עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pninitt,

שלום אני מחפשת מחשב נייח אז הנה התשובות לפי השאלון. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי מאוד שלא עדיף להוציא חלקים לשדרוג עתידי למשל זיכרון ולא להתפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו עריכת סאונד צפייה בסרטים ושימושים כלליים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא יש לי 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Pac Pac Chick,

זה מפרט למשחקים ולפעמים אני עושה לו קצת אוברקלוקינג (Pentium 4 2.6 (not Prescott ASUS P4P800 Deluxe (?GeForce 4 4400 Ti (Is this just old, or REALLY outdated (Xerox PC3200 512 MB X2 (meaning there are 2 of them (Iomega external DVD burner (this was a family investment, everybody uses it... Can't remember the speeds 16X DVD drive 52X24X52X CD burner (Sony 19'' LCD monitor (my pride and joy... Got it at Passover (Logitech Z680 5.1 speaker system (all the money I had leftover from the monitor, this busted. But it was worth it (Floppy drive (duh (Weird case that I can't seem to find anywhere on the web (including where I bought it... It's got a prodably generic 350W PSU and 2…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Michael999,

* מטרות המחשב?גלישה,משחקים (ביניוני-עד פיפא),צפייה בסרטים,סדרות ואופיס. * גודל המסך? 15.6" אם קיים דגם ממש טוב אז אין בעיה עד 14" * משקל רצוי? לא קריטי - מצידי עד 4 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא דרוש זמן ארוך - כל עוד יש שלוש וחצי שעות עבודה (העבודה מופיעה למעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שלוש יציאות USB עם תמיכה בUSB 3,חיבור לאוזניות/רמקולים,ESATA,VGA,HDMI * בלוטות?אין צורך מיוחד אבל אשמח אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? מעדיף 1TB - אם קיימת אופציה ליותר אשמח - מצד שני אם קיים נייד מוצלח עם 750 אשמח להתפשר. * כונן CD/DVD? צורב? DVD צורב * כונן Bluray?לא - אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?בשביל מה זה טוב ? (לא מת…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Maorhan,

אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by raam123,

כאשר אני נכנס לתפריט הסוללה יש לי Battery #1 85% Battery#2 not present מה זה אומר ? יש מקום לשתי סוללות ? אם כך היכן ? מעולם לא ראיתי זאת... תודה על התשובה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. להלן עקרי מכונה טובה (אבל ישנה) שעובדת אצלי חזק. מעבד: Intel Core i5-3470 לוח: GIGABYTE Z77X-D3H ציפ גראפי אונבורד: Intel Ivy Bridge-DT GT1 - Integrated Graphics - Intel HD Graphics 2500 זכרון: 8*4 DDR3 667.3 MHz (איני זוכרת פרטים, כמדומני יש לצעות קירור ואם לו אפשר לשים) קירור: משהו נחמד. לא סטוק. אוכל לברר פרטים. מערכת רצה על איזה SSD ישן. שוקלת להלחיפו אולי לזה שמוצע באמזון (כדאי?) OS- WIN10 ספק: איני זוכרת - אוכל לבדוק. משהו איכתי אבל לא חדש 450-550 MPW מכונה נמצאת במארז R3 אשר דיי אטום אבל בעל אוורור שכנראה סביר . שימושים: משרדי כבד+ המון חלונות אינטרנט, פוטושופ. כרגע לא ברמות מקצועיות.. קידוד, מכונות ויטואליות, אולי יש שם קודי. אולי …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מחשב נייד תומך HDMI, כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M ומערכת הפעלה WIN 7 ודיסק ע-נ-ק 320GB מעבד Intel Pentium Dual Core T4300 2.1GHz חבילת זיכרון מורחבת 3072MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce G 103M 512MB חיבור HDMI + e-sata דיסק קשיח 320GB מסך "Brightview 15.6 ברזולוציית FULL HD צורב DVDRW תומך LightScribe - צורב בלייזר ע"ג הדיסק קורא כרטיסים 5 ב-1 מערכת הפעלה Win 7 שנה אחריות ע"י HP ישראל איך הוא ?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by YanR,

צריך את עזרתכם, אני רוצה להוסיף SSD לדגם הזה הבנתי שאפשר להחליף פשוט את ההארד דיסק בSSD, אבל אני רוצה שההארד דיסק ישאר בשביל האחסון אז מה האופציות שאתם יכולים להציע? הבנתי גם שיש SSD mSata שיש לו מקום מיוחד במחשב, השאלה היא האם יש מקום לmSata בדגם הזה? ומה ההבדלי הביצועים בין SSD רגיל לSSD mSata? המלצות על דגמים ספציפיים של 128G (תמורה/מחיר) וחנויות לקנות יתקבלו בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אחרי כמה דיונים וחיפושים הגעתי למסקנה שהכי פשוט לבקש לבנות מפרט מחדש. התקציב הוא 2500 מקסימום עם שאיפה לכיוון 100-200 שח פחות. השימוש העיקרי יהיה אינטרנט מוזיקה בקטנה על Windows 7,הוא לא צריך להיות מטוס ולא מחשב על סה"כ מחשב שיפעל בזריזות בשימוש שוטף, אבל שגם יוכל להחזיק משחקים [לא הכי חדשים] בהגדרות בינוניות ברמה סבירה על מסך 19". יכולת ניגון סרטי HD או חיבור HDMI הם בגדר מיותרים. המחיר כולל את המחשב כולו יחד עם צורב DVD פתרונות קירור וכו', ללא ציוד היקפי וללא מסך. כוכבית בפורום כרטיסי מסך נאמר לי שאפשרי להרכיב מפרט חזק עם מעבד PHENOM 955 וכרטיס HD5850 מבדיקה זריזה ראיתי שהרכיבים האלה יקרים מדי וכנראה חזקים מדי עבור הדרישות שלי אשמח לקבל התייחסות בנושא [רק לזכור שזה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?7,500- 7,800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לעשות משהו זול, למה לא? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ציינתי למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD,עבודה עם קיובייס וכרטיסי קול ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס-כבד גיטר ריג 5- כבד PHOTOSHOP-מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman Arkham Knight Crysis 3 Grand Theft Auto V Assassin's Creed Syndicate Star Wars Battlefront Shadow Of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. 1: פריטים מק"ט תיאור הפריט סכום ביניים 39202 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 643.00 ¤ 643.00 ¤ LV300 כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מחיר לפריט - 1,758.00 ¤ 1,758.00 ¤ IE6400 מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box מחיר לפריט - 1,234.00 ¤ 1,234.00 ¤ OCZ2P800R22GK זיכרון OCZ CL4 800MHz 2048MB XTC DDR2 מחיר לפריט - 1,183.00 ¤ 1,183.00 ¤ 250KS דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 380.00 ¤ 380.00 ¤ GSA-H22 צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ 214.00 ¤ 0761345-08140-5 מארז כולל ספק Antec Sonata II -EC 450W מחיר לפריט - 748.00 ¤ 748.00 ¤ סה"כ: 6160 ש"ח ללא קירור למעבד שעולה 160 . סה"כ 6320. המפרט מskypc מה…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד, שאמנם עיקר העבודה איתו היא על אופיס ודפדפנים, אך מחפש מחשב חזק (המון לשוניות פתוחות), מהיר, שלא מתחמם, שקט. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב אך דיי נואשתי מהמחשבים מחו"ל עם אחריות שנה להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אופיס, גלישה (מרובה לשוניות), מרובה חלונות * גודל המסך? 17 * רזולוציית המסך: רזולציה לא משנה אבל רצוי שיהיה anti glare * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף (לא צריך 10 שעות) * זיכרון: מעדיף 16GB אבל אם זה מייקר או עדיף לקנות סטיק נוסף בנפרד גם הולך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אין צורך בגודל ענק גם 500GB מספיק - עדיפות לSSD (לא יודע אם יסתדר בתקציב) *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שיש לי היום בסלון. המחשב מבוסס AMD ישן, כך שאין לי מה להשתמש ברכיבים הבסיסיים הישנים. לעומת זאת אין לי צורך להחליף מארז, דיסק קשיח, צורב, ורכיבים הקפיים נוספים. אני מעוניין להחליף את לוח האם, המעבד, הזכרונות וכרטיס המסך. המחשב מיועד להקרין סרטים, להריץ את GTA IV והורדות. אני לא מתכוון לבצע OC. התקציב הוא 1500 ש"ח במזומן ולמרות שיש מעט גמישות הייתי שמח להתכנס לכיוון המחיר הזה. אני יודע שהדרישה קשה עד בלתי אפשרית, אבל אני רוצה לנסות בכל זאת. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חבר קיבל את ההצעה הבאה: Intel Quad Q83002.5Ghz 4MB Box Intel Corner Field DG41CN L1G +1333Mhz DDR II 2GB 800Mhz Kingston 500GB 16M SATA II 7200 Hitachi ATI Sapphire HD4350 512M HDMI/DVI/VGA DVDRW LG X22 SATA Case SPL M103 Micro 500Watt + 12cm PS Fan סה"כ - 2,350 ש"ח (לא כולל מע"מ) = כ-2,700 ש"ח. אני די בטוח אפשר להרכיב מפרט משתלם יותר, במעבדי הדור הבא (לדוגמה i3 שכולל כבר כרטיס מסך, אבל מצד שני הוא לא מרובע ליבות, אז מי עדיף?) אין חשיבות גדולה לשקט ו/או טמפרטורה נמוכה באופן יוצא דופן. אשמח לדעתכם ולהצעת מפרט משתלם יותר (חייב להיות מבוסס INTEL). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KaPuT,

יש ברשותי כרטיס GTX 590 classified של EVGA כרטיס שעדיין נחשב יחסית חזק,כמה מחיר ריאלי נכון להיום אפשר לקבל עבורו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 860 860 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI כמות מחיר סה"כ K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) 1 860 860 זכרונות? DDR 500 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 520 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 200GB SATA 1 640 640 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM כמות מחיר סה"כ LG x52 1 90 90 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 1 310 310 כרטיסי מסך PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card 2299 סה"כ 6100 *מארז - Thermaltake Xaser V VM-6000A *ספק -Enermax EG465P-VE 430W שאלה א…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by pinhasr,

שלום, אני מחפש HTPC עד 4000 ש"ח (פחות גם אפשר ) הדרישות: - ללא מאוררים!!! אני מוכן לשלם עבור פתרונות פאסיביים לחלוטין (אבל לא מעונין בקירור מים) עבור מעבד, HDD, ספק , DDR ומארז - אם ניתן להשיג את כולם ללא מאווררים - זה עדיף! - כדי לעמוד בתנאי הראשון במסגרת התקציב, אין צורך בכרטיס מסך HIGH-END למשחקים. אין צורך במעבד HIGH-END ואין צורך ב- OVERCLOCK. - יציאת HDMI ותמיכה מלאה ב HD H264 ו MPEG4 בחומרה חובה! - מארז לא גדול (בעיית מקום) - צורב DVD ו HDD שקטים.

18. היי חברים יש לי מחשב נייח שרכשתי בשנת 2013 ולצערי לפני כמה ימים הכרטיס מסך שלי מסוג AMD Sahpphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST 2GB DDR5 שבק חיים, התחיל להראות אפקטים מוזרים על המסך והקריס את מערכת ההפעלה וכעת אני חייב להחליף כרטיס מסך. בגדול הביצועים שהיו לי עד היום מספיקים לי, אבל תמיד אפשר לנצל את ההזדמנות להתקדם, כי אני כן משחק במחשב שלי ומנצל אותו לגיימינג. עכשיו אני בהתלבטות, איזה כרטיס גרפי לקנות? יש הרבה אופציות, חשבתי על RX 570 בגרסת 4GB שהמחיר שלה דיי משתלם, מצד שני אולי אני מפספס משהו ואולי יש אופציות עדיפות? אולי עדיף ללכת על Nvidia בכלל מסוג 1050? או שאולי אני מפספס הכול ויש אלטרנטיבות עדיפות משניהם ועדיף להוסיף תקציב. אשמח לקבל המלצות ודיס-המלצות. …

19. Started by Zeev86,

היי. אני מתכוון לרכוש בקרוב (תלוי במסגרת שתתאפס לי בעוד שבוע וחצי) את המחשב הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/1svr29tq מה שמפריע לי זה המארז הדי יקר, אבל הובהר לי שזה מגיע עם ספק. מה אתם אומרים באופן כללי על המערכת? 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio פה ושם. אבל עיקר השימוש גיימינג. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום למבינים, אני מחפש לקנות מחשב לאשתי שיהיה מיועד לעריכת וידאו. היא עובדת בעיקר עם פרימייר 2 בתקווה להשתדרג ל-4 או יותר. אשמח מאוד להמלצות בתקציב הנוכחי- 7000 ש"ח. כמו גם דגשים לחיפוש מחשב שיוכל להתאים לצרכים האמורים. תודה אלעד

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tood24,

היי, 1. CPU: Intel Celeron N3450 Quad Core 2. CPU: Intel GEMINI LAKE Pentium Silver Processor J5005 64bit 14nm 4 Cores 4 Threads 1.5 UP TO 2.8Ghz Cache 4M תודה

22. Started by adirtnt,

רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. AMD Athlon 64bit 3000+ S939 = 960nis Abit AV8 (VIA chipset) S939 = 600nis 2x512MB A.Data 400MHz = 900nis XFX GeForce 6600GT 128MB = 1,320nis HEC&CompuCase CI-6A19 = 390nis WD 120GB 7200 ATA-100 8MB = 490nis Teac/SONY 1.4 Floppy = 40nis Generic EN/HE Keyboard = 20nis Logitech MX500 Mouse = 280nis ------------------------------------------------- סה"כ: 5,000 ש"ח. כל החלקים מ-KSP, חוץ מהעכבר הנמכר עדיין בפנדה... (למה יש לי הרגשה שהוא בכלל לא במלאי?) כמובן שהצעות ייעול תתקבלנה בברכה!!! הבעיה הקריטית שלי היא עם החנויות המעורבות. יש לכם המלצה לחנויות אחרות רק מבלי לייקר את כל העסק ביותר מ-300 ש"ח והאם לדעתכם זה שווה את ההוצאה? ***שאלה לגבי הלוח - לפי מיטב הבנתי, זה הלוח עם …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם! מפרט המחשב הנוכחי שלי: Intel core i7 930 @ 2.8 GHz. 4GB DDR3 Radeon HD 5770 Antec Neo Eco 620w עד לא מזמן הייתי מסוגל להריץ את הרוב המוחלט של המשחקים בהגדרות בינוניות בלי בעיה. לאחרונה אני רואה שבחלק מהמשחקים זה כבר לא המצב, בעיקר ב WATCH DOGS בו המחשב טוען ותוקע את התמונה כל כמה שניות (בעיקר בנהיגה) אפילו בהגדרות הכי נמוכות. השאלה אם כדאי לי לקנות מחשב חדש או לשדרג חלקים מהמחשב הנוכחי (זכרון, כרטיס מסך) ומה עליי לקנות/לשדרג, כשהמטרה שלי היא להריץ את המשחקים שדורשים הכי הרבה (WATCH DOGS, CRYSIS 3) בהגדרות הכי גבוהות (אם כבר אני משדרג/קונה אז שיהיה משהו שיחזיק לכמה שנים). אין לי תקציב מוגבל אבל אין לי כוונה "להשתגע", אלא רק מערכת שתריץ את המשחקים הנוכחיים ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברה. אני מחפש מחשב למשחקים קלים (SPORE, SIMS), סרטים, עבודה משרדית (אופיס) ואינטרנט. התקציב הוא עד 3000 ש"ח כולל מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). שקט פחות קריטי וכן לא מתוכנן OC. צורב כבר יש הרכבתי מפרט אשמח לשמוע הערות/הצעות לשיפור: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3N78-EMH HDMI ¤349 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31624 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤270 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤241 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.