ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! מעבד: corei5 3450 קירור: scythe mugen III לוח אם: msi h77 g43 זכרון: gskill ripjaw 2X4gb 1600mhz ספק כוח: enermax librety 620W כרטיס מסך: msi 6950 twinfrozr III OC edition דיסק קשיח: 500GB WD GREEN 7200RPM 64MB כונן SSD: אינטל 330 128 ג'יגה מארז: coolermaster 590 centurion תודה!
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 6 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב ישן יחסית (מאמצע שנת 2008 בערך) שאני מעונין למכור. הכנתי מפרט של החומרה הקיימת במחשב ע"מ לקבל מכם כיוון לשווי שוק עדכני למפרט הנ"ל. מובן לי שהמחירים על החומרה הישנה כבר לא גבוהים כ"כ, אך עדין אשמח אם תעריכו את שוויה. להלן המפרט: בברכת חג שמח, דין.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי 2000 ש"ח, רצוי לחסוך שימושי המחשב העיקריים: בעיקר אופיס, מעט תיכנות ב Microsoft Visual Studio C++, eclipse Java ומעט עריכת וידאו (לצרכים ביתיים) ב Adobe Premiere אין צורך בציוד הקפי רצוי שקט ברמה סבירה, אך לא בהשקעה של מאות שקלים אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס רצוי לא מחניות פרטיות, אלא מרשתות עם סניפים באזור המרכז. רצוי אייבורי, אך לא הכרחי. עדיפות ליציאות USB3/ESATA. אם זה לא מייקר, רצוי גם FW. שאלה נוספת - לצרכים שלי, האם ארגיש שיפור משמעותי אם אשדרג את המחשב? המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא: זכרון: 4GB DDR2 לוח אם: ASUSTeK Computer INC M3A78-EM מעבד: AMD Phenom 8650 Triple-Core Processor 2.30 GHz תודה רבה לכל המסייעים!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, הלך לי הלוח אם לפני כמה ימים והוא די ישן(Nforce4), אז החלטתי שזו הזמדנות טובה לשדרג את המחשב למשהו קצת יותר חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis 3 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. הגיע תורי לשאול עצתכם\ן.. אז ככה. * מטרות המחשב - בעיקר הרצת תוכנות כמו ORCAD,MULTISIM,AHDL,VHDL,כמו כן צפיה בסרטים והעברת קבצים באופן תדיר, וגם גלישה באינטרנט כמובן. לא שולל אופציית הקלטת אודיו ו\או וידאו (דרך הגב אשמח לדעת על התוכנות) * גודל המסך- מהנסיון אני יודע שתוכנה ORCAD לא מופעלת במסכים קטנים ("10.1), אז עדיף 15.6 אינץ' כדי להיות בטוח. * משקל רצוי-לא משנה. ב"ה, אין לי בעיה עם המשקל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?-לא קריטי, אך עדיף שתהיה התרעה של כמה דקות לפחות עד שהסוללה נגמרת.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי, אך אם זה יהיה בין האופציות ולא ישפיע משמעותית על המחיר-לא לוותר. * בלוטות-לא קריטי (כנ"ל) * גודל מינימלי וסוג של כונן קש…
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור נתב נטגיר VVG2000 של בזק המיועד לרשת VDSL. הנתב במצב טוב. קישור לאתר המוצר. כדי להוריד אבן מליבו של הקונה אקח את הנתב לבזק כדי שיבדקו שהכל תקין. ;D כמה נראה לכם שאוכל לקבל עליו כיד 2? :s05: תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, זקוק להמלצה למחשב נייד לסטודנטית בתקציב של 2000-2500 ש"ח, ניסיתי לחפש בעצמי ולמעשה לא מצאתי שום דגם נורמלי. רוב הדגמים שמצאתי מגיעים עם מהירות דיסק קשיח 5400RPM . בכל מקרה אם אין אז מבקש המלצה לדגם הכי מתאים בתקציב בבקשה. * מטרות המחשב? אינטרנט וצפייה ברטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד חלק חשוב לטעמי זה אח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי חשבתי על מחשב מבוסס אטום או על הסדרה E של AMD. השימוש הוא די בסיסי, גלישה וזהו בגדול. אני רוצה רק שהמחשב יריץ WIN7. אני לא כל כך יודע מה עדיף היום אטום או E של AMD.. אשמח אם תעזרו לי. בכל מקרה הדרישה היחידה היא מחשב כמה שיותר קטן (MINI-ITX). התקציב הוא בין 1000-1500. אפשר להגיע ל1500 אם זה באמת שווה את הכסף.. שכחתי לציין - רק מחשב בלי שום דבר מסביב.. המון תודה חברים!
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב שבוע אחרי שבניתי מחשב לעבודה אחותי החליטה על מחשב לילד, ביקקשה ממני משהו טוב, יציב, שיחזיק לכמה שיותר שנים, שיסחוב פיפ"א 13 ואם אפשר שימשיך לסחוב פיפ"א עד לפחות פיפ"א 15, הפיפ"א לא דורש הרבה למשל עד עכשיו הדרישות שלו הם 8800GT, כרטיס מלפני חמש שנים בערך. בקיצור הפעם אני אמלא טופס בקשת מפרט, אבל אני דיי סגור על המחשב רק מתלבט האם הספק יחזיק את המערכת הזאת... 1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ל 2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לבית גלישה באינטרנט משחקים אולי סרט HD מדי פעם והפעלת המשחק פיפ"א לשנים הקרו…
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 (אם המארז מתאים) אחרת 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2, Planet Side 2, AC3, LoL, TF2 משחקים קלים וכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסמלית תהיה 1080*1920 במסך של 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חברה, אנחנו מחפשים מחשב לאחותי, המחשב צריך להריץ את המשחק The Sims 3 כמו שצריך וכמובן גלישה באינטרנט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1700 אם אצטרך אוסיף בעצמי עוד 300 שקל שיגיע לתקציב של 2000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Sims 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung SyncMaster 17…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועבר טובים 4. האם יש רכיב…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, צפיה בסרטי HD, משחקים (ברמה של SIMS, פוטושופ ועריכת סרטונים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מסמונג SYNCMASTER 2253BW -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]4500[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לא[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]משחקים ומשחקי רשת[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. [glow=red,2,300]btf3 mdw 3 ובסגנון[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). [glow=re…
-
- 7 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט, ואני מעוניין במחשב זול (עד 2500 שקל) עם המאפיינים הבאים: מטרות המחשב: המחשב סה"כ מיועד לשימוש כללי - גלישה, עריכת טקסט ותכנות, אבל ממש לא למשחקים. גודל המסך: אני מעדיף שהגודל יהיה ''15.6, כדי שיהיה אפשר לראות מספר חלונות במקביל. משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג. אם זה לא ריאלי, אז אפשר להתפשר גם עד 2.7 ק"ג. זמן סוללה: מאוד רצוי שיהיה ארוך עבור שימוש לא עמוס (ללא חיבור אביזרים חיצוניים וללא הרצת תוכנות כבדות). יציאות מיוחדות: לא. בלוטות': לא. גודל כונן קשיח: פה אפשר לחפף, ומספיק 200GB (ואין צורך ב-SSD). צורב: צורב DVD. Bluray: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: לא. העדפה לחברה: לא. כרטיס גרפי: אפשר לחפף, כי אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים. מעבד: אין צורך באיזה …
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים. אני מחפשת מחשב לסטודנטים עם זמן סוללה ארוך ומשקל קל. מה עדיף? ASUS X301A-RX015V או האולטרהבוק של לנובו u310? להלן המפרטים: lenovo http://ksp.co.il/?uin=16008 asus http://ksp.co.il/?uin=16754 אודה לכם אם תתנו לי תשובה מפורטת. אני מאוד מתלבטת כי לא הצלחתי למצוא review על הasus
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש מהניילונים שהגיע ללא מערכת הפעלה. לאחר התקנת WIN7 מתחיל התהליך המייגע של הורדה והתקנה של דרייברים מהאתר של לנובו.. אני לא מצליח להתקין דרייבר ע"מ להשתמש בכרטיס הרשת האלחוטי, וניסיתי את שתי האופציות שהיו באתר הרשמי. אם אני מחבר את המחשב עם כבל לראוטר אני כן מצליח להשיג חיבור לאינטרנט. נואשתי ואפילו ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש וגם זה לא עזר. ב- Device Manager תחת Other Devices יש Network Controller (שאותו אני לא מצליח להתקין..) עם סימן שאלה. עזרה? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי רכיבים למחשב ורציתי לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות, הרכיבים: מעבד: i5-3470 - Box כרטיס מסך: Radeon HD 7850 לוח אם: Gigabyte H77M-D3H אני לא מתכוון לעשות overclocking, והמחש מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. השאלה שלי היא איזה קירור אני צריך? כמה מאוורים במארז? האם כדאי לקנות מאוורר נוסף פרט לזה שמגיע עם המעבד?\ תודה מראש על כל העזרה, טראוט
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 2500 אם מסך בין 11.6 ל-15.6 מעבד I3 או מעבד AMD העיקר שיהיה למחשב 2-3 שנות אחריות מבין החברות DELL,TOSHIBA,ASUS איזה חברה בעלת האיכות הרכבה וגימור הטובה ביותר וגם אמינות ואחוז תקלות הכי נמוך כי קראתי באיזה סקר מתחילת 2012 באמריקה שTOSHIBA ןASUS בעלי האחוז תקלות הנמוך ביותר אבל לא יודע איזה זה דגמים שיש בארץ אז מבקש עזרה בנוגע לשאלה שלי בתודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני נתקל עכשיו בכל מיני מודעות למחשב מוחדש (לא 'מחודש') שאומרות שמדובר במחשב שלא היה בשימוש של אף אחד אלא סתם עודף ממלאי יצרן. האם כדאי לי בכלל לשקול לקנות מחשב כזה? אה, ואחריות בכל המחשבים הללו היא תמיד רק שנה ולא שלוש. תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Crysis 2, Prototype 2, MW3,NFS, Battlefield 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 55 תגובות
- 5.1k צפיות
-