ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס ופוטושופ (שימוש לא מקצועי בפוטושופ או עריכת תמונות אחרת) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זקוק לעזרתכם בבניית מפרט עד 3000 ש"ח, ללא ציוד הקפי, מדובר במחשב לילדים בני 8-14, נדרשת יכולת למשחקים תלת מימדיים.. מארז שקט (המחשב יהיה בחדר שינה של אחד הילדים). תודה רבה לעוזרים! רובי.
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אבל אם המשמעות היא קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר בכמה מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סוליד, מטלב, FEA א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי דוגמה כרגע -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המגעים של המסך בזוויות מסויימות המסך הופך ללבן. מישהו מכיר מעבדת מחשבים מומלצת בבאר שבע?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
Hey i can buy one of those, s300 i have a discount from my college for 2300 ₪ and e330 for 3300₪ Whats better? Its for students use
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לרכוש מחשב עבורי. אני לא מתכנן לעשות אובר קלוקינג אבל חשובה לי המהירות של המחשב (בכל היבט) מבחינת גרפיקה, אני לא גיימר, אבלפעם בכמה זמן אני משחק במשחק אני יכול לקנות: i7-3770 + DZ77BH-55K מעבד + לוח אינטל עבור 1800 ש"ח או: i7-3770S + DH77DF + 180 GB 520 Series מעבד + לוח אינטל + SSD ב 2200 ההתלבטות נובעת מהעובדה שאני מתכנן לקנות SSD בכל אופן, והכי זול שמצאתי היה 400 שקלים. והדבר שהכי מפריע לי זה שבלוח הראשון אין חיבור DVI ולכן אצטרך להשקיע בכרטיס מסך. השאלה שליה היא מה טיבו של כרטיס המסך on board בלוח DH77DF? מה אפשר להריץ איתו? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
איך המחשב הזה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 או זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15327&txt_search=&buy=&minprice=& maxprice=3103 או זה: http://www.zolprice.co.il/product-691-ASUS_U31SG_B960_GeForce_610M.aspx
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הערכת שווי של המחשב הבא: Dell Latitude E6320 Intel Core i5-2520M 2.50GHz, 3MB Cache 8GB DDR3 1333Mhz 128GB SSD Samsung 830 series 13.3" High Definition מקורי Windows 7 Professional 64-Bit 8X DVD +/- RW Drive Intel WiFi Link 6205 סוללה 6 תאים. משקל ללא כונן דיסקים- 1.7 ק"ג. המחשב מגיע עם מגירת מתאם לכונן קשיח/ פלאש נוסף (e-bay) במקום הצורב הDVD. המחשב באחריות לעוד 35 חודשים באתר הלקוח. אין אף שריטה או משהו כזה, ולא הותקנו עליו תוכנות מעבר לאנטי וירוס. הוא פשוט כמו חדש. קיבלתי את המחשב הנ"ל, אך כבר יש לי אחר (דל לטיטיוד E6530). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב. ידידה מעוניינת לקנות מחשב שתכליתו העיקרית היא לטובת לימודים באוניברסיטה. הדרישות לא גבוהות - זמן סוללה סטנדרטי (לא יודע כמה זה...), משקל לא מאוד קריטי ואין צורך בפיצ'רים מיוחדים או יציאות מיוחדות.. האם בסביבת עבודה של אוניברסיטה מסך מט הוא הכרחי או שאפשר להסתדר גם עם GLARE? לגבי המפרט של המחשב: Dell Vostro 2520 [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi3 Processor 2328M 2.2GHz ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cache[/td][/tr] [tr][td]מסך רחב 15.6[/td][td]HD (720p) WLED display with True-Life ( מסך מבריק )[/td][/tr] [tr][td]רזולוציה[/td][td]1366X768[/td][/tr] [tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD[…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך). אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול. משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס). האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב? אוסיף ואציין: 1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרט…
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר בבית. התקציב הוא 3000, אבל אפשר למתוח ל-3500. אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות למספר דגמים. מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה (סרטים), וגלישה. * גודל המסך? עדיפות ל-15.6, אבל אפשר לשקול 14 אם יש הצעה טובה יותר (דגם טוב יותר, או מחיר אטרקטיבי יותר). עדיפות למסך מט (ראו התפלספות בהמשך). * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כדאי שיהיה HDMI. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא צריך * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד: מעבד - אני חו…
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמחה לכמה המלצות למחשב נייד במחיר של 3500ש"ח +-300ש"ח מטרות המחשב? עריכה גרפית - פוטושופ * גודל המסך?עדיף 15.6" אולי אפשר להסתדר גם עם 14"+ * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ממש לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו), HDMI, יואסבי-3 יהיה יתרון אבל לא חובה. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - אבל כן אחריות לשלוש שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *עוד כמה דברים להתחשב בהם, מסך לא מבריק לפחות 4GB זיכרון עם עדיפות ל6 או 8 תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
ידידי הצלם מעוניין לשדרג ממחשב מזדקן למחשב חדש. עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום והוא מתכוון לנייד כוננים, מסך ושאר ציוד היקפי מהמחשב הקיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות, טיול ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) עיקר העבודה נעשית בפוטושופ ולייטרום, זללני זיכרון RAM ידועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היעד שלי זה קאונטר סטרייק 1.6 שפועל הכי חלק שרק אפשר . מעבד, לוח אם , זכרון, הארדיסק... זה מה שדרוש. כרטיס מסך טוב יש לי ... ספק ושאר הציוד ההיקפי ישנו גם כן. טווח מחירים עד 3000 שח עדיף בפחות... אבל העיקר שהמשחק יפעל הכי חלק שאפשר .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מקווה שזה התת פורום המתאים, ואם לא אני מצטער. עד לא מזמן היה לי לפטופ בסלון שמחובר עם כבל HDMI לטלויזיה , וככה הייתי רואה סרטי HD וסרטים בצפיה ישירה . לפני שבוע המחשב הפסיק לעבוד, והגיע הזמן לקנות חדש. מצאתי באינטרנט את המוצר הבא שנקרא ANDROID TV. http://www.pandawill.com/ug802-mini-android-pc-android-tv-box-android-40-rk3066-dual-core-hdmi-tf-1g-ram4gb-p66965.html האם לדעתכם המוצר יתאים על מנת לצפות בסרטים בסלון וגלישה קלילה באתרי אינטרנט? מישהו מכיר את הפריט ויש לו ניסיון איתו? אשמח לשמוע תגובות בנושא ,
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אין משמעות רבה מידי לתוספת, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, וירטואליציה, עריכת וידאו, פוטשופ וגיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ויזואל סטודיו (כבד), netbeans (כבד), virualbox (תדיר), פוטושופ + אפטר אפקסט(מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד gta iv, minecraft, fifa 13, pes, left4dead, call of duty, the wicher, borderlands. -מהי הרזולוצ…
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר הניסיון שלי בנט בוקים (אסוס 1000HE עם מעבד N280 שאיתי כבר 4 שנים) החלטתי לקנות לאחותי הקטנה מתנה ליום ההולדת. היא צריכה מחשב אישי שלה שישמש כמחשב ראשי ושילך איתה לבית הספר. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקי פייס בוק, עבודות לבית הספר היסודי אולי קצת משחקים יותר מפייס בוק (SIMS אולי) * גודל המסך? עד 12' * משקל רצוי? נט בוק - שלא יגיע ל2 ק'ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שוב, נטבוק - הוא מיועד להחזיק הרבה זמן (5 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וס…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ראשית השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר. אין צורך ביציאת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה win 7 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, רחוק …
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה עזרה מחפש מחשב בסביבות ה1,500 ש"ח. צרכים בייתים בלבד - מוזיקה אינטרנט ואופיס.. ללא ציוד הקפי תודה
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. אין לי העדפה בין אינטל לADM א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , מכונות וירטואליות, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש אני מניח ששימוש כבד בתוכנת VMWARE לצורכי לימוד בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 13,WORLD OF WARCRAFT, מנג'ר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ", 16:9, 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-