עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by THE-MASTER,

אחותי צריכה מחשב בשביל עבודות סרטים וכדומה אז אני מבקש בבקשה מכם אם תוכלו לתת לי מפרט כולל מסך וכל החלקים הנלווים. המפרט צריך להיות בערך ב3000 שקל. תתנו את החלקים שיש להם יחס ביצועים מחיר גבוה. בתודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5' מחיר: עד 2500 שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!

3. שלום לכולם, קיבלתי המלצה על הפורום שלכם וחשבתי לנסות. אני זקוק למפרט עבור מחשב ביתי שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000-4000 מעדיף תשלומים אך אפשרי גם מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גם עבודות עם אופיס אבל בעיקר אינטרנט, צפיה בסרטים, ועריכת סרטים משפחתיים. אם לא מייקר מידי אז שיתמוך גם במשחקים מודרניים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר אלחוטיים שיהיו מסוגלים לשדר למחשב גם דרך קיר (כנראה צריך bl…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד "לעבודה משרדית", ז"א שימושים קלים - אינטרנט, קריאת מסמכים ואולי קצת סרטונים קלים (לא בHD). חשוב לי מאוד שלמחשב יהיה מסך גדול (15") ומכיוון שהמחשב נועד גם לשימוש מחוץ לבית אשמח אם קיים מחשב עם מסך שלא מבריק יותר מידי בתנאי אור חזקים. המשקל לא כל כך משנה, זמן הסוללה גם לא - בהנחה שהיא תחזיק לפחות 4 שעות, אין צורך ביציאות מיוחדות, גודל הHD גם הוא לא הכי משנה 160GB+ . אני רוצה שיהיה למחשב כונן DVD, לא בהכרח צורב. אני לא כל כך מבין בניידים כך שאין לי העדפה לחברה מסויים, בעצם אני מעדיף את זו שמתקינה כמה שפחות תוכנות זבל על המחשב ונותנת אחריות טובה. התקציב לא מוגדר כרגע, אבל אני רוצה לשלם כמה שפחות ולאור הדרישות היחסית פשוטות האלה אני מאמין שניתן ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ohaddi,

מדוע מוכרים מעבד של 64BIT מוכרים עם OS של 32BIT? זה לא פוגם קצת בתכונות של המעבד לידע כללי השאלה נובעת מהדגם HP ProBook 5310m עם מעבד Intel® Core™2 Duo SP9300 http://ark.intel.com/Product.aspx?id=36691 ומערכת הפעלה Windows® 7 32-bit שאלה נוספת, איך מחבר משותף של אוזניות מיקרופון עובד (מבחינת החיבור)? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, אני לפני קניה בחו"ל של dell studio xps 16 במחיר של 1400$ כולל שנתיים אחריות בינלאומית. מעבד core i7 720 כרטיס מסך ATI 4670 1 GB זיכרון פנימי 4GB DDR 3 דיסק קשיח 500GB 7200RPM סוללה 9 תאים רציתי לדעת האם עדיף ה core i5 540??? בנוסף אם מישהו יודע מהו המשקל הכולל שלו אני אשמח לדעת. תודה לכולם. אשמח לקבל את דעתכם על המחיר ועל המחשב בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד בזמן הקרוב , לצרכי למידה , אינטרנט, וקצת סרטים. אני אלך על סדרת הטינקפד של לנובו ביד שניה. אני נורא מתלבט בין שני הצעות מחשבים שראיתי: X201, מעבד i5 , כונן ssd 240 g, זיכרון פנימי 8 g ram ddr. מצד שני דגם הx220 אותו מעבד, כונן ssd 80g, זיכרון פנימי 8 g. שניהם אותו מחיר , אני מתלבט בין המפרט הטוב יותר של הx201 לבין החדישות של הx220.. יש לציין שחשוב לי שהמחשב ישרוד לי לשנה- שנתיים הקרובות וירוץ חזק בלי תקיעות מיותרות.. אשמח לקבל הסבר בכללי על הדגמים הללו של טינקפד, אורך חיים, עוצמה ,מהירות, ודברים שצריך לבדוק לפני שקונים מחשבים כאלו שנמצאים בשימוש כבר תקופה. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מבקש שתרכיבו לי מפרט עד 3500 ש"ח שמיועד למשחקים בעיקר. המפרט יכלול: מעבד+לוח+זכרון+דיסק קשיח+כרטיס מסך+מארז+ספק. תנסו להכניס את ה8800GT 512

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל עניין של עלות מול תועלת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח (רק אם זה הבדל משמעותי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מחשב ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים) ופיתוח תוכנה מידי פעם (Visual Studio 2013). שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 23 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by thrioue,

אהלן! אני רוצה לקנות gaming laptop שיהיה טוב לכמה שנים טובות בתקציב של עד 5000 ש"ח! אמרו לי שיש פה אנשים תותחים שמבינים עניין, אשמח להמלצות תודה רבה רבה!! להלן הרשימה: * מטרות המחשב? משחקים כבדים וכל היתר.. * גודל המסך? לפחות 15" * רזולוציית המסך? FHD * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה מוגזם לבקש ? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא, אבל שיהיה אחריות ליותר משנה.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL זה אחלה, אבל לדעתי הם יקרים מדיי.... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שלום , ברשותי כרגע מחשב AMD XP 2500 GIGABYTE VAXP 684 DDR במהירויות שונות )256\333\400) GF3 Tן 200 GAINWARD מארז סימבדה מעפן כזה... בכל אופן ברצוני לשדרג את מרבית רכיבי המחשב כאשר אני שם דגש על כרטיס המסך. יש לציין שהבורד שלי לא נותן לי לעשות אוור קלוק שברצוני לעשות ... ולכן יש גם לקנות בורד חדש שמאפשר זאת.. (לכו תבינו בורד דפוק) בכל אופן גם ברצוני לקנות עוד ציפ של 256 400 ולהריץ אותו עם 2 400 ואחד 333 תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, צריך מפרט למחשב מאוד בסיסי (כותרת). רצוי מעבד אינטל, Celeron אני מניח. בלי שום חריגות, מקסימום עד 1,800, אם יש בפחות מתקבל! תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. [TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: center]Quantity.[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: right]Total[/TD] [/TR] [TR=class: productListing-even] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data][TABLE] [TR] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data]Intel Core I5-4670K Processor Box [/TD] [TD=class: productListing-data] [/TD] [TD=class: productListing-data] [/…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11523 מה דעתכם? אני מחפש מחשב ללימודים בתקציב של עד 4500 לא למשחקים, אולי קצת עריכת וידאו/ עריכה תלת מיידית דרישות: זמן סוללה של לפחות 4 שעות אחסון של לפחות 250gb מסך 14-16 עדיף מאט לא מעל 3kg ומעבר לזה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת המחיר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי! מחפש להחליף את ה ThinkPad T460s הישן והנאמן שלי. אני עושה באמת קצת מהכל, אבל לא ממש גיימינג - מידול בסולידוורקס, טיפה Unity, קצת VR, טיפה עריכת סרטים ב Premiere ושאר כלי אדובי, טיפה אודיו, טיפה טכנות, והמון המון (המון) טאבים פתוחים. חוץ מזה, מסתובב עם המחשב לא מעט. אני מאד אוהב את ה ThinkPadים, והייתי שמח להמשיך איתם. אני פשוט לא יודע עם כל ב Integrated graphics החדשים של אינטל עושים את העבודה או לא, וזה מה שיש כמעט על כל מה שמוכרים באתר שלהם ספציפית מרגיש ש סדרת ה T, דגמי s, נותנים איזון טוב. אבל כאמור, אולי צריך לשקול לעבור לסדרה P, או יצרנים אחרים בשביל גרפיקה נפרדת. (הסתכלתי קצת על Dellים וגם על ה Razer אבל ירדתי ממנו בגלל האחריו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. זיכרון 2GB DDR2 800 MHZ CEON DVI NVIDIA 7100 128MB כרטיס רשת 1G LAN כרטיס טלוויזיה BULK PCI AVERT 007 צורב DVD LG X22 דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE לוח אם ATX 7001OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI מעבד Q8200 CORE2 QUAD אינטל כ.קול 7.1 (8 ערוצים) מסך SAMSUNG T220 22 2MS DVI 1:20000 מקלדת אינטרנט רמקולים+מיקרופון עכבר אופטי 5 לחצנים מדפסת לקסמרק משולבת +פקס X5495 הכל 3800 אפשר בבקשה חוות דעת עד כמה הוא נחמד השימוש בו לאינטרנט סרטים ואולי קצת משחקים בספק בתודה מראש אלירן

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן, נעזרתי בכם בעבר לטובת קניית מחשב גיימינג שולחני ושמחתי מאוד לקבל את העצות שעלו כאן. השנה אני צפוי להתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד אמין ומהיר לטובת הלימודים (בעיקר לכתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים, גלישה באינטרנט וגיימינג קליל). אשמח לקבל מכם עצות: תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הפעלת סרטונים באינטרנט (בדרך כלל במקביל לשימוש ב-Office), הרצת סדרות וגיימינג קל (יש לי PC ייעודי לגיימינג, בלפטופ אני מתכנן לשחק במ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by matan333,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? משחקים קלים כמו fifa,fm.nfs, צפייה בסרטים וסדרות HD, הפעלת מכונות וירוטואליות, עבודה מסרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך וספק כח 5. עד כמה חשוב לך השקט? 7 6. האם מתוכנן OC? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבה בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיף מKSP אבל יש אפשרות גם לחנויות באזור ר"ג/ת"א יש לי את המחשב הנוכחי בסביבות ה-5 שנים, לפני שנתיים החלפתי את הספק כח והכרטיס מסך שאותם אני גם רוצה לשמור למחשב החדש, ובגלל זה התקציב נמו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כבר חשבתי על המפרט הזה לפני שבועיים פשוט הייתי בצבא מה כדאי לשנות? ( ואין לי בעיה אפילו להגדיל את התקציב) המחשב הזה צריך להחזיק מעמד 3 שנים 2/ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER RAID 24/7 WD2500YS 5Y ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL 1Y כרטיס מסך GIGABYTE GV-NX88X768H-RH GF 8800GTX PCI-E SLI 768MB DDR3 2*DVI+TV-OUT 3Y מעבד INTEL Core 2 Duo E6700 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE BOX 3Y ספק כח למחשב THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 680W ATX2.01 EPS W0049RI 2Y לוח ASUS P5N-E SLI P-4/P-D/Core2Duo nForce 650i SLI DUAL DDR2 2xPCI-E+GIGA LAN 3Y צורב ללא תוכנה NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM 2Y G.Skill F2-6400CL4D-2GBPK (2x1024MB) DDR-II 6400 Memory בחנות אחת זה יצ…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by evy92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בכללי באמת הכל מהכל עם דגש לסרטים וסדרות ואח"כ למשחקים. יש לי מסך LG L204W (Digital) עם רזולוציה 1680 על 1050 בנוסף בעתיד המחשב הזה יתחבר גם לטלוזיה Samsung 37 FULL HD 530B אז אני אשמח שיהיה לכרטיס מסך את הפיצריים האופטימליים לשידור סרטים וסדרות בצורה הכי איכותית שיש. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? בלי אוברקלוק אלא אם אתה חושבים שכדי לעשות לאחד הרכיבים כי זה שווה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? באזור השרון, אני מניח שRSM מקווה שזה מה שצריך כדי לקבל את התשובה האופטימלית למפרט שלי. כרגע יש לי מחשב בן 7-8 שנים פנטיום 4 2.6 עם גיגה וחצי ז…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי אני צריך מפרט למחשב. כל מה שאני צריך זה לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך כל זה ב2000 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 שח, אפשר חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סרטים, אופיס, אינטרנט, משחקי דפדפן 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיפה 15.6 ומשקל כ 1.5ק"ג, אבל משקל לא קריטי 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …

25. הרכבתי פה משהו מכמה הצעות מהפורום ומאנשים שאני מכיר... אני צריך מפרט למחשב משחקים ב-6000... תסתכלו על המפרט הזה ואם נראה לכם פה משהו מיותר שניתן להוריד בו במחיר כדי שיהיה ניתן להגיע הכי קרוב ל-6000 (זה בסדר גם 6100 או 6200)... הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX 1488 לוח אם: Asus P5K-E WIFI-AP 960 זכרונות: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 438 כרטיסי מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 512Mb DualDVI Retail SX195P512 882 דיסק קשיח: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS 466 צורבים: LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black 177 מארזים: Compucase HEC 6A19 400TRT Black 407 מקלדות: LOGITECH Deluxe 250 Keyboard - OEM …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.