עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by `Ocraft,

אהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד שאוכל להריץ עליו לינוקס וללמוד את המערכת במקביל לעבודה מול נייח, ההנחה הבסיסית היא שהוא לא אמור לעלות הרבה כלל - מה דעתכם בנושא? והאם יש המלצה מסויימת למחשבים מסוג זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  2. Started by Majal_Guy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, SKYRIM, BATMAN ARKHAM CITY, ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

3. Started by chay1230,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

4. Started by TANIAS,

היי, תכף מתחילה שנת הלימודים והייתי שמחה אם מישהו יוכל לעזור לי בהמלצה על מחשב נייד אין לי שמץ מה ההבדלים בין סוגי המחשבים שיצאו עכשיו,נוטבוק,מק בוק, אולטרה בוק, או פשוט לפטופ רגיל. אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכי מתאים לי אשמח * מטרות המחשב? אופיס,אינטרנט וסרטים קצת .. * משקל רצוי? כמובן שמשקל נמוך רצוי יותר.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB, HDMI * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב כונן DVD וצורב לא צריך. תקציב 2500 ש''ח. תודה מראש!!

5. Started by ronenc,

אני רוצה לקנות טאבלט שיהיה זמין איתי בדרכים. יש פערי מחירים משמעותיים ואני לא מבין בסוג מחשב הזה. מבחינתי אני מסתכל ברשימה הזאת כאן http://www.ivory.co.il/%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9D.html וזה לא אומר לי כלום. אני אשמח שמישהו יכוון אותי לדגם מומלץ או לפחות לדגשים שכדאי לשים לב אליהם כשאני קונה אותו. אני בכל מקרה אגיע לחנות שלהם לקנות ולא אזמין דרך האתר כדי להתייעץ שם עם מישהו שמבין

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by david_az,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מסחר בבורסה תוכנות די קלות הרוב עובד על חיבור אינטרנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by Lior.B,

פרטי המחשב שלי הם : מעבד : Pentium® Dual-core CPU E6300. מהירות המעבד : 2.80 GHz. זיכרון RAM במחשב : 2 ג'יגה. כרטיס מסך : NAVIDIA GeForce 8400 GS. ספק כוח : AC220V. נפח אכסון בהארד דיסק : 465 ג'יגה בייט. מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate. מארז : Cooler Master תוכנות אופיס 2007. אשמח לדעת כמה המחשב שלי שווה היום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ew89,

אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Enable,

המפרט שלי להיום הוא כזה מעבד: E8400 לוח אם- ASUS P5K/EPU זיכרון4GB DDR 2 כרטיס מסך : ATI HD 6850 ספק :THERMALTEK 500W 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:gw2 bf3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680:1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?

12. חג שמח אנשים. רגע לפניי שאני רוכש את המחשב, רציתי קצת לקרוא חוות דעת על המפרט. המחשב ישמש למשחקים בלבד. המשחקים שירוצו בעיקר הם : world of warcraft diablo 3 mafia 2 gta 5 counter strike source ועוד כמה משחקים קלים יותר יחסית. המפרט : מסך: [..] DELL ULTRASHARP LED 24" U2412M - IPS PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 4000 ש"ח ! ₪1468 מעבד: [..] INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY ₪1152 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-WIFI ₪1065 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 ₪278 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "OC" 2048MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש מעל 5000 ש"ח ! ₪2245 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..]…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by Shayb25,

שלום, חשבתי לקנות את המחשב הבא בארה"ב ולהביא אותו לארץ: http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=457&Code=20938RU&category_id=C7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD&AID=10383968&PID=4485850&SID=QXHFYhFxEeK0owLPAJ0Vwg0_yk8D3_0_0_0&CJURL=http%3A%2F%2Fshop.lenovo.com%2FSEUILibrary%2Fcontroller%2Fe%2Fweb%2FLenovoPortal%2Fen_US%2Fcatalog.workflow%3Aitem.detail%3FGroupID%3D457%26Code%3D20938RU%26category_id%3DC7563337D3E07CC4B84607F2E57AE7FD#techspecs א. מה דעתכם עליו? ב. האם יש אחריות בינלאומית? ג. אפשר למצוא אותו בארץ?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by אורניום,

היי, אני מתלבט אם לשדרג את המחשב שמיד אפרט את רכיביו, או לקנות מחשב חדש. עוד לפני שאני מפרט, חשוב לי להדגיש שהמחשב משמש לצורכי אינטרנט ויישומי אופיס, ולא למשחקים (מלבד פיפא ודומיו). לכן, אני מעוניין במחשב בסיסי, אבל מהיר מספיק כדי לספק לי את הצרכים הבסיסיים שציינתי. כלומר, בלי לחכות יותר מדי לטעינת דפי אינטרנט או העלאת קבצים.. להלן המפרט שיש לי: Intel Core 2 Duo E6420 2.13GHz לוח אם DG965OT של אינטל זיכרון 512MB DDR2 (אם אני לא טועה, 2 כרטיסים כאלו) GPU Intel G965 Express Chipset Family 256MB מובנה מקווה שלא שכחתי משהו קריטי (אה, דיסק קשיח 300WD) אז.. מישהו/י? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by TheTNT.COM2,

אהלן, אני לפני קנייה של הדגם הזה, אחרי שקראתי עליו המון ביקורות טובות בחו"ל. והוא פחות או יותר יתאים לדרישות הסדונטיאליות שלי. העניין הוא שמדובר בדגם מ-2011, רציתי לדעת האם יש חלופה טובה יותר בתקציב זהה? (עד 4) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10613

16. Started by Nachum987,

שלום לכולם, שנת הלימודים אוטוטו מתחילה ואני רוצה לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולשעות הפנאי, הדרישות הם כדלקמן: * מטרות המחשב? עבודה משרדית-עבודה מרובה עם יישומי אופיס, צפייה בסרטים באיכות HD וכמובן אינטרנט. * גודל המסך? 13.3-14 (לפי תקן של אולטרהבוק). * משקל רצוי? עדיפות למשקל נמוך ככול האפשר-היות ואשתמש בו לאורך יום הלימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 6 שעות עבודה, עדיפות ל8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל קומבינציה קיימת אפשרית-דרושים לפחות 128GB. * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * הא…

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by gilliv,

שלום, כבר שאלתי כאן על מחשב עם דרישות מסויימות (למטרות צפייה בסרטים, מדיה, גלישה, תוכנות מתמטיות ואולי גם משחקים), אבל בעקבות התייעצות עם אחי החלטתי לשנות אותן: מסך: "15.6, עדיף רזולוציה 1920x1080 ולא TrueLife כונן קשיח: 500GB לפחות, יותר מ-1300MHz, רצוי 7200RPM; אפשרות ל-SSD מעבד: i5 או i7 יציאות: USB, HDMI כרטיס מסך ייעודי אחריות ל-3 שנים מבחינת המחיר עדיף שלא יהיה יותר מ-4500, אבל אני מוכן לשקול עד 5100-5200. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי התמהמהות ארוכה מצידי (חגים וזה) נבנה המפרט הבא, בזכותכם מתבסס על המפרט שבנה YairZ הנה תזכורת לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540994.0 והנה המפרט: (שאלות אחרונות שלי בסוף, לנוכח הפנייה לאתר החנות): מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1695 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪487 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 4 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים. -Fraps/live streaming ל World of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Gta V, World of warcraft, Battlefield 3, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קיים Dell 2209wa -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - ללא ציוד היקפי. 4. האם…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  21. שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש לצורכי אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי full HD. אולי גם משחק אחד (למשל מדמה טיסה). הוצע לי i3 מהדור החדש דגם 3220 עם הגרפיקה המובנית. ראיתי שיש מעבד עם גרפיקה משופרת (גרסה 4000) בדגם 3225. האם זה אכן יהיה משמעותי עבורי בתור מי שלא ירכוש כרטיס מסך ייעודי? האם אולי כדאי בכלל ללכת לכיוון של מעבדי AMD ואם כן אז איזה דגם? תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף (אפשר חריגה קטנה). 2. מה שימושי המחשב? לימודים, תכנות (Visual studio) ומשחקים פה ושם (בעיקר FPS). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע. אולי OC קל בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. גר בחיפה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by din264,

יי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של עד 2200, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 2500. * מטרות המחשב? גלישה,סקייפ,סרטים . * גודל המסך? 13-15.6 . * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?רצוי אם אפשר שיהיה 7200RPM. גודל לא חשוב בלחץ 100 ג'יגה אני מנצל * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם ה…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by ggilon,

שלום רב עבור ביתי תלמידת תיכון אני זקוק למחשב נייד 15.6". (בגלל בעיית מקום בחדרה) העיניין הוא שהילדה מתחילה להתעניין בתחום של עריכה גראפית ווידיאו ברמות בסיסיות (מתעניינת ואולי תתחיל ללמוד את זה בהמשך) בהנחה של תקציב בסביבות 2900 ש"ח מה ניתן להציע מבחינת מפרט שיוכל לשמש אותה בשנתיים הקרובות. גם מחשב Refurbish בא בחשבון. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. היי, צריך המלצה למחשב נייד בתקציב של 4K, אם ממש שווה ומשתלם אז אפשר למתוח עד 4.5K. * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט שרוצה לשחק קצת משחקים (בינוניים נניח) במעונות. * גודל המסך? 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) גודל לא משנה (גם ככה אין פחות מחצי טרה לא?) אבל חשוב מאוד מאוד שיהיה 7200RPM. * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, ל-DELL רק…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים