ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימינג. עכשיו אני מבקש שתעזרו לי להבין בחלקים שאני קונה ומרכיב, כי יש דברים שאני לא כל כך מבין. ראיתי פה באתר, את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו, הוא משתלם? התקציב שלי הוא 5.5K. ויש לי כמה שאלות: במפרט יש מעבד i5 3570K אם המטרה שלי היא רק גיימינג ולא גראפיקה וכו' לתקציב שלי המעבד הזה עדיף על ה- i7 3770K? ובכלל לתקציב שלי המעבד הזה הכי טוב? במפרט הזה הביאו מעבד- Tray בלי קירור, וקירור בנוסף. אם אני אקנה מעבד Box אז אני לא אצטרך את הקירור הנוסף הזה? איך אני אמור לבחור את ה- לוח אם, פתרונות קירור, כונן קשיח, זכרונות, מארז וספק כח, כל שאר הדברים חוץ מכרטיס המסך והמעבד?? אני אודה לכם מאוד אם תוכלו להדריך אותי בהבנה של הדברים! תודה רבה רבה רבה…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/u2xvhwtb * יש לי ספק כוח HEC-500TE-2WX שהוא עם 500W והוא רק בן שנתיים אז אני חושב שהוא יספיק , ויש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 9600 גם בן שנתיים אני חושב שהוא גם יספיק , השימושים שלי בסך הכל הם פיפא 2013 פרו אבולושין 2013 ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ומהיר ולא יתקע , אם יש לכם מפרט יותר טוב תציעו לי , אפשר לחרוג ככה שהמחשב יצא בסך הכל שלו במחיר של 2000 שקל , תודה רבה לעוזרים !!
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
איך המחשב הזה למחשב ביתי לילדים (לא גיימרים) ? אני צריך שהמחשב יהיה יציב ושיעבוד חלק ומהר. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪499 קירור למעבד: בקניית מעבד בלבד- Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪18 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-D2H כמות: 1 - מחיר: ₪325 מארז: Ippon D2 120mm x 2 + 400W כמות: 1 - מחיר: ₪228 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 1 - מחיר: ₪116 קשיח למחשב שולחני: Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2 כמות: 1 - מחיר: ₪392 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ₪75 סה"כ: ₪1…
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום חדש בפורם ואשמח לקבל חוות דעת על שידרוג שאני מעוניין לעשות במחשב שברשותי מ2006/2005 בערך ונקנה עבור משחקים בלבד בזמנו אז מה יש: מעבד: AMD Athlon 64 +3700 2.2GHz לוח אם: Asus A8N-SLI זיכרון: 2x512mb DDR כ"ג: Nvida GeForce 8800GT Super+ 1GB ד"ק: 500GB ספק: HEC 450W מארז בעל 2 מאווררי צד 80 + מאוורר עליון 80 + מאוורר אחורי 120 משחקים כגון Foulout 3 , Skyrim עובדים ברמה טובה במחשב כרגע FryCry או CoD לא ממש טוב מכיוון שהתקציב הינו כ2000 ש"ח עבור משחקים בלבד ללא הרבה צורך בOC חשבתי על שידרוג הנ"ל מעבד: Core i5 3570 קירור: Scyth Mugen 3 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H זיכרון: 2x4GB DDR3 סה"כ 2100 ש"ח האם יש צורך להחליף את הכרטיס הגרפי כרגע או שהוא מספק ? ( כמובן שיצריך חריגה מ…
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, לאחר 5 שנים בערך הגיע הזמן לשדרג את המחשב הרכבתי 2 מפרטים המבוססים על AMD ו Intel ואשמח לקבל חוות דעת על המרטים, והמלצות במידת הצורך. - המחשב מיועד לשימושים רבים שהכבדים שבהם הם - משחקים. - כל חלקי החומרה שלא כתבתי כבר יש לי (לדוגמא SSD ) וכו'. - נכון לעכשיו ההתלבטות שלי היא במארז - החנות שארכוש ממה את המחשב תהיה כנראה KSP (באילת) - אז אם אתם רושמים לי חלק אחר, מן הסתם הוא חייב להיות קיים בחנות * המפרט הסופי שלי Proccessor : Intel Core i5-3570K Cooler : Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B Motherboard : Gigabyte Z77X-D3H s1155 Memory : G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz Graphic Card : EVGA GTX670 2GB Superclocked GDDR5 Ha…
-
- 61 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיד 3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוי - גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כדאי לקנות במחיר הזה את הנייד E5430 : http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/L065430105E.htm הוא מגיע ללא מערכת הפעלה. המחשב מיועד לשימוש בסביבות פיתוח תוכנה. אם יש מחשב אחר של חברת דל שיותר עדיף במחיר הזה אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בערך 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי,סרטים להורדה,צפייה ישירה, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD או FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה וידאו HD קבצים של 12 ו14 GB וצפייה בהם (צפייה ב-2 סרטים במקביל) מיועד לעבודה , עובד גם עם קבצי אקסל כבדים, להעברת נתונים לדיסקים חיצוניים (הרבה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 21.5"60HZ קונטרסט 12000:1 2MS (זה מה …
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני צריך מחשב עם מעבד i7 להרצת חומרים כבדים מאוד השימוש העיקרי זה עריכת אירועי hd באופן יומיומי אז צריך משו חזק עם הרבה זיכרון. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל המשחקים החדשים בשנים הקרובות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מחשב לחברה, עורכת וידאו שעורכת גם על AVID וגם על AfterEffects, הסכום הכולל שהיא בקשה ממני להגיע אליו הוא לא יותר מ7500 ש"ח, קצת חרגתי מזה . רציתי לדעת מה לדעתכם אפשר להחליף כדי לעמוד בתקציב והאם המחשב בכלל עונה על הדרישות שלה? תודה מראש, תמיר. מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8MB 3.5Ghz Tray קירור למעבד: Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 לוח אם: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET VGA+DVI+HDMI זכרונות: Kingston Hyper X Blu 12GB Kit (4GBx3) DDR3 1600Mhz הארדיסק 1: SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm הארדיסק 2: OCZ SSD Agility 4 120GB 420/300 IOPS 72000 כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX660 …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצילו!!! השותפה המג'נונה שלי החליטה שהיא צריכה מחשב נייד חדש והיא מאיימת לרכוש באופיס דיפו או (שומו שמיים) בבאג לכן אבקש מכל מי שיכול לעזור ולהציל את המצב על ידי בניית מפרט נורמלי והמורכב בצורה הגיוני הדרישות הן כדלהלן: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אופיס וכדומה) אינטרנט וסרטים (אין שימוש במשחקים או בגרפיקה מתקדמת) * גודל המסך: מינימום 15. גדול ככל האפשר * משקל רצוי: לא חשוב (ואני אוסיף שיהיה במשקל נורמלי, בכל זאת מדובר בבחורה במשקל רבע עוף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ושיהיה אפשר לחברו לטלוויזיה * בלוטות: אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כ-500 ג'יגה אך הדבר …
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים , בניתי לי מפרט למחשב שאני רוצה לקנות במחיר של 2000 שקל , תגידו לי מה אתם חושבים עליו , השימושים שלי איתו הם משחקים כמו פיפא 2013 פרו 2013 ושיהיה שקט , לא הרבה יותר מיזה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כמות: 1 - מחיר: ₪556 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪355 מארז: Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD dock כמות: 1 - מחיר: ₪379 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 …
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שאפשר.. במידה וזה קיצוני אז מקסימלי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים (HD), גרפיקה, משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אדובי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים דיי כבדים (שהמפרט יהיה יותר לגיימינג ופחות לגרפיקה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). PILOT 23 אינץ' -לא…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע אני בשלבי מכירה של הפוג'יטסו הנאמן שלי,יש ברשותי כרגע נייד של LENOVO שדודי השאיל לי עד שארכוש נייד חדש. ראיתי את הנייד הזה Fujitsu Lifebook UH552 והמפרט נראה נהדר. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&index=0&itemid=UH552&C136=021 מתחיל ב-2750 במכירה הפומבית. http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 שם רכשתי לראשונה את הנייד הקודם שלי AH530-4. למישהו יצא לראות את הנייד בעיניים ולעבוד איתו מעט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד (ULTRABOOK)לרכישה בשבוע הבא עבור סטודנטית, בטווח המחירים 4500-5000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט, ותוכנות לא כבדות יותר מSPSS. דרישות: מעבד i3/i5 עם עדיפות לi3 כי אני לא מאמין שלמטרות אלה צריך יותר מזה SSD או כונן משולב מסך 13.3 מט משקל 1.5kg גג זמן סוללה ארוך יחסית של 6-7 שעות. מאוד התקשתי למצוא מחשב עם הנתונים הללו, במחיר הזה, מה שמצאתי זה Samsung NP530U3C-A01IL האם ישנם דגמים נוספים מומלצים? תודה רבה לכל העוזרים ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך אם זה לא פוגם ביכולת המחשב להריץ משחקים טובים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, נתקבשתי לבחור מחשב נייד עד 4K אשר יתאים בין השאר לעבודה עם התוכנה הבאה: http://www.cimatron.com/SIP_STORAGE/FILES/3/3153.pdf הדרישה הכי חשובה של התוכנה הזאת היא כ.מסך התומך בOPENGL 3D. הכרטיסי מסך הרגילים של אינטל תומכים בזה? בנוסף לכך חשוב שהמחשב הנייד יהייה עם מסך 15.6, דיסק קשיח 500GB ומעלה, מעבד נראה לי I5 (תקנו אותי אם אני טועה), יציאות לא משהו מיוחד אולי HDMI, אחריות 3 שנים, עדיפות לחברה מוכרת-DELL,HP וכו' התקציב כנאמר הוא עד 4K אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
http://www.zolprice.co.il/product-1690-Dell_Inspiron_3420_IN_RD09_6315_.aspx מה עדיף i3-3110m או i5-3210m? האם זאת החלטה טובה בהנחה שהוא עומד בדרישות שלי (מסך, משקל, סוללה וכו..) או שמה עדיף בכל זאת vostro כלשהו? תודה
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות מסחר בבורסה תוכנות די קלות הרוב עובד על חיבור אינטרנטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, מעוניינים לרכוש מחשב נייח לשימוש קל מאוד (מיילים, קצת גלישה, ואופיס. בלי סרטים ומולטימדיה) שיחליף את הגרוטאה הישנה. מצאנו את זה: http://ksp.co.il/?uin=15931 האם טוב? האם יש משהו יותר משלם ומומלץ בטווח המחיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-