עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הציעו לי את המפרט הזה בחנות: compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG לפני קנייה,אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט.לא מתכנן oc,אך מעוניין שיתאים ל3-4 שנים הקרובות. תודה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by itaygilady,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא ‏Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  4. שימושים עיקריים - אינטרנט, סרטים ואולי משחקים, אבל לא חובה אם לא נכנס בתקציב. כמו כן, אם אפשר לקבל כמה קונפיגורציות אפשריות, היות ואני שולח את זה למישהו שנמצא בוויסקונסין ואני לא בטוח שהוא יוכל להשיג את כל אחד מהדגמים שתציעו. תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by solidus,

שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  6. Started by j-cool,

כמו שצויין בקוטרת המחשכ מיועד לאחותי הקטנה שהיא בת 12 יש צורך במסך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים. המחשב מיועד בעיקר לivq וכל מיני שטויות כאלה אז בבקשה לא לחרוד מהמחיר תודה

• 14 תגובות
    • 802 צפיות
  7. היי, סבתא שלי רוצה מחשב... הדרישות הן: 1. עד 1500 ש"ח. ככל שיותר נמוך יותר טוב. 2. אופיס, אינטרנט וסרטים. 3. לא חייב להיות שקט באופן יוצא דופן. כל עוד לא יהפוך לטרקטור במסגרת של 3 שנים - הוא טוב. 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חנות בצפון הארץ. 6. כנראה יריץ XP. יש סיכוי ל - Windows 7. תודה!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. חבר קרוב שלי רוצה ליקנות מחשב והוא ביקש שאני ימליץ לו על אחד אז המלתי לו על מיפרט מבוסס על ה אינטל e7200 ו 4850 hd הוא אמר סבבה ובנה מיפרט דומה מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤189 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe ¤974 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2…

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  10. המפרט הסופי הוא כך: AMD 3800+ Dual Core 64 AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 Twinmos 1024(512x2) 667MHZ DDR2 CL5 Sapphire X1950Pro 256mb ddr3 Compucase 6A19 + HEC 400W TRT ATX 2.0 WD 250GB SATA2 7200RPM NEC Double LAYER 16x שאלה חשובה האם הספק יספיק לי?! תנו חוות דעת כללית

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  11. 1. תקציב מקסימלי 2.5K. 2. משחקים (שבזמן האחרון שואבים יותר מהמעבד מאשר מהכרטיס מסך, מסך "19 1280X1024), תוכנות (שרטוט, עריכת סאונד, עיצוב גרפי וכו' שלא ממש מאמצות ת'מעבד הנוכחי). 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. לא צריך כונן דיסקטים, צורב (בשלב זה), הארדסיקים (80+80+40), כרטיס קול מעבר לonboard. 5. חלקים שיש כרגע.. Zotac GeForce 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0.. לא צריך כרטיס מסך חדש. Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz.. צריך חדש.. הבנתי שלמשחקים רצוי 2 ליבות ולא 4. 1536MB RAM.. צריך להוסיף עוד איזה ג'יגה-שתיים, אולי לא צריך בשלב זה. לוח asus מסדרה P5, אין לי מושג דגם מדוייק, לפי הדיסק של הדרייברים הוא מ2004.. צריך חדש בכל מקרה. ספק כוח נוכחי לא רלוונטי.. צריך חדש שיתאים…

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by Konst1988,

אני מעוניין במחשב שישמש אותי לכל המטרות, כמו אינטרנט, משחקים, ופיתוח (visual studio). מעוניין בכונן SSD, ובנוסף דיסק של חצי טרה מקסימום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני צריך שיהיה כלול במפרט הדברים הבאים וזהו צורב רגיל זיכרון מעבד לוח אם ודיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  14. Started by clutchless,

שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי. שימושים: בעיקר אינטרנט ולימודים אבל הוא משמש גם כמערכת הקולנוע שלי. המחשב מחובר לטלוויזיה ורסיבר 6.1CH. אני משחק מדי פעם משחקים אבל ממש לא גיימר. אני צריך שהמחשב יהיה שקט כי אני משאיר אותו פועל בלילות והוא נמצא ממש ליד המיטה. שהמארז לא יהיה מצועצע, עם נורות וכו', אני כבר לא בן 16. רצוי משהו שחור לגמרי, שקט מחומרים איכותיים. אני לא יודע בדיוק איזה ספק לבחור אבל לא רוצה חרא גנרי. רוצה מסך 22 רחב, התלהבתי מהאסוס mw221C אבל הציפוי המבריק קצת מציק לי. אז קודם כל בקשר למסך, יש מסך מומלץ יותר עד 1400 ש"ח? האם מתרגלים לציפוי מבריק או שאם זה קצת מציק לי בהתחלה כדאי לי להתרחק? בקשר למחשב- מה שהנחה אותי הוא לקנות חלקים מהסדרות החדשות א…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אני חייל, ככה שאין לי הרבה כסף והסכום שציינתי הוא הגבול של התקציב שאני מסוגל למתוח. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי במשרד בעיקר לתיכנות ועבודה משרדית, אך אני מעוניין שיהיה מאופיין טוב לשם משחקים (לא צריך את ההכי כבדים שיש היום בשוק, מספיק דברים קלים שיעבירו לי את הזמן במקרה הצורך) וצפיה בסרטים. בנוסף נראה לי הגיוני שאם אני כבר מוציא הרבה כסף, שהאיפיון יהיה כזה שהוא יוכל לשמש אותי גם עוד מספר שנים. עשיתי חיפוש מקיף בעניין והמחשב הכי טוב שמצאתי שעונה על הדרישות שלי, ואפילו מעבר לזה הוא HP Pavilion dv6102ea RM478EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1953 מכיוון שאני לא הולך לטייל איתו הרבה, אלא בסיס-בית וזה העיקר, לא משנה לי כל כך המשקל אך כן מ…

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם HP pavilion xsrv DV4000. מיום קניית המחשב לאחר כל עבודה נורמטיבית לחלוטין, כדוגמת אינטרנט ואופיס הוא התחיל לקרוס, הפך לאיטי והווינדוס לא עלה (בדר"כ בעבודה בסדר גודל של שבוע-שבועיים לעיתים הוא החזיק מעמד חודש ועיתים נאלצתי לפרמט אותו גם פעמיים ושלוש בשבוע). החלטתי שהבעיה מההארד דיסק אבל אני לא בטוח. בינתיים ההארד המסוים הוחלף באחד תקין שכבר נבדק במחשב אחר ונעשה בו שימוש עדין. כמובן שאם הבעיה תחזור, הרי שהיא לא קיימתת בהארד דיסק. אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת איך ניתן לזהות בבירור שהבעיה בנייד היא מההארד דיסק ?איזה סימנים מודיעים על כך ? מהניסיון שלכם עם ניידים הבנתי גם שבדר"כ ההארדיסק בהם מרבה להתקלקל ...,האם זה נכון? מה ניתן לעשות? תודה, …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. חבר המליץ לי על האתר שלכם אז החלטתי ששווה לחפש עצה טובה. אני מחפש מחשב טוב ואיכותי כדי שיחזיק מעמד לשנים הקרובות. (<--- אופטימי) כאמור המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. על המחשב להיות מבוסס אינטל, עם 4 ג'יגה זיכרון, מסך 22" איכותי מקלדת ועכבר (רמקולים כבר יש לי). אני גם מעוניין במארז טוב ומעוצב עם ספק כוח איכותי ואיוורור מתאים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 10 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אני מחפשת מחשב נייד שיהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם תוכנות גראפיות שונות כמו- פוטושופ, אינדיזיין ואילוסטרייטור. מה דעתכם על הדגמים האלו: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8102&perur=4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7800&perur=1&t=1&cbar=r המחשבים של טושיבה באמת טובים או שעדיף חברה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by marikth,

9 דווח פורסם ביום שלישי בשעה 15:02 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  21. שלום אני זקוק למפרט לצורך גרפיקה וקידוד עד 6000 שח לא כולל מסך

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Psy,

אחרי החלפת הארדיסק לנייד. ההארדיסק הקודם שבק חיים, החלפתי הארדיסק, שמתי את הג'אמפר אותו דבר כמו בהארדיסק הישן עשיתי להארדיסק CHECK בביוס, עובד בסדר גמור לפי הבדיקה. מה יכולה להיות עוד הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  23. בעיקרון השימוש שלי במחשב הוא תיכנות (כלל תיכנות גרפי), מעט גרפיקה, אינטרנת, מעט משחקים (לא אכפת לי שיהיו על מינימום), סרטים ויש מעט גם עבודה אינטנסיבית. אני החלטתי ללכת על ה HP6160ea, אבל לא יכלתי להתעלם מהמעבד שהוא רק 1.66GH לעומת ה HP6186 שזה 1.83GH. העיניין הוא שאני מעדיף את ה 6160 בגלל המחיר. השאלה היא אם יש סיבה הגיונית להוסיף עוד 1000 ש"ח בשביל לקבל את מה שה 6186 מציע, כי אני לא בטוח עד כמה זה שווה את התוספת, ואני לא רוצה לבזבז את כל הכסף שלי על הבדלים לא משמעותיים (רק אני צריך לציין שגודל הכונן הקשיח לא מהווה לי הבדל)? עוד שאלה קטנה. ב HP6160 הDVD הוא LIGHTSCRIBE? זה לא משמעותי אבל סתם מעניין לדעת.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by OmerS,

שלום, הייתי רוצה לשמוע מכם הערות על המפרט הנ"ל. המחשב ישמש כמחשב מולטימדיה ביתי לילד בכיתה ו' (משחקים ממוצעים מינוס ואינטרנט\אופיס). 1 מעבד AMD Athlon XP 2600 כולל קירור 590 ¤ 590 ¤ 1 לוח אם ABIT NF7 מבוסס ערכת שבבים nForce 2 410 ¤ 410 ¤ 2 זיכרון DDR 400 בנפח של 256MB תוצרת GeIL (2x256) 287.5 ¤ 575 ¤ 1 דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200RPM 8MB 385 ¤ 385 ¤ 1 כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + TVOut 342 ¤ 342 ¤ 1 כונן תקליטונים 1.44 מתוצרת Mitsumi 50 ¤ 50 ¤ 1 מארז Compucase 6A19 315 315 ¤ תודה מראש, עומר.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by doryeshua22,

לא חושב לבצע אוברקלוק לפחות בההתחלה. השקט דיי חשוב לי. רוצה לשחק במשחקים הכי כבדים שיש על 1920X1080 עם ההגדרות הכי גבוהות חשוב לציין שברשותי מסך BenQXL2420T שמגיע ל120HZ בגלל זה הרשתי לי לבנות מפרט חזק. דעתכם ? מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1370 ₪ - Intel Quad Core i7 4770 3.4Ghz S1150 430 ₪ - Gigabyte GA-H87M-HD3 S1150 390 ₪ - 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5 640 ₪ - SSD Samsung 840 Pro Series 128GB SATA III 299 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 840 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 750W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 160 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hy…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.