עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב התחיל לגסוס לצערי הגיע הזמן להחליף... התקציב באזור ה5K עדיף לא לחרוג. לא מתוכנן OC המחשב ישמש בעיקר לעריכה גראפית - וגם אבל פחות למשחקים. אין צורך בציוד היקפי פרט למסך, אבל כן רצוי להוסיף התקן לקריאת כרטיסי CF השקט חשוב בצורה בינונית (לא צריך שקט לחלוטין, אבל גם לא טרקטור) אשמח גם למפרט נוסף עם אופציה לWin7. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  2. המערכת הבאה מיועדת עבור פיתוח תוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם / הערותכם לגבי המפרט. בתודה מראש [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]קישור לדף המוצר באתר היצרן[/td][td]דגם[/td][td]תיאור הפריט[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://ark.intel.com/products/65516/Intel-Core-i5-3550-Processor-%286M-Cache-up-to-3_70-GHz%29[/td][td]Intel Core i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2500 BX80637I53550 [/td][td]מעבד[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=450[/td][td]Zalman CNPS5X Perform…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  3. שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב -שימוש תדיר בעריכת תמונות -בעיקר פוטושופ גרסאות חדשות, שימוש בסיסי-אינטרנט ואופיס.אין שימוש למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. אין צורך במסך (או ציוד היקפי אחר) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. - כמה תעלה הרכבה בחנות? 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם ל…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by MajinShai,

אני טס לחו״ל בקרוב ואני רוצה לקנות נטבוק קטן שישמש אותי לאינטרנט, סרטים, מסמכים, גיבוי ושאר ירקות בסגנון. חשוב לי סוללה, חיבורים מרובים ואם אפשר מסך hd. בקיצור, מה המחשב הכי טוב שאפשר עד 1500 שקל? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Igorr13,

שלום, אני עוד מעט קונה מחשב גיימינג ואני ממש זקוק לדעה של אנשים שמבינים בזה. בניתי מפרט אבל אני לא כל כך בקיא בכל החומרה האחרונה וגם לא כל כך מבין בלוח אם וספקי כח, אם בבקשה תוכלו ליעץ מה לשנות ומה להשאיר אני מאוד אודה לכם! בבקשה תהיו אוביקטיבים כי אני נותן את החיים שלי למחשב הזה ואני מצפה ממנו ביצועים טובים כמו להריץ אססין קריד 3 על HIGH חלק קריסיס וכל המשחקים הכבדים. [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪1059[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  7. קודם כל סליחה על הכותרת באמת שלא ידעתי איך לתאר את זה וגם לא ידעתי לאן לשייך את הנושא כי הוא לא שייך לחלק ספציפי פשוט תקראו ותבינו היה לי מחשב שאם אני לא טועה תכף תראו בחתימה. כרטיס המסך נשרף, שמתי 8400GS וגם הוא נשרף.. המחשב היה גמור.. כל פעם תקלה אחרת, הרבה בעיות של חום, קריסות, מתח וכו'. אמא שלי הביאה מחשב חדש מהמשרד בעבודה כי הוא חזר מתיקון (פירמוט) והוא לא בשימוש. אז ככה: המחשב רץ על XP ואני עמדיף להתקין ווינדוס 7 מעבד i3 550 שרץ על 3.2GHZ 1.8GB ראם, DDR3 לוח חדש יחסית וכרטיס מסך מובנה בלוח.. הארד דיסק חצי טרה Western digital caviar blue או משהו כזה (עד כמה שאני יודע זה אמור להיות הארד דיסק טוב הקוויאר) עכשיו יש לי כמה התייעצויות: אני רוצה להוסיף לו כרטיס מ…

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מבטלת אחריות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MODY69,

אהלן חברה, ידידה שלי ביקשה את עזרתכם: * מטרות המחשב? לימודים, עריכת וידאו ותמונות (adobe premier ו- Photoshop) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיפות לאזור ה- 1.5K. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור ה- 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, USB3 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל רצוי שתהיה אחריות שלוש שנים לפחות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חלקית: אני ממש אוהבת Mac אבל…

10. שלום לכולם, עריכה בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 - 1800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC. סטרימינג ממחשב אחר דרך LAN (אין צורך בכונן גדול), צפייה בתמונות ואינטרנט בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yarin153,

ישבתי הרבה מול המפרטים באינטרנט ולא הצלחתי להחליט 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (כמה שיותר זול) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אם יש תבורכו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך רמקולים ועוד ציוד חיצוני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by tot5,

מחפשת מחשב 15.6" בסגנון הדגם הנ"ל של DELL עם כרטיס מסך המיועד למשחקים כמו FIFA, בעיקר. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825800 בנוסף, אענה על השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בעיקר FIFA), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך בהתחשב בעובדה שמדובר ב15.6. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? HDD רגיל, לפחות 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם ה…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zivbaz,

היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  14. ראש בראש: Asus N56VZ-S4218H נגד HP Envy DV6-7200EJ מי משתלם יותר לאקדמאי/משחקים? https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13343 https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13441 יש לציין שאת האסוס אני יכול להשיג ב: 5200 ש"ח. לעומת ה-HP ב: 6,480 ש"ח. קצת מתסכל שהמגבלה באסוס היא ל-8 ג'י'גה. מאידך, איני זקוק לכמות כה רבה של זכרון. צרכים אקדמאיים וקצת משחקים, כמובן שהמחשב עתיד לשרת את הבית ל-4-5 שנים, בשקט. תודה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. זקוקה לחוות דעל על מפרט לצורך שידרוג מהמחשב הנוכחי שלי למחשב שמיועד לעריכה בתלת מימד להלן הפרטים שפירסמתי על המחשב שברשותי ומה ברצוני לשדרג : מהו תקציב לשדרוג המחשב? 5000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? לא מטרות השדרוג מהי מטרת השדרוג (ייעודו של המחשב, השימושים שלכם)?: יצירה בתלת מימד במידה שבחרת בעריכה על סוגיה, ציין שמות של תוכנות בהן תשתמש: -3D MAX, Z brush,Maya,Blender,Photoshop באיזו מערכת הפעלה אתה משתמש ? 64BIT Windows 8 ולא מתכוונת לקנות יש לי כבר מפרט נוכחי ספק כוח A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT מק"ט : CP550 לוח אם : H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI מקט: H61MAE35 חומרה אופציונלית - …

16. Started by g.xorre,

שלום חברי לפורום, אפתח בחנופה כנה; תודה רבה לכולכם על העזרה בהרכבת המפרטים השונים לאורך השנים, בזכותכם עזרתי בהרכבת מערכות לי ולהרבה מחברי. יישר כוח! הפעם נתבקשתי להרכיב מפרט 'טריקי' לחבר. הוא מבקש גם 'מפלצת משחקים' וגם את האופציה לשימוש בתוכנות עריכה כמו AfterEffects וAVID. הוא כמובן מעוניין ב'הכי טוב' ו'הכי חדש', מחשב ל10 שנים, מה שנקרא. אז לפי חוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 11,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרש…

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by nirh216,

מעבד: Intel Core i7-3930k לוח-אם: Gigabyte GA-X79-UD5, ערכת שבבים: Intel X79 HDD (פרוייקטים): Western Digital Caviar Black WD1002FAEX (שניים-2) HDD (מערכת): Corsair GS Series 180GB CSSD-F180GBGS-BK SSD זיכרון (2 קיטים- 16GB סהכ): CL11 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 2133MHZ ספק-כוח: Thermaltake ToughPower-XT Platinum 1275W קירור מעבד: קירור מים - Thermaltake BigWater 760 Plus או קירור אוויר - Zalman CNPS12X מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N * דרוש כרטיס מסך חזק (יעבוד ב- SLI ) אז צריך 2 מאותו כרטיס.. * המלצה לקירור מעבד ממש חזק וטוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12K. א) לנצל את כל התקציב ב)עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. שימושי המחשב : אנימטור ועריכה גר…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by Burkey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך מעט, אבל לא לרדת נמוך מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Visual Studio, SAS, SPSS, Matlab (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Football Manager, FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by sd1,

תמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב חזק וטוב מחשב של גיימרים. בלי מסך,עכבר ומקלדת רק הכונן. תקציב עד 6000 שקל.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by almog2k1,

שלום, רציתי לבקש מפרט לעבודות גרפיות במחיר 4-5 אלף (לא כולל מסך וציוד היקפי) בנוסף רציתי לשאול מה ההבדל הקריטי בין כרטיסי quadro לכרטיסי geforce האם כרטיס geforce חזק עם 2 ג'יגה זיכרון לא יספיק? בנוסף חשבתי להוסיף כונן SSD בשביל הווינדוס ותוכנות/משחקים שיותקנו עליו. אם אפשר לתת המלצות על חברות של כל החלקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by mulimen,

היי האם ניתן להרכיב מדיה סנטר ע"פ מפרט שאותו אני אבחר? אם התשובה חיובית , אילו חנויות נותנות שירות זה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by MatanMaor,

מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה יומיומית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר להוסיף מסך שיתמוך (חשבתי על הDELL U23) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. Started by Alonreg,

http://www.fre.co.il/pl_product~999999912521~39~89.htm המחשב מיועד לאחותי הסטודנטית. בעבר כבר שאלתי על איזה מחשב אתם ממליצים, והבאתם אפשרויות נחמדות מאוד, אבל אחותי שינתה מאז את דרישותיה: מאחר והיא לומדת חשבונאות היא אמרה שהיא תשתמש במחשב פחות באוניברסיטה (מאחר וכותבים במחברות), ויותר לצפייה בסדרות במעונות. לכן היא מעדיפה מסך 14". המחשב הוא Dell vostro 3460 i5: המחשב נראה טוב, יש לו כונן 7200 סל"ד, מעבד אייבי ברידג', יואסבי 3, סוללת 6 תאים, אחריות 3 שנים, ומחיר נחמד. כמובן שזה גם מתוצרת דל, שאחותי מתעקשת עליה. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  25. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 800. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מריץ מכונות וירטואליות, עבודה עם תוכנות סימולציה ותכנות קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW, Skyrim. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 1 תגובה
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים