ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בבניית מחשב htpc. השימושים שלי הם מוסיקה וסרטים, בלו-ריי מלא שיחובר בסלון למערכת קולנוע בייתית 5.1. צריך שתהיה יציאת hdmi ויציאה אופטית. תמיכה בתלת מימד מארז שיהיה יפה ושקט עם קירור פסיבי. תתאפשר חריגה, לא גדולה, במידה וזה ישתלם ומשדרג את ההחוויה.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, במסגרת חיפושים אחרי מחשב נייד הנועד לשמש לצורכי לימודים תכנות וגיימינג קל, נתקלתי ב Lenovo z500 שלדעתי עונה על הצרכים שלי ומשתלם יותר בהיבט היחס חומרה-מחיר ליתר הדגמים/חברות בטווח מחיר זה. (אגב, אם יש לכם המלצה אחרת אשמח לשמוע אותה). ההתלבטות שלי היא בין שני הדגמים הנ"ל: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9893 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10746 או בקיצור, גרסאת הtouch או הגרסה הרגילה. ההבדל במחיר פחות מ-300 ש"ח, הוא מבחינתי יותר זניח. ההבדל המשמעותי מבחינתי הוא הבדלי המשקל. 2.2 ק"ג למחשב ללא מסך המגע, 2.8 ק"ג למחשב עם מסך המגע- הבדל משמעותי שכן אני מתכנן לקחת את המחשב לחדרי ההרצאות ולמעבדות לצרכי תכנות (סטודנט להנדסת תוכנה) על בסיס יום יומי וכמובן שי…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד probook 4520s ושאני לוחץ על כפתור ההדלקה. הווינדוס עולה אבל אני לא רואה כמעט כלום בגלל שהמסך חשוך. מה הפתרון?. תודה.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש laptop חדש (ראשון שלי) שישמש אותי לעבודה ולמידה מהבית. כלומר השימושים העיקריים: הרבה אינטרנט והרבה קריאת מסמכים, כתיבת קוד, מיילים וכדומה. אני מעוניין במסך בגודל סטנדרטי כלומר 15.6 אינץ'. לא מעוניין בקטן, וגם לא בגדול ומפלצתי למרות שהניידות פחות חשובה לי. אני מנסה להחליט האם לקנות laptop עם רזולוציה 1920X1080 או 1366X768. באופן כללי איכות וחדות התמונה מאוד חשובים לי, אני בדרך כלל בן אדם ששם לב להבדלים כאלו ומוכן לשלם את ההפרש כדי לקבל איכות טובה יותר. (לא שאני משווה, אבל אתמול ראיתי mac נייד עם רזולוציית ratina גבוהה מאוד והכל היה נראה ממש חד ומדהים, היה תענוג לראות את זה). הסיבה שאני חושש לקנות FullHD היא שאני מפחד שהכול יהיה קטן מדי ולא קריא. המוכר…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אחרי חודש של חיפושים מצאתי מפרטי מחשבים שתואמים את את מה שרציתי ואת המחיר. יש שני מחשבים שהמפרטים שלהם בדיוק אותו דבר. ההבדל הוא שאחד הוא של לנובו ב 3000 שח והשני ב2600 של אייסר. המפרטים הם בדיוק אותו דבר, אבל הבחור מהחנות אומר שעדיף לי את הלנובו. כמה זה משמעותי?? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בתור מישהי שלא מבינה כלום בתחום אשמח לקצת (או הרבה) מידע: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט ואופיס (סטודנטית), טיפה הורדות ועוד איזו תוכנה של כתיבת מוסיקה. * גודל המסך? לא מאוד משנה, ה-14' עשה רושם כגודל מושלם אבל גם 15.6' בסדר, הקטנים יותר בטח הרבה יותר יקרים. * רזולוציית המסך? לא מאוד קריטי (אני מניחה שצריך לחסוך איפשהו) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף לא יותר מ2.6 (המחשב רוב הזמן בבית אבל מעדיפה אופציה לניידות בלי לשבור את הגב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כאמור, השימוש יהיה בבית רוב הזמן, אבל אם אפשרי עדיף שיהיה אפשרות לכ-3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג מה זה אומר, אז כנראה ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, העוד שבועיים אני מתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול בב"ש ולשם כך אצטרך מחשב נייד. אני ארשום את מה שחשוב לי אך אשמח לשמוע הערות והארות מנסיונכם הרב. * מטרות המחשב? לימודים! אני עדיין לא יודע איזה תוכנות אדרש להפעיל אך אני מניח שהן לא יהיהו כבדות מידי (פוטושופ וכדומה), בנוסף הוא ישמש לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וכו' (בלי משחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל שיהיה נוח לעבודה, לא יודע מה עדיף מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אופטי רגיל. . * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג ניראה לי סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה זמן נחשב ארוך? שיהיה זמן עבודה סטנד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
*תקציב:2K. חריגה:2.5K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות וצפייה בתכני HD. בקצרה מחשב לסטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?אין לי מושג, מה שעדיף ויותר טוב. * רזולוציית המסך?מה שמתאפשר בתקציב ללא פשרות בדברים אחרים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?סליחה על הבורות אבל אין לי כל כך מושג בדברים האלה אז מה שנחוץ. * משקל רצוי?כמובן עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמובן, כמה שיתאפשר בתקציב יהיה יותר טוב.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא כרגע לפחות.. * Bluetooth?יכול להיות בונוס נחמד סך הכל. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לשילוב אבל אני לא מאמין שאפשר למצוא בכלל SSD בטווחי מחירים האלה. גודל רצוי 320+120 זה במידה ומתאפשר שילוב. אם לא, 32…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היום אצל חבר ראיתי את הXPS שיכול להפוך גם לטאבלט (מסך מסתובב ואז סוגרים את הקיס וזה כאילו טאבלט) זה מחשב שאשמח לקנות - הבעיה היא שאני לא אוהב את DELL - וכל הניסיון הטוב שלי עד היום במספר מחשבים באו מחברת HP (שDELL וTOSHIBA כשלו - הם סתם תופסים לי מקום במחסן כרגע) לכן ארצה משהו דומה כמו הXPS שראיתי רק בHP - עכשיו אם אין אז אשמח להמלצות (מוכן לשמוע גם על DELL אבל אמינות של המוצר זה הדבר הכי חשוב לי יותר מהביצועים) כמו כן במידה שHP מתכוונים להביא משהו בסגנון בקרוב , גם אשמח לשמוע על כך שאכין תקציב וכדומה . מאוד אהבתי את האופציה שהXPS יודע לתפקד כטאבלט וכמחשב נייד - דבר שנחוץ לי . חובה כמובן ווינדוז 8/8.1 . אז להלן העדפותיי בסיכום : אפשר טאבלט איכותי במקום מחשב נייד …
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
'1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה ונחוץ כן,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי חלקי מחשב שהביאו לי מחו"ל CPU: Intel Core i7-4770k Haswell SSD: Samsung 840 EVO 500GB RAM: Kingston HyperX Beast 16gb (4 * 4GB) 240-pin DDR3 GPU: Palit GTX550Ti 1GB אני זקוק לכל שאל החלקים כולל מארז(ומה שחסר בתוכו), מסך, מקלדת ורמקולים. חשוב לי ששאר החלקים כגון הלוח אם וכו' יהיו טובים אך לא מחירים בשמיים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת כמה אפשר לדרוש על המפרט הבא: מעבד intel e8400 זכרון 4GB הארד דיסק 500GB כרטיס מסך Radeon HD4850 מארז CoolerMaster Centurion 532 צורב DVD LG
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ברמה גבוהה הכי חדשים שיעבוד על מקסימום תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). bf4 , cod:ghosts, Ac4,batman וכו. יחובר למחשב מסך בגודל 22 שמחובר עם dvi ועוד מסך שיחובר בhdmi שבו אני רק צופה בסרטים לא משחק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח אם ללא תמיכת סאטא שלש וללא תמיכת יואסבי שלש, ואני מעונין להוסיף זאת בכרטיס נפרד, ראיתי שישנה אפשרות כזו ע"י כרטיס שיושב על יציאת PCI האם זה מומלץ? האם זה מהיר מספיק? זה מיועד לצורך דיסק SSD עם יציאת SATA3. ראיתי פרסום של כרטיס שנותן את שתי האפשרויות בכרטיס אחד + ESATA במחיר של 15$. האם לדעתכם הדבר הזה כדאי ומשתלם? שאלה נוספת - האם בכרטיס כזה היואסבי3 והסאטא3 יוכלו לעבוד היטב בו-זמנית? להלן הקישור: http://www.aliexpress.com/item/3-in-1-USB3-0-USB-3-0-eSATA-3-0-SATA-3-0-Combo-to/616320175.html תודה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? משחקים כבדים לדוגמא BF4 BL2 ומשחקים חדשים שיצאו, צפייה בסרטי HD * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ולפחות 2 usb * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB או יותר ולגבי SSD לא כזה חשוב אם יש או אין * כונן אופטי? לא משנה לי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בניידים הרבה אז כל עוד זה טוב אין בעיה * כל…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שנים של חוסר פעילות בפורמים חזרתי ובגדול ! לא באמת .. אני חסיד גדול של כפתור חפש, אבל טרם מצאתי פתרון. אז אחרי החפירת הקדמה... אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש . יש לי דודים אמריקאים אסליים שמגיעים מארה"ב חודש הבא. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים במיוחד), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15.6 מסך מאט או 17.3 * רזולוציית המסך : HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט : סטנדרנט קבלן * משקל רצוי? לא משנה ... לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth : רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? רצוי - לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל חריגה מקסימלית 300 שקל ראיתי מספר מחשבים אשמח לחוות דעות בנוסף http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882282 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=878847 * מטרות המחשב: ללימודים ומשחקים קלים כמו cs:go (אם יש אופציה להחליף כרטיס מסך בעתיד אשמח לשמוע כי אין לי מושג חח) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב איזה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) משהו בין HD לבין FULL HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchp…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנטית למדעי המחשב כך שבעיקר עבודות משרדיות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? ללא דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך עם כונן אופטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מה שמוגדר כממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אם אפשר שיהיה hdmi מה טוב. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500gb * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה בלי יותר מידיי בלבולי סכל אני רוצה לקנות מחשב חדש ב4000 שקל והגעתי למפרט הזה: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1042[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer i11[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪140[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Asus B85M-G for 1150[/TD] [TD=width: 10%, ali…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-