ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,342 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים. אני כעת מתחיל שנה ב' במדמ"ח, ואני זקוק למפרט טוב למתכנת, עם כונן SSD לויז'ואל סטודיו. קיבלתי את ההצעה הבאה, ורציתי לדעת מה אתם חושבים (חשוב! לא מדובר במחשב גיימרים). חשוב לומר ששיקולים כלכליים נלקחו בו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? באמצע ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט- פיתוח תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio וקומפיילרים שונים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יותר מ COD …
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט לתכנות Web (סביבות עבודה די כבדות כמו Eclipse ו-Visual Studio) וגם עריכת/עיבוד תמונות בPhotoshop/Lightroom. חשוב שיהיה שקט ובלי תאורה כלשהי מהמארז. ללא ציוד היקפי. בת"א אם אפשר. תודה!
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב נייד של טושיבה דגם satellite L500 עליו מותקנת מערכת הפעלה win 7 home -64bit לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה במחשב. כשקניתי את המחשב בזמנו קיבלתי איתו דיסק recovery האם בעזרתו עושים את הפעולה הזאת? בנוסף על הדיסק רשום שמערכת ההפעלה בו היא 32bit ואולם על המחשב שלי כרגע מערכת ההפעלה היא 64bit. בנוסף האם כשאני עושה את הrecovery כל המחשב מפורמט מההתחלה? וכל המידע נמחק לי מהכוננים? או שזה רק תיקון של קבצי מערכת ההפעלה וכל המידע נשמר? אשמח לתשובה בעיניין הזה וגם אם אפשר לקבל הסבר לאיך עושים את התהליך הזה של ה recovery בנייד באופן עצמאי. תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,המחשב שלי לא עולה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545540.0 האם שווה לקנות מחשב חדש במקום(נייח או נייד-כי חוץ מאינטרנט ותוכנות אני לא משתמש במחשב-אני משחק ב-PS3) או שווה להשקיע כסף ולקנות לוח אם אחר/מעבד אחר במקום התקול.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראשית השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר. אין צורך ביציאת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה win 7 home 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. דרום, רחוק …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לפטופ לצורכי משחק. משחקים כמו COD ו SKYRIM. משחקים שיפעלו בצורה הכי טובה לטווח מחירים האלה. יש סיכוי להריץ את המשחקים על הגראפיקה הכי גבוהה בטווח הזה?? תודה מראש. אמיר
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה מאה מאתיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' משחקים על איכות הכי גבוהה עם פילטרים והכל 1650X1050 - אם אינני טועה - ראיתי 7850 נראה כרטיס טוב. אם יש אפשרות לדחוף אותו. -לא…
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם! עוד שבועיים בערך אני עובר דירה והחלטתי שנמאס לי שיש לי מחשב משותף עם אמא שלי ואני רוצה אחד לעצמי. הרכבתי לעצמי מפרט לגיימינג כבד ועיצוב גרפי ואשמח לחוות דעתכם. בנוסף אני גם צריך המלצה על איזה ספק כוח מומלץ יחזיק לי את המערכת. הייתי שמח אם תאשרו לי גם שהמאדרבורד הזה תומך בOC. *הערה - מעבד לא בחרתי כי אח שלי עובד באינטל והוא קיבל i5 2500k אז מהבחינה הזאת אני סגור. *הערה 2 - אין צורך בציוד היקפי. יש לי עכבר ומקלדת מעולים וקניתי מסך חדש של דל U2410. תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נשרף לוח האם במחשב הותיק שלי. מאחר ואני סטודנט ויכולותיי הכספיות מוגבלות, רכשתי מחשב נייד משומש LG מדגם R500 בעל מסך שבור מאחד מאתרי יד שנייה. כוונתי הייתה להחליף את המסך השבור במסך התקין שבמחשב הותיק שלי ( כמובן שלפני כן וידאתי שמודבר באותו סוג מסך). אך, לאחר שחיברתי את המסך התקין הוא סרב להידלק ונותר כבוי ושחור. לכן, המסקנה המתבקשת היא שהאינוורטר האחראי על הדלקת המסך - תקול. משום מה, אינני מצליח לאתר ברשת מקום לרכוש את האינוורטר המדובר ( חיפוש באיביי העלה חרס). האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לרכוש את האינוורטר? מישהו מכיר אתרי רכישה מקוונים מחו"ל לחלקי מחשב? אוסיף ואציין: 1) בחיבור למסך חיצוני, המחשב מתפקד באופן מלא ותקין כך שלא מדובר בבעיית כרט…
-
היי חברים (: אני צריך מחשב חדש ללימודים ולמשחקים קלים בשביל להעביר את הזמן (כרטיס גרפי מובנה במעבד...) אני רוצה שיהי לו 4 גיגה ראם (אם יהיה יותר אני לא יתנגד...) מעבד I3 או I5 שיעשה את העבודה לכמה שנים טובות של לימודים... חשוב שיהיה לו HDMI אבל לא חובה...אבל מה שכן חובה ומאוד חשוב לי זה שתיהיה לו סוללה חזקה שתחזיק להרבה זמן כדי שאני לא ירוץ כל היום בין מטענים... התקציב- 2500-3500. אני צריך רק דגם ספיציפי כי אני יקנה את המחשב מחבר שהוא יבואן... הוא הציע לי את המחשב הזה במחיר של 3000...יש לו בעיה מסויומת ? או לסדרה ? (G6) או שהוא מחשב טוב ולקנות אותו ? אם יש לכם הצעות אחרות בבקשה תגידו לי דגם בטווח מחיר הזה זה המפרט של המחשב : http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/3…
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד I5 עם 8G זיכרון, 500-1000GB HD, כרטיס מסך בינוני (המסך יהיה מקסימום 21 אינץ) ואת כל זה אני רוצה ,לעטוף" במארז מיני. לאיזה גרסאה של I5 יש יחס עלות תועלת הכי טוב עכשיו. אותה שאלה לגי HD בטווח הנ"ל. (אין צורך בגרסאת ביצועים/שקט). אותה שאלה לגבי כרטיס מסך MID RANGE עבוד מסך 21 INCH (צריך להתאים למארז מיני) איזה לוח טוב מתאים למארז מיני, לא צריך גרסאות SATA או מיליון יציאות, משהו פשוט אבל איכותי בכ400שח. יש המלצה לזיכרון? אני נוטה לכיוון 2 סטיקים של 4GB הכי זול (מניסיון שלי הם כולם אותו דבר למשתמש הממוצע) כנ"ל כונן אופטי. עד כה אני קניתי מארזי מידי עם מפרט יותר כבד כך שהיהיה חשוב נושא האיוורור, יש איזה הערות לגבי מארזי מיני? משהו שאני צריך לשים לב אליו?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עיבוד תמונה - MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS, COD, CS, NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים שלום, החלטתי להתחדש במחשב חדש וכרגע אני מתלבט בין היתרונות/חסרונות של נייד/נייח בתקציב 5000. לימודים - מסמכים/אקסל. תכנות בסביבות מטלב וVB (בעיקר מטלב). יישומי אינטרנט - גלישה בנפח גבוה. אני אוהב לעבוד עם הרבה לשוניות פתוחות במקביל (20,30 לשוניות), כאשר התוכן בלשוניות מגוון - החל מטקסט פשוט ועד סרטי פלאש באיכות גבוהה. סרטי וידאו באיכות גבוהה (HD 1080p ומעלה) - למטרה הזו אני מתכוון לקנות טלוויזיה או מסך גדול (לא חלק מהתקציב), אבל חשוב לי שהמחשב יוכל להתמודד עם הוצאה של סרטים באיכות הזו.חשוב לי להדגיש שהנייד הנוכחי שלי נמצא בתהליכי גסיסה מתקדמים, משמע כל ניסיון להפעיל יותר מ5 לשוניות במקביל או שני יישומים במקביל יגרום לקיפאון. הדבר הכי חשוב לי במחשב הזה הוא מהירות ת…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משדרג מערכת ישנה כך שאת רוב הרכיבים אני מחליף אבל לא את כולם (מיד אפרט). המערכת נועדה בעיקר לעבודה, עריכת וידאו ב-HD ועיבוד תמונה כמו גם לגיימינג ושימושים כלליים. תוכנות עיקריות- פרמייר, פוטושופ, אפטר אקפטס (מדי פעם), דה וינצ'י, מדיה אנקודר, אנקור... אני עובד על קבצים גדולים מאוד ומעביר כמויות גדולות מאות של חומר על בסיס קבוע אל ומכוננים חיצוניים ובתוך המערכת. חשובה לי היכולת לעבוד במקביל על מספר יישומים והאפשרות לקודד קבצים גדולים במהירות יחסית. חשובה לי היכולת לשדרג את המערכת בעתיד כי אין לי כוונה לקנות מחשב חדש כל שנתיים. חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה. רעש של מאווררים לא עושה לי את זה גם אם הם של כרטיסי מסך... רכיבים שיהגרו למערכת החדשה מהמערכת הקיימת: 4-6 כוננים קשיחי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב. אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור בכותרת, בכ-2800 שקלים. המחשב מיועד בעיקר לבניית מערכת מקוד מקור ולהדמיה, וכדי להוסיף על הכותרת - הכוונה לבניית לינוקס מותאם אישית. יש לציין שבנייה מקוד מקור עם מספר ליבות מאיצה בצורה משמעותית את זמן ההידור. תקציב מרבי: 2800 שקלים. מעוניין לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מתקציב זה בכ-200 שקלים. ייעוד: בניית מערכת מקוד מקור והדמיה. יש צורך לציוד היקפי זעיר, לא הכרחי: מקלדת, עכבר, רמקולים ואלחוטי. אין צורך במסך. אין צורך בדיסק קשיח. רמת שקט: 6. לא מתוכננת המהרה. כמובן שאין צורך לכלול מערכת הפעלה, אופיס או משהו דומה (לינוקס....). אני פחות מעוניין למפרט מחנות מסוימת, אלא מפרט באופן כללי (אותו אחפש בחנות מסוימת). שמירה על אפשרות לשדרוג המחשב לא כל…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי, מעוניין במפט פשוט ואיכותי בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים ,אולי גם משחקים בקטנה לא משהו כבד. מצאתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137589§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 איני צריך ספק כי יש וכונן אופטי, בגלל זה חשבתי אולי עדיף לשדרג את הכרטיס מסך? כי לא כל כך סומך על המובנה, מה אתם אומרים? מתכוון לקנות בksp קרוב לבית.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
3 מקשים מהמקלדת של המחשב הנייד שלי נתלשו ונשברו. איפה אפשר לקנות חדשים? מדובר על המחשב Vostro A860 (לא חייב בעברית).
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם זה שווה את זה אז ממש ממש טיפה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.באטלפילד ,NFS,DIRT 3,ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כנראה 720P (המסך שיש במפרט הוא למחשב אחר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיחזיק משחקים לכמה שנים טובות ושירוצו חלק גם עוד…
-
- 38 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שני המפרטים שמצאתי בטווח המחיר שלי עד 3500 אשמח להמלצות אם יש כאלו במיוחד לגבי כרטיס מסך ולוח אם.. נראה שבטווח מחיר שלי נמצא כנראה רק GTX550 והמעבד המשתלם ביותר ביחס למחיר הוא I7 3770 לפי אתרי מדידת ביצועי מעבדים.. 1. מה התקציב - 3500 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: מיועד בעיקר לאנימציה תלת מימד\ מקס\ זיבראש \ פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח(לוקח מהמחשב הישן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? חלונות 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אי…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב שאוכל לעבוד איתו כסטודנט להנדסה (אין הרצת תוכנות מאד מיוחדות מלבד MATLAB), כמו-כן, שיוכל להריץ סרטי HD על עצמו ועל טלוויזיה באיכות גבוהה, ושיהיה מספיק חזק ורלוונטי ב-4 שנים הקרובות. (מעבדי I5 או I7) אין צורך בהרצת משחקים על המחשב. גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא קריטי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה מספיק חזקה עבור סטודנט. (חצי יום בחוץ) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3, HDMI אין שום צורך בכונן חיצוני לדוגמת DVD או בלו ריי, אמנם עדיף כונן גדול, ככה שאני לא תלוי בענן. רצוי אחריות של 3 שנים. אשמח לשמוע על דגמים נוספים שחורגים מהתקציב, תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוליד וורקד (אני סטודנט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, the witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X960. אבל אני מארגן מסך אחר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני גבוה 3. האם יש צורך בציו…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בתור סטודנט אני שוקל לקנות אותו מה דעתכם? יש לו יתרונות/חסרונות בולטים? איך הוא לעומת מתחריו/מקביליו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-