עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 ALBATRON PX865PE Pro 460 ש"ח 1 Sapphire 9600SE 128MB 499 ש"ח 1 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 296 ש"ח 1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF 835 ש"ח 1 TEAC DV-W516G DVD±R/W/DL x16 Retail 595 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 160 ש"ח 1 Mitsumi floppy 1.44 49 ש"ח 1 Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 135 ש"ח 1 Creative SBS240* 67 ש"ח 1 Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 473 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz Box 999 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx 8652T 400Watt USB 188 ש"ח 2 Case Fan 80MM 32 ש"ח …

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  3. שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים למשחקים... מפרט 1: מפרט 2: מה יותר מומלץ בשביל להריץ משחקים כבדים בסגנון של Crysis ו Call of duty 4

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימוש רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 BF3 Watch dogs וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לדעתי 1920X1080 או 1600X900 אבל כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by mMmSaK,

שלום לכולם. בן דוד שלי החליט לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו עם זה. אין לו משתמש באתר אז אנחנו עושים את זה דרכי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג אך ורק בשביל WINDOWS 8.1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שלילי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,BF HARDLINE, FAR CRY 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 24' -לאילו הגדרות …

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. אני מחפש עזרה בבניית מערכת משחקים. בעיקרון אני רוצה AMD בסביבות ה3500+ (מעבד כמובן..) NFORCE 4 או אחד דומה... (לא צריך תמיכה בSLI או CROSSFIRE, חבל על הכסף במילא) GeForce 7900GT/7800GT / X1800XT/X1900XT RAM צריך להיות GIGA אבל מסוג טוב, לא הסוג הבסיסי שבא לחסוך כסף... (וזאת מכיוון שאני מתכוון לשחק במשחקים טוחני RAM כמו FLIGHT SIMULATOR X.... משחקים שיש להם דרישת RAM עצומה... אז צריך 1 GB או אפילו יותר... תלוי במסגרת תקציבית) ספק כוח חשוב שיהיה טוב ולא מהמתקלקלים מארז שיהיה של THERMALTAKE משהו טוב, לא הכי בסיסי.. שיהיה קירור טוב! (לא משהו מוגזם כמו קירור מיים... אבל מאווררים טובים ובכמות מתאימה למה שהמחשב ידרוש.. ולא רק הSTOCK).. לא צריך צורב.. לא צריך כוננים.. לא צריך האר…

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. מטרותיו העיקריות של החשב הן משחקים כבדים, ניגון, עריכת והמרת סרטי DVD. צורב DVD, כונן CD רגיל, הרדיסק, מסך, מקלדת, עכבר, אני מעביר מהמחשב הנוכחי ככה שנחסכו איזה 2000 שקלים. מה שהכי חשוב זה שהמחשב יחזיק במצב יחסית מעודכן מבחינת משחקים ל3 שנים, ושיהיה מקום לשידרוגים בעוד שנה שנתיים. חשבתי לחלק את הכסף ככה: CPU משהו מהסידרה של AMD 64 שנכנס בין 1500 ל 2000. כרטיס מסך של ATI רצוי מאוד מהסידרה של X800 (יש לי סבלנות לחכות עד ליציאת ה XL). 1 GB RAM עד 1500 ש"ח. ומארז ולוח אם במה שנשאר, יש מצב לחריגה של 500 שקלים מהתקציב אבל אין לי יותר. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  8. Started by bob24,

יש לי מחשב בן שנה וחצי ואני רוצה הצעות לשדרוג מעבד core 2 duo e6600 לוח אם intel dg965ss כ.מסך xfx 8800gt alpha dog(שודרג מ8600gt) מארז case midi atx hja-291 180mm fan 500w max' 24 pin זיכרון twinmos ddr2 800mhz 2gb ספק כוח HEC 500td-tf psu 500w 2x8cm fan 24 pin אני בקרוב קונה מסך 22" וחשבתי על הוספת 8800gt,אבל אני צריך לדעת האם לוח האם תומך בSLI והאם הספק יספיק ד"א המפרט נקנה מksp ,והלכתי לשם בלי שהבנתי כלום בחומרה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. 1 Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 1066FSB 3MB 599 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 105 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP45-DS3R Intel® P45 Express Chipset LGA 775 715 ש"ח 1 Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 236 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 359 ש"ח 1 OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU 359 ש"ח 1 LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 149 ש"ח 1 CoolerMaster Long Life Silent Fan 120MM 45 ש"ח סOCZ 2GB KIT PC2-9200 1150MHZ 5-5-5-18ה"כ 2,567 ש"ח המארז מגיע עם שני מאוררים אם הבנתי נכון

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by My_T,

שלום, קצת רקע: חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותה בכמה שנים הקרובות לעיצוב. היא כרגע חיילת אבל מעוניינת ללמוד את התחום בעתיד, כך שיכול להיות שהמחשב ימשיך לשמש אותה גם בתחילת התואר, אך כרגע היא מעצבת כתחביב בלבד. כבר כמה זמן שאני מחפש מחשב בתקציב כזה שיתאים לה, אך מחשבים עם כרטיסי מסך לעיצוב יקרים מדיי וכיוון ש-adobe נטשו את CUDA הבנתי שהאופציה השניה הכי טובה היא כרטיסי מסך Radeon. בנוסף חשוב לי מסך איכותי שמציג צבעים אמיתיים כמה שניתן (IPS?), עדיפות לרזולוציה גבוהה, וכמובן הרבה RAM. בהתחשב בכל הפרמטרים האלה המחשב הכי טוב שמצאתי הוא Toshiba Satellite P50-B-103 שעונה על הדרישות אבל מעט יקר מהמתוכנן, ובנוסף האחריות שלו אינה של יבואן ואין ביקורות עליו באינטרנט. ועכ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Racheli Bosis,

שלום רב לצערי לא מבינה כלכך במחשבים מחפשת לרכוד מחשב נייד מתקפל לצורך עבודה מהבית ולימודים. חשוב לי שיהיה לו מסך יחסית גדול שלא יצאו העיניים. מודם מובנה שבהם אין רשת וויפי.מצלמה בלוטוס. עדיפות למקלדת מוארת מסקירה שאחית שעשיתי הבנתי שלנובו יוגה פחות מומלצים אשמח לשמוע הצעות עד 5000 שח תודה

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לחסוך, אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אחסון תמונות וסרטונים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטי HD (לרוב בSTREAMING) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מיועד לגיימינג- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, watch dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24". 1920x1200. -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Lidor2000,

כמו שהכותרת מציינת, מחפש מפרט באזור ה5000 שקל פלוס מסך עבור גיימיניג, ברור לי שזה לא יריץ הכל על הגדרות מקסימליות אבל כמה שאפשר…

14. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, דבר ראשון איני יודע אם הכותרת מתאימה (אז סורי אם לא) דבר שני מדובר רק בקופסא עצמה (כלומר שהתקציב מקסימאל שלי שהקופסא עצמה תעלה היא 3000 שקל) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, עבודות, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, COD כל המשחקים החדשים חשוב שיעבדו חלק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אממ.. אני לא יודע אבל גודל המסך יהיה 20-24 אינץ'. -לאיל…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לקנות נייד בארה"ב (בלי משלוח ומכס, מביאים לי אותו) בתקציב של 1K$. הדרישות, מסך באיזור ה15, שיהיה אפשרי לתכנת עליו (אני מתחיל ללמוד מדמ"ח, וגם תוכניתן במקצוע). אבל שלא יהיה כבד יותר מדי (עד 3קילו). עדיפות למקלדת מלאה. כ.מסך ייעודי, למשחקים ברמה בינונית. שיוכל לעמוד במולטיטסקינג. סוללה כמה שיותר חזקה. (שיוכל להחזיק 4-5 שעות של שימוש לא אינטנסיבי לפחות). אם הדרישות מוגזמות אני אשמח לקבל הצעות שעונות על חלקן (אפשר לוותר על יכולות גיימינג).

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by Elishablue,

שלום אני עדין ממשיך להתלבט , אבל לאחר קריאה יומיומית בפורום ,אני חושב שעכשיו שאני יודע מה אני רוצה ( אלא אם כן יתברר שלא ...) ומבקש את עזרתכם להחליט . * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך:15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ישמש כמחשב ביתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יחובר לחשמל . ולכן רק מעבד עם סיומת M. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?מעונין בSSD . מאוד מאוד חשוב לי מחשב שמגיב מהר . * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא . 3 שנים אחריות ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Vincent,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואני מבקש המלצה למפרט אחד שיהיה למשחקים ואחד לעבודה משרדית. אני רוצה לדעת מה ההפרש במחיר, ולפי זה להחליט על איזה מפרט ללכת. המחשב מיועד לעבודה מול מסך 22. נושא שחשוב מאוד זה שקט ומארז איכותי. בשום מחשב לא מתוכנן OC. למשחקים: הכוונה שלי במשחקים היא משחקים כמו CALL OF DUTY, GTA, RA3, באיכות טובה אבל לא ברמה המקסימלית (אני יודע שזה יהיה מעבר לתקציב). התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת. עדיפות לאינטל, אבל אם AMD זול בצורה משמעותית ובאותה הרמה אז גם טוב. לעבודה משרדית: התקציב הוא מינימלי - אני רוצה לדעת מה יהיה ההפרש בינו לבין המפרט של המשחקים. שימוש באופיס, גלישה וקצת תכנות (VISUAL STUDIO). כ. טלויזיה שיחובר ליס וישמש כמקליט. תודה מרא…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by eey,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. אחרי חיפוש בפורום הזה ובאינטרנט הגעתי לשלושה מפרטים שאני מתלבט ביניהם- אשמח אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב. אני יכול גם לעשות שילוב של המפרטים. בעיקרון אני רוצה מחשב לעבודה משרדית ותכנות ושיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שהיה לי עד עכשיו החזיק כמה שנים טובות עד ששבק חיים וזה גם מה שאני מצפה מהמחשב הבא. תודה! מחשב ראשון http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13596 מחשב שני: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=12944 מחשב שלישי: [TABLE=class: t1] [TR] [TD=class: td1] [/TD] [TD=class: td2, colspan: 2] [/TD] [TD=class: td3]מחיר [/TD] [TD=class: td4] [/TD] [TD=class: td5] [/TD] [TD=class: td6] [/…

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  20. קראתי את המפרטים המומלצים וראיתי את המחירים, אבל לאיזו חנות המחירים מתייחסים? חנויות שונות - מחירים שונים, את זה אתם כבר יודעים בטוח... לפי מה שהבנתי מהחוקים (זה הפורום היחיד שבו טרחתי לקרוא חוקים ) אסור לפרסם אתרים... אז אם יש עם זה בעייה תשאירו בבקשה איסיקיו/מסנג'ר (או שתבדקו בפרופיל שלי) תודה מראש איל =]

• 37 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאני מתלבט בשאלה האם לשדרג את המחשב הקיים או לקנות חדש. המפרט הקיים: מעבד : pentium D 2.66 לוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222-080) זיכרון: 1GB (2*512 הארד דיסק: 120 GB של WD כל שאר הרכיבים גנריים. (המחשב מIVORY לפני כמה שנים). אני משתמש בעיקר בתוכנות מתמטיות כדון MATLAB ו- MATHEMATICA. והשאלה - האם כדאי להחליף כמה רכיבים (לוח אם + זיכרון ואולי גם מעבד) או להשקיע בקניית מחשב חדש. :s05: אני חושב שאוכל להשקיע במחשב חדש 2500-3000 ש"ח. תודה

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שבוע טוב לכולם, מעוניין למכור את המחשב הבא, כמה הוא שווה ? (המפרט באמצעות pc wizard) Mainboard : Asus P5QPL-AM Chipset : Intel G41 Processor : Intel Pentium E5400 @ 2700MHz Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® G41 Express Chipset Hard Disk : Hitachi HDS721032CLA362 (320GB) DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device CD-Rom Drive : MNYXQ 6381UB0L SCSI CdRom Device Monitor Type : ProView Technology - 20 inches Network Card : Attansic (Now owned by Atheros) AR8121/AR8113/AR8114 PCIe Ethernet Controller

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אהלן. נסיון אחרון. אולי הפעם מישהו יענה... מחפש מחשב נייד עם מסך 15-16 שישמש בעיקר לעבודות משרדיות, אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים (גם לחבר לטלוויזיה), הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה, נוטה לעבוד עם המון תוכנות וחלונות פתוחים... לעיתים רחוקות עבודות פוטושופ ואוטוקד קלות. לא שכיח. I5 בעדיפות מחיר - סביב 3000 סוללה- 4-5 שעות לפחות. בעדיפות עם חלונות 7 ואופיס אבל לא הכרחי. מסך ברזולוציה טובה, מאט ולא מהבוהקים. גודל HD לא מאוד משנה כי הוא יהיה מחובר למחשב הנייח ברשת הביתית חשוב שיהיה צורב DVD ומצלמה. למרות שנראה לי שזה סטנדרטי היום. משקל - לא מאוד חשוב. דרישות לא קשות... אשמח להצעות. בפורומים אחרים המליצו על ה-DELL INSPIRON. אשמח להמלצות מלומדות אחרות. תודה חברים..

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  24. צריך רק לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך והארד דיסק...כל השאר יש לי.... מעדיף מבוסס אינטל....AMD איכזבו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by Aoyo,

בעזרת הפורום , קיבלתי הצעה למחשב HTPC ב3000 ש"ח פחות או יותר. המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1137 לוח אם ASUS M2A-VM ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤546 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 667Mhz CL5 ¤116 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T6UB1GC5 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD2600PRO 512MB PCIe ¤465 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37451 מארז כולל ספק Antec FUSION EC 430W ¤1023 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FUSION-V2 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2895¤ המפרט הו…

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.