ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,360 דיונים בפורום זה
-
שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני סוף סוף קונה מחשב חדש והאמת שאני לא ממש מבין בזה אז אני אשמח לקצת עזרה תודה מראש מעוניין גם בדעה על מארז בשםantec 300 והאם אפשר לקנות אותו בתקציב הנוכחי. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:2500 • חריגה מקסימלית מהתקציב:חריגה של כ 800 -1000 בשביל מסך רמקולים ומקלדת • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:HEROS OF THE STORM / GTA V / H1Z1/ HEROS OF NEWETH •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ב…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
HP מחייה את מותג ה-Omen ומצטרפת רשמית לטרנד החם של ניידי גיימינג אשר שומרים על מימדים קומפקטיים ועל שיק ועיצוב סולידי. איך הנייד החדש שלה מתמודד מול המתחרים החזקים בקטגוריה? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/hp-%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%aa%d7%95%d7%92-%d7%94-omen-%d7%a2%d7%9d-%d7%9c%d7%a4%d7%98%d7%95%d7%a4-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e/
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני תכף מסיים כמעט שמונה שנים עם מחשב שהוא פשוט התעללות באנושות, שנאלצתי לרכוש כאשר הייתי קצר (מאוד) במזומנים. עכשיו זה הזמן ליהנות קצת ממשהו נורמלי ובעל יכולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,250 ש''ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני בנאדם שמאמין בתמורה לכסף. אז אם אפשר לקצץ וזה לא מזיק יותר מידי אין בעיה. אם צריך את התוספת בשביל להשתפר פלאים - תנצלו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250-350 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנן להשתמש במחשב לגיימינג כבד. שימוש בתוכנות עריכה גרפית יחסית קלות נוספות ותוכנות צריבה למכשירים סלולריים שאני לא מרגיש יותר מידי צורך לפרט לגביהם מניסוני האישי. נ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב Asus Q400A שלו הוספתי כונן SSD לפי המדריך שמופיע בנעוץ. בקצרה, הסרתי את הצורב ואת ה-HDD. את ה-HDD התקנתי במגירה ייעודית והכנסתי במקום הצורב. במיקום הישן של ה-HDD והתקנתי את ה-SSD. הפעלתי המחשב ושיניתי את הגדרות הביוס כדי שה-HDD יעלה ראשון, שמרתי והפעלתי מחדש, הכל עבד כשורה, כיביתי את המחשב וסגרתי את המכסה והבורג. בפעם השנייה שהפעלתי את המחשב המצב הסתבך ועכשיו המחשב רק מפעיל עצמו, אך לא ממשיך מעבר לכך, ז"א הוא לא מגיע אפילו למצב שהביוס עולה וגם לא נותן להיכנס לתפריט של הביוס! ניסיתי לחזור על כל התהליך בצורה הפוכה, אך זה לא עזר. הסרתי את ה-SSD והפעלתי רק עם ה-HDD שהוא במיקום המקורי שלו, אך גם כאן לא הייתה הצלחה. ד"א גם בלי שום דיסק מחובר הוא לא מסכי…
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר, סטודנט בכל מקרה... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ומשחקים בבית בזמן הפנוי (fps וrpg פשוטים לא הכי חדשים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - דיאבלו 3 הרחבה, פרו, באטלפילד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 32 אינץ', רזולוציה שתרשה לי לעבוד עם כמה חלונות פתוחים בנפרד לסביבת עבודה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות עד גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mortal Kombat X; GTA V; Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי 4 נייחים ו2 מסכים שאני מעונין למכור, הנה הרשימה: מיעבד : Intel Q6600 ספק : Thermaltake TR2 RX-550AL3CC לוח אם : Gigabyte GA-G41MT-S2P REV: 1.3 זכרון : DDR3 4Gb 1333 Trancsend 595788-5603 קירור מעבד : AC Alpine 7 Pro קשיח : 250Gb Seagate ST3250410AS Baracuda 7200.10 מארז : EZ COOL 550 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800 GTS 512 מעבד : Intel Q6600 ספק : ZEUS PS520GW לוח אם : Intel DG41RQ זכרון : DDR2 2x2Gb 1066 Corsair CMX2X2048-8500C5 קירור מעבד : Zalman CZ קשיח : 250Gb Seagate ST3250318AS Baracuda 7200.12 מעבד : intel E7400 ספק : JTC DR-B500E לוח אם : Asus P5KPL-VM זכרון : DDR2 2Gb 800 G.Skill F2-6400CL4D-4GBPI-B קירור מעבד : מקורי intel קשיח : 160Gb WD WD…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
http://www.online-shop.co.il/pl_product~5070-3842~3~2.htm\ הוא מוסיף לי ssd 240 8g כל זה ב3500. האם שווה? האם מסוכן שהוא פותח את המחשב ומשנה את הרכיבים שלו? אם יש משהו יותר משתלם תציעו לי הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופוטושופ ומשחקים מידי פעם צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל ה visual studio eclipse java ודומיהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים שונים כמו אינטרנט, חיבור לטלויזיה בHDMI, קצת פוטושופ, קצת visual studio ותוכנות שאוהבות RAM... . מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי שצריך להגיע לאיזור ה4000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי למעלה... ואם משחקים זה ממש בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כללי להכל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- ריבוי חלונות, יוטיוב.משחקים שיצאו ב2014 ושיצאו עכשיו ובעתיד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לדעתי 15 מספיק ועדיף מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף מסך איכותי לפחות 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2.5 לדעתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לט…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין במחשב לגיימינג, חשוב לי לציין שאני יותר מאשמח לעשות שימוש בחלק מהרכיבים שיש לי כרגע מהמחשב הישן לצורך העניין יש לי זיכרון 8 ג'יגה ,מסך רמקולים,עכבר ומקלדת שאין צורך להחליפם אני רוצה מחשב שיהיה חזק ויריץ כל מה שיש היום ובעתיד של השנתיים הקרובות לפחות על הכי גבוהה שניתן אשמח לדעת אם ניתן להשיג את זה במחיר שציינתי תודה רבה. נ.ב - המסך שיש לי כרגע הוא 23 אינטץ שאלון: -תקציב מקסימלי 6 אלף -לא ניתן לחרוג -המחשב מיועד למשחקים חדשים ברמת הגראפיקה הגבוהה ביותר רזולוצית המסך המקסימלית שלי היא 1920X1080 -אין צורך בציוד היקפי -השקט חשוב מאוד -לא מתכונן OC -אין צורך במערכת הפעלה -קניית המחשב היא מיידית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד אינטל Intel Core i7 5820K 3.3Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 לסקרנים , המעבד לא עבר שום OC הוחזר המקורי לקרטון כמו שקיבלתי. http://ksp.co.il/?uin=24460 זכרון Crucial Ballistix 8X2GB DDR4 2400MHz BLS8G4D240FSA לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14563 כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E לסקרנים , אותו דבר כמו סעיף א ו- ב http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=3&glist=0&uin=24678&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 קירור נוזלי למעבד http://www.corsair.com/en-us/hydro-series-h110-280mm-extreme-performance-liquid-cpu-cooler Hydro Series™ H110 280mm Extreme Performa…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תיאור כללי: מחשב המיועד למיני מוזיאון, יחובר לטלוויזיה גדולה (רזולוציה סטנדרטית, לא 4K) ולמסך קטן נוסף עבור מצגת ווידאו. דרוש גם ציוד היקפי: שלט מעולה למצגות, רצוי גם עם מצב עכבר למקרה הצורך. מקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה. התקציה עבור המחשב הינו כ-500$ בערך, התקציב לציוד הינו בנפרד, ככל שידרש עבור ציוד איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקרה ברורה, אך היות ומדובר בסה"כ במחשב המיועד למצגות כדאי שיהיה באיזור ה-500$. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? באם מדובר במשהו מוצדק ניתן לחרוג כפי הצורך. 2. מה שימושי המחשב? הצגת מצגות ווידאו בטלוויזיה ובמסך מחשב במקביל. חלקם מתוך אפליקצית אנדרואיד - על אמו…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם! ידידה שלי מתחילה ללמוד בקרוב ולכן היא רוצה לקנות מחשב נייד. מבחינת תקציב הוא 2000 כשיש אפשרות לקנות מאילת. השימושיים שלה יהיו בעיקר ללימודים זאת אומרת אופיס אינטרנט ושטויות כאלה לא תוכנות מסובכות ולא שטויות כאלה. בגלל שאני מכיר אותה מאוד חשוב לי שיהיה לה נוח אחרת היא תתבאס ממש מהמחשב. בגלל שחשוב לי מאוד שיהיה לה נוח זה משפיע על רוב הפרמטרים האחרים אם זה גודל מסך שהייתי מעדיף שיהיה 13" (למרות שאני מבין שזה לא ממש אפשרי), חשוב שהמחשב יהיה קל בכל זאת הוא יהיה על הגב שלה הרבה, חשוב שיהיה לו בטרייה כמה שיותר חזקה כדי שלא תצטרך להטעין אותו כל היום. חוץ מהדברים האלה כל שאר הדברים פחות קריטיים היא לא הולכת לטחון ולהעמיס על המחשב או משהו כזה. מבחינת אחריות גם כמו ש…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת האם קיים מנגנון כיבוי אוטומטי שמכבה את המחשב במקרה של התחממות יתר(מכל סיבה אבל במיוחד שהמאווררים לא עובדים טוב..) אשמח לדעת..אני מדבר על ניידים ספציפית.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6200 ש"ח כולל מסך יעודי 24 אינטש ומעלה עם רזולוציה 1920X1080 ומעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז על מה שלא נותן ביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי אנימציה שיוכל להפעיל תוכנות כמו ,photoshop flash ,tvpaint ,premiere ,after effects בצורה אופטימלי רצוי גם למשחקים כמו GTA V ,כרטיס מסך רק NVIDIA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד להרכיב מחשב ואני צריך מספר חלקים (כי חלק יש לי). אשמח לשמוע האם הייתם משנים אחד מהרכיבים או מה דעתכם על מה שנבחר אני מגיע עם: ספק כוח: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W כרטיס מסך: NVIDIA GTX560TI מארז: .Fractal Design Core 3000 המארז: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/discontinued-products/core-3000 מעבד: i7-4790K Quad core CPU החלקים שאני מעוניין לקנות בכדי להרכיב מחשב ממה שנרשם למעלה ומהם: לום אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-Z97-HD3 540 ש"ח דיסק SSD: סאנדיסק SD7SB6S-256G-1122 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series - 520/…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אז כך, הכלתתי לבנות מפרט זול ככל האפשר, אם כרטיס מסך מבוסס MAXWELL 2.0. יגיד ישר שאיני גיימר, והרכבה של מפרט כזה, כי עקב צורך בתמיכה מלאה בH265 HEVC 10BIT, על הדרך אני מקבל גם כרטיס למשחקים (מידי פעם, מעדיף להשתמש בזמן החופשי לדברים אחרים). ברשותי מארז Antec 1380 שאני מעוד אוהב, הבעיה שלו, זה ספק כוח מיוחד. מדובר ב Antec AR350 350W (קיים גם איזה שדרוג שלו בשם AR352 מחיפוש ברשת), הנה פרטים של הספק: http://www.ixbt.com/power/psu/psuincase_part5.shtml http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_2.html#sect0 http://www.xbitlabs.com/articles/cases/display/antec-psu-roundup_3.html והשאלה הגדולה, האם הוא יכול להחזיק מפרט כזה: …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין בעזרתכם לרכישת נייד ללימודי הנדסת בניין. עד 2500 ש"ח - המטרה של המחשב להריץ את התוכנות הבאות - autocad , beam וכו.. * מטרות המחשב? תוכנות - בעיקר אוטוקאד וbeam. * גודל המסך - אני מעדיף 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? לא כל כך משנה לי. * משקל רצוי - לא כל כך משנה. *זמן סוללה - עדיף כמה שיותר אך לא לחסוך בביצועי המחשב . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi * Bluetooth - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - הבנתי שSsd מומלץ להרצת תוכנות כבדות אז עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?הבנתי שה…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-