עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בלי מסך מקלדת עכבר וכל הציוד ההיקפי בלי הארד דיסק בלי כוננים (לא רגיל לא צורב ולא כלום) בלי מארז בלי ספק בעצם רק מעבד לוח אם זכרונות כרטיס קול אפשר לחרוג עד 5500..... במחשב ישמש ל: משחקים (הכי חדשים) הוא יהיה מחובר לטלוויזיה....(או בקיצור צפייה בסרטים וכו') קצת עריכת וידאו (לא יותר מדי) גלישה באינטרנט

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  2. מה קורה אנשים רציתי חוות דעת על המפרט הבא: GA-K8N ULTRA *SLI NX66T128D PCX 6600GT 512 MB KINGSTONE X2 MATROX 120GB 7200 8MB S-ATA AMD 64BIT 3000+/3200+ (לא בטוח אם כדאי להוסיף כסף על 3200) זה המפרט הבסיסי אני אוסיף עוד דברים כשאני אראה אותם מול העניים צריך המלצה לכונן DVD ועכשיו לשאלה שלי אם אני קונה את הכרטיס שלמעלה (6600GT) לא SLI אני אוכל יותר מאוחר לקנות עוד אחת ולחבר אותם SLI? או שחייבים לקנות שייתמוך SLI? תודה

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  3. שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות לא כבדות במיוחד לא ישמש למשחקים ולא יעבור OC הדבר היחידי שאני יודע שאני רוצה שיהיה במחשב הזה ..זה המעבד E6300 וכל השאר באחריותכם בלבד הייתי מעדיף לוח אם עם כרטיס מסך ONBOARD כמו הלוח הזה ?ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E? מה דעתכם עליו? אז יאללה בואו נתחיל לעבוד מעבד - E6300 לוח אם+כרטיס מסך - ? זיכרון - ? מארז+ספק כח - ? דיסק קשיח - ? צורב DVD - ? כונן דיסקטים - ? מסך דק 17 - ?

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  5. Started by mayanp,

השימושים של המחשב זה אינטרנט, ICQ, סרטים שאני מוריד מהאינטרנט וצורב לדי וי די או שאני רואה אותם ב TV OUT, וקצת משחקים אבל בעיקר קלים נגיד FIFA, NBA וקצת GTA או Desperados החדש שיצא פשוט על המחשב שיש לי היום זה לא עובד..כל פעם שיוצא איזה משחק חדש נחמד אבל אני לא איזה גיימר או משהו... מסך מקלד עכבר ורמקולים כבר יש לי.. אין צורך בכרטיס קול מיוחד (מספיק הבסיסי שעל לוח האם) יש צורך בצורב די וי די קירור ועיצוב זה לא משהו שמענין אותי כל כך... אממ זהו (יש עדיפות למעבד E6300).. אהה ועל הדרך יש לי שאלה אם יש חשיבות גדולה אם אני לוקח לוחם אם של אינטל אז אם הוא 945 או 965 או 975.. בכל מקרה תראו זה שאני הרכבתי לעצמי באתר של K.S.P תגידו לי מה אני צריך לשנות וכאלה.. מעבד E630…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש המלצות לרכישת מכונת פיתוח ניידת שתוכל לשמש גם לצפיה בסרטי FHD ומשחקים... הפיתוח הוא בסביבת VISUAL STUDIO של מיקרוסופט. במקביל יופעלו על השרת IIS + SQL SERVER ,PHOTOSHOP ועוד שני דפדפנים .. לגבי המשחקים - CALL OF DUTY -MW2 וכדומה.. לא הייתי מעוניין להזמין מחשב מחו"ל - אני חושש מתגובה איטית במקרה שאצטרך לממש את האחריות בארץ.. מגבלת התקציב היא 8000 ש"ח אבל הייתי ממש שמח למצוא משהו זול יותר שיענה על הדרישות הבאות: 1. רזלוציה 1920X1080 2. מסך 15 - 17 אינצ' (עדיף מט) 3. משקל < 3 ק"ג 4. מעבד : i7 עתיר CACHE או i5 חזק 5. עדיפות ל DELL\ HP\ TOSHIBA פיצ'ר נוסף שחביב עלי במיוחד הוא מקלדת מוארת... מודה מראש לכל המגיבים....

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי:4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: אפשרי לנצל את כולו ואם זה קריטי גם לחרוג ממנו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציבעד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): השימוש העיקרי הוא למשחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): משתמש בתוכנות לעריכת תמונות כמו לייטרום וגם אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefiled 4, call of duty ghost וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שלום. אני צריך מחשב בתקציב של 3000-3500 ש"ח מקסימום, כולל מסך LCD 17", למטרת עבודות משרדיות בעיקר. החשיבות כאן היא על טכנולוגיה. אני לא צריך חומרה חזקה, אני צריך חומרה מעודכנת טכנולוגית. שיהיה 1GB זיכרון, סאטא2 אם אפשר, מעבד דואל קור אם אפשר. תודה רבה, אני צריך את זה באופן די דחוף לאחות של שחבר שלי שחלתה בסרטן ואמורה לקבל מחשב לפי דרישות מסויימות ולכן זה צריך להיעשות מהר. מי שעוזר לי, שיבורך, כי זה למטרה מבורכת.

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500+- שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי בלו ריי, תכנות (MATLAB ו python), קצת VM, גלישה, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of tanks, Watch Dogs, Battlefield וכל משחק חדש מעניין שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, CAD, 3D, קצת משחקים ושימושים רגילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solid works, Autodesk Inventor, NX7.5, Mastercam, SolidCam, Autocad סוליד ואינוונטור בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by EvilShot,

המארז שלי יש שם גם סירטון =) http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81820# Intel Q6600 G05 QUAD CORE ZALMAN 9700 Gigabyte GA-X38DQ6 4x2GB Digma ddr2 800 Western Digital 500G 16MB 500AAKS (160G Platters) SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK Antec P182-B P182 120mm X3 2xS387X21GB 3870 PCIEX Sapphire ATI RADEON 3870 x2 1GB mb GDDR4 Zalman 850w Pure למי שלא יודע לספור: זכרון 4x2GB DDR2 800 = 8GB DDR2 800 זכרון כ. מסך 2x1GB GDDR4 = 2GB GDDR4 האם 8G זיכרון יתמוך לי בוויסטה פול ? או אין עדיין מערכת שעובדת על 8G בבקשה תעזרו לי כי זה דיי מלחיץ אותי..

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  12. חשבתי על המפרט הזה מה אתם אומרים: מעבד Intel Core i7-920 Box 1,652 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD4 1,282 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ 440 כונן קשיח Hitachi Deskstar 3.5" 500GB SATA2 16MB 286 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W 729 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe 1,593 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 125 6107 ש"ח מה אתם אומרים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  13. היי, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. חבר של אבא שלו.. טכנאי מחשבים, אני לא יודע איפה, למה וכמה בנה לו מפרט. הוא הביא לי את המפרט הזה. הוא אינו רשום, ככה שאני אתן לו קישור לפה אחרי זה. הוא אומר שהטכנאי מסדר אותו בקומבינות והנחות והכל . המפרט : עכשיו לא ברור לי. איך לעזאזל 4 ג'יגה של קינגסטון, ב444 שקל? ואני ביררתי איתו, והוא אמר שבדוק זה המחיר. "הקומבינות". סבבה. אסוס 1G 8800GT ? מה זה מערך של SLI או מה? אבל אם כן, הלוח אם לא נראה לי תומך. וזה גם מחיר של כרטיס מסך 1. מה זה המארז הזה? איפה הספק? מה זה הקורא כרטיסי זכרון פנימי??? לשם ההשוואה, אני אתן את המפרט שלי . Q6600 AC7Freezer ABIT IP35 BFG 8800GTS 512mb Geil 4gb Black dragon CL5 WD3200AAKS 16MB 7200RPM NZXT HUS…

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by Hikaru,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, סרטים, עבודות משרדיות * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? כמה שפחות אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סביר להניח שיהיה ליד המחשב שקע חשמל כל הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) * בלוטות? לא מעניין * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 128 לפחות, אם אפשר SSD אשמח. * כונן CD/DVD? צורב? לא רלוונטי * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי אך לא חובה * האם …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shloosh,

המפרט היום: amd barton 2600 epox 8rda+ 768ddr 2700 samsung 40gb maxtor 7200rpm המפרט אח"כ: amd64 +3200 venice 1gb samsung 3200 Gigaybyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 או Epox EP-9NDA3J nForce3 Ultra Socket 939 western digital 80gb 8mb buffer 2600 שקל בערך, שווה את השיפור??? הכרטיס מסך שלי R9700PRO

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BloodFist,

צריך מעבד, צורב, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך השימושים הם בעיקר ICQ MSN וכו'... גם קצת משחקים כמו פיפא אבל לא משהו רציני יותר מידי. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by toppy,

דוד שלי ביקש שאני אמצא לו מפרט לילד. הילד מסתובב הרבה באינטרנט, לומד לבנות אתר, ומשחק קצת. בניתי לו משהו, אבל יצא 4034 בלוג'יק. איך אפשר להוזיל / צריך בכלל להוזיל (הוא על זה רוצה להוסיף מסך LCD למחשב הזה ולעוד מחשב)? שם מוצר מחיר Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F BL Front USB 300W 362.00 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 167.00 ¤ Intel Pentium D 2.80GHz 2X2M Cache 915 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 895.00 ¤ Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 375.00 ¤ Logitech Value PS2 Black Keyboard 59.00 ¤ Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945PG Bulk Motherboard 577.00 ¤ Samsung 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ Logitech Wheel OEM Bl…

18. שלום לכולם. רציתי קצת עזרה בבחירת מחשב נייד, שימושים עיקריים הם ללימודים, תיכנות, סרטים, חשוב שיהיה כרטיס תומך HD ומשחקים אבל לא בטירוף. עכשיו ראיתי באייבורי נייד של MSI שנראה שיש לו מפרט לא רע בכלל בטח בתמורה לכסף, הייתי רוצה לדעת אם יש איזה קץ', נכון שMSI לא מאריות הניידים אבל מה יכול להיות כל כך גרוע שהוא לא יהיה מומלץ לקניה? תודה מראש על העזרה. אופס שכחתי לתת לינק למחשב של MSI אז הנה... http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3678&CatCode=315 . עוד מחשב על אותו הכיוון הוא COMPAQ והלינק הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3821&CatCode=315 . תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by habarbash,

לפי מה שהבנתי ושמעתי וקראתי = עדיף להישאר עם המחשב כשהוא מחובר לחשמל כמה שיותר ( אפ' אם הבטריה מלאה ) כי זה טוב לבטריה , דהיינו גורם לעליית אורך החיים של הבטריה . יש בזה משהו ?? תודה .

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  20. Started by 3liran,

HP NX9000 מסך 15.4" Pentium 4 2.0 Ghz 512MB RAM 160GB HDD (חדש, החלפתי לא מזמן) עמדת עגינה המחשב בן 5 שנים. כמה לדעתכם אני צריך לקחת עליו? תודה!

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  21. אני צריך שרת שמאחסן 500GB לפחות, שרת מהיר .. אני אגיד לכם מה הוא צריך לאחסן .. הוא צריך לאחסן סרטוני וידאו שמוצגים באתר אינטרנט, אתר אינטרנט, תמונות [ 30000 תמונות ]... שרת כזה יספיק לי ? IBM xSeries 3550 MB: Intel Chipset EM64T (64bit Extension) CPU: Xeon Dual Core 5130 (2.0GHz) Memory: 4GB Ram HD: 2 X 300GB זה כל הפרטים שאני יודע על השרת הזה .. אם זה מספיק אז תגיבו סבבה.. אם לא אז אם אפשר מפרט של שרת אחר שיספיק לי ויהיה טוב .. תודה =]

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  22. שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אני מחפש מחשב שישמש לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) אין העדפה לחברות ספציפיות. התקציב הוא כ3000 ש"ח ללא מסך אך יכול לעלות גם לאיזור ה3500. חשוב לשמור מאוד על יחס של עלות/תועלת - המחשב מיועד למשרד של דוד שלי שלא רוצה להוציא יותר מידי וביחוד לא ירצה לחרוג מהתקציב אלא אם כן יש שיפור רציני בביצועים.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by 111111,

ללא צורב,כונן דיסקטים, כונן, רמקולים, עכבר, מקלדת, עפרונות וחודים עם מסך וכל השאר תודה רבה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  25. Started by shlomom,

שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים