם לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד INTEL מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 7200 IDE 120GB זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR-אחריות לכל החיים כרטיס מסך PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB או PCI EXPRE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Shayb25,

שלום. אני מתלבט בין 2 מחשבים, ללא התחשבות בפרמטר המחיר איזה מחשב טוב יותר ומומלץ יותר? http://ksp.co.il/?uin=17404 http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..214.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17165&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shevah,

היי, אני עומד לרכוש את ASUS ux501vw כמחשב עבודה ראשי לפיתוח: https://tinyurl.com/jq4y97h מישהו התנסה בו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, הרכבתי את המחשב הזה לפי כל מיני המלצות שראיתי פה, אשמח שתגידו לי מה דעתכם עליו. המחשב מיועד לגיימינג של fifa, gta v וכנראה גם עוד משחקים חדשים על הדרישות הגבוהות ביותר. בנוסף אם יש משהו שלדעתכם ניתן אולי טיפה להוזיל ככה שהמחיר יהיה מתחת ל4000 ש"ח זה יהיה טוב. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪299 מארז: NZXT Phantom 410 White כמות: 1 - מחיר: ₪546 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כ…

21. שלום, ברצוני להתייעץ בנוגע לשדרוג מחשב. מטרת השדרוג היא לאפשר למחשב להריץ משחקים בצורה נורמלית כיוון שהמחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב. אני מצפה מהמחשב לאחר השדרוג להריץ בהגדרות גבוהות משחקים כמו Skyrim, diablo3, GW2 וכו'. שני החלקים שאני לא מעוניין להחליף בשדרוג הזה ואני מעוניין לבנות את המחשב החדש סביבם הם: 1. המארז: Gigabyte 3D Aurora 570 2. ספק הכח: Thermaltake Toughpower 600w. נא לשים לב לספק הזה בתכנון המפרט, אני לא בטוח שהוא מתאים לשני כרטיסי מסך... בכל מקרה, אני מעדיף כרטיס מסך אחד. מעבר להם יש לי במחשב הנוכחי גם את החלקים הבאים בהם אני מתכנן להשתמש ולכן אין לי צורך בהם: 3. HD מהמחשב הנוכחי, 500GB. 4. צורב. 5. מסך – Dell 2007WFP, אני מרוצה ממנו ועובד ברזו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כמה שווים לוח אם H61 פשוט של אינטל ומעבד I3 2120?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by hellforge,

אני מבקש המלצות למחשב נייד שיוכל להריץ את דיאבלו 3 חלק על מקסימום ומשחקים חדשים אחרים חלק על גבוה (לא חייב לראות את הזיעה על הפנים של היחידות) השימוש הנוסף בו יהיה פוטושופ וצפייה בסרטים. הנייד ישמש כתחליף לנייח כך שנושאי הסוללה, משקל וכו לא רלונטיים. מה שחשוב זה שלא יקרטע, לא יתחמם הרבה ושישרוד כמה שנים טובות של גיימינג כבד. תקציב: 5000+ גמיש * גודל המסך - 15.6\17 * משקל לא משנה *זמן סוללה לא משנה * יציאות מיוחדות - USB 3 * גודל מינימלי של כונן קשיח לא משנה, יש לי חיצוני * כונן CD/DVD? צורב- צורב * כונן Bluray - לא * אחריות בינלאומית - לא * רישיון למערכת הפעלה- רצוי * העדפה לחברה - dell אבל גם asus נשמע טוב

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים