עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EITAN4,

מארז לפנטיום 4 ידית מלמעלה - מארז יפה אני ראיתי אותו פתח איורור בצד מתאם אודיו וUSB קידמי בצד למטה 20 שקל זכרון DDR 512Mb 400MHz CL2.5 וCorsair כונן1.44 ספק כוח 2FAN REAL איכותי מעבד AMD Athlon 64 3000+ Venice Socket 939 לוח MSI K8N Neo4 Platinum NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB מקלדת מולטימדיה אינראנט רמקולים עכבר אופטי 3390 ש"ח *כעיקרון אני די מסופק מהעיסקה אספקה תוך מספר ימים *העיסקה הזו בלי מסך -600 שקל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= לא ניראה לי שמותר לפרסם סורי אני יערוך מקסימום בסה"כ הוספתי 500 שקל ל2890 ושיניתי לוח אם 240 שקל ספק 95 שקל הו…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מחשב 15" לשימושים אופיס ואינטרנט פשוטים (בעיקר כתיבה בוורד), עם מסך מאט. חשבתי על Dell Vostro, ואני למעשה מתלבט בין השניים האלה: Vostro 500 עם ליבה יחידה ופלטפורמה ישנה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-500.htm Vostro 1510 עם ליבה כפולה ומונטבינה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm ההבדל במחיר הוא 1100 שקל לטובת החד ליבתי. אשמח לעצתכם באשר לשאלה האם שווה לי ההפרש במחיר: א. משיקולי ביצועים לשימושים שהזכרתי ב. משיקולי איכות ותמורה לכסף - האם איכות ההרכבה שונה, המסך, או כל עניין חשוב אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אהלן, אמעט במילים כי אני כותב מהאייפון. אשמח להמלצה על מחשב נייד עבור לימודים עד 6,000 ש״ח עבור סטודנט אולם שישמשו גם עבור משימות קשות יותר כמו פוטושופ. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD וזמן סוללה טוב, פחות משנה כרגע אם 13.3 אינץ או יותר והמשקל (למרות שאם יש אולטרהבוק שעונה על הדרישות אז אחלה). כמו כן חשוב לי משטח מוליטאץ׳ של העכבר ושיאפשר ניווט ושליטה נוחה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כותרת מחשב טוב?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Adun,

היי, יש לי בעיה קטנה אשמח לקבל חוות דעת שלכם! לפני מספר ימים קניתי מחשב חדש לגמרי של אסוס Asus k53sd. עד לפני המחשב הזה היו לי עוד 2 מחשבים ניידים אחרים של אסוס. הבעיה במחשב הזה הוא שאני חושש שיש לו בעיה או קושי בקליטת וייפי... הכוונה היא שהאינטרנט יציב, אבל האות יחסית חלש לשני המחשבים הקודמים שהיו לי. בשני המחשבים הקודמים, היה לי אות מלא, בזה יש לי רק 3 קווים, ואיפה שהיה לי 3 קווים יש לי פה רק קו אחד בודד, (במקרים מסויימים האות יורד לקו אחד איפה שהיה לי פה קליטה מאה) האות גם לא יציב, המחשב עומד במקום בזמן שהאות עולה ויורד לסירוגין אך הגלישה היא בסדר... ואני שוקל אם לישלוח את המחשב למעבדה או לא... חלק אמרו לי שכן, חלק אמרו לי שזאת החומרה של המחשב, זה מתאם רשת שלך …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dudu26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית 2D בלבד, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבה. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). בעיקר מהירות מקסימלית ושקט. לא מתוכנן OC. 10. האם חש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ramos,

שבת שלום לכולם, לאחר חודשיים מעייפים וסינון מחשבים רבים הגעתי ל2 דגמים אשר עונות (בצורה מירבית יחסית) על הדרישות שלי ללפטופ אישי. http://ksp.co.il/?list_compare=.26538..27031. הינה ההשוואה בין 2 הדגמים וברצוני לדעת את חוות דעתכם עליהם אך קודם לכך מס' דגשים: ~אם ידוע לכם על דגם אחר רצוי שתכירו לי אותו~ -התקציב שלי הינו כ-5000 שקלים -שמעתי מכמה אנשים שלנובו דיי מאכזבים מסיבה שהרכיבים שלהם הם כביכול לא כמו שכתוב - אם למישהו יש משהו להעיר בנוגע לזה זה חשוב. -שימוש המחשב הוא בעיקר לתכנות ועריכת סרטונים ומצגות אך שימושו למשחקים אכן אופציונלית -עקרון עקרי : מקסימום חומרה במינימום כסף (לשימוש וצרכים כלליים, מטרות המחשב הם דינאמים ולכן הדרישות חומרה שלי הם כמה שיותר גבוהות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rico,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, Battlefield 1 החדש וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא DELL רזולוציה 1920X1080, ורענון 60Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Aviko,

בIDF הם הציגו שם UMPC. כתום כזה... רציתי לדעת: 1. האם הוא יצא בארץ מתי מתי? 2. כמה יעלה? 3. קצת מידע ובנצ'ים עליו... תודה לעוזרים, Aviko

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PuppEDogg,

אחרי בערך 3 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי אז הרכבתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם התקציב שלי הוא סביב ה6 אלף, תרגישו חופשי להחליף ולהמליץ על חומרה אחרת מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray http://ksp.co.il/?uin=28300 לוח אם MSI Z170A Gaming M7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, 2xHDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=28109 כרטיס מסך MSI Radeon R9 390X GAMING 8GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/?uin=27414 זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 4x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29058 כונן קשיח S…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by SpiderNet,

אני חושב על מעבד amd כי הוא טוב יותר למשחקים וגם הרבה יותר זול למרות שהוא מתחמם מהר מה אתם ממליצם לי מבחינת מעבד? בקשר לכרטיס מסך אני חושב על רדאון 9500 זיכרון 256!! כי אני קונה עוד 256 בנפרד.. וזהו את השאר תעזרו לי אתם בבקשה ואני חושב לקנות אולי בזיגזג אז אפשר גם קצת פרטים על החנות איפה היא אם יש לה אתר וכו'.. כולל מסך זול כמה שיותר! תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ExtraSi,

1. המחשב קצת מיושן, לאחר פירמוט, איזו גירסת Windows להתקין עליו? XP? ויסטה? 7? 2. מניסיון העבר, סביר להניח שיהיו חוסרים בדרייברים לאחר הפירמוט וההתקנה (אלא אם אתקין 7, טרם ניסיתי), מישהו יכול לצרף לינק להורדת הדרייברים הנדרשים, ע"מ שלאחר הפרמוט יעבוד כרטיס הרשת, יציאות ה USB, וכו'? 3. במידה וארצה להחליף גם סוללה, איזו סוללה חלופית/מקורית מתאימה וכמה אמורה לעלות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by The Dom,

אהלן, ברשותי לפטופ INSPIRON N4030 של DELL כבר הרבה מאד זמן ופתאום ראיתי שהוא הפסיק לקרוא דיסקים שמוכנסים לכונן. (הדיסקים עובדים במחשבים אחרים) לחלופין, ניסיתי להוריד DEAMON TOOLS LITE ולהעלות קבצים דרך התוכנה אך שיטה זו לא עבדה מכיוון שהמחשב לא זיהה שיש כונן וירטואלי נוסף. יש לציין שהדיסקים שניסיתי להכניס אינם "צרובים" (משחקים מקוריים) ואת הקבצים שהעליתי עם הdeamon tools המחשב לא זיהה ( שיש כונן נוסף.) איך אוכל לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by KoM,

ברצוני להרכיב מפרט I5, סביב ה-4500 שקלים. המחשב הולך להיות למשחקים ואינו צריך לכלול מארז (כרגע קיים P182), הארדיסקים, וצורב. לעניות דעתי ספק הליברטי 400W שברשותי לא יחזיק מערכת כזאת (הכיוון הוא לכרטיס 5850) לכן כנראה צריך ספק. אשמח לעזרתם. לא מתוכנן OC מיוחד (אולי לכרטיס כן).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Vafel,

שלום, אני מעוניין במחשב משרדי בסיסי (אינטרנט + אופיס) והמפרט הכי זול שמוצע באתר עולה 1500 ש"ח וזה קצת יקר עבורי, איפה ניתן לקצץ בו בכדי להוריד את המחיר לאיזור ה1000? 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1000 ש"ח ~ 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי, אופיס + גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב אם המחיר נמוך\חינם אחרת אני ארכיב בעצמי. אין צורך במערכת הפעלה\אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור תל אביב 9. האם יש בקשות…

16. שלום לכולם : אחרי התלבטויות קשות ושיטוט לילי ארוך בפורום הגעתי למסקנה שזה המפרט המומלץ : CPU - AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX = 878 MB - ASUS A7N8X DELUXE NFORCE 2 = 899 RAM - MUSHKIN 256MB PC2700 BASIC GREEN X 2 = 498 HD - WD 80GB 7200 RPM 8 MB SPECIAL EDITION = 653 VGA - ATI AGP8X RADEON 9500 PRO 128 MB DDR = 1168 CD/DVD - LITON 16/48 RETAIL = 276 CD RW - LITEON 48X12X48 RETAIL = 331 FLOPPY - MITSUMI 1.44 = 54 CASE - COMPUCASE MIDI TOWER CI-6A19 BLACK 300W??+USB = 338 KEYBOARD = GENIUS KB-06X PSE ENG/HEB = 30 MOUSE - GENIUS NETSCROLL OPTICAL USB = 100 SPEAKERS - SW-2.1 SLIM 200W + SUB = …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. * מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות (visual studio למשל), אופיס, סרטים, אינטרנט, קצת עריכת סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1366x768 גודל 15 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן אחרי כמה שנים של הפסקה החלטתי לחזור לעניינים עם מחשב נורמלי שישמש אותי למשחקים, וכל שאר הפרטים השוליים (אינטרנט סרטים וכו'). השימוש העיקרי- משחקים. תקציב- 2500 שקל, אפשרות לחריגה קטנה אם מדובר בחלקים ששווים את התוספת (נניח עד 200 ש"ח חריגה). תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - מזדמן, עריכה גרפית - מזדמן, תכנות - פרנסה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by electrokid,

הי, מחפש נטבוק, לשימוש משרדי באוטובוס. שימוש עיקרי: שליטה מרחוק על המחשב המשרדי (ע"י Team Viewer). צריך שיהיה לו WiFi (גלישה דרך הנייד Galaxy SII). מחשב יציב וזורם לצרכי אופיס ואינטרנט (קצת מוזיקה ואולי סרט מדי פעם לא HD כבד..) חשוב מקלדת טובה, מקשים שמגיבים טוב פד עכבר, גלילה נורמליים. XP (או מע' אחרת מומלצת שלא תגזול סתם משאבים). האם ישנה חשיבות ל-RAM בדרישות אלו...? עד 500 ש"ח אשמח להמלצות/הצעות לדגמים מהשנים האחרונות שקיבלו דירוגים טובים, סוללות חזקות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן חברים, אני חדש פה אז ברוכים כל הנמצאים ובידי שאלה. אני מעוניין לרכוש מחשב למשחקים כבדים + OC ברמה קיצונית (בעתיד) . +HTPC + 2 מסכים ב- HD LG 22" ו- HDTV של פיליפס עלולים לעבוד במקביל בכמה מקרים. אין צורך במסך/מקלדת/עכבר/רמקולים (LG 22" , LOGITECH DINOVO, LASER MX 1K , אלה אני מעביר מעמערכת הקיימת) חשיבות גבוהה לשקט ומוכן לשלם על כך. עצות של "חכה עוד X זמן שיצא דבר כזה וכזה" הן גם עזרה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני פשוט מסתכל גם על דגמי מעבדים ויש שני סדרות, סדרת PXXX וסדרת TXXX מה ההבדל בניהם? איך זה משפיע ? מה סדרת יותר חדשה ? מה כדאי לבחור כשאני מחליט סופית לקנות מחשב ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. חברים בבקשה תגיבו כי אני לא הכי מבין במפרטים ואני חייב את הדעה שלכם לגבי המפרט הזה.! מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1181 http://tms.co.il/product/9112 Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only , כמות 1 - מחיר : ₪110 http://tms.co.il/product/7946 לוחם אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 http://tms.co.il/product/9082 כמות 1 מחיר ₪695 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 http://tms.co.il/product/6009 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 http://tms.co.il/product/7943 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 http://tms.co…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Price list updated 25-11-2006 מעבדי אינטל‏ Price Units Total 1070ש"ח Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 580ש"ח 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות‏ DDR II 667 Price Units Total 630ש"ח 1GB TwinMOS כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total 520ש"ח 7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 340ש"ח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים‏ DVD Recorders Price Units Total 185ש"ח NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 מארזים‏ Price Units Total 180ש"ח HJA-7610 MIDI 500W Max Beige מקלדות‏ Microsoft Price Units Total 135ש"ח M…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alon06100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta4 sims3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" 1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. ה…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.