עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור, הכוונה היא מחשב לעבודה משרדית בלבד - אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומוזיקה. משחקים בשלב זה לא מתוכננים בכלל, ואם כן - דברים פשוטים שלא מצריכים כרטיס מסך חיצוני. לא מתוכנן OC. יש חשיבות גדולה לנוחות/אמינות, פחות לביצועים. מעבד - ההתמקדות שלי כרגע היא במעבדי אינטל, כי אני מכיר אותם יותר ויודע להעריך פלוס מינוס מה כל אחד שווה. אני לא פוסל AMD אם יש משהו יותר משתלם ברמות מחיר אלה (זה כמובן משליך גם על בחירת לוח/צ'יפסט). לוח - מעדיף של ASUS, על סמך ניסיון חיובי שיש לי איתם ועם הBIOSים שלהם. זכרון - 2GB יספיק. חברה לא משנה, כל עוד זה עובד. דיסק קשיח - אפילו 160GB היה מספיק, אבל כנראה אלך על 500GB, כי ההבדלים במחיר בינם לבין הקטנים יותר זניחים ממש. גם לא משנה החברה. צורב…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום , ברצוני לרכוש למנכ"ל החברה מחשב חזק מאוד בעל נפחי דיסקים גדולים במיוחד וכמובן רישיונות . מאחר והמחשב משמש גם את מזכירתו בהשתלטות מרחוק אליו הבייתה חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בכך באופן הטוב והיעיל ביותר. (כרגע יש לו XP PRO ). מאחר והמנכ"ל נוהג לשמור מידע בכמויות אדירות (כרגע יש לו 2 דיסקים מלאים של 250GB כל אחד ) חשוב שיהיו דיסקים קשיחים גדולים ואולי אף אופציה לגיבוי. חשבתי על 2 HD של 500 GB כל אחד. (כרגע הגיבוי מתבצע על כונן 320GB ONE TOUCH של מקסטור - אבל לא כל המידע מופיע גם בגיבוי וגם במחשב.) חשבתי על אופציה של קלטות גיבוי - אבל מאחר שמדובר על מעל 200GB העסק נראה יקר למדי = גם הטייפ וגם הקלטות. המחשב איננו מיועד למשחקים, אבל רצוי כמובן שהמחשב יתמוך גם בזה (אם כי לא ל…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Furyster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עקרונית הסכום אמור להיות בין 6,500-7,500. כתבתי 8,000 כי זה כן סכום שאני יכול להגיע אליו, אבל יהיה קשה הרבה יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נגיד שתשמרו על סביבות ה־7,000, ועל כן החריגה היא 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – GTA V, TW 3, BAK. נתעלם מהעובדה שBAK שבור כרגע, אני מתכוון לשחק במחשב הזה עם במרבית המשחקים שעתידים לצאת, ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Dr. David,

מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mitrailleuse,

האחריות נגמרה על כול החלקים, הינה המחשב: I5 760 מעבד Arctic Freezer 7 rev 2 קירור למעבד PALIT GTS 450 כרטיס מסך GIGABYTE P55-USB3 לוח אם Chieftec 550W ספק כוח כונן דיסקים של LG Thermaltake Dokker מארז בלי דיסק קשיח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב. אני צריך מחשב נייד שישמש אותי בתכנות בעיקר בסביבה של netbeans, visual studio2010 וגם קצת בסביבה של sql server. שיטוטים קצרים שלי הביאו לי את המפרט הבא: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3479 אבל מאחר ואני רוצה שהוא יישמר להרבה זמן חשבתי לנפח את הזיכרון ל-4 ג'יגה כרגע אני מתקצב את עצמי באיזור המקסימלי של 3500 ש"ח בערך תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sagi_10,

אני מחפש מפרט : דרישות מנימום: בלי תוספת קירורamd 64 bit 3200 sata 2 160 gb 2x512 ram צורב דיוידי כונן תקליטונים ספק כוח לא גנרי 350 וואט +- geforce 6600gt בלי מארז מסך מיקלדת וכאלה ב4400 שח

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dog,

לא מצאתי למשל בזאפ.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אהלן..אז ככה..כבר חודשיים אני בונה מפרטים ב5k,כבר הייתי סגור על הכל ועכשיו אבא שלי אומר שיש לי רק 3 וחצי אלף.. אז כמה שאלות: 1) מה עדיף- e4500 עם hd 3850 או q6600 עם 2600xt לא עושה oc ....מה עדיף למשחקים ?לסרטי hd ? לא עדיף שאני אקח את מס 2 ואחרי איזה שנה שנה וחצי אני אחליף לכרטיס אחר שיהיה כבר יותר זול כמו ה8800gt נגיד? 2) כמה המחירים אמורים לרדת עד פבואר-מרץ? נגיד אני קונה היום מחשב ב5k כמה הוא יעלה אז? 3) בקשר למפרט... אני יודע שזה כמעט בלתי אפשרי ,לכן בוא נעשה את זה ככה...תבנו לי בבקשה את המפרט שעובר בהצלחה את הדרישות שלי עם החריגה המועטה ביותר [מצידי שיהיה אלף חריגה,רק לעמוד בדרישות בחריגה הכי מינמלית] הדרישות הם: מחשב להרצת סרטי hd,שיריץ את המשחקים החדשים,מצדי על …

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by idoleff,

שלום, ברשותי מחשב ישן עם המפרט הבא, שמשמש בעיקר לאינטרנט ואופיס: מעבד: AMD Athlon X4 630 2.7Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1000Gb 16MB AAKS כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black בתקופה האחרונה (ואחרי הרבה שנים) המחשב כבר די איטי. חשבתי לשדרג אותו מעט, ורציתי להתייעץ אם זה אופציה בכלל, ואם משתלם. הכיוון היה לשמור על או…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by y_a_n_i_k,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר עד 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין רכיב כזה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בצורה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מח…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by satan,

מה אתה אומרים על המפרט שלי מה אפשר לשפר או לשנות בערך באותו תקציב של 11 אלף את ההיטסינק אני אקנה מפנדה הax478 הוא יהיה בעיקר למחשקים ואני מתכוון לעשות עליו גם אוברקלוק גדול כדי שיחזיק להרבה זמן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by XEON123,

שלום לכם, אני צריך את המחשב לעבודות גרפיקה ועריכת סאונד.מעוניין רק במחשב נייד.המליצו לי על MAC BOOK PRO עם מסך 15" . אבל החומרה יותר חלשה מהדגם של G75VW-T1414H חוץ מזה יש את העינין של מערכת ההפעלה OS X שצריך ללמוד. דבר יחידי שאני מתלבט במחשב הנייד,בעית "חימום" .ראיתי שכל החלק האחורי התחתון מוקדש כולו לחריצי אוורור. הקונפיגורציה שלו מרשימה וחדשנית ביותר... מה אתם מציעים,ללכת על זה ? http://ksp.co.il/?uin=17338 תודה ממתין לתגובות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Orong,

יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. [TABLE=class: productListing, width: 100%] [TR] [TD=class: productListing-heading, align: center]Remove[/TD] [TD=class: productListing-heading]Product(s)[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: center]Quantity.[/TD] [TD=class: productListing-heading, align: right]Total[/TD] [/TR] [TR=class: productListing-even] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data][TABLE] [TR] [TD=class: productListing-data, align: center][/TD] [TD=class: productListing-data]Intel Core I5-4670K Processor Box [/TD] [TD=class: productListing-data] [/TD] [TD=class: productListing-data] [/…

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ChenZ2,

ערב טוב ושבת שלום לכולם קצת הקדמה, אני מחפש מחשב ללימודים, מחשב שיידרש להפעיל תוכנות כבדות. רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם המחשבים הניידים של GB, עבד איתם או שיש לו אחד. קיבלתי הצעה שנראית לי טובה מאוד למחשב של GB, אבל אני לא יודע אם ללכת עליו או על חברה שמתמחה יותר בניידים. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7622 זה המפרט, עאשר אני מדבר על מק"ט 71125. יש לי אפשרות לקנות אותו ישר מהספק במחיר של 4500 ש"ח. שווה? לא שווה? איך הניידים של GB? תודה רבה לכולם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שקל ניתן לחרוג וכמובן יהיה טוב אם יהיה מחיר נמוך יותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מדובר במחשב לשימושים בסייסים בעיקר אינטנרט ושיחות אינטרנט. מחשב לסבא וסבתא בבידוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך רק שהיה כונן DVD ומצלמה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, *המחשב עומד להרכש באילת* יש לי התלבטות בין 2 מחשבים ניידים, מבחינת נתונים הם דומים כמעט בהכל, הסוללה ראיתי ששונה בנתונים. השימוש העיקרי הוא ללימודים, תוכנות אופיס בעיקר, צפייה בסדרות\סרטים לפעמים. חשוב שהסוללה תחזיק הרבה (לא צריך שתחזיק לכל היום, אבל גם שלא תגמר מהר מידי) 1. Lenovo IdeaPad S340-15IWL 81N800G2IV https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2639..685.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=69197&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 2.Asus VivoBook 15 X512FJ-BQ264T https://ksp.co.il/?select=.268..271..211..7791..542.&kg=&list=1&sort…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם... החלטתי לקנות מחשב חדש לגמרה לאור ההתפגרות של המחשב הקודם. אני רוצה לבנות מפרט חזק בתמורה להשקעה של 4000 ש"ח. בקשות: אני מעוניין ללכת על מעבד של אינטל. המחשב מיועד בעיקר לצפייה בסרטי HD וגם עבור משחקים חדשים כבדים שיוצאים. היום יש לי מסך 17" ישן שבקרוב יוחלף למסך 23". ובנוסף המחשב יחובר לטלוויזיה 37" בחיבור HD. אין צורך בציוד היקפי או בצורב. אשמח להצעות תודה מראש

24. זיכרון 2GB DDR2 800 MHZ CEON DVI NVIDIA 7100 128MB כרטיס רשת 1G LAN כרטיס טלוויזיה BULK PCI AVERT 007 צורב DVD LG X22 דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE לוח אם ATX 7001OB/RAID/DVI/HDMI/FW P6NG MSI מעבד Q8200 CORE2 QUAD אינטל כ.קול 7.1 (8 ערוצים) מסך SAMSUNG T220 22 2MS DVI 1:20000 מקלדת אינטרנט רמקולים+מיקרופון עכבר אופטי 5 לחצנים מדפסת לקסמרק משולבת +פקס X5495 הכל 3800 אפשר בבקשה חוות דעת עד כמה הוא נחמד השימוש בו לאינטרנט סרטים ואולי קצת משחקים בספק בתודה מראש אלירן

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. מחפש המלצה למסך מחשב. כרגע העבודה היא בעיקר לאופיס ואינטרנט. בעתיד הקרוב ארצה לשדרג את המחשב לחומרת גיימינג וארצה שהמסך יהיה מספיק טוב לכך. נקודות התלבטות: 1920x1080 או 1920x1200 (לא רץ ל- 2K או 4K) מסך רגיל או קעור טכנולוגית פאנל LED או IPS תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים