ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הלווו אני כנראה רוצה לקנות מפרט מCom4u המפרט למשחקים כבדים כמו HL2 DOOM3 וכל אלו.. הנה המפרט שחשבתי עליו סה"כ מחיר ליח` כמות מוצר 1,085.58 1,085.58 1 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 687.23 687.23 1 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 504.78 2 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ (האם הזיכרון הזה סביר?) 608.17 608.17 1 דיסק קשיח 120GIGA 7200RPM SERIAL ATA מבית SEAGATE (שהם כותבים Serial ATA הם מתכוונים שזה SATA??) 2,736.75 2,736.75 1 כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800GT 256mb RETAIL מבית LEADTEK 161.16 161.16 1 כונן DVD מבית Toshiba BULK במהירות X16 (איך הכונן הזה?) 310.00 310.00 1 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין או בHP או בTUSHIBA אבל בעיקר אני רוצה לדעת על הדגמים החדשים של HP לגיימרים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לנוכחים, שמחתי לגלות את הפורום ושמחתי עוד יותר לקרוא את המדריך המפורט לגבי הרכבת מפרטים. אני פה, כמו רובנו, כדי להתייעץ ולקבל קצת הכוונה לקראת רכישת מכונה חדשה. כל עזרה תתקבל בברכה. :-) אני חוזר לתחביב ישן - סימולטור טיסה של Microsoft. אי לכך - המחשב הנוכחי יימסר כלאחר כבוד, והמכונה החדשה אמורה להריץ את הסימולטור ללא בעיה. בלי קרטועים, 25FPS לפחות ברזולוציה גבוהה. המפרט לא צריך לתמוך בשדרוגים מאסיביים, כלומר - המחשבה שלי היא להישאר עם המפרט הזה ל5-6 שנים הקרובות, שיספק את הסחורה. אני לא מתכוון להתעסק ב-OC, כנ"ל לא SLI - הסימולטור כלל לא תומך בפונקציונליות הזו. אני צריך גם מסך חדש (21"-22" איכותי פלוס), ואם יישאר כסף - גם למערכת שמע סבירה. ולתשובות המלאות: תקציב: עד 5…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מפרט עבור מחשב גרפיקה, לצורך עיבוד תמונות וסריקתן. מדובר במפרט תיאורטי (צורך לימודי). 1. מה התקציב המקסימאלי? אין מגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - עיבוד תמונות ברזולוציה של 1024DPI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לשימוש ב- Adobe Photoshop CS5. אופן שימוש - פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי את המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=20625 סך הכל אני מאוד מרוצה ממנו והוא עונה בדיוק על הצרכים שלי. לאור המחירים הנמוכים של זכרונות והקלות שבשדרוג חשבתי לפנק את עצמי בתוספת זכרון של עוד 4 או 8 גיגה. רציתי לשאול את דעתכם, עד כמה תוספת שכזו עשויה להוביל לשיפור בביצועים? וכמו כן האם כל זיכרון בעל אותה מהירות (1600) יעבוד בצורה אופטימלית או שאני צריך למצוא זיכרון של חברה מסויימת? תודה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכנן להקים סטודיו ביתי לעריכה לשונית ועבודה משרדית. אני מחפש מחשב עם מסך גדול וטוב (שלא ידפוק את העיניים, אך אין צורך ביכולות גרפיות גדולות), שיוכל להריץ תוכנות עריכה לשנות ו-InDesign. 1. הסתכלתי במפרטים המומלצים ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אבקש עצתכם! 2. מה היתרונות והחסרונות של מחשב שכולו נמצא במסך בלי המארז הרגיל? כל דעה תתקבל בברכה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לבנות מחשב לאינטרנט,אופיס.... דברים בסיסיים ופוטושופ. המחשב לא מיועד לעבודה מקצועית של פוטושופ אלא ללימוד... יש מחשב שיתאים לבקשתי ב1600? תודה לכל העוזר ולכל מי שמנסה!
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מברר לגבי מחשב עבור ידידה ולכן אשתדל לענות על השאלות הדרושות כמיטב יכולתי. * מטרות המחשב? עבודה משרדית בעיקר. בכל מקרה, לא משחקים ולא סרטי HD למיטב ידיעתי. * גודל המסך? כנראה ש-13 היה אידיאלי, אבל בהתחשב בסכום זה כנראה לא ריאלי, אז אפשר לחרוג כלפי מעלה לפי הצורך. בכל מקרה, לא נטבוקים למיניהם, המחשב הולך לשמש כמחשב ראשי ונטבוק נראה לי צעצועי מדי, אפילו בהתחשב בדרישות הצנועות. * משקל רצוי? אה... כמה שפחות... אבל בהתחשב במגבלות הסכום, אין ציפיות גדולות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין לי מושג, לא נראה לי ששיקול עיקרי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא. * בלוטות? לא הכרחי. * גודל מינימלי של כונן…
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בשעה טובה, רכשנו היום מחשב דל 1520!! וטרם קבלנו אותו אז, שתי שאלות: 1. האם יש fingerprint? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית .. 2. איך מחברים את המחשב לקולנוע ביתי ככה שאני אשמע בדולבי דיגיטל? תודה לעוזרים, זה די דחוף..
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הציעו לי את המפרט הזה בחנות: compucase 400w 6a19-2f LG H22/12 DVDRWX X18 160GB 8MB SATA2 OCZ DDR2 1G 677 PENTIUM D 2.8 4M DUAL CORE לוח אם MSI RC41-L X300 ATi כ.מסך MSI RX1300PRO TD256 PCIE LCD 17 DVI 731B SUMSUNG לפני קנייה,אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט.לא מתכנן oc,אך מעוניין שיתאים ל3-4 שנים הקרובות. תודה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מאווררים שקטים למחשב.... ורציתי לדעת האם מוכרים היום מאווררים עם יציאת חשמל לא פינים לחיבור ללוח... אשמח אם החברה יעזרו...
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום מצאתי לפטופ של Lenovo מאוד זול עם מפרט ממש טוב שהוא Lenovo IdeaPad B560 M4892IV אמרו לי שלפטופים זולים של Lenovo מתקלקלים מהר אחרי שנה בערך זה נכון? איך אני יכול לדעת האם הדגם הספציפי הזה הוא לא מאלה שמתקלקלים מהר?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שימושים עיקריים - אינטרנט, סרטים ואולי משחקים, אבל לא חובה אם לא נכנס בתקציב. כמו כן, אם אפשר לקבל כמה קונפיגורציות אפשריות, היות ואני שולח את זה למישהו שנמצא בוויסקונסין ואני לא בטוח שהוא יוכל להשיג את כל אחד מהדגמים שתציעו. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה ואם כן איך ניתן לתקן אותה? http://i.imgur.com/CyPg3.jpg http://i.imgur.com/ZvIrw.jpg בנוסף, אני קניתי את המחשב בארה"ב ישירות מ-lenovo, מישהו יכול להגיד לי האם יש לי אחריות בארץ? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
כמו שצויין בקוטרת המחשכ מיועד לאחותי הקטנה שהיא בת 12 יש צורך במסך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים. המחשב מיועד בעיקר לivq וכל מיני שטויות כאלה אז בבקשה לא לחרוד מהמחיר תודה
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי, סבתא שלי רוצה מחשב... הדרישות הן: 1. עד 1500 ש"ח. ככל שיותר נמוך יותר טוב. 2. אופיס, אינטרנט וסרטים. 3. לא חייב להיות שקט באופן יוצא דופן. כל עוד לא יהפוך לטרקטור במסגרת של 3 שנים - הוא טוב. 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חנות בצפון הארץ. 6. כנראה יריץ XP. יש סיכוי ל - Windows 7. תודה!
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבר קרוב שלי רוצה ליקנות מחשב והוא ביקש שאני ימליץ לו על אחד אז המלתי לו על מיפרט מבוסס על ה אינטל e7200 ו 4850 hd הוא אמר סבבה ובנה מיפרט דומה מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 כונן קשיח Seagate ST3160815AS 160GB SATA2 8MB ¤189 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1083355 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Palit ATI Radeon HD4850 Sonic 512MB PCIe ¤974 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המפרט הסופי הוא כך: AMD 3800+ Dual Core 64 AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 Twinmos 1024(512x2) 667MHZ DDR2 CL5 Sapphire X1950Pro 256mb ddr3 Compucase 6A19 + HEC 400W TRT ATX 2.0 WD 250GB SATA2 7200RPM NEC Double LAYER 16x שאלה חשובה האם הספק יספיק לי?! תנו חוות דעת כללית
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי 2.5K. 2. משחקים (שבזמן האחרון שואבים יותר מהמעבד מאשר מהכרטיס מסך, מסך "19 1280X1024), תוכנות (שרטוט, עריכת סאונד, עיצוב גרפי וכו' שלא ממש מאמצות ת'מעבד הנוכחי). 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. לא צריך כונן דיסקטים, צורב (בשלב זה), הארדסיקים (80+80+40), כרטיס קול מעבר לonboard. 5. חלקים שיש כרגע.. Zotac GeForce 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0.. לא צריך כרטיס מסך חדש. Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz.. צריך חדש.. הבנתי שלמשחקים רצוי 2 ליבות ולא 4. 1536MB RAM.. צריך להוסיף עוד איזה ג'יגה-שתיים, אולי לא צריך בשלב זה. לוח asus מסדרה P5, אין לי מושג דגם מדוייק, לפי הדיסק של הדרייברים הוא מ2004.. צריך חדש בכל מקרה. ספק כוח נוכחי לא רלוונטי.. צריך חדש שיתאים…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב שישמש אותי לכל המטרות, כמו אינטרנט, משחקים, ופיתוח (visual studio). מעוניין בכונן SSD, ובנוסף דיסק של חצי טרה מקסימום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-